- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Çocuk zaten ilk gün falan oldu sanırım. Ayrı yatıyoruz ama ilişki yaşıyoruz yemek yiyor birden bire istek geliyo hadi hadi diyor ilişki yaşıyoruz bazen yatak odasında bazen koltukta yerde o konuda çok aşırı istekliydiNeden ayri yataklarda yatiyorsunuz? Cocuk da balayinda mi oldu? Auri yatiyorsaniz cocuk nasil oldu? Bu evlilik degil ki...
Neden ayri yatmayi kabul ettiniz?
Ben bir de şeyi merak ettim.Konuları okuyup anlamaya çalışırken (korkunç bir yazım stili var) biraz duman çıktı beynimden.
Onun dışında arkadaşın ya dalga geçiyor olduğuna ya da ruhsal açıdan rahatsız olduğuna karar verdim. Dalga geçiyorsa aynen devam etsin, kendi çapında eğleniyor. Psikolojik olarak rahatsızsa da ben burdan bir şey yapamayacağıma göre umursamaktan vazgeçtim. İnsanlara ancak isterlerse yardım edebiliriz öyle değil mi?
Ben bir de şeyi merak ettim.
Benim sülale subay dolu da (gerçi hiç biri jandarma değil); şimdi arayıp soramayacağım, üşendim...
Geçmişte psikolojik sorunlar yaşayan, ilaç kullanan, psikoterapi gören + kaza geçirip 3 ay yatalak kalan ve kolu yeni düzelen (!) biri jandarma olabiliyor mu?
Burada mutlaka eşi muvazzaf olanlar vardır. Gerçekten merak ettim.
Gerçekten hayretler içinde kaldım. Ben hamilelikte bu kadar sık ve fantazili ilişkiye karşıyım. Yazık bak o çocuğa birşey olur. Kanaman falan olur. Adam psikopat herşeyi bekle sen ondan.Çocuk zaten ilk gün falan oldu sanırım. Ayrı yatıyoruz ama ilişki yaşıyoruz yemek yiyor birden bire istek geliyo hadi hadi diyor ilişki yaşıyoruz bazen yatak odasında bazen koltukta yerde o konuda çok aşırı istekliydi
Begenmiyosa gitsin hizmetci tutsunHala daha diyor ki ben haksızmışım çeşit çeşit yemek yapmıyormuşum evi güzel temizlemiyomışum ya v
Babamın beni dövdüğü zamanlar oldu. Ablam biraz gariptir bunu herkes biliyor ama. Anksiyetesi var aşırı kaygılı benim iyiliğimi düşünerek öyle demiş kötü bişey yapmamam için sevgilimle babam biraz kaba ve sinirliydi ama bazen gerçekten dediklerimi de yapıyodu saçımı lurutur tırnaklarımı keserdi bana ders çalıştırır soru bildikçe lokum verirdi şimdi düşünüyorum eşim kızdığım bazı yönlerden beğenmediğim babam kadar bile değil
Eee o zanan neden ayri yatiyorsunuz? Evlilik degil ki bu evcilik resmen.Çocuk zaten ilk gün falan oldu sanırım. Ayrı yatıyoruz ama ilişki yaşıyoruz yemek yiyor birden bire istek geliyo hadi hadi diyor ilişki yaşıyoruz bazen yatak odasında bazen koltukta yerde o konuda çok aşırı istekliydi
Siz onun psikolojisini düzeltmek için doğmadınız.bakın uğruna herşeyi yaptığınız adam sizi kapının önüne koymuş.Kendisinin ruh sağlığı yerinde değil muhtemelen. Eskiden depresyon hapı kullanmış okb geçirmiş temizlik üzerine hatta psikoterapi grubuna katılmış şizofreni hastası okb falan varmış grupta. Üniversitedeyken dedesini kaybetmiş ve bir kaza geçirmiş altı ay yatalak olarak kalmış sonra kolu iyileşmiş üç sene önce hepsi geçti dedi bana. Ağır şeyler yaşamış psikolojik sorunlarının olması normal diye düşündüm ayrıca o gruba katıldığını evlendikten sonra öğrendim panik atak hastalığı da geçirmişş. Sofrada yemek yerken çatalı düşürdüm sofra bezine düştğ bile sinirlenincyo yok masaya yaklaş ye etrafı batırma diye. Yemeği iki kaşıkla yapıyomuşum tahta kaşıkla yapıyorum kepçe ile koyuyorum bulaşığı yıkamıyorsun hala öğrenemedin annem tek kaşıkla yapıyor Yo bana
Merhaba bı yerde mesajınızı gordumde arastırırkenSaka yapıyor olmani isterim..bu saydiklari sevginin askin evliligin kriteri mi sence.
