Boşanma Davamı da Açtım...

Siz ne istediniz ki karşılığı bu oldu? Hani istekleriniz kabul olmuştu da onları soruyorum. Veya şöyle sorayım, eskiye göre düzelen ne var?

Bana siz kendi isteklerinizin peşine düşmüyorsunuz gibi geliyor. Yani eşinize gidip ben A istemiştim, sen kabul etmiştin, A olmadı, sözünü tut lütfen demiyorsunuz gibi geliyor. Zaten doğru davranmayı bilmeyen bir adam, uyaran da olmayınca hemen eski düzene kayıveriyor. Bebce doğrusunu gösterin ki hata yaptığını bilsin.

Bence hiç de kendine güvenmiyor. Özgüveni yerle bir olmuş ki kendinin değerli olduğunu ispatlamaya çalışıyor. Terkedilmek ağır geldi sanırım. Gerçekten kendine güvenen bir adam böyle yapmaz.

Hay ne oğul ne torunmuş! Allah bir bunlara mı vermiş nedir bu buldumcukluk?
Kendi genlerine aşık ruh hastaları! Allah bir yuvanın huzurunu bozup insanları mutsuzluğa ittikleri için hem dünyada hem ahirette sorsun yaptıklarını! görgüsüzler....

Sevgili taylor isteklerimin peşine düşmeli miyim bu şekilde arada mı bırakmalıyım pek bilmiyorum. Eskiden her gün en az 8 saat birlikte olurduk istisnasız her gün ya gelirlerdi ya da ıısssraarrrla çağırırlardı. Onlar yine aynı şekilde devam etmek istiyorlar ama pek izin vermiyorum. Yazdığım gibi çocuğu bırakıp dönüyorum, eşimle gönderiyorum; tabi birkaç gün farklı şekilde oldu ama eskiyle kıyasladığım için sorun etmedim.

Şimdi eşim gidiyor ama o da bazen abartıyor mesela dün gece ikide gelmiş, daha önce de bir iki kez olmuştu. Bana "benim gidip gelmeme ve çocuğu görmelerine karışma, sen de ister git, ister gitme" demişti, bu yüzden ona şimdilik ses çıkarmıyorum ama böyle devam etmemesini de umuyorum.

Özgüvenine gelince, bilmiyorum dışarıdan tavan yapmış gibi duruyor. Zaman zaman da sinirimi bozuyor.

Bu durumlar boyledir hep sen simdi ailesinin anlayissizligindan dolayi bosanmak istedin.
Bi sure ayri kalindi kimse ciddiyye almadi taki bosanma dilekcesine kadar bu sefer baktilarki durum ciddi hemefn paldir kuldur anlayisli oldular sen haklisin moduna girdiler.is bi yonden karsiya gecene kadar dayi diyelim hesabi.
Simdi ne oldu eee bu ailenin esinin iki kat daha fazla anlayisli dusunceli olmasi gerekmiyormu.hergun gorusceginize aman onlar cocuklariyla mutlu beraber bir arada olsunlar biz hergun gorusmesekte olur demeleri lazim.ustelik misafir gelince bile cagirip gece ikiye kadar durmak.zaten suan hassas bi durumdayken.
Surekli kiyaslamaya gelince bence sana kendini ispatlamaya calisiyor ondan ayrilmayi dusundunya oda sana ozelliklerini gosteriyoki bak ben buyum iste :)))seninle kiyaslamasi da oyle psikolojik etki yapmaya calisiyor sakin dusme tuzaga.
Gül gec .hatta oylesin felan deyip onaylama .ama seni assagi cekmesine de izin verme.
Gomlegini giyip bana oldu demis ya burda heralde kilodan bahsederek oyle bisey yapiyor.keske deseydin evet sana daha guzel yakisti senin olabilir deyip bi kahkaha atsaydin

Hay ağzınıza sağlık :)

Artık zaman zaman kavga gürültü, zaman Zaman iyilik güzellikle halletmeye çalışacağım.

Bu arada ikimiz aynı gömlekten almıştık o yüzden benim gömleğimi giyiyor :)
Kendisini kıskanmamı istiyor sanırım ama pek işe yaramıyor.

Aslında bu mantıkta olsalar gerçekten mutlu olacağın ama öylr değil işte. Beni de istiyorlar, bekliyorlar, çağırıyorlar ama gitmiyorum işte artık. Sürekli birlikte olalım istiyorlar, eskiye dönmezler inşallah.

ne inat varmış bu ailede valla pes doğrusu.
boşanıyordunuz neredeyse ya.
evi taşıma şansınız yokmuydu?
uzaklaşsanız biraz.

