- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi isimsizkullanici56
-
Benimde bir günahım yoktu bebek yüzünden mecburum sanıyorlar köpek gibi oraya geri gidiceğimi düşünüyolar
Baba imzası olmadan çocuk aldıramazsın3 ya da 4 daha değerlerim cok düşük hiç bir şey belli değil
Hayırlı olsun.Yarın jinekologtan randevu aldım cocugu aldırıp dava acıcam asla geri dönmiycem işin sonu ölüm dahi olsa
O kadar yorgunum ki gidicek yerim yok o kadar acıyor ki canım bunu kendime nasıl yaptım eşim için annemi karşıma aldım o beni de bebeği de onlara tercih etmediAhh kuzucugum hayatında herşey çok iyiyken neden o güzel mesleğine başlamadan böyle bir ailenin içine kendini attın.Suan çalışıyor olsaydın inan herşey çok farklı olurdu.Hakkinda hayırlısı olsun ama o bebeğe kıyma belki dış gebeliktir ama sen o günaha girme sonra vicdan azabı çekersin.
Bugun tek bir kelime daha ederse gidicem buralardan hepsini bırakıp4 haftada daha hiç bir şey oluşmamış oluyor. Aldırıp kendinize güzel bir hayat kurun, mesleğinize odaklanın. Babanızdan da uzak durun.
Sakin ve planlı davranın ama. İş başvurularında bulunun, toparlayana kadar yanında kalabileceğiniz bir arkadaş ayarlayın ya da ucuz, idare etmelik bir yer bulun. Gebeliği sonlandırmaktan eminseniz doktor ayarlayın. Üzüntünüze odaklanıp hayatınızın çıkmaza girmesini beklemeyin.Bugun tek bir kelime daha ederse gidicem buralardan hepsini bırakıp
Siz o evden çıkma umuduyla hamile kaldınız değil mi?Benimde bir günahım yoktu bebek yüzünden mecburum sanıyorlar köpek gibi oraya geri gidiceğimi düşünüyolar
Eşinize de ailesine asla güvenilmez. Çocuk olucak eve çıkıcaksınız diye sizi kandırdılar kandırdılar çocuk ortaya çıkınca döndüler çünkü sizi de oraya hapsedip ordakş ezik kadınlardan birine dönüştürebilceklerine inandılar. Nasıl olsa çocuk olcak nasıl olsa gidemez diye düşündüler. O eşin olcak adamın da sözüne inanma bi daha bence ayrıl daha yolun çok başındasın genceciksin. Kendine yakışmayan bir yerde kalmak sana mutsuzluktan başka bi şey vermez. Ha o baban olcak adama da de ki ben canlı mezardayım ama çok ölmemi istiyosan al sen öldür de. Size destek olucağına ettiği lafa bak!!Daha önce ki konumda her şeyi anlattığım gibi şuan da anlatıyorum ki boşanıyorum.. Evimi değiştirmiyolar üstelik eş bozuntusu da çocugu da istersen aldır istersen de avukatı tutayım dedi. Annesiyle babasıyla kavga ettim bizi eşime para vermemekle tehdit ettiler. Çok büyük bir sorun var o da aynı köylü olduğumuz için kendi babamın boşanmaya karşı çıkması. Kendini öldür gitmiyorsan evine dedi..
2 gündür yaşadığım olaylar üstüne kv de kp de eşim de beş para etmez babama sikayet edip olay çıkardılar ev tutmıycaz dediler terkettim gitmiycem dönmiycem cocuguda aldırıcam eşim olucak şerefsizde gelicek aldırmayaÇok şaşırmış durumdayım. Aile binasinda oturmaktan muzdariptiniz. Bir anda işler nasıl bu noktaya geldi? Hani kayinvalide ve kayınpeder iyiydi? Eşiniz neden size sahip çıkmıyor? Ustelik hamilesiniz . Aklımda deli sorular.
Baba imzası olmadan çocuk aldıramazsın
Tabi keşke masum canlara kıymasanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?