- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Sonra ben kızıp da aldıysan söyle diye dedim hırsız demedim seni korkutmak için suç duyurusunda bulundum dedim diyor. Ben de gidip ultrason videosunu gösterdim. Numara yapıyordu ay sıtma oldum üşüyorum falan diye. Ondan sarıldım.Aynı yatakta bile yatmıyorsunuz onun ayrı bi odası var ergen gibi hayatına devam ediyor evlilik mi bu?
İnşallah boşanırsın da hiç sanmıyorum hırsız suçlamasından sonra bile öpüp koklamayı düşünüyorsunuz.
Sonra noldu pekiBazen de çok iyiydi. Sofra kurarken kaldırırken yardım ederdi. Gelir yüzümü okşar öperdi. Beni banyo ettirmişti. Hasta olunca çorba yapmaya çalışmıştı. Bi kere ayakkabımın kösesi yoktu ben söylemeden onu almış gelmiş en iyisini aldım dedi on lira para ama yemin ederim mutluluktan ağladım o gün ona sarılarak beni düşünmüş diye.
Evet liseli ergen gibi olduğu doğru ve anne babası çocuklarının bu davranışlarını normal karşılıyor o biraz çocuk gibidir gördüm ama önceden de diyor. Çocukça şakalaşıyodu ama evlenmeden önce oturup herşeyi düşündük çocuk konusunu parayı nasıl harcayacağımızo evde nasıl vakit geçireceğimizi olgun gibiydi o zaman her zaman beri korur kollsrdı bişey olcak diye korkardı banaAynı yatakta bile yatmıyorsunuz onun ayrı bi odası var ergen gibi hayatına devam ediyor evlilik mi bu?
İnşallah boşanırsın da hiç sanmıyorum hırsız suçlamasından sonra bile öpüp koklamayı düşünüyorsunuz.
Bak canim konusu bu. Cok degisik bir uye. Ne olursa olsun bir abla insana bunu neden soyler? Ailecek bir degisikler. Annelerine acidim ben ne kadersiz kadinmis
Bi bilsem annesi düğün gecesi otele gitmeyip sokakta kalmış arabada sabahın köründe hastayım sesim çıkmıyor diye ağlıyor o günden sonra hep kavga etmeye başladık ilk birkaç hafta balayından sonra cehennem gibiydi neredeyse ama bir ay kadar düzene girmişti son doğalgaz faturasına kadar da birbirimixe alışmış gibiydik kursta aklıma geliyordu özlüyodum her gün birbirimizi sarılıp öpüyodukSonra noldu peki
Neden canavara dönüştü
Hayır. Annem meleek gibi bir insandır. Hiçbir zaman eksiğim olmadı maddi durumumuz yettiğince tabi. Sadece babam biraz sinirli biriydi ve anneme bazen bağırırdı ben çok üzülürdüm. Valla şu an babam ondan daha iyi gözümde kat be kat. O kadar sene evli kalıp sadece bir kere tokat attı anneme. Gül alır gelirdi bazen. Gezmeye giderdik. Benimle ilgilenirdi. Ders çalıştırırdı tırnaklarımı keserdi saçımı luruturdu. Bu adam çocuğunu hiç sorar mı onu bile bilmiyorum. Belki doğunca nasıl oldu kime benziyor diye bile bakmayacak. Çok acı bebeğim bunları hak etmedi. Ben de vebal altındayım ona iyi baba seçmedim. Onun hayatını da mahvettim.
Rahmetli babanız sizi kemerle dövüp yumruk atıyormuş konu sahibi. Hayatınızdaki insanları olmadıkları insanlar gibi görme alışkanlığınız var sanırım. Babanız iyi bir baba değilmiş, kocanız iyi bir koca değil, eski sevgiliniz de iyi bir sevgili değilmiş ama siz hepsini çok iyi insanlar, sizi çok seviyorlar gibi görme eğilimindesiniz.