Hasta ol yada yorgun ol yada olma corbada salatada yapacak kendisi yiyor sonucta.
Banyona yardim edebilir ki cok normal kayip duserim diye esim yikiyor gebelik basindan beri beni.
Vs vs.
Olagan seyleri vuuu diye gorunce degerinizi dusuruyorsunuz iste
Benim bildiğim o süreler görevden uzak oluyor bir rahatsızlık durumu varsa, psikolojik sorunları olan biri işyerinden de çok problem çıkarıyordu büyük ihtimal.Ben bir de şeyi merak ettim.
Benim sülale subay dolu da (gerçi hiç biri jandarma değil); şimdi arayıp soramayacağım, üşendim...
Geçmişte psikolojik sorunlar yaşayan, ilaç kullanan, psikoterapi gören + kaza geçirip 3 ay yatalak kalan ve kolu yeni düzelen (!) biri jandarma olabiliyor mu?
Burada mutlaka eşi muvazzaf olanlar vardır. Gerçekten merak ettim.
Ya bir kere aramız düzelsin ben de biraz kendimi güzel hissediyim diye gecelik giyip makyaj yapıp karşıladım yemek falan yemedi açtı normalde soyunup geldi saldırdı ulumaya falan başladı yemin ederim popoma vuruyor öyle bir giriyor ki karnımın altında hissediyorum yavaş falan dedim bunu giyerken başına ne geleceğini bilmiyor muydun diyor bu arada halının üstündeyim halı ince başım o yaptıkça yere çarpıyo hafifçe başımın arkası çok hafif şişmişti sırtım ağrıdan belim ağrıdan koptu zaten o gün ağladım ilişki yaşanırken çok korktumGerçekten hayretler içinde kaldım. Ben hamilelikte bu kadar sık ve fantazili ilişkiye karşıyım. Yazık bak o çocuğa birşey olur. Kanaman falan olur. Adam psikopat herşeyi bekle sen ondan.
Ben de nasıl işe girdiğini merak ediyorum. Kavga ettiği kişiler oluyor arada işyerinde ama büyük sorun yaşadığını duymadımBenim bildiğim o süreler görevden uzak oluyor bir rahatsızlık durumu varsa, psikolojik sorunları olan biri işyerinden de çok problem çıkarıyordu büyük ihtimal.
Psikolojik sorunları olan kişiler de masa başı işe veriliyor olabilir. Görevden alıyorlar benim eşimin branşında çünkü
Bebeği doğunca gelip bakacak mı acaba merak edecek mş?Siz onun psikolojisini düzeltmek için doğmadınız.bakın uğruna herşeyi yaptığınız adam sizi kapının önüne koymuş.
Tamam yeter artık ona üzüldüğünüz. Bundan sonra çocuğunuz ve siz varsınız.
Uyuyamıyor yatakta dönünce bile uyanıp bağırıyor hatta balayında rüyamda korkup sarılmak istemiştim sarılınca uyandı bu saatte niye uyandırıyorsun diye bağırdıEee o zanan neden ayri yatiyorsunuz? Evlilik degil ki bu evcilik resmen.
İnsan komşusu doğum yapınca bile görmeye gidiyor.Bebeği doğunca gelip bakacak mı acaba merak edecek mş?
