- 27 Ekim 2018
- 473
- 929
- 33
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Hayır. Annem meleek gibi bir insandır. Hiçbir zaman eksiğim olmadı maddi durumumuz yettiğince tabi. Sadece babam biraz sinirli biriydi ve anneme bazen bağırırdı ben çok üzülürdüm. Valla şu an babam ondan daha iyi gözümde kat be kat. O kadar sene evli kalıp sadece bir kere tokat attı anneme. Gül alır gelirdi bazen. Gezmeye giderdik. Benimle ilgilenirdi. Ders çalıştırırdı tırnaklarımı keserdi saçımı luruturdu. Bu adam çocuğunu hiç sorar mı onu bile bilmiyorum. Belki doğunca nasıl oldu kime benziyor diye bile bakmayacak. Çok acı bebeğim bunları hak etmedi. Ben de vebal altındayım ona iyi baba seçmedim. Onun hayatını da mahvettim.
Ben PDR mezunu olduğuna inanmıyorum yada inanmak istemiyorum , yani gerçek değildir inşallah hoşuna gitmiş de PDR mezunuyum demistirEski konularını "ezberledim" diyebilirim.Gecen yıl aylık üç bin maaşlı bir yerlerde çalışıyordu bile...şimdi de dersaneye gidiyor devlete atama için...atanirsa onun ve bebeği için güzel birşey olacak ama ben bizim bebeler için korkuyorum
Eski konularinda ablasinin konu sahibi hakkinda soylediklerini okudunuz mu? Tam oradayim ben cok dikkatimi cekti. Tavsiye ederim okuyun. Sizin tesbitler de cok yerinde cikiyor cunkuAdam kesin boşanmaya karar verip dönmeyince boşanacak sanırım.
Konu sahibi sağlıklı bir ruh haline sahip değil.
Bugün evlen, yarın hamile kal. 4 ay sonra da "bu adam evliliğin ilk günü değişti, bebeğim babasız büyüyecek" diye ağla.
Çevrendekilerin evlilikleri ile kendi evliliğini yarıştırıp hemen çocuk yapacağına önce evlendiğin adamla biraz evlilik içinde zaman geçirip tanısaydın, sonra çocuk yapsaydın. Cehaletinin sonucunu hem sen çekecek hem de çocuğuna çektireceksin. Yazık
İşte sorun burada başlıyor....hangi dediği acaba doğru? Eşinin jandarma olduğunu söylüyor ama anlattıklarından adam resmen 8/5 çalışan düz memur ....nöbeti /görevi yok neredeyse...günde 15 saat uyuyabiliyor bir de .Kizimizin ailesi İstanbul' da eşinin ailesi İzmir 'de ...ama hapsursalar tüm sülale bunlara gelecek kadar yakınlar?Ben PDR mezunu olduğuna inanmıyorum yada inanmak istemiyorum , yani gerçek değildir inşallah hoşuna gitmiş de PDR mezunuyum demistir
Fake demek istiyor.Hala da fskr diyecekler yazmasın.
Bu kısmi anlayamadım ne demek ?
Fake yazmaya calismisHala da fskr diyecekler yazmasın.
Bu kısmi anlayamadım ne demek ?
Sürekli bu arkadaşın konusu geliyor gündeme bende şöyle bir baktım. 2015'te 2.sınıf öğrencisi. 2017 nisanda işe girmis ( ki okuduğunu söylediği üniversitenin nisanda mezun etme gibi bi özelliği yok hatta üşenmeyip araştırdım haziran 14te mezuniyet töreni olmuş) öğretmem olarak????? 2017 de mezun olup işlemler bilmem neler iş aramasi falan yok hoooppp kızımız bulunmaz bursa kuması hemen işe başlamış hem de 3 bin tl ile. Yav yapmayın piyasayı bilmesek şimdi tecrübeli öğretmene özelde zor veriyorlar o maaşı. Arkadaşlar bu hanım? Ya da bey kimse bizimle eğleniyor. Açık ve net!İşte sorun burada başlıyor....hangi dediği acaba doğru? Eşinin jandarma olduğunu söylüyor ama anlattıklarından adam resmen 8/5 çalışan düz memur ....nöbeti /görevi yok neredeyse...günde 15 saat uyuyabiliyor bir de .Kizimizin ailesi İstanbul' da eşinin ailesi İzmir 'de ...ama hapsursalar tüm sülale bunlara gelecek kadar yakınlar?
Sizde sorunlusunuz bı piskolojik destek mi alsanız ???Bazen de çok iyiydi. Sofra kurarken kaldırırken yardım ederdi. Gelir yüzümü okşar öperdi. Beni banyo ettirmişti. Hasta olunca çorba yapmaya çalışmıştı. Bi kere ayakkabımın kösesi yoktu ben söylemeden onu almış gelmiş en iyisini aldım dedi on lira para ama yemin ederim mutluluktan ağladım o gün ona sarılarak beni düşünmüş diye.
