Boşanıyorum

Yha inanki hayretle okudum ruh hastasi diyelim hamile bi ese yazik cok yazik anasi babasi oglum sen ne yapiyorsun aklini basina al falan yok tabi esin ciddn eziyet yapiyo bilmiyoki birgun bu yaptiklarimdn Allah in gazabina ugrayacagini kimsenin esi dortdortluk degil fakat bu anlattiklarin yenilir yutulur degiller mevlam yardimcin olsun tez zamanda

Hamile eşini döven ileride bebek ağlıyor diye çocuğunu da döver.
Bazı kişiler yuva kolay kurulmuyor yazmış.
Bu yuva mı?
Yuva bu mu ya?
Yuva değil bu.
Değil..
Yuvadan başka herşeye benziyor.

Yok onu asla yapamam. Çocuğuma bişey yaparsam muhtemelen kendimi de öldürürüm. Kıyamam yavruma.
Allah korusun.
Size de çocuğa da bir şey olmasın.
Şu lafınızdan sadece olumsuzluğa odaklandığınızı anlıyorum
Bir sorun yaşadığınızda sakin kalmaya çalışın, yakıp yıkmayın, en az zararla kurtulmanın yolunu arayın
Ah vah etmek bir eğitimcinin yapmaması gereken bir şey
Kendimiz bocalarken yeni nesilleri eğitemeyiz. Bu yüzden eğitimcilerin güçlü, dik, soğukkanlı, yapıcı, çözüm odaklı olması lazım

Ona sorsan ben kötüyüm. Çünkü çamaşır makinesi çalıştırıyor ve çok iş yapıyor. Daha balayında korktumm rüyamda sarıldım uyandırdım diye bağırdı. Sonra da eve gelince zaten bir garip davranıyor nereye düştüm ben modundayım. Temizlik yapmayacaksan defol git. İyğ öğrenmeyeveksem defol git demeye başladı. Daha iki haftalık evliyken.

Beni hamile halimle kolumdan tutup çekiştircek adamın kafasını patlatırım afedersin ama gerçekten tüm sinirim tepeme çıktı. Oyun olmuş onun hayatı akıllı ol kardeşim bu adamdan baba falan da olmaz yol yakınken aileninde yanindayken bitir gitsin.Geri donersen hiç bisey eskisi gibi olmuycak daha kötü olcak ve sen hem mutsuz bir dogum yasiycaksin yawruna yazik

Haklısınız. Ama bebek karnımda büyüdükçe sabrım daralıyır. Yarın öbür gün doğacak bana diye bu adamı görecek ne öğretecek çocuğuna un çuvalı gibi uyumayı küfür etmeyi oyun bağımlısı olmayı mı o kadar çıldırıyorm ki ya çocuğun eğitimi benim için herşeyin üstünde o parayı koyalım diye o bebeği düşündüğüm için diyorum ev alırız çocuk rhaat eder kursu var dershanesi var bebek bezi maması para biriktirmemiz gerekiyor ama babası kendi anne babasını doyuramıyır ki sıra bize gelsin. Ben de biraz fevriyimdir doğru. Ama yaptığı yanlışlar kafamdan kaynar sular dökülüyor hissi yaratıyor.

Hadi onu sinirliyken yaptı. Normal zamanda şakalaşırken kafama vurur. Kaç kere karnıma yastık attı. Bana vuruyor gidiyo hamile halimle köşe kapmaca oynuyırum onunla. Günde iki üç kere ilişki istediği zaman oldu. Ya artık vajınam yara mı oldu ne oldu anlamıyorum kapanmaya başladı içeri giremiyordu ve iğne batıyı gibi oluyordu her yerine dur ben seni alıştırcam ben senin kocanın senin kötülüğünü düşünmem kız çocuğu gibi kadın oldun gelir popoma vurur durur oturamıyodum koltuğa bile artık ağrıdan

Bu yazdıklarınız korkunç şeyler. Verilmiş sadakanız varmış kurtulmuşsunuz.
Bikaç ay sonra onsuz nasıl mutlu olduğunuzu görürsünüz.

Allah kolaylık versin ama fedakarlığı erkek yaparsa mutlu olursun sen yaparsan adına başka birşey diyorlar. Bir erkek senin için ne kadar fedakarlık yaparsa o kadar kıymetini bilir. Annen de tek yaşıyormuş mecbur beraber birşeyler yapacaksınız.

Bu yazdıklarınız korkunç şeyler. Verilmiş sadakanız varmış kurtulmuşsunuz.
Bikaç ay sonra onsuz nasıl mutlu olduğunuzu görürsünüz.
Kendisinin ruh sağlığı yerinde değil muhtemelen. Eskiden depresyon hapı kullanmış okb geçirmiş temizlik üzerine hatta psikoterapi grubuna katılmış şizofreni hastası okb falan varmış grupta. Üniversitedeyken dedesini kaybetmiş ve bir kaza geçirmiş altı ay yatalak olarak kalmış sonra kolu iyileşmiş üç sene önce hepsi geçti dedi bana. Ağır şeyler yaşamış psikolojik sorunlarının olması normal diye düşündüm ayrıca o gruba katıldığını evlendikten sonra öğrendim panik atak hastalığı da geçirmişş. Sofrada yemek yerken çatalı düşürdüm sofra bezine düştğ bile sinirlenincyo yok masaya yaklaş ye etrafı batırma diye. Yemeği iki kaşıkla yapıyomuşum tahta kaşıkla yapıyorum kepçe ile koyuyorum bulaşığı yıkamıyorsun hala öğrenemedin annem tek kaşıkla yapıyor Yo bana

Ya ben önemli olan yuva kurmak mutlu olmak lüks bir yerde düğün yapsam ne olacak düğün bi gün ömür kaç sene diye düşündüm. Herşeyin en ucuzunu buldum inanın bilezikler hariç yirmi binden fazla gitmedi düğün eşyalar gelinlik falan için. Zaten yedi sekiz bin bizden çıktı. Bana hep diyordu sen çok değerlisin benim için yaptığın bu fedakarlığın karşılığını alacaksın evlenince bütün kadınlar sana imrenecek onlar borç ödiycek biz rahat edicez

Acıtasyona bağlama bence adam kapıya koyana kadar beklemişin hırsız denmişin ilgilenilmemişin daha adam napsın elinden geleni ardına koymamış gururlu ve dik dur sen bu kadar degersizmisin

Acıtasyona bağlama bence adam kapıya koyana kadar beklemişin hırsız denmişin ilgilenilmemişin daha adam napsın elinden geleni ardına koymamış gururlu ve dik dur sen bu kadar degersizmisin
Sevdiği zamanların hatrına benim de fevri ve yanlış hareketlerim oldu diye düşünürek sabrettimm bebeğim var çünkü ama adam değilse yapacak bişey yok

bak aldatmak kadar kotu. birsey bu hirsizlik muamelesi. sizi kizdim cunku bu adamla barisilmaz keske o an cekip gitseydiniz valla .moralim bozuldu konunuza
keske hirsizsin dedigi anda cekip gitseydin. diget hic biseye duyecek bise demiyorm ama. hirsizlik konusu benim moralimi bozdu en dogrusu bu adamla ayni havayi solmayin bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…