- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
hiç mi bir şey anlaşılmaz kim kime ne demiş kedi falan geçiyor kedinin yüzünden mi bu olaylar tansiyon çıkması.. kedi yüzünden boşanan ilk çift olabilirsiniz
Annenin evine ilk kez mi gidiyorsun yani evi terk etmem ilk miarayamamonun ailesi çok fena kim bilir arasam bu defa adama neler derler. o da alışır nasıl olsa arıyor kendiliğinden der
elti görümce kv kp bu insanlar yüzünden boşanmayı aklınızdan bile geçirmeyin... ama olayların öncesi vardır dolmuşsunuzdur bilemem eşiniz sürekli olarak mı sessiz kalır sizi savunmaz siz daha iyi bilirsiniz ama erkeklerin çoğu önemsemez bu tarz konuları kavgaymış falanmış filanmış bu tarz işler biz kadınlarındır:) güldürdünüz. çok sinirliyken yazmıştım o yüzden karışık olabilir. bana sabrettiğini söyleyen hakaret eden üstüme yürüyen görümcem. ablasına ağzını açmayan eşim. annemlerin evine gelip ağzımdan çıkmayan şeyleri çıkmış gibi gösteren kb :) özetle durum bu
ben döneceğini sanmıyorum 2. günümüzdeyiz ne aradı ne sordu. whatsap durumuna vazgeçtim artık. kendimden değil beni benden edenden yazmış. adam hala beni suçlu görüyor
Bi kac gün uzak kalip sakinlesmenizden zarar gelmez hemen ayrilmayi akliniza getirmeyin. Hem seni onemsemese saga sola imali imali mesajlar yazmaz :) icini ferah tut. Sinirleriniz yatisinca elbet bir araya gelirsiniz. Dediğim gibi cirkeflesmeden konuyu kapatarak kocani kendine cekmeye bak. O gorumceyede hesap sormayi baska bir güne ertele
elti görümce kv kp bu insanlar yüzünden boşanmayı aklınızdan bile geçirmeyin... ama olayların öncesi vardır dolmuşsunuzdur bilemem eşiniz sürekli olarak mı sessiz kalır sizi savunmaz siz daha iyi bilirsiniz ama erkeklerin çoğu önemsemez bu tarz konuları kavgaymış falanmış filanmış bu tarz işler biz kadınlarındır
inşallah dediğiniz gibidir. çünkü ayrılmayı asla istemiyorum
eşim hep böyle. aile konusunda beni asla savunmaz
Abla sen napiyorsun demeyen kocayada koca denmez. UzulmeArkadaslar diger konularima bakabilirsiniz zaten sorunlu bi düğünüm oldu. Bugün görümcemle ve eşimle oturuyoduk dışarda, benim bir kedim var görümcem de nefret eder kedilerden eşime döndü sana hayvanlarla ilgili bi makale atacam onu iyi oku dedi. Bu lafının üstüne bende kedi beslemek sünnet kedilerin insan sağlığına faydası var falan dedim ağzını açmadı. Sonra wc gittim geldim görümcem noluyo bi sorun mu var dedi eşimde bozuldugumu söyledi. o makalede kedi beslemenin sünnet olduğunun yazdığını söyledi sonra eşime ablacim sabahtan beri sabrediyorum sen görüyosun dedi üstüne bide bana bağırdı bak ben hastayım senin yüzünden tansiyonum çıktı dedi sesimi çıkarmadım ( şimdi makale de bu yaziyosa neden ben bozuldugumda bunu söylemedi o kadar iyiyse?) Dışarı çıktık eşime görümcemin arabasına binmeyecegimi söyledim yanlarından uzaklaştım. Baktım eşim onun yanında döndüm öyle mi dedim gidiyodum görümcem gerizekalı dedi bana gerizekalı diyemezsin haddini bil dedim üstüme yürüdü eşim araya girmese kız beni dovecekti. eşime deliriyorum insan hiç mi savunmaz karısını? Ablası üstüme yürürken insan bi napiyosun ya sen demezmi? Ipler koptu annemin evindeyim.. sanırım bosaniyorum
Görümce'ye bak
gerçekten merak ediyorum bu evililiğin sonu ne olacak.evet kız ruh hastası. bide olay anını göreceksiniz üstüme yürüyünce gözüne ışık tutulmuş davşan gibi kaldım
gerçekten merak ediyorum bu evililiğin sonu ne olacak.
öyle görümcenler varken sen nasıl bu evlilikte yolunda gideceksin .
sürekli baltalamayacaklar mı. eşimi seviyorum demişsin
Sen görümcenin arkasından ruh hastası diyebiliyorsun onun senin yüzüne gerizekalı demesi çok doğal çünkü saygı kalmamış eşinle de böyle salak manyak vb küfürleşirmisiniz önce olgun insanlar gibi davranmayı öğrenmelisiniz o saygı hiç bitmemeli evlilik bunu gerektirir çünkü onlarla kan bağın yok ve birgün saçma bi sebep yüzünden eşinle ve ailesiyle kopabilirsin
Ben de görümceyim benim de görümcem var birgünden birgüne gülden ağır laf etmedik birbirimize eşimi düşündüm hep.
Eşin gönlünü alacaktır muhakkak evine dön düzeltin kendinizi
Benimde kedim vardı eşim korkuyor diye annemlerde kaldı malesef kimse evde sevmiyor ama kimseyle tartışmaya da girmem bu sebeple sende girme boşver.
Ne olursa olsun sen eşini ve evliliğini düşün o madem o karakter buluşmayın çok görüşmeyin yani sana gerizekalı deme cesaretini nerden buluyorkedim zaten normalde bizimle kalmıyo. ablam yeni doğum yaptı yurtdışından buraya gezmeye geldi sırf doktor bebekle kedi aynı ortamda durmasın diye bende kalıyodu ki eşim çok seviyo artık kedimi.
eşimle aramızda saygısızlık yok bazen haddimi aşıp sesimi yükseltirim ama sonra özür dilemesini bilirim ben.
görümcem yüzüme hakaret etme cesaretini gösterdiyse kim bilir arkamdan daha neler neler diyorlardır.
öyle bir insan düşünün ki kardeşinin yuvasını yıkma durumuna getirip instagramdan ablasıyla fotoğraf paylaşıyo. orda kardeşi perişan ben perişan kız fotoğraf derdinde
Ne olursa olsun sen eşini ve evliliğini düşün o madem o karakter buluşmayın çok görüşmeyin yani sana gerizekalı deme cesaretini nerden buluyor
Bekar biri anladığım kadarıyla arkadaşı da yoksa sizinle uğraşıyor sen çok muhatap olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?