Boşanıyorum

Bunlar resmen eziyet işkenceeee
Ay allah aşkina daha fazla anlatma benim heyheyler tepemde cirit atiyo kurban olayim.Çocuk zarar görür ani hareket yapilir mi hamile kadina nazik olmasi gerekirken hödük olmus bu resmen.Ben ne bileyim benim koca beni kucuk bebek bellemis o zaman cogu kadinin eşide aynidir eminim adam dokunmaya korkardi cocuga bisey olur diye

ah ah tam bosanma karari alirken iyi yonlerini aklina getirme ben normalde cok karsiyim yuvanin yikilmasina ama inanin o hirsiz demesi bana bile koydu

Ayağını karnıma koyuyodu 43 numara ayağı var çek çocuğa bişey olcak diyodum çocuk güçlü olur halter kaldırır gibi olcak öyle saçma şeyler söylüyordu zihinsel engelli olsa bu kadar salak davranmaması gerekir

Sen kocani gönder benim kocanin yanina bir onun suratını dümdüz etsinBakalim halter kaldiran el kol adam nasil olyomuş bi iliklerine kadar işlesin Ay deli ettin beni walla sakin gidiyim geri dönüm deme birak ne hali warsa gorsun arkadasim

Inanamiyorummm şuan gerçekten boşa gitsin çocuğun böyle bir babası olacağına olmasın daha iyi

Bunlar normal şeyler. Dünyanın en sıradan şeyleri. Ekstrem bi şey yok bana inan.

Bak canim konusu bu. Cok degisik bir uye. Ne olursa olsun bir abla insana bunu neden soyler? Ailecek bir degisikler. Annelerine acidim ben ne kadersiz kadinmis
Biraz üstteki yorumlarda da babam eve çiçek alır gelir falan yazıyor. Kafam karıştı acaba yanlış mı okudum? Ablasyla böyle diyaloğu varsa kocasını düşünemiyorum. Allah yardım etsin

Hala daha diyor ki ben haksızmışım çeşit çeşit yemek yapmıyormuşum evi güzel temizlemiyomışum ya v
Biraz üstteki yorumlarda da babam eve çiçek alır gelir falan yazıyor. Kafam karıştı acaba yanlış mı okudum? Ablasyla böyle diyaloğu varsa kocasını düşünemiyorum. Allah yardım etsin
Babamın beni dövdüğü zamanlar oldu. Ablam biraz gariptir bunu herkes biliyor ama. Anksiyetesi var aşırı kaygılı benim iyiliğimi düşünerek öyle demiş kötü bişey yapmamam için sevgilimle babam biraz kaba ve sinirliydi ama bazen gerçekten dediklerimi de yapıyodu saçımı lurutur tırnaklarımı keserdi bana ders çalıştırır soru bildikçe lokum verirdi şimdi düşünüyorum eşim kızdığım bazı yönlerden beğenmediğim babam kadar bile değil

Nedense senin konuların fazla fake geliyor bna ..
- burada insanların yorumlarına göre hareket edip yaşamadığın olayları yaşayıp gbi gösterip abartarak yazıyorsun
Bu arada ban’ın Açılmış hayırlı olsun.

İkili test sonucunu aldımız mı?
Ultrasona girip bebeğin cinsiyetini öğrendiniz mi?
Anneniz gelince eksikleriniz alındı mı?

Ayrıca daha pazar günü eşinin tüm ailesine beddualar ediyordunuz. Ne ara aranız düzeldi de, bir de eş tarafı geldi de bir de üstüne hırsız muamelesi gördünüz? Ayrıca eş tarafı sizin annenizin aldığı erzağı mı pişirip yedi?

Evine alışveriş yapmayan, size şiddet uygulayan insandan bugüne kadar boşanmadınız da; odada online oyun oynuyor diye mi boşanıyorsunuz?

Annem hastane paramı ilaç paramı pazar arabası parasını peynir zeytin parasını ödedi. Eşim maaşını alınca 100 lira verdi pazar için onu harcadım kendi annesi de 30 lira falan harcadı pazarda aramız düzelmedi kavga ettiğimiz için anne babası geldi ve benim annem şimdi hepsini yiyip içiyorlardır hatta islim kebabı yaptık hep birlikte köftesini ben yaptım şekerpare yaptı annem utanmadan yiyolsrdır ikili tarama testim çok çok iyi çıktı risk baya düşük bebek erkeğe benziyormuş. Ben ultrasondayken aradı eşim kavgalıydık gece kirayı ben ödüyorum dedi bana ben de kapıya gittim ama kapıyı kitledi sbaah annem geldi anahtarım yok saklamış sonra ablam geri dönmesini diye mi dışarı çıkmasın diye mi yaptın demiş dışarı çıkıyor diye demiş ultrasonda video çektim kavgalıyıx ama yine görsün diye. Sonra beni aradı kartım nerede diye sordu ben kendi kentlartmla geldim dedim akbil soruyor diye düşündüm teleronls karnım açık doktor yanımda konuşuyorm ultrasondayım kapat dedim biraz sonra tekrar odanın kapısının önündeyşm kartı naptın suç duyurusunda buluncam bilmem ne ben hırsız mıyım ya sonra diyor ki sen kızınca ne yaptığını bilmiyosun almışsındır diye düşğndğm hala bulamadı ya git başvur dedim parmak izi vereyim kendini rezil olursun insan olan o kartı zaten karısına da çıkartır

Siz kendi evinizde ayri odalarda mi uyuyorsunuz? Ben anlamadim. Annenuz ve kp ile kv size gelmisler. Gece yatiyormussunuz. Tuvalete kalkmissiniz. Esinizi opmek icin onun osadina gittiginizde esinizin telefonla oyun oynadigini gormussunuz. Siz ayri yataklarda mi yatiyorsunuz?

Şu mesaja kadar, konularına cevap yazıyordum.
Bazen ironili, bazen irdeleyici, bazen sorgulayıcı.

Ama şu mesajdan sonra sadece okuma moduna geçiyorum (umarım bu lafımı yiyecek kadar saçma bir mesaj daha görmem)

İkili test yapılan, cinsiyeti 90% belli olan bir bebeğin alınmayacağını (yasal kürtaj sınırı 10 haftadır) bilmeyen bir üniversite mezunu olacağına inanmıyorum.

Evet balayından geldiğimizden beri

Ben zaten biliyorum on haftalık kadar olduğunu belki boşanma durumu olunca farklı süre olabiliyodur diye düşündüm ancak zaten aldırmayı kesinlikle düşünmüyorum

Ben o hatayı geçen gece yaptım
Beynin hala iyi mi? Benim devreler epey yanmıştı da

Konuları okuyup anlamaya çalışırken (korkunç bir yazım stili var) biraz duman çıktı beynimden.

Onun dışında arkadaşın ya dalga geçiyor olduğuna ya da ruhsal açıdan rahatsız olduğuna karar verdim. Dalga geçiyorsa aynen devam etsin, kendi çapında eğleniyor. Psikolojik olarak rahatsızsa da ben burdan bir şey yapamayacağıma göre umursamaktan vazgeçtim. İnsanlara ancak isterlerse yardım edebiliriz öyle değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…