boşanma aşamasındayım bitti galiba :(

Bulunduğun ortamı hemen terket bence evin erkeği sen olmuşsun

kızlar çok kötü bir ruh hali içerisindeyim hemen özetleyeyim eşimle severek evlendik öyle ki evlenirken bir iğne bile aldırmadım birikimimi düğünüm için eşime destek için harcadım kültür farkımızı göz ardı ettim sonra eşim benden gizli kötü arkadaş çevresi edindi mesleğinden oldu çok ağladım üzüldüm yine de desteğe devam ettim o da zaman zaman işsiz zaman zaman asgari ücretle çalıştı ben de dedim ki böyle mi devam edeceğiz hep geçici süreliyse destek olmaya devam ederim ama önümü görmek istiyorum çocuğumuz olursa dedim benden kesinlikle çocuk istemediğini söyledi ve evin tüm giderlerini her zaman benim ödemem gerektiğini söyledi ister razı ol ister boşanalım diyor çocuk istemiyorum diyor kafamı bozarsan evde yatarım işten çıkarım diyor yaşım otuz cocugumuz yok siz olsanız naparsınız evliliğimin devam etmesi için sürekli fedakarlık yapmam gerekiyor dün migren atağı geçirdim hayatımda ilk defa ölüyorum sandım aileme söyledim bi dakika durma diyorlar sürekli ağlıyorum boşanmış bayan olmak toplumda çok zor ben bi daha kimseye güvenemem cesaretim ve hayattan beklentim kalmadı...

öncelikle eşiniz daha sonradan böyle olmuş anladığım kadarı ile.. buna edinmiş olduğu o kötü arkadaş çevresi ve işsizlik düzensizlik sebeb olmuş anlaşılan.. bide erkekler içine attığı sorunları devasa bir dağ olarak görüp bencillik moduna giriyorlar malesef.. evliliğinizn devam etmesi için tabiki fedakarlık yaparsınız ama bu fedakarlığın sonu gelmiyor üstüne bide onu yapmam bunu etmem bunu istemem şöyle yaparm böyle yaparım gibi davranıyorsa zaten o kararını vermiştir.. bence güzelce çekip baştan sona konuşun.. yine olmuyorsa çocuğunuz yokken hayatınıza devam edin..
boşanan hayata yeniden başlayıp ayakları üstünde durabilen milyonlarca güçlü kadın var.. neden sizde öyle olmayasınız.. dünyanın sonu değil boşanmak.. ama bu evliliği devam ettirmek sizin için son olacak gibi

kızlar çok kötü bir ruh hali içerisindeyim hemen özetleyeyim eşimle severek evlendik öyle ki evlenirken bir iğne bile aldırmadım birikimimi düğünüm için eşime destek için harcadım kültür farkımızı göz ardı ettim sonra eşim benden gizli kötü arkadaş çevresi edindi mesleğinden oldu çok ağladım üzüldüm yine de desteğe devam ettim o da zaman zaman işsiz zaman zaman asgari ücretle çalıştı ben de dedim ki böyle mi devam edeceğiz hep geçici süreliyse destek olmaya devam ederim ama önümü görmek istiyorum çocuğumuz olursa dedim benden kesinlikle çocuk istemediğini söyledi ve evin tüm giderlerini her zaman benim ödemem gerektiğini söyledi ister razı ol ister boşanalım diyor çocuk istemiyorum diyor kafamı bozarsan evde yatarım işten çıkarım diyor yaşım otuz cocugumuz yok siz olsanız naparsınız evliliğimin devam etmesi için sürekli fedakarlık yapmam gerekiyor dün migren atağı geçirdim hayatımda ilk defa ölüyorum sandım aileme söyledim bi dakika durma diyorlar sürekli ağlıyorum boşanmış bayan olmak toplumda çok zor ben bi daha kimseye güvenemem cesaretim ve hayattan beklentim kalmadı...
Madem çocuk yok hiç durmayın arkanıza bakmadan kaçın.Çocukla boşanmak daha zor ve çocuk evliliği güzelleştirmiyor daha çok sorunlar çıkıyor eşler arasında.Hiç durmayın diyorum çünkü o eşten bir cacık olmaz