Evet senin kiskanmani onun ustune dusmeni vsvs istiyor .
Psikolojik bisey aslinda pek ciddiye alma.

Hergün 8 saat birlikte durmak mı siz zaten beraber yaşıyormuşsunuz Sürekli Karışık, ev formaliteymiş.

Yine eski sistem olsun istiyorlar ama sen razı olmadığın için oğulları ve torunları üzerinde uyguluyorlar.Bu insanlar gerçekten hasta bence.Ne meraklılar dipdipe olmaya.

Nato kafa nato mermer .Neredeyse koyun koyuna yatacaklar.

Görmemezlikten gel desem nereye kadar görmeyeceksin.10 günde 3 gece çok fazla.12 de geldiği gecelerde misafirmi vardı yoksa annesinden mi ayrılamıyor.

Hep böyle yapmayı düşünüyorsa onunla açık açık konuşurdum.Bu nedir yani evli barklı adamın gece evinde olması lazım.

eskiye dönmüşler zaten.
dertleri sen değildin çocuktu.
torunu oğlu yanında.
sen olsan ne olmasan ne.

ayrıca 8 saatten 2 saate düşmüşse ne olmuş. hala taviz veren sensin, susan, azla yetinen, idare eden sensin.

bu nasıl anlaşma?
hani senin taleplerin?

Sanırım eşinde değişen birşey olmamış. Benim anlamadığım eşin neden seninle zaman geçirmiyor.
Yanlış anlamadıysam sabah işe gidip akşam ev'e gelince de vaktinin büyük bir kısmını ailesiyle
geçiriyor. e anladığım kadarıyla seni de seviyor ayrı kaldığınız dönemde oldukça zayıflamış yıpranmıştı.
Bu kadar zaman ayrı kaldınız daha çok vakit geçirmek istemesi ilgilenmesi lazımdı seninle..
Ailesi çağırdığında bu akşam evimde oturmak istiyorum yorgunum filan demesi gerekirdi.
Bir özlem göstergesi iyiki döndün tavrı filan var mı eşinde?
Seni rahat bırakıyorlar ama hala eşin sizin bir aile olduğunuzu kavrayamamış gibi..

merhaba arkadaşım..insan bu kadar şey yaşayıp boşanmanın kıyısından döndükten sonra sürekli diken üstünde olmaz mı anlamıyorum ben bnunu..hem ailesi hem de eşin için söylüyorum..aman yanlış mı anlar çağırmasak mı falan diye düşünmez mi hiç...gerçekten hayret verici..eşin de aynı şekilde.yahu bu kadın beni ailem yüzünden boşuyordu ben az dikkat edeyim de sorun çıkmasın demez mi..gidip gece yarıları dönmek ne demek..bu durumda üzülerek söylüyorum ki,seni özlememiş bu adam. sen dışında eski hayatına devam ediyor zaten..yine ailesi çocuğu işi...sen neresindesin bu hayatın??
bir kadın olarak sevilmek özlenmek ister insan..bu kadar kırılıp yıprandıktan sonra gönlü alınsın el üstünde tutulsun ister..
inan ki ben böyle olacağını düşünmemiştim.en azından ilk başlarda kıymetli olursunsanmıştım..çok üzüldüm bu duruma...

Sürekli Karışığa tepki olsun diye de yapıyor olabilirler mi?

Ben de sizin gibi düşündüğüm için üç gündür hiç gitmiyorum, dün bırakıp döndüm, sonra çocuğu getirdiğini gördüm pencereden hemen indim aldım, hiç davet de etmedim.

Aslında benim her gün birer ikişer saate razı olmamın nedeni gündüz ben çocuğu götürürsem akşam eşim tekrar gitmez düşücesiydi ama pek işe yaradığı söylenemez.

Sürekli Karışığa tepki olsun diye de yapıyor olabilirler mi?

Yok tepki olmadığına eminim çok iyi olmaya çalışıyorlar tekrar. Kv hediye almış, yemeğe çağırıyor, gördüğünde çok güler yüzlü vs.

onlara göre bu görüşme süreleri çok az, yetersiz bile. Bilemiyorum.

Bizim ilk zamanlarımız üç gün sürdü :) sabah on - on bir gibi gidiyor işe, gitmeden mutlaka uğrar, akşam da yedi sekiz gibi evde her akşam da mutlaka gider. Gece çok geç saatlere dek oturur aslında dürüst olayım, ilgisinden şikayetçi değilim ama pek vakit de geçirmiyoruz. Önümüz haftasonu bir haftadır bu yüzden tutuyorum kendimi, bu haftasonu vereceğim esas puanı.

Kafam karışık. Bilemiyorum ne yapmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…