bosaniyorum..

hiç mi bir şey anlaşılmaz kim kime ne demiş kedi falan geçiyor kedinin yüzünden mi bu olaylar tansiyon çıkması.. kedi yüzünden boşanan ilk çift olabilirsiniz

:) güldürdünüz. çok sinirliyken yazmıştım o yüzden karışık olabilir. bana sabrettiğini söyleyen hakaret eden üstüme yürüyen görümcem. ablasına ağzını açmayan eşim. annemlerin evine gelip ağzımdan çıkmayan şeyleri çıkmış gibi gösteren kb :) özetle durum bu

elti görümce kv kp bu insanlar yüzünden boşanmayı aklınızdan bile geçirmeyin... ama olayların öncesi vardır dolmuşsunuzdur bilemem eşiniz sürekli olarak mı sessiz kalır sizi savunmaz siz daha iyi bilirsiniz ama erkeklerin çoğu önemsemez bu tarz konuları kavgaymış falanmış filanmış bu tarz işler biz kadınlarındır

Bi kac gün uzak kalip sakinlesmenizden zarar gelmez hemen ayrilmayi akliniza getirmeyin. Hem seni onemsemese saga sola imali imali mesajlar yazmaz :) icini ferah tut. Sinirleriniz yatisinca elbet bir araya gelirsiniz. Dediğim gibi cirkeflesmeden konuyu kapatarak kocani kendine cekmeye bak. O gorumceyede hesap sormayi baska bir güne ertele

ben döneceğini sanmıyorum 2. günümüzdeyiz ne aradı ne sordu. whatsap durumuna vazgeçtim artık. kendimden değil beni benden edenden yazmış. adam hala beni suçlu görüyor

inşallah dediğiniz gibidir. çünkü ayrılmayı asla istemiyorum

eşim hep böyle. aile konusunda beni asla savunmaz

Abla sen napiyorsun demeyen kocayada koca denmez. Uzulme

olayı gereksiz büyütmüşsünüz ya

arabaya binmemezlik etmemeliydiniz bence

ama görümcenizin gerizekalı demesi hatalı keşke cevap vermeseydiniz siz de

üzerinize de yürümüş tamamen o hatalı olurdu.

fazla alıngansınız bu aile için.

kavga da etseniz aile içi gibi düşünüp aynı arabaya binmemezlik vs etmemeliydiniz bence. annem dışarda kavga edince hemem bırakır gider bi başına çok sinir bozucu bir şey bu tip inatlar.

görümce yüzünden boşanılmaz ama

eşinizin taraf seçmemesi gerekir zaten.

dayak yemenize izin vermezdi bence. ama onun dışında karışıp büyütmemek istemiştir.

Bence sen bekle arama bak hatasini anladı arıyor demesin.
Ararsa konuşursaniz sende içini guzelce dok niye gorumceye ailene karşı beni koruyup kollamiyorsun de..madem bir terk ediliş ayrılık soz konusu bundan iki taraf bir ders çıkarmalı ki terk etmek ise yarasin.birde bu ev terk etmelerini siddet aldatma dışındaki sorunlarda terk etmeyin.

evet kız ruh hastası. bide olay anını göreceksiniz üstüme yürüyünce gözüne ışık tutulmuş davşan gibi kaldım
gerçekten merak ediyorum bu evililiğin sonu ne olacak.
öyle görümcenler varken sen nasıl bu evlilikte yolunda gideceksin .
sürekli baltalamayacaklar mı. eşimi seviyorum demişsin

gerçekten merak ediyorum bu evililiğin sonu ne olacak.
öyle görümcenler varken sen nasıl bu evlilikte yolunda gideceksin .
sürekli baltalamayacaklar mı. eşimi seviyorum demişsin

bende merak ediyorum sonumuzu. allah hayır etsin.
her zaman baltaladıkları gibi yine yapmaya devam edecekler

Sen görümcenin arkasından ruh hastası diyebiliyorsun onun senin yüzüne gerizekalı demesi çok doğal çünkü saygı kalmamış eşinle de böyle salak manyak vb küfürleşirmisiniz önce olgun insanlar gibi davranmayı öğrenmelisiniz o saygı hiç bitmemeli evlilik bunu gerektirir çünkü onlarla kan bağın yok ve birgün saçma bi sebep yüzünden eşinle ve ailesiyle kopabilirsin
Ben de görümceyim benim de görümcem var birgünden birgüne gülden ağır laf etmedik birbirimize eşimi düşündüm hep.
Eşin gönlünü alacaktır muhakkak evine dön düzeltin kendinizi
Benimde kedim vardı eşim korkuyor diye annemlerde kaldı malesef kimse evde sevmiyor ama kimseyle tartışmaya da girmem bu sebeple sende girme boşver.

kedim zaten normalde bizimle kalmıyo. ablam yeni doğum yaptı yurtdışından buraya gezmeye geldi sırf doktor bebekle kedi aynı ortamda durmasın diye bende kalıyodu ki eşim çok seviyo artık kedimi.

eşimle aramızda saygısızlık yok bazen haddimi aşıp sesimi yükseltirim ama sonra özür dilemesini bilirim ben.

görümcem yüzüme hakaret etme cesaretini gösterdiyse kim bilir arkamdan daha neler neler diyorlardır.

öyle bir insan düşünün ki kardeşinin yuvasını yıkma durumuna getirip instagramdan ablasıyla fotoğraf paylaşıyo. orda kardeşi perişan ben perişan kız fotoğraf derdinde

Ne olursa olsun sen eşini ve evliliğini düşün o madem o karakter buluşmayın çok görüşmeyin yani sana gerizekalı deme cesaretini nerden buluyor
Bekar biri anladığım kadarıyla arkadaşı da yoksa sizinle uğraşıyor sen çok muhatap olma

evet bekar. sanırım kıskanıyor eşimin beni bu kadar sevmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…