- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Hepinize merhaba,
Burada pek sık giremiyorum siteye. Sanırım biraz da tadım olmadığı için.
Dem dem yaşıyorum. Bir öyle, bir böyle. Eskiye göre çok iyiyim ama yine de her şey tam istediğim gibi değil, artık idare etmeye çalışıyorum.
Kv-kp hemen her gün görüyorum, çocuğu görmek istiyorlar, dışarıda gezdirmek istiyorlar; belki bu konuda bana kızanlar olacak ama çocuk konusunda bir şey diyemiyorum, çok düşkünler, çok seviyorlar oğlumu, gezdirmeye, vakit geçirmeye çok hevesleri var. Zaman zaman canımı sıkacak söylemleri olsa da duymamaya çalışıyorum ve çocuğu birer ikiler saat onlara bırakıp sonra gidip alıyorum.
Eşim her gün gidiyor, mesela saat on ikiyi geçiyor, eşim halen onların yanında. Misafir var gel diye arayıp çağırdılar. Tam iki hafta olmadı ben döneli 10 günde böyle gece yarısına dek bu üçüncü.
Gündüz işte akşamları orada, ses çıkarmıyorum buna da.
Ama evliliğimizden hiç ümitli değilim. Sanırım bugün olmazsa yarın, biz eninde sonunda boşanırız.
Eşimle ilişkimiz genel olarak durgun. Fazla vakit geçiremiyoruz, ya iş ya ailesi ya çocuk. Dışarı çıkmak deyince işkence yapıyorum zaten, o konuya değinmiyorum bile. Ona karşı duyduğum en derin his acıma-merhamet. Onun hayatının normal olarak devam edeceğine inansam, asla devam etmezdim.
Velhasıl henüz "ohh iyi ki boşanmamışım, eşimle, evimde mutluyum" diyemedim.
Açık olan davam hep aklımın bir köşesinde. Ne yapayım, nasıl hissedeyim bilmiyorum. Hayırlısı...
Bir de kafama takılan bir şey daha var, daha önce yoktu, bu da yeni olmaya başladı.
Eşim sürekli kendisini benimle kıyaslıyor. Kilosunu, dış görünüşünü, yapılan işlerin yoruculuğunu, çocuğun kime daha çok düşkün olduğunu, bazen bilgisini kültürünü.
Sürekli benden üstün olduğunu bana ispatlamaya çalışır gibi ama bunu öyle art niyetle değil de, farklı yapıyor yani. Aramızda 13 yaş var, yani en çok kilosunu dış görünüşünü kıyaslıyor. Benim gömleğimi giyip bak senin bedenin bana oluyor filan diyor. Bir de özgüveni tavan yapmış ki sormayın.
Aslında pek çok konuda benden çok iyi. Eğitimi, çevresi, bilgi ve ilgi alanları vs.. Bu kıyas nedir anlamıyorum yani.
Hay ne oğul ne torunmuş! Allah bir bunlara mı vermiş nedir bu buldumcukluk?Bir de kafama takılan bir şey daha var, daha önce yoktu, bu da yeni olmaya başladı.
Eşim sürekli kendisini benimle kıyaslıyor. Kilosunu, dış görünüşünü, yapılan işlerin yoruculuğunu, çocuğun kime daha çok düşkün olduğunu, bazen bilgisini kültürünü.
Sürekli benden üstün olduğunu bana ispatlamaya çalışır gibi ama bunu öyle art niyetle değil de, farklı yapıyor yani. Aramızda 13 yaş var, yani en çok kilosunu dış görünüşünü kıyaslıyor. Benim gömleğimi giyip bak senin bedenin bana oluyor filan diyor. Bir de özgüveni tavan yapmış ki sormayın.
Aslında pek çok konuda benden çok iyi. Eğitimi, çevresi, bilgi ve ilgi alanları vs.. Bu kıyas nedir anlamıyorum yani.
Siz ne istediniz ki karşılığı bu oldu? Hani istekleriniz kabul olmuştu da onları soruyorum. Veya şöyle sorayım, eskiye göre düzelen ne var?
Bana siz kendi isteklerinizin peşine düşmüyorsunuz gibi geliyor. Yani eşinize gidip ben A istemiştim, sen kabul etmiştin, A olmadı, sözünü tut lütfen demiyorsunuz gibi geliyor. Zaten doğru davranmayı bilmeyen bir adam, uyaran da olmayınca hemen eski düzene kayıveriyor. Bebce doğrusunu gösterin ki hata yaptığını bilsin.
