Arkadaslar diger konularima bakabilirsiniz zaten sorunlu bi düğünüm oldu. Bugün görümcemle ve eşimle oturuyoduk dışarda, benim bir kedim var görümcem de nefret eder kedilerden eşime döndü sana hayvanlarla ilgili bi makale atacam onu iyi oku dedi. Bu lafının üstüne bende kedi beslemek sünnet kedilerin insan sağlığına faydası var falan dedim ağzını açmadı. Sonra wc gittim geldim görümcem noluyo bi sorun mu var dedi eşimde bozuldugumu söyledi. o makalede kedi beslemenin sünnet olduğunun yazdığını söyledi sonra eşime ablacim sabahtan beri sabrediyorum sen görüyosun dedi üstüne bide bana bağırdı bak ben hastayım senin yüzünden tansiyonum çıktı dedi sesimi çıkarmadım ( şimdi makale de bu yaziyosa neden ben bozuldugumda bunu söylemedi o kadar iyiyse?) Dışarı çıktık eşime görümcemin arabasına binmeyecegimi söyledim yanlarından uzaklaştım. Baktım eşim onun yanında döndüm öyle mi dedim gidiyodum görümcem gerizekalı dedi bana gerizekalı diyemezsin haddini bil dedim üstüme yürüdü eşim araya girmese kız beni dovecekti. eşime deliriyorum insan hiç mi savunmaz karısını? Ablası üstüme yürürken insan bi napiyosun ya sen demezmi? Ipler koptu annemin evindeyim.. sanırım bosaniyorum