Boşanıyorum

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Annesinin 500 liralık doğalgazı faturası kavgasından sonra annem ve onun ailesi bize geldi. Annemle hastaneye gittik. Kontrole ikili taramam iyi. O gün maaş kartını kaybetmiş suç duyurusunda bulunacam nereye koyduysan çabuk söyle diye bağırdı. İ hırsız dedi resmen. Cebimde beş lirayla gezerken. Yine de gece gururumu hiçe sayıp gittim ultrasonda çektiğim videoları gösterdim barıştık. Gece yarın markete gidelim falan konuştuk. Sonra uyuyamadım tuvalete kalktım onun odasına gittim öpü gelecektim sadece vallahi evde ailemiz vae sarılıp öpemedim çünkü ne var niye geldin dedi oyun oynuyordu birileriyle konuşarak online hepsi erkek falan dedi ama gcce saat 3 erkek olsa ne yazar serserilerle oyun oynuyor boş boş suratıma bakmıyoe git odana diyor sen çocuğa böyle mi örnek olacaksın ne kadar boş insansın niye yalan söyledin kitap okuyorum belgesel izliyorm bilmem ne diye bilseydim evlenmezdim dedim. Tuvalette bile bile buçuk saat oyun oynar. Banyoda da. Kahvaltıyı üç saatte yapıyor bir saat yapıyor bir saat kalkıp oyun oynuyor gelip tekrar bir saat çay içiyor. Sonra ben öyle diyince beni sürükledi kolundan çekip anne babasının odasına. Al burda konuş diye. Gecenin üçünde kavga çıkartmaya yer arayan ben oldum. Babası anneme al kızını git dedi. Gece hemen almaya geldiler. İki gündür ablamdayım. Aramadı bile. Rehberden silmiş sanırım son görülmesi görülmüyor. Hala da fskr diyecekler yazmasın. Yeterince kötüyüm.

ya daha sız bu adamla ıyı mı olmak ıstedınız sıze hırsız demıs
sız bu adama mecbur degılsınız kı ? kendı degerınızın farkında olun annenız babanız sızı bunları yasayın dıye bu dunyaya getırıp emeklerle buyutmedı

lutfen ona hastalık pıslık muamelesı yapın ve kangren parmagı kesın atın
ben bazı bosanmalara cok uzulurum ama buna uzulmedım tek uzuldugum sey suan hala uzuluyor olmanız
ya bu adama omrunuzu heba etseydınız ya bu adamla omur boyu bırlıkte yaslansaydınız deger mı ?
hayat onunuze daha guzel daha parlak yollar cıkaracak belkı ? kapatın o kapıyı hayatınıza bastan baslayın

Benden önce evlenen bir sürü akrabamız oldu arkadaşım. Hepsi mutlu birlikte geziyorlar ben başaramadım üç ayda bebeğimle kaldım. Ya dün rüyamda gördüm sarılıyorum öpüyorum çok canım acıyor çok sevdim çok fedakarlık yaptım ben.

Bazen de çok iyiydi. Sofra kurarken kaldırırken yardım ederdi. Gelir yüzümü okşar öperdi. Beni banyo ettirmişti. Hasta olunca çorba yapmaya çalışmıştı. Bi kere ayakkabımın kösesi yoktu ben söylemeden onu almış gelmiş en iyisini aldım dedi on lira para ama yemin ederim mutluluktan ağladım o gün ona sarılarak beni düşünmüş diye.

ben basaramadım ne demek yasadıklarınız sızın sucunuz degıl kı kendınızı neden sucluyorsunuz
sız ıstemezdınız kı boyle bır adamla evlenmek bılemezdınız kı
yanlıs dusunuyorsunuz kendınızı suclamayın
dısardan mutlu gorunenlerın ıcını de kımse bılemez yanılmayın sız bosverın onunuze bakın
evet zor bosanmak tabıkı zor mutlu olmak ıcın bırlıkte atılan adımda mutsuz bır sekılde sonlandırmak zorunda kalmak yasadıklarınız maruz kaldıklarınız tabı kı zor
ama boyle hasta adamdan kurtulmak kolay kendınız ıcın evladınız ıcın

lutfen... sakın kafayla dusunun baskasının konusuymus gıbı dısardan okuyup yorumlayın sız olsanız ne tavsıye verırdınız kurtul bu adamdan derdınız degıl mı

sızın sucunuz da degıl bosuna uzuyorsunuz kendınızı

Sizi istemiyor belli daha ne yapması lazım güzel şeyler 5 ken size yapılan 500 ayaklarınız üzerinde durmaktan korkmayın. İlerde onu çektiğiniz için pişman olacaksınız. Hamilesiniz ve buna rağmen size böyle davranıyor pes doğrusu

Derdim. Ama şimdi çok ağır geliyor daha 4 ay olmadı. Bebeğim var babasız büyüycek. Onu hiç göremiycek.

bu yaptıkları zaten olması gerekenler matah bırsey degıl kı
sıze lutfetmıs gıbı dusunmeyın daha cok mutlu olmayı hakedıyorsunuz kıme ne zararınız ne kotulugunuz var kı eş bu tabıkı yapacak bunları
kadınların erkeklere yaptıgı fedakarlıkların yanında hıc bıle

Derdim. Ama şimdi çok ağır geliyor daha 4 ay olmadı. Bebeğim var babasız büyüycek. Onu hiç göremiycek.
cocuklu olarak bosanan ne ılk ne son kısı olacaksınız
bebegınız huzursuz bır ortamda buyumektense huzurlu bır ortamda ama babasız buyusun
ayrıca babasız da degıl sız ayrılınca anne baba olmaktan vazgecmıyorsunuz devlet cocugun gormesı gerektıgı gun ve saatlerını belırler buyudugunde haftada 1 mı ıkı haftada bır mı artık neyse zaman gecırırler

baba suan fiili olarak ne kadar baba kı ? baba olsa cocugunun anasına boyle yapmaz sıze boyle yapan cocuguyla ılgılenır mı sanıyorsunuz cocugunuzun onunde sızı dover bıle nasıl rezıl etmıs neler demıs sıze
affedılır kabul edılır seyler ve normal seyler degıl yasadıklarınız

Daha dört aylık mı evlisiniz? Bebek niye peki? Evliliğiniz oturmamış ki daha. Böyle bir adama bebek? Çok acayip.

Sizin o güzel dediğiniz şeyler zaten asgari her evlilikte olması gerekenler. Ama yaşadığınız kötü şeyler katlanılmaması gereken şeyler. Sizin güzel bir evliliğiniz yokmuş, hiç bir şey yolunda gitmiyormuş zaten. Boşanmak en iyisi şu durumda. Güçlü olun.

Son düzenleme:
Kuzum konularına şöyle bir baktım da kısacık evliliğinde zaten şöyle huzurlu bir gün geçmemiş ki. Bir de yanlış anlama evlenmek için evlenmişsin sanırım sen de. Erkek tavlama yöntemleri tarzında konuların var. Senin rahatsız olup olay çıkartman gerekirken eşin çıkıp seni evden kovmuş. Yapacak birşey kalmış mı? Ya beni affet diye ayaklarına kapanacaksın ve böylece yaptıklarını/yapacaklarını kabullenmiş olacaksın ya da ayrılacaksın.

Niye istemiyor anlamıyorjm o kadar ısrar etti evlenmek için bi sene içinde evlendik zor sabretti.
neden göremeyecek ne alakası var
Bir kere bile ultrasona gelmedi sormadı çocuk nasıl diye hiç göreceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…