Konularınızda çok fazla yalan var. Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Bir konuda anneniz 65 yaşında aynı sene açılmış bir diğerinde 73 bir başkasında 70'e merdiven dayamış. 2015'te 2. Sınıftasınız 2017 nisanında 3000 maaşla işe girmişsiniz. O zaman neden kocanızın size elli lira vermesini bekleyecek kadar düştünüz, madem 3000 lira kazanabiliyorsunuz mezun dahi olmadan, çalışsaydınız keşke. Tesettürlü olduğunuzu söyledikten hemen sonra 14 şubat için jartiyer alma planı yapmışsınız. Bu dengesiz bir davranış değil mi? Ya da yine yalan mı söylediniz?
Bizimle eğleniyorsanız sorun yok ama hayatınızı bu söylediğiniz yalanlara inanarak inşa ettiyseniz bu halde olmanız çok normal. Çünkü temeli sağlam olmayan derme çatma binalar ilk rüzgarda yıkılırlar. Size verebileceğim tek tavsiye, eğer bizimle dalga geçmiyorsanız acilen bir psikatrist ile görüşüp psikiyatrik tedaviye başlamanız. Aksi halde doğacak çocuğunuza normal bir anne olamaz, ona gerekli sağlıklı gelişme ortamını sağlayamazsınız. Konunuz eşinizin ya da boşanmanın çok ötesinde, sizinle ilgili.
Cevap verecegini sanmiyorum ama vermese de olur.. sadece tavsiyenizi dinlese yetecek.
Sen ne anlatıyon bacım yaaBabasına diyorum ki benimle hiç ilgilenmiyor çocuk dön sendromlu bile olabilir hiç sormadı sonucu. Sen ona gelince karnın aç mı diye sordun mu diyo. İkisi Dr aynı kefeye konacak şeyler çünkü.
Aldırmak çok ağır geliyor. Bebeğime nasıl kıycam. Bi taraftan korkuyorum ona benzerse onun huylarını alırsa çocuğa ulaşıp bakacaklarını hiç sanmıyorum. Belki doğunca bile görmeye gelmeyecek. Ama aldırsam ömür boyu pişman olurum. Onunla evli kalmaya meraklı değilim hele anne babası tepemdeyken hiç hala bebek gibi annesi ağzına portakal veriyor annesinin kucağına yatıyor. Annesi kıçının dibinde geziyo o sinirlenince duymazdan gel yok babası da hiç gelmedi kontrole onun banane ya insan bir kere olsun merak etmez mi bari cinsiyeti öğrenmeye gelseydi bu arada kız değil yüzde doksan erkekTüm konularınızı biliyorum ve ben boşanacağınızı düşünmüyorum.
Eşiniz de boşanmak istemez çünkü size nafaka verecek.Bunu istemez belli.
Peki konunuza gelirsek el kadar bebek o evde nasıl sağlıklı büyüyecek ben onu düşünüyorum.
Bu arada aldırmam demişsiniz ama çocuğu aldırmayıp onu böyle bir ortama mahkum edip vebalini almak mı?
Çocuk büyüyünce hele de kız olursa nasıl sağlıklı bir evlilik yapacak?
Size neden beni doğurdun seni asla affedemeyeceğim derse ne yapacaksınız?
Siz ayrılmak istemiyorsunuz ama şunu unutmayın o çocuk böyle bir evlilikte asla ve asla sağlıklı büyüyemez.
Ben olsam çocuğu aldırır ve hemen boşanma davası açardım.Ve sınavıma hazırlanıp atanırdım(insallah).Sonra zaten nasip olacaksa gene bir evlilik olurdu..
Ama böyle bir adamı çekmeye devam etmezdim.
Ben değerliyim, beni ailem böyle muamele göreyim diye yetiştirmedi derdim.
Bu arada ailesi de anormal.Bu yüzden de çocuğu aldırırdım çünkü büyük anne ve büyük baba da çok normal değil.
Bu insanlarla hiç bağım kalmasın isterdim.
Ama siz ayrılmak istemiyorsunuz dert dökmeye gelmişsiniz o yüzden hakkınızda hayırlısı diyorum.