bir de eşim ne zaman ayrılma aşamasına gelsek duygu sömürüsü yapıp ağlıyor,seviyorum diyor ama iş çocuk ve ekonomiye gelince asla bi adım atmam diyor bu sefer duygu sömürüsü yapsa da kabul etmeyeceğim giden benden gidiyor
bu tipik bencil erkek ...Sevmeye gelince dağları delerler ama iş icraata geldi mi tık yok..Çünkü gerçek anlamda sevgi,bağlılık SORUMLULUK alarak olur. Nasıl büyütülmüş bilemeyiz tabi ama genelde bunlar analarının paşa oğlu olduğu için ellerini sıcak sudan soğuk suya değdirmezler.. Bir laf vardır ya; gerekirse limon satarım diye, isteyen adam gerekirse limon satar da yine de eve ekmek getirir. Maalesef yaş,kariyer yada eğitim düzeyi fark etmiyor.Etraf böyle bencil adamlarla doldu taştı. Kadın hem çalışsın,hem çocuk yapsın,hem bana eş (!) olsun ama bana ilişmesin ben bekar hayatıma devam edeyim kafasındalar..Kararı sen vereceksin ama insanlar kolay kolay değişmez

Büyük ihtimalle ya başka birinden çocuğu var yada günü gelince senden ayrılıp başka birinden çocuk yapma niyetinde
Şu an seni olabildiğince kullanıp rahat etmek peşinde
Bu paraziti besleyeceğine evde kedi köpek besle daha hayırlı

Allah askına du toplumun lafını bırakın ya kımene ne derse desınler agızlarının payını verırsın boyle bı adamla yasamak mılletın lafından daha kolay gelıyor olamaz.

Dikkat edin, iş kuracağım diye size kredi çektirmeye kalkmasın. Ben iş kuracağınada inanmadım, zaten sizin maaş kartınızla geçinen biri iş kuracak parayı nereden bulmuş. 2 ay daha oyalanmaya devam edin ama birşeylerin değişeceğini zannetmiyorum

kızlar 2 ay daha şans vermem hatalı mı diyorsunuz yarın psikolog seanslarıma başlayacağım ve herşeyi anlatıp içimi dökeceğim bakalım o ne diyecek?

ailem de aynı şeyi söylüyor dayanamıyorum artık
Saçmalama, asıl böyle bir evliliğe devam edersen dayanamazsın ! Kendine gel ve biran önce boşanmaya bak. Elbette çok zor ama inan böyle devam ettirmek dahada zordur.
Not: bende boşandım, üstelik daha az sebeblerden ! =) ve o acılı süreci atlattım şuan çok şükür iyiyim =) hadi bakalım sıra sende biraz cesaretlen ve güçlü ol:KK19:

sorumluluk alamayan bir insandan hiç bir şey olmaz. siz resmen bir oyundasınız, bunu tek taraflı sürdürmeye çalışıyorsunuz. bence kendinize yazık etmeyin belki onsuz ki bence kesinlikle onsuz daha mutlu olursunuz

kızlar yine bir migren atağı geçirdim lütfen bana destek olun iki aylık deneme süreci kararım yanlış mı siz olsanız son bir şans verir misiniz onca yılın hatrına???

kızlar yine bir migren atağı geçirdim lütfen bana destek olun iki aylık deneme süreci kararım yanlış mı siz olsanız son bir şans verir misiniz onca yılın hatrına???

Karşıdaki hatır bilmedikten sonra sen o hatrı onca yıla versen ne olur ..

Neyin hatrı allah aşkına.Bizler insanız insan gıbı muamele gormemız gerekıo.Her seyden once kadınız.Rabbım dert vermış akılda vermıs.Kendıne gel.

kızlar eşim evden gitti avukata vereceğim ayrı yaşıyoruz şuan ama o ağlıyor seviyorum geri döneyim diye ben de hala salak gibi üzülüyorum onun haline...ailem kesinlikle ayrıl diyor

Nasıl bu kadar çabuk yelkenleri indiriyorsunuz hayret ya sinir oldum.
İlk mesajlarınızı tekrar okuyun bir silkelinin kendinize gelin bu asalak adamla bir ömür geçer mi.

Back
X