Onların da bozuktur psikolojisi benim eşim denizci onun bile bozuk. Ama aileye daha düşkün oluyorlar seninki neden öyle oldu ilginçBen de nasıl işe girdiğini merak ediyorum. Kavga ettiği kişiler oluyor arada işyerinde ama büyük sorun yaşadığını duymadım
Allah aşkına anlatma çok rica ediyorum. Yanıldım şaştım okudum. Bakın 13 haftalık hamileyim. Eşimle adetimin geçtiği ilk günden beridir bir ilişkimiz olmadı onunda bu yönde talebi olmadı. Anlamıyorum yani sizinki nasıl hamilelik. Ya benim hala midem bulanıyor ağız kokusundan bile değil ilişki vs öpüşmek falan gerçekten çok garipsedim. Evet eğer bir sıkıntınız veya düşük tehlikeniz yoksa normal ilişki yaşamanız ama bu anlattıklarınız akıl alır gibi değil. Elimde değil kınıyorum sizi. Böyle hasta ruhlu bir adamın gönlünü almak için karnınızdaki bebeği resmen hiçe saymışsınız. Belki bunuda bilmiyorsunuzdur ama o yaşadığınız ilişkiler bebek için travma vede hastalık sebebi. Lütfen birlikte olacaksanızda bebeğe bir zararı olmasın. Allah aşkına bu nedirYa bir kere aramız düzelsin ben de biraz kendimi güzel hissediyim diye gecelik giyip makyaj yapıp karşıladım yemek falan yemedi açtı normalde soyunup geldi saldırdı ulumaya falan başladı yemin ederim popoma vuruyor öyle bir giriyor ki karnımın altında hissediyorum yavaş falan dedim bunu giyerken başına ne geleceğini bilmiyor muydun diyor bu arada halının üstündeyim halı ince başım o yaptıkça yere çarpıyo hafifçe başımın arkası çok hafif şişmişti sırtım ağrıdan belim ağrıdan koptu zaten o gün ağladım ilişki yaşanırken çok korktum
Şimdi psikoloji hapları kullandığını söylesem önceden ilaç kullandığını işten çıkar bi Dr başıma bela olursa nafakayı da ödemez ne yapayım bilmiyorum ofBenim bildiğim o süreler görevden uzak oluyor bir rahatsızlık durumu varsa, psikolojik sorunları olan biri işyerinden de çok problem çıkarıyordu büyük ihtimal.
Psikolojik sorunları olan kişiler de masa başı işe veriliyor olabilir. Görevden alıyorlar benim eşimin branşında çünkü
Birde burasi sanal ortam ama ne olursa olsun bu kadar ayrıntılı anlatılır mıAllah aşkına anlatma çok rica ediyorum. Yanıldım şaştım okudum. Bakın 13 haftalık hamileyim. Eşimle adetimin geçtiği ilk günden beridir bir ilişkimiz olmadı onunda bu yönde talebi olmadı. Anlamıyorum yani sizinki nasıl hamilelik. Ya benim hala midem bulanıyor ağız kokusundan bile değil ilişki vs öpüşmek falan gerçekten çok garipsedim. Evet eğer bir sıkıntınız veya düşük tehlikeniz yoksa normal ilişki yaşamanız ama bu anlattıklarınız akıl alır gibi değil. Elimde değil kınıyorum sizi. Böyle hasta ruhlu bir adamın gönlünü almak için karnınızdaki bebeği resmen hiçe saymışsınız. Belki bunuda bilmiyorsunuzdur ama o yaşadığınız ilişkiler bebek için travma vede hastalık sebebi. Lütfen birlikte olacaksanızda bebeğe bir zararı olmasın. Allah aşkına bu nedir
Nasıl bir duruma geldiysek zaten olması gereken şeylere çok büyük,çok özel şeyler zannediyoruz.Aslında olması gereken bu.Size yaptıkları çok büyük şeyler değil,yapması gerekenler Yani normal olanlar.Bunları düşünmek yerine sizin için yapması gereken ama yapmadığı şeyleri düşünün.Ne demek bababınıza gelip alın demek bu olay için.Bazen de çok iyiydi. Sofra kurarken kaldırırken yardım ederdi. Gelir yüzümü okşar öperdi. Beni banyo ettirmişti. Hasta olunca çorba yapmaya çalışmıştı. Bi kere ayakkabımın kösesi yoktu ben söylemeden onu almış gelmiş en iyisini aldım dedi on lira para ama yemin ederim mutluluktan ağladım o gün ona sarılarak beni düşünmüş diye.
Bu tarz yorumlara asla cevap vermiyor zaten :) daha cok anlamsız ayeonr
Birde burasi sanal ortam ama ne olursa olsun bu kadar ayrıntılı anlatılır mıkari koca normal değiller ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?