- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Hergün 8 saat birlikte durmak mısiz zaten beraber yaşıyormuşsunuz Sürekli Karışık, ev formaliteymiş.
Yine eski sistem olsun istiyorlar ama sen razı olmadığın için oğulları ve torunları üzerinde uyguluyorlar.Bu insanlar gerçekten hasta bence.Ne meraklılar dipdipe olmaya.
Nato kafa nato mermer .Neredeyse koyun koyuna yatacaklar.
Görmemezlikten gel desem nereye kadar görmeyeceksin.10 günde 3 gece çok fazla.12 de geldiği gecelerde misafirmi vardı yoksa annesinden mi ayrılamıyor.
Hep böyle yapmayı düşünüyorsa onunla açık açık konuşurdum.Bu nedir yani evli barklı adamın gece evinde olması lazım.
Benim gömleğimi giyip bak senin bedenin bana oluyor filan diyor.
Sanırım eşinde değişen birşey olmamış. Benim anlamadığım eşin neden seninle zaman geçirmiyor.
Yanlış anlamadıysam sabah işe gidip akşam ev'e gelince de vaktinin büyük bir kısmını ailesiyle
geçiriyor. e anladığım kadarıyla seni de seviyor ayrı kaldığınız dönemde oldukça zayıflamış yıpranmıştı.
Bu kadar zaman ayrı kaldınız daha çok vakit geçirmek istemesi ilgilenmesi lazımdı seninle..
Ailesi çağırdığında bu akşam evimde oturmak istiyorum yorgunum filan demesi gerekirdi.
Bir özlem göstergesi iyiki döndün tavrı filan var mı eşinde?
Seni rahat bırakıyorlar ama hala eşin sizin bir aile olduğunuzu kavrayamamış gibi..
Ben mi geçimsizim sizi mi doğrusunu yapıyorsunuz anlamıyorum ama o adamı bozardım ben. Bravoo ebatların bir kadınınki kadar ne de övünülecek bir şey. Aaah ah şöyle 300 filminden fırlama bir kocam olamadı de.
Surekli_Karisik Siz iş olayına asılmaya devam edin bence. Ne olur ne olmaz.
Bunlara çok takılmıyorum.
yahu ne aileci eşin varmış :))Değişen tek şey benim gitmeyişim ve onların gelmemesi oldu. Onun dışında eşim gidip geliyor. Oray'a gittiği zamanları da geç saatlere dek oturarak telafi ediyoruz. Ne zaman oraya gidip geç geldiyse o gün sabah dörde kadar oturuyor, sohbet edelim diyor.
Bu da ikimiz için zor oluyor. O işe gidiyor, ben çocukla erkenden uyanıyorum. