- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
O zaten ilgilenmiyor ölse göbek atar. Daha hamileyim galiba dediğimde annesi suratıma bön bön baktı. Ne bileyim tebrik etti ne sevindi.Evet Tıbbi bir zorunluluk olmadıkça (Down sendromu veya ciddi kalıtsal hastalıklar) 10 haftadan sonra aldırma olmuyor.
Ayrıca olsaydı da evli olduğunuz için eş rızası almanız gerekecekti.
Boşanma olana kadar zaten bence doğurmuş olursunuz o da boşanırsanız.
Ama ben boşanacağınızı hala düşünmüyorum.
Akıl alcaz çünkü altınlarımo kendi hesabına aldı. Bi kere de tutanak tutuldu kavga ettiğimizi dair polisler ona ulaşırPolise niye gideceksiniz?
Benim bildiğim boşanmak için avukata gidilir ama..
Ve niye böyle olduk diye siz sormayın.
Karşı taraf uğraşsın biraz da.
O zaten ilgilenmiyor ölse göbek atar. Daha hamileyim galiba dediğimde annesi suratıma bön bön baktı. Ne bileyim tebrik etti ne sevindi.
Akıl alcaz çünkü altınlarımo kendi hesabına aldı. Bi kere de tutanak tutuldu kavga ettiğimizi dair polisler ona ulaşır
O kadından ne beklentim olcak. Annesi babası şimdi pohpohlar pohpohlar parasını yerEşiniz ile çok az görüşürsünüz o zaman.
Öyle düşünün her işte bir hayır vardır.
Kayinvalidenizden beklentiniz sıfır olsun hiç takmayın.
Öyle yapcam zaten. Ben eski eşyaları başkasının bindallısını giymeyi hepsini kabul ettim altın saat dahi istemedim. Ama daha düğünün sabahı kv hastayım beni sokakta yatırdılar diye aramızı bozdu tabi eşimde kişiliksiz anne memesi arayan bir bebekAnladım.
Altınları alın atanana kadar bir güvenceniz olsun.
Bence maddi ve manevi tazminat davası da olabilirse iyi olur.
Avukat değilim ama oluyorsa açın bence.
Hiç bir hakkınız kalmasın.
Saka yapıyor olmani isterim..bu saydiklari sevginin askin evliligin kriteri mi sence.Bazen de çok iyiydi. Sofra kurarken kaldırırken yardım ederdi. Gelir yüzümü okşar öperdi. Beni banyo ettirmişti. Hasta olunca çorba yapmaya çalışmıştı. Bi kere ayakkabımın kösesi yoktu ben söylemeden onu almış gelmiş en iyisini aldım dedi on lira para ama yemin ederim mutluluktan ağladım o gün ona sarılarak beni düşünmüş diye.
Öyle yapcam zaten. Ben eski eşyaları başkasının bindallısını giymeyi hepsini kabul ettim altın saat dahi istemedim. Ama daha düğünün sabahı kv hastayım beni sokakta yatırdılar diye aramızı bozdu tabi eşimde kişiliksiz anne memesi arayan bir bebek
Çok şanslısınız. Allah mutluluğunuzu daim etsinSaka yapıyor olmani isterim..bu saydiklari sevginin askin evliligin kriteri mi sence.
Hasta ol yada yorgun ol yada olma corbada salatada yapacak kendisi yiyor sonucta.
Banyona yardim edebilir ki cok normal kayip duserim diye esim yikiyor gebelik basindan beri beni.
Vs vs.