Anne babası var zaten onlar ayrı bir dert gururum incine incine gittim. Bebeğini gösterdim. Sonra hırsız demedim aldıysan ver sinirlenip saklamışssındır diyor. Odasına bile sokmuyor ne bileyim ben kartın yeriniAdam size hırsız diyor, siz hala öpmeye çalışıyorsunuz. Bu tablonun farklı sonuçlandığına hiç rastlamadık burada.
Aldırmak çok ağır geliyor. Bebeğime nasıl kıycam. Bi taraftan korkuyorum ona benzerse onun huylarını alırsa çocuğa ulaşıp bakacaklarını hiç sanmıyorum. Belki doğunca bile görmeye gelmeyecek. Ama aldırsam ömür boyu pişman olurum. Onunla evli kalmaya meraklı değilim hele anne babası tepemdeyken hiç hala bebek gibi annesi ağzına portakal veriyor annesinin kucağına yatıyor. Annesi kıçının dibinde geziyo o sinirlenince duymazdan gel yok babası da hiç gelmedi kontrole onun banane ya insan bir kere olsun merak etmez mi bari cinsiyeti öğrenmeye gelseydi bu arada kız değil yüzde doksan erkek
10 haftadan sonra kürtaj olmuyor benim bildiğim. Boşanma falan olursa bu kuralda esneklik oluyor mu bi bilginiz var mı?Zaten sizin bebeği aldıracağınızı düşünmüyorum.
Sıfır ihtimal.
Ben sadece sizin yerinizde olsam ne yapardım onu yazdım.
Sadece ben böyle insanlarla ileride oğlumu muhatap edeceğime hiç doğmamasını tercih ederdim. Çünkü doğup da bana neden doğdum keşke doğmasaydım derse ben bunu kaldıramazdım, bana çok ağır gelirdi.
Çünkü anne ve babanın, çocuk üzerinde hakkı var ise çocuğun da anne ve baba üzerinde hakkı var.
Sizin seciminiz farklı olabilir saygı duyuyorum.
Fakat çocuğunuzu lütfen bu kişiler ile büyütmeyin.
Hem siz hem çocuğunuz çok acı çeker.
Eşinize son bir ihtar yapın boşanıyorum diye haber gönderin baktınız düzelmiyor kendi yolunuza gidin bence.
Oğlunuz için yapın lütfen.
Ailem arama dedi. Aslında onların arayıp da buraya çağırıp bir konuşmayı düşünüyorum. Bu çocuk ne olacak boşanınca nasıl ilerleyecek neden böyle olduk gibi. Ama o arayıp sormadı ben aramam. Bekliyorum polise gidip ne yapabiliriz diye sorucaz daha dava açmadanZaten sizin bebeği aldıracağınızı düşünmüyorum.
Sıfır ihtimal.
Ben sadece sizin yerinizde olsam ne yapardım onu yazdım.
Sadece ben böyle insanlarla ileride oğlumu muhatap edeceğime hiç doğmamasını tercih ederdim. Çünkü doğup da bana neden doğdum keşke doğmasaydım derse ben bunu kaldıramazdım, bana çok ağır gelirdi.
Çünkü anne ve babanın, çocuk üzerinde hakkı var ise çocuğun da anne ve baba üzerinde hakkı var.
Sizin seciminiz farklı olabilir saygı duyuyorum.
Fakat çocuğunuzu lütfen bu kişiler ile büyütmeyin.
Hem siz hem çocuğunuz çok acı çeker.
Eşinize son bir ihtar yapın boşanıyorum diye haber gönderin baktınız düzelmiyor kendi yolunuza gidin bence.
Oğlunuz için yapın lütfen.
10 haftadan sonra kürtaj olmuyor benim bildiğim. Boşanma falan olursa bu kuralda esneklik oluyor mu bi bilginiz var mı?
Ailem arama dedi. Aslında onların arayıp da buraya çağırıp bir konuşmayı düşünüyorum. Bu çocuk ne olacak boşanınca nasıl ilerleyecek neden böyle olduk gibi. Ama o arayıp sormadı ben aramam. Bekliyorum polise gidip ne yapabiliriz diye sorucaz daha dava açmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?