Boşanıyorum

Fake olsanız da olmasanız da gerçekten ciddi psikolojik sorunlarınız var bence. Özellikle yaşadığınız cinselliği anlatma şekliniz, yazdığınız ayrıntılar vs zaten ipuçu veriyor. Konularınızı bilmiyorum ama muhtemelen çocukluğunuzda ciddi bi şiddet, istismar öykünüz var. Destek alın.

Keşke ban yemek yerıne uyelıgı toptan sılınse yarabbı sevıstıgını nerde sevıstıgını yetmeyıp nasıl sevıstıgını anlatan hadsız cahıl uyelerın burda ısı olmamalı. Kör cahilin teki sen degıl dersane uzaya cıksan senden bı nane olmaz.

Böyle insanlar anne baba olmayı haketmiyor.Neler okudum ben ya?Annesinin yanında iç çamaşırlı bir şekilde oturuyor Ve annesi Ne diyor?İğrenç ruh hastası insanlar.

Olan o güzel yavrulara oluyor işte.
Allah herkese önce akıl sağlığı versin, sonra da onu kullanıcak psikolojik sağlık versin.

Barıştık vs yazmışsınız sonra odasına gittim. Aynı odada değilmiydiniz? O kadar çok detaya takıldım ki? Maaş kartı? Hamilelik? Sizi gece k.v nin odasına götürmesi? İlişkiniz çok yıpranmış. Büyümeyen bir adam evlenmemeli maalesef evlenmiş. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…