- 4 Şubat 2010
- 2.113
- 5.036
- 408
Şaka yaptım yahuuu! bu zamanda kim hangi akla hizmet kv deyle oturmak ister anlıyamıyorum. Ev üstüne ev olmaz, olsada huzur olmaz demek istedim. Kv ister tabikayınvalide ye mi yazık yahu onlar birlikte oturmak istiyor yeni gelinlerin hiçbirinin sanmıyorum birlikte oturma isteği olsun
Mrb kk tanimissinizdir beni
Artik o kadar konu acmak yuzunden yabanci degilim. Kisa kesicem Esimle bosanma karirina dogru gidiyoruz neden mi sindjye kadar ailesinjn yapti.klari Artik yettj. Gecen gunde Esimle tartistigimizda babasinin araya girip cocugumu elimden alip beni dovmesi Artik son noktayi koydu. Simdi kizim hasta 2 bucuk aylik 10 gundur hastanede yatiyoruz bogmaca dedi doktorlar. Hangi bjrine yanayim bilmiyorum. Evi ayir diyorum ayirmiyor ya cekersin yada anlasmalj bosaniriz diyor. Ben esjm sevjyorum bo.sanmak istemiyorum ama ama ailesini tutuyor Evi ayirmiyor napmaliyim sizce bosanma ya kadar geldik. Ailem arkamda ama cocugumu var bosanmaktan yana degilim. Yardimci olurmusunuz.
3gundur devrelerim yandi ayni konulardan inanki ne tavsiye istiyorlar nasil bir akil bekliyorlar bilmiyorumarkasındaymış ama kocişini çok seviyormuş.
kocişi de dayakçı ama mükemmel erkekmiş.
kendini kandırma lütfenCocugumu alip kv verdi beni saclarimdan tutup yataga firlatti yumruklarla yuzume kafama heryerime vurdu esjm ayiriyordu sonra poljslik olduk zaten mahhalleli sikayet etmis. Bebegimin dw elinde morluklar vardi onada darp raporu xldimm kendimede. Kp 6 ay uzaklastirma ve para cezasj cikmis. Esjm cok iyidir herseyimizi yapar eder ama cok annecj annecj olmadan duramqz esjm cok fedakar bir babadir ve estir ama bir turlu Evi ayirmiyor durumum yok diyor bahaneler buluyor. Lutfen kirmadan yorum yapalim cok hassas bir donemdeyim.
Akıl akıl gel totoma takıl misali :)3gundur devrelerim yandi ayni konulardan inanki ne tavsiye istiyorlar nasil bir akil bekliyorlar bilmiyorum
vallahi bilsem yazicam onun istedigi tek akil o evden nasil baska eve cikarim sanirim
kocan istemiyor aileci cikamazsin o yuzden soylenme herseye sus her dediklerini yap huzursuzluk cikmasin dayak olmaz en azindan zarar gormezsin kocanda Allaha emanet artik belki duzelir ne diyelim
Cocugumu alip kv verdi beni saclarimdan tutup yataga firlatti yumruklarla yuzume kafama heryerime vurdu esjm ayiriyordu sonra poljslik olduk zaten mahhalleli sikayet etmis. Bebegimin dw elinde morluklar vardi onada darp raporu xldimm kendimede. Kp 6 ay uzaklastirma ve para cezasj cikmis. Esjm cok iyidir herseyimizi yapar eder ama cok annecj annecj olmadan duramqz esjm cok fedakar bir babadir ve estir ama bir turlu Evi ayirmiyor durumum yok diyor bahaneler buluyor. Lutfen kirmadan yorum yapalim cok hassas bir donemdeyim.
Ben acımıyorum bu konu sahibesine
İster fake olsun, ister olmasın
Eşi mükemmelmiş mesela, niye ayrılsın ki ?
Mükemmelse otursun kemirsin orasını burasını canım yani bizene.
Ben de olsam ben de döverim bunu.
Tam dövülmelik.
Dayak yedikçe baglanıyor
Bir koca daha ne ister ki .
bebeğinde morluklar mı varCocugumu alip kv verdi beni saclarimdan tutup yataga firlatti yumruklarla yuzume kafama heryerime vurdu esjm ayiriyordu sonra poljslik olduk zaten mahhalleli sikayet etmis. Bebegimin dw elinde morluklar vardi onada darp raporu xldimm kendimede. Kp 6 ay uzaklastirma ve para cezasj cikmis. Esjm cok iyidir herseyimizi yapar eder ama cok annecj annecj olmadan duramqz esjm cok fedakar bir babadir ve estir ama bir turlu Evi ayirmiyor durumum yok diyor bahaneler buluyor. Lutfen kirmadan yorum yapalim cok hassas bir donemdeyim.
emin ol hiç kimse konu sahibine acımamıştır. o minik bebeğin elinin morluğu bu kadar kızdırmıştır herkesi, hepimizi. bu ne rahatlık anlamadım ki. oğlum azıcık düşse kahroluyorum nasıl tutamadım diye. sinek ısırsa sabaha kadar kremleyip kaşıyorum.2,5 aylık çocuk dayak yiyor kocişim de kocişim diyor!
bana şiddet uyguluyor hamile olmama rağmen aileme kufur ediyor sürekli beni hırpalıyor.
daha anasının karnında başlamış hemde dayak yemeye..
bide tutmuş eşim iyi biri diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?