Canim sen bu evde durdukca kocacim kocacim seviyorum dedikçe daha çok dayak yersin ki koca adı altında olan adam sana sahip bile cikamazken sen hala boşanamam seviyorum diyorsun. Ömrün, gençliğin hep böyle geçecek. Onu mu istiyorsun. Ailen biliyor mu dayak yediğini ?Cocugumu alip kv verdi beni saclarimdan tutup yataga firlatti yumruklarla yuzume kafama heryerime vurdu esjm ayiriyordu sonra poljslik olduk zaten mahhalleli sikayet etmis. Bebegimin dw elinde morluklar vardi onada darp raporu xldimm kendimede. Kp 6 ay uzaklastirma ve para cezasj cikmis. Esjm cok iyidir herseyimizi yapar eder ama cok annecj annecj olmadan duramqz esjm cok fedakar bir babadir ve estir ama bir turlu Evi ayirmiyor durumum yok diyor bahaneler buluyor. Lutfen kirmadan yorum yapalim cok hassas bir donemdeyim.
Ya seni kıran kırmış dünyanın dayagini yemissin kocanın kv 'nin yanında burda tanimadigin insanların gerçekçi yorumları mi seni kıracak???Cocugumu alip kv verdi beni saclarimdan tutup yataga firlatti yumruklarla yuzume kafama heryerime vurdu esjm ayiriyordu sonra poljslik olduk zaten mahhalleli sikayet etmis. Bebegimin dw elinde morluklar vardi onada darp raporu xldimm kendimede. Kp 6 ay uzaklastirma ve para cezasj cikmis. Esjm cok iyidir herseyimizi yapar eder ama cok annecj annecj olmadan duramqz esjm cok fedakar bir babadir ve estir ama bir turlu Evi ayirmiyor durumum yok diyor bahaneler buluyor. Lutfen kirmadan yorum yapalim cok hassas bir donemdeyim.
Şaka yaptım yahuuu! bu zamanda kim hangi akla hizmet kv deyle oturmak ister anlıyamıyorum. Ev üstüne ev olmaz, olsada huzur olmaz demek istedim. Kv ister tabiniye istemesin. Stres topu gelinler Gelinler istemiyorlarsa zorlamı götürüyorlar! Gitmeyin, girmeyin diplerine, sonrada şikayet etmeyin demek istedim
Gecen sen delirmistin bi konuda bundada ben deliricemAkıl akıl gel totoma takıl misali :)
Bu zamana kadr hic kimse icin burda yorum yapmadm bosan ya da bosanma demedm ama buna ben bile dayanamadm hadi beni gectim de bnm 2.5 aylik bebegimin evladimin elinde morluklar oluscak kp denen bozuntu yuzunden haa bn o kp naparim biliyon mu parcalarim o evi onun basina yikarim kadin halim demem aslan kesilirim ufacik da olsa bi annelik duygusu varsa icinde evladin icin kac ordanCocugumu alip kv verdi beni saclarimdan tutup yataga firlatti yumruklarla yuzume kafama heryerime vurdu esjm ayiriyordusonra poljslik olduk zaten mahhalleli sikayet etmis. Bebegimin dw elindemorluklar vardi onada darp raporuxldimm kendimede. Kp 6 ay uzaklastirmave para cezasj cikmis. Esjm cok iyidirherseyimizi yapar eder ama cok annecjannecj olmadan duramqz esjm cok fedakar bir babadir ve estir ama bir turlu Evi ayirmiyor durumum yok diyor bahanelerbuluyor. Lutfen kirmadan yorum yapalimcok hassas bir donemdeyim.
Sen bunu buraya yazabilecek kadar sağlıklısın da nasıl razı gelebiliyorsun bu aşağılanmaya. sayende kadınlığımdan utandım. yazıklar olsun cehaletinize.Mrb kk tanimissinizdir beni
Artik o kadar konu acmak yuzunden yabanci degilim. Kisa kesicem Esimle bosanma karirina dogru gidiyoruz neden mi sindjye kadar ailesinjn yapti.klari Artik yettj. Gecen gunde Esimle tartistigimizda babasinin araya girip cocugumu elimden alip beni dovmesi Artik son noktayi koydu. Simdi kizim hasta 2 bucuk aylik 10 gundur hastanede yatiyoruz bogmaca dedi doktorlar. Hangi bjrine yanayim bilmiyorum. Evi ayir diyorum ayirmiyor ya cekersin yada anlasmalj bosaniriz diyor. Ben esjm sevjyorum bo.sanmak istemiyorum ama ama ailesini tutuyor Evi ayirmiyor napmaliyim sizce bosanma ya kadar geldik. Ailem arkamda ama cocugumu var bosanmaktan yana degilim. Yardimci olurmusunuz.
Ikinci evliligindi sanirim bu adam, onun da ikinci evliligi mi? Ailesi korkunc insanlar.. Esinin de geri kalir yanı yok.. Gecimsizligi, tartismayi, kavgayi anlarim ama dayak ne demek ya? Hem de anali danali dövmek? Yumruklarla saldirmak ustelik?? Havsalam almiyor.. Burda seni tanimayan bu kadar insanin tuyleri diken diken oldu olayi dusununce, farkinda degil misin ne kotu bi durumdasin? Kimseyi esine karsi kışkırtmak istemem, Allah korusun vebaldir ama senin bisey yapman lazim, boyle korka korka nereye varacaksin? Görmüşler nasil korktugunu, ezdikce eziyolar, bebek olmus bebege ragmen ustune saldiriyolar, gerçekten şaka gibi..Mrb kk tanimissinizdir beni
Artik o kadar konu acmak yuzunden yabanci degilim. Kisa kesicem Esimle bosanma karirina dogru gidiyoruz neden mi sindjye kadar ailesinjn yapti.klari Artik yettj. Gecen gunde Esimle tartistigimizda babasinin araya girip cocugumu elimden alip beni dovmesi Artik son noktayi koydu. Simdi kizim hasta 2 bucuk aylik 10 gundur hastanede yatiyoruz bogmaca dedi doktorlar. Hangi bjrine yanayim bilmiyorum. Evi ayir diyorum ayirmiyor ya cekersin yada anlasmalj bosaniriz diyor. Ben esjm sevjyorum bo.sanmak istemiyorum ama ama ailesini tutuyor Evi ayirmiyor napmaliyim sizce bosanma ya kadar geldik. Ailem arkamda ama cocugumu var bosanmaktan yana degilim. Yardimci olurmusunuz.
eşin ne yaptı o sırada alkışmı tuttu babasınaCocugumu alip kv verdi beni saclarimdan tutup yataga firlatti yumruklarla yuzume kafama heryerime vurdu esjm ayiriyordusonra poljslik olduk zaten mahhalleli sikayet etmis. Bebegimin dw elindemorluklar vardi onada darp raporuxldimm kendimede. Kp 6 ay uzaklastirmave para cezasj cikmis. Esjm cok iyidirherseyimizi yapar eder ama cok annecjannecj olmadan duramqz esjm cok fedakar bir babadir ve estir ama bir turlu Evi ayirmiyor durumum yok diyor bahanelerbuluyor. Lutfen kirmadan yorum yapalimcok hassas bir donemdeyim.
babasının derken??? kayınpederin mi????Mrb kk tanimissinizdir beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?