Bosaniyoruz galiba

Canim sen bu evde durdukca kocacim kocacim seviyorum dedikçe daha çok dayak yersin ki koca adı altında olan adam sana sahip bile cikamazken sen hala boşanamam seviyorum diyorsun. Ömrün, gençliğin hep böyle geçecek. Onu mu istiyorsun. Ailen biliyor mu dayak yediğini ?

Kendini düşünmüyorsun, bari o küçük dünyadan bi haber olan yavruyu düşün.

Kimseyi eski konularıyla yargılamam burda , bana da yapılır çünkü zaman zaman .
Ama kusura bakmayın siz ektiğinizi biçiyorsunuz .
Daha hamileliğinizde sizi döven koca , babanızın üstüne yürüyen dünürler ..
Siz kendinizi düşünmüyorsunuz ki çocuğunuzu düşünesiniz .

Ya seni kıran kırmış dünyanın dayagini yemissin kocanın kv 'nin yanında burda tanimadigin insanların gerçekçi yorumları mi seni kıracak???
Bak şimdi bazen bu hayatta 1 yanlış bütün doğruları götürür.
Kocan da seni ailesiyle aynı evde yaşamaya zorlayarak tüm doğruları götürüyorlar.
Kv de de kötü bir ona çünkü iyi bir insan kızım siz mutlu olun yuvaniz dagilmasin nerde yasarsaniz yaşayın der geçer.
Ama kötü pislik bencil insanlar böyle yapmazlar.
Kocani da bu bu kötü pislik kadın yetiştirmiş malesef.
Herhalde bebeğine mama bez alması falan büyük fedakarlık geliyor sana ama değil görevi işte baba olarak.

fazla ciddiye aldım galiba evet son derece haklısınız

Akıl akıl gel totoma takıl misali :)
Gecen sen delirmistin bi konuda bundada ben deliricem
Diyorki 2,5 aylik bebegime darp raporu aldim yani dr vermis tespit edilebilir zarar gormus o bebek gelmis burada kocam kv evim
fakemi allah bilir dur bir kib yapacam baksin yonetim valla

Bu zamana kadr hic kimse icin burda yorum yapmadm bosan ya da bosanma demedm ama buna ben bile dayanamadm hadi beni gectim de bnm 2.5 aylik bebegimin evladimin elinde morluklar oluscak kp denen bozuntu yuzunden haa bn o kp naparim biliyon mu parcalarim o evi onun basina yikarim kadin halim demem aslan kesilirim ufacik da olsa bi annelik duygusu varsa icinde evladin icin kac ordan

Kayınpederin gelini dovmesi Şok oldum, cok uzuldum ya.. Ne hakla ya ne hakla?
Eşin o fırsatı vermese asla yapamaz..
Durumu yoktur, ayiramiyodur evi anlarim, cok kisi biliyorum beraber oturan ama dayak ne demek?

Kazen üyenin kimlik bilgilerini bulmak senin için çocuk oyuncağı ,bilgileri güvendiğin bir kaç üyeye özelden gönderir misinz yetkili yerlere bildirelim darp raporu olan bir bebek var ortada.

Sen bunu buraya yazabilecek kadar sağlıklısın da nasıl razı gelebiliyorsun bu aşağılanmaya. sayende kadınlığımdan utandım. yazıklar olsun cehaletinize.

Uzeri ortulecek durumlar degil anlattiginiz. Deseydiniz ki kayinpederim beni dovmeye kalkti, esim de ona gerekeni soyledi evden gitmesini istedi vs... Ama esiniz goz yummus. Ha kendisi darp etmis ha baskasina izin vermis. Cocugunuz bu yasananlari anlayacak yasa gelmeden kararli bir sekilde hayatlarinizi ayirmalisiniz.
Esinizi sevdiginizi soylemissiniz, siz cocugunuzu seviyor musunuz? Onun dovulmesine izin verebilir misiniz? Esiniz sizi sevseydi (ya da saglikli bir kafa ile sevseydi) bu yasananlara izin vermezdi.
Yoksa her sey daha kotuye daha gidecektir.

Ikinci evliligindi sanirim bu adam, onun da ikinci evliligi mi? Ailesi korkunc insanlar.. Esinin de geri kalir yanı yok.. Gecimsizligi, tartismayi, kavgayi anlarim ama dayak ne demek ya? Hem de anali danali dövmek? Yumruklarla saldirmak ustelik?? Havsalam almiyor.. Burda seni tanimayan bu kadar insanin tuyleri diken diken oldu olayi dusununce, farkinda degil misin ne kotu bi durumdasin? Kimseyi esine karsi kışkırtmak istemem, Allah korusun vebaldir ama senin bisey yapman lazim, boyle korka korka nereye varacaksin? Görmüşler nasil korktugunu, ezdikce eziyolar, bebek olmus bebege ragmen ustune saldiriyolar, gerçekten şaka gibi..

Canım ya senin durumun benim durumundan daha vahimmiş hem çocuk var hem dayak var sana sahip çıkmayan bir eş bazı yönlerimiz benziyor eşimin ailesine düşkün olması tatillerde ailesinde kalmak istemesi gibi ama benim eşim kp dovmesini bırak laf söylemesine tahammül edemez ailen arkandaysa bırak bu hayvanı ben de dün bırakıp annemin yanına geldim aramadilar bosanmayi düşünüyorum aynı senin gibi sevgi biyere kadar bende seviyorum iyi günlerimiz de oldu ama o kötü günler bütün iyi gunlerimizi sildi süpürdü böyle hayat geçmez gerçekten rabbim yardımcımız olsun

Senin kayınpederin kim oluyorki sana tekme yumruk girişiyor?
Etki tepki deyip keşke geçiriverseydin pis tarafına bir tane can havliyle yaptım der sıyırırdın içim içimi kemiriyor şu anda aklım almıyor.
Kayınpeder gelinini nasıl döver?

Eşek başı olacak o kocan da izledimi? Sadece ayırmaya mı yeltendi? Adamlığını on kez sorgulamak gerek böylesinin...

Yapacağın şey basit eşinle konuşup evi ayıracaksınız bu şart...
Ayrıca evi ayırıp kocanın ailesi ile görüşmeyeceksin...

Yada Bunlara yanaşmayan o öküz kocanı boşayacaksın... Net.

O dayağı 1 kere attıysa emin ol bu başlangıçtır, bir şeyin ilki varsa mutlaka devamı da gelir. Hele ki siz kabullenmişseniz bunun yarın öbür gün kesin devamı gelecek. Bu konuda mutlaka tepkinizi koymalısınız, kayınpederin sizi dövmesi demek ne demek yani

eşin ne yaptı o sırada alkışmı tuttu babasına
birde evladının da elinde morluklar varmış nasıl annesin aklım almıyor çocuğum olcak çocuğuma biri zarar verecek ben de susacam eşimi seviyorum diyip fedakar bir baba dicem

babasının derken??? kayınpederin mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…