Bence hiç de kendine güvenmiyor. Özgüveni yerle bir olmuş ki kendinin değerli olduğunu ispatlamaya çalışıyor. Terkedilmek ağır geldi sanırım. Gerçekten kendine güvenen bir adam böyle yapmaz.
Hay ne oğul ne torunmuş! Allah bir bunlara mı vermiş nedir bu buldumcukluk?
Kendi genlerine aşık ruh hastaları! Allah bir yuvanın huzurunu bozup insanları mutsuzluğa ittikleri için hem dünyada hem ahirette sorsun yaptıklarını! görgüsüzler....
Bu durumlar boyledir hep sen simdi ailesinin anlayissizligindan dolayi bosanmak istedin.
Bi sure ayri kalindi kimse ciddiyye almadi taki bosanma dilekcesine kadar bu sefer baktilarki durum ciddi hemefn paldir kuldur anlayisli oldular sen haklisin moduna girdiler.is bi yonden karsiya gecene kadar dayi diyelim hesabi.
Simdi ne oldu eee bu ailenin esinin iki kat daha fazla anlayisli dusunceli olmasi gerekmiyormu.hergun gorusceginize aman onlar cocuklariyla mutlu beraber bir arada olsunlar biz hergun gorusmesekte olur demeleri lazim.ustelik misafir gelince bile cagirip gece ikiye kadar durmak.zaten suan hassas bi durumdayken.
Surekli kiyaslamaya gelince bence sana kendini ispatlamaya calisiyor ondan ayrilmayi dusundunya oda sana ozelliklerini gosteriyoki bak ben buyum iste :)))seninle kiyaslamasi da oyle psikolojik etki yapmaya calisiyor sakin dusme tuzaga.
Gül gec .hatta oylesin felan deyip onaylama .ama seni assagi cekmesine de izin verme.
Gomlegini giyip bana oldu demis ya burda heralde kilodan bahsederek oyle bisey yapiyor.keske deseydin evet sana daha guzel yakisti senin olabilir deyip bi kahkaha atsaydin
Konuyu ilk açtığınızda tepkinizi biraz fazla bulmuştum ne yalan söyleyeyim fakat detaya girdikçe size hakverdim.
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla torunlarına yakın olmak için yaşanılanları görmezden geliyorlar. Oğlum ve torunum gelsin gitsin, gelin gelirse gelir mantığındalar sanki. Eşiniz de kayıp zamanı telafi etmek yerine hayatına kaldığı yerden devam ediyor.
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah. Gereksiz insanlar için canınızı sıkmayın.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun ..sizin ve oğlunuz için hayırlısı nasılsa öyle devam etsin hayatınız inşallah .
ne inat varmış bu ailede valla pes doğrusu.Aslında bu mantıkta olsalar gerçekten mutlu olacağın ama öylr değil işte. Beni de istiyorlar, bekliyorlar, çağırıyorlar ama gitmiyorum işte artık. Sürekli birlikte olalım istiyorlar, eskiye dönmezler inşallah.
Evet senin kiskanmani onun ustune dusmeni vsvs istiyor .Artık zaman zaman kavga gürültü, zaman Zaman iyilik güzellikle halletmeye çalışacağım.
Bu arada ikimiz aynı gömlekten almıştık o yüzden benim gömleğimi giyiyor :)
Kendisini kıskanmamı istiyor sanırım ama pek işe yaramıyor.
Sevgilitaylor isteklerimin peşine düşmeli miyim bu şekilde arada mı bırakmalıyım pek bilmiyorum. Eskiden her gün en az 8 saat birlikte olurduk istisnasız her gün ya gelirlerdi ya da ıısssraarrrla çağırırlardı. Onlar yine aynı şekilde devam etmek istiyorlar ama pek izin vermiyorum. Yazdığım gibi çocuğu bırakıp dönüyorum, eşimle gönderiyorum; tabi birkaç gün farklı şekilde oldu ama eskiyle kıyasladığım için sorun etmedim.
Şimdi eşim gidiyor ama o da bazen abartıyor mesela dün gece ikide gelmiş, daha önce de bir iki kez olmuştu. Bana "benim gidip gelmeme ve çocuğu görmelerine karışma, sen de ister git, ister gitme" demişti, bu yüzden ona şimdilik ses çıkarmıyorum ama böyle devam etmemesini de umuyorum.
