Boşanıyorum

Gerçekten bende bu mesajdan sonra böyle düşünmeye başladımm

Biraz üstteki yorumlarda da babam eve çiçek alır gelir falan yazıyor. Kafam karıştı acaba yanlış mı okudum? Ablasyla böyle diyaloğu varsa kocasını düşünemiyorum. Allah yardım etsin
Konu sahibinde psikolojik problemler var.

yani yazmayayım diyorum ama çelişki üzerine çelişki var yorumlarınızda.
bu konuyu da bundan 15-20 gün önce siz açmışsınız hanımefendi...

yani bari üyelerin önceki konularınızı görebildiğini hatırlasanız...

bence ya fake üyelik ya da konu sahibinin ciddi psikolojik sorunları var.

yav yeter iğrençleşti konu iyice

Kendi beyni yanmis, bizimkileri de yakmaya uğraşıyor

Kendi beyni yanmis, bizimkileri de yakmaya uğraşıyor

katılıyorum. sorunlu bir üye diyordum ama alıntılamak istemiyorum ama ilişkisini (!) ayrıntılı olarak anlattığı mesajdan sonra erkek üye olduğunu düşünmeye başladım.
burada eğlenip kafa buluyor sanırım kendince...
şikayet ettim zaten o mesajını.
eğer fake değilse de mutlaka psikolojik tedavi görmesi lazım...

Insansiniz ve karnınizda can taşıyorsunuz sert iliski yaşıyorsunuz ve kalkıp dur diyemiyorsunuz. Ben sizi gerçekten anlamıyorum hemde hic ya eşiniz anlattığıniz biri değil ya da bunlarin hepsi hayal ürünü. Bi tane iyi yönü yok ama gel dediğinde döneceksiniz adim gibi eminim. 3 saat yemek yiyor diyorsunuz evde yemeklik birşey yoktu ya hani dönüp dolaşıp ne yiyor. Hadi hepsi gerçek olsun sizin kendinize saygınız yok bide pdr okumuş birisiniz yazim tarzınız, olaylara yaklasiminiz icler acısı siz kime nasil yardımcı olacaksınız atanınca. Allahim diyorum baska bisey demiyorum,diyemiyorum

Sunuda yazmayi unutum. Aramanız düzelsin diye gecelik giymek,kapıyı o sekilde acmak gelir gelmez sevişelim demek. Bunu yapıp acti yemek yemeden yaptı ne mana sizde onu istediğiniz icin yarı ciplak karşılamissiniz ayrica disiliginizi kullanarak sorunlar çözülmez.

Sen ne anlatıyon bacım yaa
Ay çok kötü ama bişey dicem dön sendromuna kahkaha attım yaa.Karmakarışık duygulara soktu beni bu konu , konu sahibinin annesine üzülürken "dön sendorumuna" kahkaha atıverdim.Hayır , konu gerçek mi değil mi , o bile belli değil.

O terbiyesiz, insanlık dışı olan o kocanızın ailesini annenizin tanımladığı cümleye bak. Çingeneymiş! O tabir ettiğiniz cümledeki insanlar, ailelerine gelinlerine son derece bağlı sahiplenici koruyucu olurlar. Annenizin burda yanlışı var. Daha kocanız size koca olmayı becememiş annesinin kabuğundan çıkamamış, babalığı nasıl hissetsin.

Sen ne anlatıyon bacım yaa
Konu sahibi eşinin babasına çocuğu bile sormadı "dön sendromlu" bile olabilir demiş.

Eşinin babası da "Peki sen ona karnın aç mı diye sordun mu eve gelince? " demiş.

Konu sahibi de kızıyor ikisi aynı şey mi demek istiyor galiba.

Valla gülmekten kendimi alamıyorum.Sinirlerimi bozdu bu konu benim.

Vallahi ben de yorumlara bakmadan erkek olduğunu düşündüm artık. Ne yazım tarzı, ne düşünce tarzı zaten pdr eğitimi almış birine benzemiyor. Aksine sürekli özel ve bir o kadar gereksiz ayrıntılarda bahsediyor.

Anlattıkları ya yalan meslek, eğitim, hamilelik, konuları veya erkek üye ikisinden biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…