Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çok kötü bir ruh hali içerisindeyim hemen özetleyeyim eşimle severek evlendik öyle ki evlenirken bir iğne bile aldırmadım birikimimi düğünüm için eşime destek için harcadım kültür farkımızı göz ardı ettim sonra eşim benden gizli kötü arkadaş çevresi edindi mesleğinden oldu çok ağladım üzüldüm yine de desteğe devam ettim o da zaman zaman işsiz zaman zaman asgari ücretle çalıştı ben de dedim ki böyle mi devam edeceğiz hep geçici süreliyse destek olmaya devam ederim ama önümü görmek istiyorum çocuğumuz olursa dedim benden kesinlikle çocuk istemediğini söyledi ve evin tüm giderlerini her zaman benim ödemem gerektiğini söyledi ister razı ol ister boşanalım diyor çocuk istemiyorum diyor kafamı bozarsan evde yatarım işten çıkarım diyor yaşım otuz cocugumuz yok siz olsanız naparsınız evliliğimin devam etmesi için sürekli fedakarlık yapmam gerekiyor dün migren atağı geçirdim hayatımda ilk defa ölüyorum sandım aileme söyledim bi dakika durma diyorlar sürekli ağlıyorum boşanmış bayan olmak toplumda çok zor ben bi daha kimseye güvenemem cesaretim ve hayattan beklentim kalmadı...
Madem çocuk yok hiç durmayın arkanıza bakmadan kaçın.Çocukla boşanmak daha zor ve çocuk evliliği güzelleştirmiyor daha çok sorunlar çıkıyor eşler arasında.Hiç durmayın diyorum çünkü o eşten bir cacık olmazkızlar çok kötü bir ruh hali içerisindeyim hemen özetleyeyim eşimle severek evlendik öyle ki evlenirken bir iğne bile aldırmadım birikimimi düğünüm için eşime destek için harcadım kültür farkımızı göz ardı ettim sonra eşim benden gizli kötü arkadaş çevresi edindi mesleğinden oldu çok ağladım üzüldüm yine de desteğe devam ettim o da zaman zaman işsiz zaman zaman asgari ücretle çalıştı ben de dedim ki böyle mi devam edeceğiz hep geçici süreliyse destek olmaya devam ederim ama önümü görmek istiyorum çocuğumuz olursa dedim benden kesinlikle çocuk istemediğini söyledi ve evin tüm giderlerini her zaman benim ödemem gerektiğini söyledi ister razı ol ister boşanalım diyor çocuk istemiyorum diyor kafamı bozarsan evde yatarım işten çıkarım diyor yaşım otuz cocugumuz yok siz olsanız naparsınız evliliğimin devam etmesi için sürekli fedakarlık yapmam gerekiyor dün migren atağı geçirdim hayatımda ilk defa ölüyorum sandım aileme söyledim bi dakika durma diyorlar sürekli ağlıyorum boşanmış bayan olmak toplumda çok zor ben bi daha kimseye güvenemem cesaretim ve hayattan beklentim kalmadı...
bu tipik bencil erkek ...Sevmeye gelince dağları delerler ama iş icraata geldi mi tık yok..Çünkü gerçek anlamda sevgi,bağlılık SORUMLULUK alarak olur. Nasıl büyütülmüş bilemeyiz tabi ama genelde bunlar analarının paşa oğlu olduğu için ellerini sıcak sudan soğuk suya değdirmezler.. Bir laf vardır ya; gerekirse limon satarım diye, isteyen adam gerekirse limon satar da yine de eve ekmek getirir. Maalesef yaş,kariyer yada eğitim düzeyi fark etmiyor.Etraf böyle bencil adamlarla doldu taştı. Kadın hem çalışsın,hem çocuk yapsın,hem bana eş (!) olsun ama bana ilişmesin ben bekar hayatıma devam edeyim kafasındalar..Kararı sen vereceksin ama insanlar kolay kolay değişmezbir de eşim ne zaman ayrılma aşamasına gelsek duygu sömürüsü yapıp ağlıyor,seviyorum diyor ama iş çocuk ve ekonomiye gelince asla bi adım atmam diyor bu sefer duygu sömürüsü yapsa da kabul etmeyeceğim giden benden gidiyor
Büyük ihtimalle ya başka birinden çocuğu var yada günü gelince senden ayrılıp başka birinden çocuk yapma niyetindekızlar çok kötü bir ruh hali içerisindeyim hemen özetleyeyim eşimle severek evlendik öyle ki evlenirken bir iğne bile aldırmadım birikimimi düğünüm için eşime destek için harcadım kültür farkımızı göz ardı ettim sonra eşim benden gizli kötü arkadaş çevresi edindi mesleğinden oldu çok ağladım üzüldüm yine de desteğe devam ettim o da zaman zaman işsiz zaman zaman asgari ücretle çalıştı ben de dedim ki böyle mi devam edeceğiz hep geçici süreliyse destek olmaya devam ederim ama önümü görmek istiyorum çocuğumuz olursa dedim benden kesinlikle çocuk istemediğini söyledi ve evin tüm giderlerini her zaman benim ödemem gerektiğini söyledi ister razı ol ister boşanalım diyor çocuk istemiyorum diyor kafamı bozarsan evde yatarım işten çıkarım diyor yaşım otuz cocugumuz yok siz olsanız naparsınız evliliğimin devam etmesi için sürekli fedakarlık yapmam gerekiyor dün migren atağı geçirdim hayatımda ilk defa ölüyorum sandım aileme söyledim bi dakika durma diyorlar sürekli ağlıyorum boşanmış bayan olmak toplumda çok zor ben bi daha kimseye güvenemem cesaretim ve hayattan beklentim kalmadı...
Saçmalama, asıl böyle bir evliliğe devam edersen dayanamazsın ! Kendine gel ve biran önce boşanmaya bak. Elbette çok zor ama inan böyle devam ettirmek dahada zordur.ailem de aynı şeyi söylüyor dayanamıyorum artık
kızlar yine bir migren atağı geçirdim lütfen bana destek olun iki aylık deneme süreci kararım yanlış mı siz olsanız son bir şans verir misiniz onca yılın hatrına???
Neyin hatrı allah aşkına.Bizler insanız insan gıbı muamele gormemız gerekıo.Her seyden once kadınız.Rabbım dert vermış akılda vermıs.Kendıne gel.kızlar yine bir migren atağı geçirdim lütfen bana destek olun iki aylık deneme süreci kararım yanlış mı siz olsanız son bir şans verir misiniz onca yılın hatrına???