Özgüvenine gelince, bilmiyorum dışarıdan tavan yapmış gibi duruyor. Zaman zaman da sinirimi bozuyor.
eskiye dönmüşler zaten.Aslında bu mantıkta olsalar gerçekten mutlu olacağın ama öylr değil işte. Beni de istiyorlar, bekliyorlar, çağırıyorlar ama gitmiyorum işte artık. Sürekli birlikte olalım istiyorlar, eskiye dönmezler inşallah.
merhaba arkadaşım..insan bu kadar şey yaşayıp boşanmanın kıyısından döndükten sonra sürekli diken üstünde olmaz mı anlamıyorum ben bnunu..hem ailesi hem de eşin için söylüyorum..aman yanlış mı anlar çağırmasak mı falan diye düşünmez mi hiç...gerçekten hayret verici..eşin de aynı şekilde.yahu bu kadın beni ailem yüzünden boşuyordu ben az dikkat edeyim de sorun çıkmasın demez mi..gidip gece yarıları dönmek ne demek..bu durumda üzülerek söylüyorum ki,seni özlememiş bu adam. sen dışında eski hayatına devam ediyor zaten..yine ailesi çocuğu işi...sen neresindesin bu hayatın??Sevgilitaylor isteklerimin peşine düşmeli miyim bu şekilde arada mı bırakmalıyım pek bilmiyorum. Eskiden her gün en az 8 saat birlikte olurduk istisnasız her gün ya gelirlerdi ya da ıısssraarrrla çağırırlardı. Onlar yine aynı şekilde devam etmek istiyorlar ama pek izin vermiyorum. Yazdığım gibi çocuğu bırakıp dönüyorum, eşimle gönderiyorum; tabi birkaç gün farklı şekilde oldu ama eskiyle kıyasladığım için sorun etmedim.
Şimdi eşim gidiyor ama o da bazen abartıyor mesela dün gece ikide gelmiş, daha önce de bir iki kez olmuştu. Bana "benim gidip gelmeme ve çocuğu görmelerine karışma, sen de ister git, ister gitme" demişti, bu yüzden ona şimdilik ses çıkarmıyorum ama böyle devam etmemesini de umuyorum.
Özgüvenine gelince, bilmiyorum dışarıdan tavan yapmış gibi duruyor. Zaman zaman da sinirimi bozuyor.
merhaba arkadaşım..insan bu kadar şey yaşayıp boşanmanın kıyısından döndükten sonra sürekli diken üstünde olmaz mı anlamıyorum ben bnunu..hem ailesi hem de eşin için söylüyorum..aman yanlış mı anlar çağırmasak mı falan diye düşünmez mi hiç...gerçekten hayret verici..eşin de aynı şekilde.yahu bu kadın beni ailem yüzünden boşuyordu ben az dikkat edeyim de sorun çıkmasın demez mi..gidip gece yarıları dönmek ne demek..bu durumda üzülerek söylüyorum ki,seni özlememiş bu adam. sen dışında eski hayatına devam ediyor zaten..yine ailesi çocuğu işi...sen neresindesin bu hayatın??
bir kadın olarak sevilmek özlenmek ister insan..bu kadar kırılıp yıprandıktan sonra gönlü alınsın el üstünde tutulsun ister..
inan ki ben böyle olacağını düşünmemiştim.en azından ilk başlarda kıymetli olursunsanmıştım..çok üzüldüm bu duruma...
eskiye dönmüşler zaten.
dertleri sen değildin çocuktu.
torunu oğlnında.
sen olsan ne olmasan ne.
ayrıca 8 saatten 2 saate düşmüşse ne olmuş. hala taviz veren sensin, susan, azla yetinen, idare eden sensin.
bu nasıl anlaşma?
hani senin taleplerin?
Sürekli Karışığa tepki olsun diye de yapıyor olabilirler mi?
merhaba arkadaşım..insan bu kadar şey yaşayıp boşanmanın kıyısından döndükten sonra sürekli diken üstünde olmaz mı anlamıyorum ben bnunu..hem ailesi hem de eşin için söylüyorum..aman yanlış mı anlar çağırmasak mı falan diye düşünmez mi hiç...gerçekten hayret verici..eşin de aynı şekilde.yahu bu kadın beni ailem yüzünden boşuyordu ben az dikkat edeyim de sorun çıkmasın demez mi..gidip gece yarıları dönmek ne demek..bu durumda üzülerek söylüyorum ki,seni özlememiş bu adam. sen dışında eski hayatına devam ediyor zaten..yine ailesi çocuğu işi...sen neresindesin bu hayatın??
bir kadın olarak sevilmek özlenmek ister insan..bu kadar kırılıp yıprandıktan sonra gönlü alınsın el üstünde tutulsun ister..
inan ki ben böyle olacağını düşünmemiştim.en azından ilk başlarda kıymetli olursunsanmıştım..çok üzüldüm bu duruma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?