Boşanıyorum

Okurken senin konun olduğunu direk anladım bu adamdan sana hayır yok çok net boşan kendi ayaklarının üzerin de dur öğretmendin galiba mesleğinde var neden bu kadar kendini ezdiriyorsun anlamış değilim

ozaman kendinize gelin lütfen. bu herifi yüceltmeye calismayin- yüceltdiginiz olaylar bile icler acisi. sofrayi toplamasi vs.
yüzünüzü oksamasi- insan sokak kedisini bile oksuyor.
neyse ne... kendinize gelin. ailenizin yanina gidin ve bu sacmaligi (evlilik demiyorum, cünkü degil. sadece cinsellik yasanmis bir beraberlik) SONLANDIRIN.

Ben PDR mezunu olduğuna inanmıyorum yada inanmak istemiyorum , yani gerçek değildir inşallah hoşuna gitmiş de PDR mezunuyum demistir

Adam kesin boşanmaya karar verip dönmeyince boşanacak sanırım.
Konu sahibi sağlıklı bir ruh haline sahip değil.
Eski konularinda ablasinin konu sahibi hakkinda soylediklerini okudunuz mu? Tam oradayim ben cok dikkatimi cekti. Tavsiye ederim okuyun. Sizin tesbitler de cok yerinde cikiyor cunku

Son düzenleme:

Sert ama isabetli olmus bravo! Her kelimesine imzamı atıyorum

Ben PDR mezunu olduğuna inanmıyorum yada inanmak istemiyorum , yani gerçek değildir inşallah hoşuna gitmiş de PDR mezunuyum demistir
İşte sorun burada başlıyor....hangi dediği acaba doğru? Eşinin jandarma olduğunu söylüyor ama anlattıklarından adam resmen 8/5 çalışan düz memur ....nöbeti /görevi yok neredeyse...günde 15 saat uyuyabiliyor bir de .Kizimizin ailesi İstanbul' da eşinin ailesi İzmir 'de ...ama hapsursalar tüm sülale bunlara gelecek kadar yakınlar?

Adam size hırsız diyor,siz ona piç kurusu.
Savunmanız,'sinirlenince kendime hakim olamıyorum'
Siz anne-baba olup çocuk yetiştireceksiniz öyle mi?
İkinizin de hem öfke kontrolü,hem iletişim becerileri hem de ilişki yürütme-yönetme konusunda ciddi bir desteğe ve eğitime ihtiyacınız var.
Hatta el arttırıyorum 'kendinizi tanıma' konusunda bile yardım lazım size.

Sürekli bu arkadaşın konusu geliyor gündeme bende şöyle bir baktım. 2015'te 2.sınıf öğrencisi. 2017 nisanda işe girmis ( ki okuduğunu söylediği üniversitenin nisanda mezun etme gibi bi özelliği yok hatta üşenmeyip araştırdım haziran 14te mezuniyet töreni olmuş) öğretmem olarak????? 2017 de mezun olup işlemler bilmem neler iş aramasi falan yok hoooppp kızımız bulunmaz bursa kuması hemen işe başlamış hem de 3 bin tl ile. Yav yapmayın piyasayı bilmesek şimdi tecrübeli öğretmene özelde zor veriyorlar o maaşı. Arkadaşlar bu hanım? Ya da bey kimse bizimle eğleniyor. Açık ve net!

Sizde sorunlusunuz bı piskolojik destek mi alsanız ???

Eski konularinda ablasinin konu sahibi hakkinda soylediklerini okudunuz mu? Tam oradayim ben cok dikkatimi cekti. Tavsiye ederim okuyun. Sizin tesbitler de cok yerinde cikiyor cunku

Yok şöyle bir göz gezdirdim eski konulara. Bir bakayım ne demiş ablası, hangi konu ki?

Öyle dal da.... oturulur mu annenin yaninda.
Nasıl ayağının altını öpüyor kız
Hahahahaha ya kusura bakma da gülüyorum esimde yanimda neye gülüyorsun diyor gel de anlat
Bence bunlar ailecek deli. Peki sen git giyin dediğinde gitti giyindi mi
Ay igrenc ya

Tüm konularınızı biliyorum ve ben boşanacağınızı düşünmüyorum.
Eşiniz de boşanmak istemez çünkü size nafaka verecek.Bunu istemez belli.

Peki konunuza gelirsek el kadar bebek o evde nasıl sağlıklı büyüyecek ben onu düşünüyorum.
Bu arada aldırmam demişsiniz ama çocuğu aldırmayıp onu böyle bir ortama mahkum edip vebalini almak mı?
Çocuk büyüyünce hele de kız olursa nasıl sağlıklı bir evlilik yapacak?
Size neden beni doğurdun seni asla affedemeyeceğim derse ne yapacaksınız?
Siz ayrılmak istemiyorsunuz ama şunu unutmayın o çocuk böyle bir evlilikte asla ve asla sağlıklı büyüyemez.
Ben olsam çocuğu aldırır ve hemen boşanma davası açardım.Ve sınavıma hazırlanıp atanırdım(insallah).Sonra zaten nasip olacaksa gene bir evlilik olurdu..
Ama böyle bir adamı çekmeye devam etmezdim.
Ben değerliyim, beni ailem böyle muamele göreyim diye yetiştirmedi derdim.
Bu arada ailesi de anormal.Bu yüzden de çocuğu aldırırdım çünkü büyük anne ve büyük baba da çok normal değil.
Bu insanlarla hiç bağım kalmasın isterdim.
Ama siz ayrılmak istemiyorsunuz dert dökmeye gelmişsiniz o yüzden hakkınızda hayırlısı diyorum.

Son düzenleme:
Aynı yatakta bile yatmıyorsunuz onun ayrı bi odası var ergen gibi hayatına devam ediyor evlilik mi bu?
İnşallah boşanırsın da hiç sanmıyorum hırsız suçlamasından sonra bile öpüp koklamayı düşünüyorsunuz.

Yok şöyle bir göz gezdirdim eski konulara. Bir bakayım ne demiş ablası, hangi konu ki?
Bak canim konusu bu. Cok degisik bir uye. Ne olursa olsun bir abla insana bunu neden soyler? Ailecek bir degisikler. Annelerine acidim ben ne kadersiz kadinmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…