Eski konularinda ablasinin konu sahibi hakkinda soylediklerini okudunuz mu? Tam oradayim ben cok dikkatimi cekti. Tavsiye ederim okuyun. Sizin tesbitler de cok yerinde cikiyor cunku
Ailem ne diyecek. Çingene gibi bunlar. Nasıl anlamadık. Bilseydim evlendirir miydim kızımı diyor. Eşim olcak kişinin davranışları bir garip zaten annesi ağzına portakal veriyor. Ayağımın altını öp diyor annesi öpüyor. Ya bir kere donuyls oturdu annesinin yanında bir de bacağını açıyor annesi diyor ki koltuğa değiyo. Git giyim ben de dedim ya ne kadar terbiyesizsin hiç utanmıyor musun. O onun annesiymiş ayıp olmazmış bana mı garip geliyor bi tek bunlar ya bu aile toptan deli mi
Annesinin 500 liralık doğalgazı faturası kavgasından sonra annem ve onun ailesi bize geldi. Annemle hastaneye gittik. Kontrole ikili taramam iyi. O gün maaş kartını kaybetmiş suç duyurusunda bulunacam nereye koyduysan çabuk söyle diye bağırdı. İ hırsız dedi resmen. Cebimde beş lirayla gezerken. Yine de gece gururumu hiçe sayıp gittim ultrasonda çektiğim videoları gösterdim barıştık. Gece yarın markete gidelim falan konuştuk. Sonra uyuyamadım tuvalete kalktım onun odasına gittim öpü gelecektim sadece vallahi evde ailemiz vae sarılıp öpemedim çünkü ne var niye geldin dedi oyun oynuyordu birileriyle konuşarak online hepsi erkek falan dedi ama gcce saat 3 erkek olsa ne yazar serserilerle oyun oynuyor boş boş suratıma bakmıyoe git odana diyor sen çocuğa böyle mi örnek olacaksın ne kadar boş insansın niye yalan söyledin kitap okuyorum belgesel izliyorm bilmem ne diye bilseydim evlenmezdim dedim. Tuvalette bile bile buçuk saat oyun oynar. Banyoda da. Kahvaltıyı üç saatte yapıyor bir saat yapıyor bir saat kalkıp oyun oynuyor gelip tekrar bir saat çay içiyor. Sonra ben öyle diyince beni sürükledi kolundan çekip anne babasının odasına. Al burda konuş diye. Gecenin üçünde kavga çıkartmaya yer arayan ben oldum. Babası anneme al kızını git dedi. Gece hemen almaya geldiler. İki gündür ablamdayım. Aramadı bile. Rehberden silmiş sanırım son görülmesi görülmüyor. Hala da fskr diyecekler yazmasın. Yeterince kötüyüm.
Yok şöyle bir göz gezdirdim eski konulara. Bir bakayım ne demiş ablası, hangi konu ki?
Bak canim konusu bu. Cok degisik bir uye. Ne olursa olsun bir abla insana bunu neden soyler? Ailecek bir degisikler. Annelerine acidim ben ne kadersiz kadinmisBi ablam var ablam demeye bin sahit benden niye bu kadar nefret ediyo gercekten bilmiyorum annem ben kucugum diye beni simartiyo biraz o yuzden kiskaniyo sanirim 20 yasindayim ablam 38 kocaman kadin ama ergen gibi iki uc sevgilim oldu diye orospu muamelesi yapiyo ben hep iyi insanlarla ciktim muhafazakarlardi ben de tesetturluyum zaten oyle barlarda erkek kovalayan bi kiz degilim ama oyle muamele goruyorum ablin kizi 14 yasinda sevgilisi var su an onun benim yuzumden iyle oldugunu dusunuyor surtuk kendine benzettin diyo her gun bu laflari kac kere duyuyorum evlenemiyceksin kimse semi almiycak kullaniyolar semi diyo evlensen iki gunde bosanirsin sokakta kalirsin kimse de seni almaz evine diyo gercekten de oyle yengem diger ablam istemez beni cunku hep soguttu herkesten beni herkese bos erkek delisi diye anlatiyo universite okuyorum pdr aofden sosyal hizmete de yazildim ben okumak iyi bir kariyer yapmak istiyorum ama o calismiycak oyalaniyo saniyo beni alsa evlencen almiyo ki seni diyo oyle bir derdim yok su anku sevgilim muhtesem biri uzerime tutriyo birbirimize kor kutuk asigiz diyebilirim okul bitince evlenmek istiyoruz 4 sene sonra falan ama o evlenince beni ayirir konusur diye korkuyorum ve gercekten abim ablam o kadar sevmiyo beni artik bi annem babam zaten 5 sene once vefat etti bu arada ablam da evde kalcam korkusuyla 60 yasinda adamla evlendi benim yasimdayken 4 sene sonra vefat etti kocasi
Çoktan ödemiştir. Annem hastaneye götürdü. İlacımı aldı. Muayene borcu çıkmış onu ödedi. Ev için alışveriş yaptı. Şimdi onları yerler utanmadan. Yazıklar olsun.Annesinin 500 liralık doğalgaz faturasını ödedi mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?