Olagan seyleri vuuu diye gorunce degerinizi dusuruyorsunuz iste
O kadından ne beklentim olcak. Annesi babası şimdi pohpohlar pohpohlar parasını yer
Şanslı oldugumu gostermez bu.Çok şanslısınız. Allah mutluluğunuzu daim etsin
Al kızını git nedir ya. Adamsalar gece gece hamile kadının düzenini bozmamak adına kendileri giderdi. Dönme geriAnnesinin 500 liralık doğalgazı faturası kavgasından sonra annem ve onun ailesi bize geldi. Annemle hastaneye gittik. Kontrole ikili taramam iyi. O gün maaş kartını kaybetmiş suç duyurusunda bulunacam nereye koyduysan çabuk söyle diye bağırdı. İ hırsız dedi resmen. Cebimde beş lirayla gezerken. Yine de gece gururumu hiçe sayıp gittim ultrasonda çektiğim videoları gösterdim barıştık. Gece yarın markete gidelim falan konuştuk. Sonra uyuyamadım tuvalete kalktım onun odasına gittim öpü gelecektim sadece vallahi evde ailemiz vae sarılıp öpemedim çünkü ne var niye geldin dedi oyun oynuyordu birileriyle konuşarak online hepsi erkek falan dedi ama gcce saat 3 erkek olsa ne yazar serserilerle oyun oynuyor boş boş suratıma bakmıyoe git odana diyor sen çocuğa böyle mi örnek olacaksın ne kadar boş insansın niye yalan söyledin kitap okuyorum belgesel izliyorm bilmem ne diye bilseydim evlenmezdim dedim. Tuvalette bile bile buçuk saat oyun oynar. Banyoda da. Kahvaltıyı üç saatte yapıyor bir saat yapıyor bir saat kalkıp oyun oynuyor gelip tekrar bir saat çay içiyor. Sonra ben öyle diyince beni sürükledi kolundan çekip anne babasının odasına. Al burda konuş diye. Gecenin üçünde kavga çıkartmaya yer arayan ben oldum. Babası anneme al kızını git dedi. Gece hemen almaya geldiler. İki gündür ablamdayım. Aramadı bile. Rehberden silmiş sanırım son görülmesi görülmüyor. Hala da fskr diyecekler yazmasın. Yeterince kötüyüm.
Çok tutarsız konularınız var. Habire muhafazakarım, tesettürlüyüm diyorsunuz sonra hoop yok etkileme taktikleri, kırtasiyeci mühendis, sonra başka bir mühendis,bir ara çalışıyordunuz 3 bin maaşınız vardı sonra hoop mühendis olmayan biriyle evlilik hamilelik vs vs... Babam benimle çok ilgilenirdi yazmışsınız ama başka bir konuda babanızın size habire hakaret ettğini dövdüğünü yazıyordunuz. Eğer gerçekseniz acilen psikolojik yardım almanız lazım, bunun başka bir izahı yok.
Çok tutarsız konularınız var. Habire muhafazakarım, tesettürlüyüm diyorsunuz sonra hoop yok etkileme taktikleri, kırtasiyeci mühendis, sonra başka bir mühendis,bir ara çalışıyordunuz 3 bin maaşınız vardı sonra hoop mühendis olmayan biriyle evlilik hamilelik vs vs... Babam benimle çok ilgilenirdi yazmışsınız ama başka bir konuda babanızın size habire hakaret ettğini dövdüğünü yazıyordunuz. Eğer gerçekseniz acilen psikolojik yardım almanız lazım, bunun başka bir izahı yok.
Yuvayi kurmk zor dagitmak 5dk tabikide esiniz normal degil yaptiklari ama babasiz cocuk buyutnek zordur be kuzum hemen yilma savas mucadele et baba evine gidince dahami iyi olacaksin ee cocukla bosandin geldin diye akraba es dost basinin etini yiyecek biryerlere sigamayacksn evinde otur sana bakmakla yukumlu sonucta ye ic gez toz oynasin birak geberene kdr oyna de cocuk dogunca duzelecegini dusunuyorum siddet uyguladimi simdiye kdr eve yiyrcek icecek almamazlik yaptimi kirayi odedimi herkes oyun oynuyor inan isyeeinde bile bey arklar ellerinden dusurmuyolr teli mantikli dusun kararini ver herkes bir sans hakediyo bu hayattta biraz vurdumduymaz olAnnesinin 500 liralık doğalgazı faturası kavgasından sonra annem ve onun ailesi bize geldi. Annemle hastaneye gittik. Kontrole ikili taramam iyi. O gün maaş kartını kaybetmiş suç duyurusunda bulunacam nereye koyduysan çabuk söyle diye bağırdı. İ hırsız dedi resmen. Cebimde beş lirayla gezerken. Yine de gece gururumu hiçe sayıp gittim ultrasonda çektiğim videoları gösterdim barıştık. Gece yarın markete gidelim falan konuştuk. Sonra uyuyamadım tuvalete kalktım onun odasına gittim öpü gelecektim sadece vallahi evde ailemiz vae sarılıp öpemedim çünkü ne var niye geldin dedi oyun oynuyordu birileriyle konuşarak online hepsi erkek falan dedi ama gcce saat 3 erkek olsa ne yazar serserilerle oyun oynuyor boş boş suratıma bakmıyoe git odana diyor sen çocuğa böyle mi örnek olacaksın ne kadar boş insansın niye yalan söyledin kitap okuyorum belgesel izliyorm bilmem ne diye bilseydim evlenmezdim dedim. Tuvalette bile bile buçuk saat oyun oynar. Banyoda da. Kahvaltıyı üç saatte yapıyor bir saat yapıyor bir saat kalkıp oyun oynuyor gelip tekrar bir saat çay içiyor. Sonra ben öyle diyince beni sürükledi kolundan çekip anne babasının odasına. Al burda konuş diye. Gecenin üçünde kavga çıkartmaya yer arayan ben oldum. Babası anneme al kızını git dedi. Gece hemen almaya geldiler. İki gündür ablamdayım. Aramadı bile. Rehberden silmiş sanırım son görülmesi görülmüyor. Hala da fskr diyecekler yazmasın. Yeterince kötüyüm.
