Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kararımı açıklama zamanı geldi bu süreçte yeni bilgilerde edindim ve boşanmanın geri kalan hayatımı kurtarmak olduğunu anladım emin olunca sırtındaki yükte azalıyor.artık kararımı açıklama ve hukukende ayrılma zamanı bu sürecide umarım kolayca atlatırım ama karşımda para pul için elinden geleni yapıcak,çok rahat iftira atıcak bir aile var ; bu sürecide inşallah alnımın akıyla atlatıcam ve bir daha o insanları görmicemm
gerçekten zor bi durum erkekler kendilerini hazır hissetmeden neden evlenirlerki
ama arkadaşlara katılıyorum bi insan yedisinde neyse yetmişindede o oluyor
değişmesini bekleme çocuk yokken kurtul bencede bu adamdan
allah yardımcın olsun
herkese iyi bayramlar
size net kararımdan bahsetmiştim , eşim arayarak kafamı karıştırııyor hatamı anladım özür diliyorum diyor ama inanamıyorumda ne güzel vermiştim kararımı nerden çıktı şimdi bu
herkese iyi bayramlar
size net kararımdan bahsetmiştim , eşim arayarak kafamı karıştırııyor hatamı anladım özür diliyorum diyor ama inanamıyorumda ne güzel vermiştim kararımı nerden çıktı şimdi bu
Bence sorun sadece ailesine soz gecirememesiyse (ki henuz 7 aylik evliymissiniz) onu hos gorebilirsin. Ben olsam onu sevdigimi ancak mutlu olamadigimi, sorunun ailesi ve sizin arasinda bir tercih olmadigini soylerim. Aileye yeni bir uyenin katilmasinin kocaniz ve ailesi icin alisilmasi gereken bir surec oldugunu ancak sizin de aileye alismaniz icin yardima ihtiyaciniz oldugunu belirtin. 7 ay boyunca kendinizin olabildigince onlarin alismasi icin cabaladiginizi, ailesiyle onlari kirmamak adina sorunu konus(a)madiginizi, bu gorevin esinize dustugunu soyleyin. Gorumcenizin hareketlerinden rahatsizsaniz abisinin onu dovmesini beklemiyorsunuz, uyarmasini bekliyorsunuz. Ailesine de sizin artik ailenin bir parcasi oldugunu soylemesi lazim. Tipki aileye yeni bir kardesin katilmasi gibi..Buyuk kardesler kucuk sonradan geldi diye onu ezebilir mi? Hele esiniz gorumcenize sen gelin olduun yerde sana nasil davranilmasini istiyorsan yengene ole davran demeli. Kaynanizdan da sizi kizi gibi gormesini isteyip onun da bir zamanlar gelin oldugunu hatirlatmali. Ayrica esinize, ailesi ile sizin aranizdaki dengeyi kurmanin onun gorevi olduunu cunku ayni laflari siz soylerseniz bunu sindiremeyeceklerini soylemelisiniz. Esine guzel bir yerde beni yemege gotur de canim, orada sole bunlari. Mesajlasma basbasa konus para harcattir biraz kiymetini bilsin. Esyalarini almaya gelirken de hediyesini unutmasin. Ailenin elini de optur cunku onlari da uzdu.
herkese iyi bayramlar
cnmm hem ailesi karşısında hiç yanında olmamış hemde bırakıp gitmiş
dikkatli ol derim hani sadece ailesine söz geçirememe yada ne biliim ailesine karşı pasif olsa anlarım aranızda çok iyiysen düşün dicem ama adam hem hep aileci olmuş hemde evi terk etmiş bence iyi düşün çocuk yokken daha 7 aylık evlilikde ne yaşadıda evi terkediyor kaldı ki hep ailesi problem çıkartmış anladığım kadarıyla buna rağmen sanki sen problemmişsin gibi gitmişse bu adam daha ergenlikten çıkamamış derim
7 ay çok kısa bir süre herkes hata yapabilir.Belki hatasını anlamıştır.Eşini seviyorsan ona bir şans vermeni dilerim.Bir süre çoçuk yapmamak şartıyla tabii :) erkeklere güven olmuyor :) Denersen ileride ah ona şans vermedim ben suçlumuyum vs diye aklında kalmaz ...Herşey gönlünce olsun....
7 ay çok kısa bir süre herkes hata yapabilir.Belki hatasını anlamıştır.Eşini seviyorsan ona bir şans vermeni dilerim.Bir süre çoçuk yapmamak şartıyla tabii :) erkeklere güven olmuyor :) Denersen ileride ah ona şans vermedim ben suçlumuyum vs diye aklında kalmaz ...Herşey gönlünce olsun... tam da budur...aynı şekilde düşünüyorum...çok yenisin kestirip atmadan önce eşine,kendine ve evliliğine bir şans daha ver....