- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
- Konu Sahibi isimsizkullanici56
-
Dini yorum yasak.
Yapmayın.
Şikâyet edilirsiniz.
Kusura bakma ama2 gündür yaşadığım olaylar üstüne kv de kp de eşim de beş para etmez babama sikayet edip olay çıkardılar ev tutmıycaz dediler terkettim gitmiycem dönmiycem cocuguda aldırıcam eşim olucak şerefsizde gelicek aldırmaya
karnınızdakine kıymayın falan diyenleride anlıyorum fakat lütfen asıl onu doğurup ona kıymayın. Lütfen kararınızda istikrarlı olun. Ve o eş kişisinden kurtulup hayatınızı yeniden kurun.Daha önce ki konumda her şeyi anlattığım gibi şuan da anlatıyorum ki boşanıyorum.. Evimi değiştirmiyolar üstelik eş bozuntusu da çocugu da istersen aldır istersen de avukatı tutayım dedi. Annesiyle babasıyla kavga ettim bizi eşime para vermemekle tehdit ettiler. Çok büyük bir sorun var o da aynı köylü olduğumuz için kendi babamın boşanmaya karşı çıkması. Kendini öldür gitmiyorsan evine dedi..
Ben aldırma diyenleri anlayamıyorum cidden. Baba istemiyo kv kp kızın babası kimse arkasında değil bu kadının. Bu çocuğu doğurup ne yapsın ? Tamam kız hata yapmış ama şu saatten sonra yapacak birşey yok. Boşanıyorsa mecburen aldıracak. Doğurup sokağa mı atsın.
Kesinlikle haklısınız gel ev tutuyoruz aldırma deseler aldırmaz çocuğu. Çocuğa bakabilecek seviyede olduğunu düşünsem yine aldırma derdim ama kafası çok git gelli. Böyle biri gerçekten şu an çocuk sahibi olmalı mı sizce ? Aslında bu kafadaki hiç kimse çocuk sahibi olmamalı da noter onaylı olmuyor maalesef bu işlerZaten kadın çocuk istiyorum diye hamile kalmamış ki. Ayrı eve çıkabilmek için hamile kalmış! Kız baştan evlenmekle hata yapmış, ama israrla hatalarına devam ediyor. Ha ben genel anlamda kürtaj a karşı değilim. Ama bunlar konu sahibine gelip "Sana ev tutacağız bebeginle gel" dese, yarın gider o cocugu aldırmaz. Cocuk oyuncağı mi bu? Birde dediniz ya: doğurup sokağa mi atsın diye. Nedense bir sürü çocuğu ile tek yaşayan anneler var dünyada. Onlar nasıl sokağa atmıyorlarsa oda atmayabilir.ama onun için artık kafayı çalıştırıp bir yetişkin gibi davranmaya başlaması lazım. Kürtaj oldu olmadı onu bağlar, ama artık bahaneleri bir kenara bıraksın.
Bizim dememizle karar vermeyecektir zaten konu sahibi ama başka eve çıkmak için hamile kalmak, işler istediği gibi gitmeyip, hamileliği koz olarak kullanamayinca çocuğu aldırmak istemek ne vicdana ne de başka birşeye sığar.Ben aldırma diyenleri anlayamıyorum cidden. Baba istemiyo kv kp kızın babası kimse arkasında değil bu kadının. Bu çocuğu doğurup ne yapsın ? Tamam kız hata yapmış ama şu saatten sonra yapacak birşey yok. Boşanıyorsa mecburen aldıracak. Doğurup sokağa mı atsın.
Kesinlikle haklısınız gel ev tutuyoruz aldırma deseler aldırmaz çocuğu. Çocuğa bakabilecek seviyede olduğunu düşünsem yine aldırma derdim ama kafası çok git gelli. Böyle biri gerçekten şu an çocuk sahibi olmalı mı sizce ? Aslında bu kafadaki hiç kimse çocuk sahibi olmamalı da noter onaylı olmuyor maalesef bu işler
Gel de dini yorum yapma hadi. Yok olup gidecek o canın vebali ne olacak peki. Burada aldırıp kurtuldunuz (!) hadi. Ahiret ne olacak. Orada sorulduğunda "ama ne yapayım canım boşanmıştım, mecburdum, aldırdım" demek gibi bir gerekçe kabul görmeyecek. Biraz tevekkül edin, Allah ın izniyle işleriniz zaten yoluna girecek inşaallahDaha önce ki konumda her şeyi anlattığım gibi şuan da anlatıyorum ki boşanıyorum.. Evimi değiştirmiyolar üstelik eş bozuntusu da çocugu da istersen aldır istersen de avukatı tutayım dedi. Annesiyle babasıyla kavga ettim bizi eşime para vermemekle tehdit ettiler. Çok büyük bir sorun var o da aynı köylü olduğumuz için kendi babamın boşanmaya karşı çıkması. Kendini öldür gitmiyorsan evine dedi..
Evet size kesinlikle katılıyorum.Dini yorum yasak. Ama yinede bu konu o kadar ibretlik ki. Ortada doğru dürüst evlilik olmadan saçma sebeblerden hamile kalınır. Dünya sorumluklari bebege yıkılır. Ha olmadı çocuk aldırır. Artik bizim toplumda da bilincki bir şekilde hamile kalmanın ne demek olduğunu bir anlatmak lazım.. İşte "kocan düzelir çocuk yap, ayrı eve çıkarsın çocuk yap" gibi bahanelerle çocukların günahına girmesin kimse.aslinda istenmeyen çocukların (kürtajı demiyorum bile) sorumluklarini almak istemeyen annelerle dolu ortalik. Hamile kalmak cocuk dünyaya getirecek cocuk oyuncağı değil. Konu sahibi hala baskalarin kararları doğrultusunda çocuk aldırıyor. İstediği gibi ev tutulsa o cocuk doğacaktı çünkü. Yani tutulmayan bir ev ve sözler bu çocuğun kaderini belirliyor. Bir kadın hamile kalıyorsa ilerde bu çocukla tek başına kalabilme ihtimalini göze alarak kalmalı. Ama burdaki bebek başlı başına bir pazarlığin kilit noktasi olmuş
O kadar üzgünüm ki.. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde eşimle ufak bir tartışmamız olduDoktorlar kalp atışı yoktu diye rapor verip kürtaj yapıyorlar...
görümcemin kızı da 7 8 haftalıkken bu şekilde kürtaj oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?