Bosaniyoruz galiba

kayınvalide ye mi yazık yahu onlar birlikte oturmak istiyor yeni gelinlerin hiçbirinin sanmıyorum birlikte oturma isteği olsun
Şaka yaptım yahuuu! bu zamanda kim hangi akla hizmet kv deyle oturmak ister anlıyamıyorum. Ev üstüne ev olmaz, olsada huzur olmaz demek istedim. Kv ister tabi niye istemesin. Stres topu gelinlerGelinler istemiyorlarsa zorlamı götürüyorlar! Gitmeyin, girmeyin diplerine, sonrada şikayet etmeyin demek istedim

sen seviyorsunda adam sevmiyor..
babasına dövdürtmüş gıkı çıkmamış..

Yazım tarzın falan hiç çok kötü durumda, panik bir kadınınkine benzemiyor. Hele aşırı soğukkanlı şekilde dayak yedim, KP dövdü, kocam dövdü, çocuğumun kolu mor falan demeniz. Sanki pazara gittim 2 kilo patates, 1 kilo patlıcan, 3 kilo bilmem ne aldım der gibi anlatıyorsunuz. Bir de üstüne kocam beni seviyor, değer veriyor falan. Hiç inandırıcı değilsiniz.

Haa fake değilsen de fırsatı varken çocuğunun güvenliğini sağlamayan, bencil, sevgi diye şiddeti normalleştiren bir kadından özür dileyecek değilim ama fake isen insanların zamanını çalan bir hırsızsın ve komik değil aksine toplumsal sorunları, dayağı, çocuk şiddetini tiye alarak onları normalleştirerek aşırı itici bir iş yapıyorsun.

Bu nasıl iş sevme öyle sevgi yer batsın kp seni dövüyo el kadar bebeğin eli mor sen seviyorum diyosun ne günahı var o bebeğin ya ne biçim annesin sen Allah aşkına boşan sevgi karın mı doyuruyo kocan seni belli ki sevmiyo

arkasındaymış ama kocişini çok seviyormuş.
kocişi de dayakçı ama mükemmel erkekmiş.
3gundur devrelerim yandi ayni konulardan inanki ne tavsiye istiyorlar nasil bir akil bekliyorlar bilmiyorum

vallahi bilsem yazicam onun istedigi tek akil o evden nasil baska eve cikarim sanirim
kocan istemiyor aileci cikamazsin o yuzden soylenme herseye sus her dediklerini yap huzursuzluk cikmasin dayak olmaz en azindan zarar gormezsin kocanda Allaha emanet artik belki duzelir ne diyelim

Benim kapasitem yeterli gelmiyor böyle konuları anlamaya. Böyle adamlar nasıl hala sevilebiliyor ? Biri bana anlatsın lütfen

Benim aklımın almadığı bişey var, düşük tehlikesindeyken kayınvalideden gördüğün muameleyi,kocandan dayak yemeyi geçtin,kayınpederden dayak yemeyi de geçtin,peki o minik bebeğin elindeki morluğu görünce nasıl için yanmadı,nasıl dayandın,canın acımadı mı?
Bir anne,zarar gören yavrusu için kaplana dönüşür benim bildiğim,kendine kıymet vermiyosun belli de,o çoçuğun hiç mi kıymeti yok kocan kadar!

kendini kandırma lütfen
eşin fedakar bir eş değil

Akıl akıl gel totoma takıl misali :)

Ben acımıyorum bu konu sahibesine
İster fake olsun, ister olmasın
Eşi mükemmelmiş mesela, niye ayrılsın ki ?
Mükemmelse otursun kemirsin orasını burasını canım yani bizene.
Ben de olsam ben de döverim bunu.
Tam dövülmelik.
Dayak yedikçe baglanıyor
Bir koca daha ne ister ki .

Nasıl sinirlerim tepeme çıktı belli değil.
Valla Allah hepinizi ıslah etsin ne diyim. Eşin çok iyi çok merhametli evet aferin sana.
Kafana çok darbe almışsın belli ! Daha fazla yazarsam ağzımı bozcam naparsanız yapın.

emin ol hiç kimse konu sahibine acımamıştır. o minik bebeğin elinin morluğu bu kadar kızdırmıştır herkesi, hepimizi. bu ne rahatlık anlamadım ki. oğlum azıcık düşse kahroluyorum nasıl tutamadım diye. sinek ısırsa sabaha kadar kremleyip kaşıyorum.2,5 aylık çocuk dayak yiyor kocişim de kocişim diyor!

bebeğinde morluklar mı var
senin gibi anneye yazıklar olsun
buna müsaade ettiğin için

daha anasının karnında başlamış hemde dayak yemeye..
bide tutmuş eşim iyi biri diyo..

daha anasının karnında başlamış hemde dayak yemeye..
bide tutmuş eşim iyi biri diyo..

iyiliği batsın onun! zaten doğru düzgün yuva kuramayan adamla neden evleniyorlar anlamıyorum da! hayalimde harika kaynana olmak var şu an için bir oğlum var Allah bağışlar inş. oğlum ya da kızım anne biz ev kuramıyoruz senle otururuz dese bana ne git kur evini sonra evlen derim. ne diye başka kızın başka oğlanın vebalini almaya ortak olayım ki. kaldı ki oğlum ya da kızım kayınvalideyle oturmak istese ona da destek olmam yani.
konu sahibi dayaktan kafayı kırmış belli de ailesi nasıl bu kadar geride anlamadım.

eski konularına baktıkça şok oldum..
konu sahibesi hala seviyorum diyorsun ya pes..

şiddet bir insanın onurunu zedeler hadi ona çok seviyorsun katlandın peki hamileyken uğradığın tecavüz? onu nasıl sindirebiliyorsun bu kadar mı beynin yanmış..
hiç mi gururun yok senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…