Boşanıyorum

Ikinizde de suc var sen de adami bit bit cok bunaltiyorsun gibi. Gerci kocan da bi dengesiz seviyor mu dovuyor mu belli degil. Kaba saba öküzün teki

cevap verseydi .benim 3 tane ust uste attigim mesaja cvp yazardi ama yok her hafta ayri muhabet bosan diyoruz adam cok ince cok iyi biri aslinda ne halin varsa gor diyoruz .bu sefer adam manyak piskopat su dunyada. yuvanin yikilmasina en cok bn karsiyim kendu ailem yuxunden ama biride bana hirsiz diyorsa yada .cocugun hic bir kontrolune gelmiyorsa o adam dan degil baba .sogan babasi bile olmaz 4 cuye hamileyim bir kere olsun hic bir bebegimin. kontrolune tek gitmedim

Biri de dur dese uyeligi silinse vs

Kocan acayip şımarmış..Şu oyunlar da bela gibi,evli insanları bile birbirinden uzaklaştırdı. Kendiniz ve bebeğiniz için en doğru kararı vermelisiniz.

Demek ki çok fedakarlık yapılması gereken ilişkiler evlilikle sonuçlanmamalı. Yani fedakarlık yapmadan uyumlu olduğumuz adayları mı değerlendirmeliyiz evlilik için ? Bence cevap evet, birde hemen şak diye çocuk yapmamalıyız evliliğimiz iyice oturmalı dimi? Cevap bence evet

Reactions: 000

Ben hamile olduğuna da inanmıyorum artık .
Ya konu sahibinin çok ciddi sorunları var ya da sizin dediğiniz gibi fake.
Ben bi kadının bunları yaşamasındansa fake olmasını tercih ederim.
Kim bebeğine zarar gelmesini göze alır.
Tam da bizim bam telimize dokunacak şeyler yazıyor. Sonuçta hiçbirimiz bebek konusunda kayıtsız kalamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…