Ben hatırlamadım, konularda da göremedim, ne demek ki o?Bu o konu mu?
İnşallah gaza gelip böyle bir şey düşünmezsiniz10 haftadan sonra kürtaj olmuyor benim bildiğim. Boşanma falan olursa bu kuralda esneklik oluyor mu bi bilginiz var mı?
Sayım yaptıklarını. Geçen aylar bir sürü para verdi anne babasına altınlar kendi maaşı 20 bine yakın. Bu ay dedim ki para biriktirelim bal çocuk olacak iki bin artık bankaya. Geriye yine iki bin kadar kaldı. Baya zorlandık bu ay. Peynir kalmadı zeytin kalmadı. Tereyağı bulgur pul biber. Bir sürü şey. Ama ondan önceki sularda da annesine babasına sürekli para gönderdiği için doğru düzgün alışveriş yapmadık. Hep en ucuz şeyleri aldım. Para istediğim zaman 50 lira 100 lira veriyodu. Markete gidiyodum zaten yemeklik bişeyler alsam o para gidiyor. Tekrar istiyorum nereye gitti para? Ne yaptın parayı? Dershanede hiç para harcamadım neredeyse. Arkadaşlarım diyodu bazen canın bişey istiyorsa alalım diye. Ben de yok sağlıksız bunlar hamileyim ya yemiyorum diyodum. Bunun haricinde evlendik balayındam geldik ayrı yatıyoruz. Odasına sokmuyor. Herşeyi snnesine anlatıyor. Annesiyle çok garip bir ilişkisi var. Annesi her ay bişey çıkartıp ağlayıp pars istiyor. Geçen ay pazar paraos kalmamıştı bu ay doğalgaz faturası. Bekliyorum maaşı yatsın da markete gidelim bu sefer herşeyi aldıtcaltım kalan para bana haçlık olacaktı. 50 100 tller. Ama daha maaş gelmeden evde peynir bile kalmamışken ki hamileyim anneme para göndrcem dedi ben de ya bu fatura nasıl gelmiş İzmir'de dedim. Ben de dedim ki bal evde bir sürü eksik var görmüyor musun bunları önce biz eksiklerimizş alalım. Anneme laf söyleyemezsşn gözümden düşüyon başladı bağırmaya. Zaten bıkmıştım ondan para dilenmek ten maaşı varken yokluk çekmekten ağlaya ağlaya başladım annem senden daha iyi bakıyordu bana bin TL maaşıyla sen ne biçim kocasın bakamıycaksan annenin dizinin dibinde otursaydın kalktı koltuktan kafama vurdu o zaman. Bu evlilik nasıl yürüsğn şimdiYuvayi kurmk zor dagitmak 5dk tabikide esiniz normal degil yaptiklari ama babasiz cocuk buyutnek zordur be kuzum hemen yilma savas mucadele et baba evine gidince dahami iyi olacaksin ee cocukla bosandin geldin diye akraba es dost basinin etini yiyecek biryerlere sigamayacksn evinde otur sana bakmakla yukumlu sonucta ye ic gez toz oynasin birak geberene kdr oyna de cocuk dogunca duzelecegini dusunuyorum siddet uyguladimi simdiye kdr eve yiyrcek icecek almamazlik yaptimi kirayi odedimi herkes oyun oynuyor inan isyeeinde bile bey arklar ellerinden dusurmuyolr teli mantikli dusun kararini ver herkes bir sans hakediyo bu hayattta biraz vurdumduymaz ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?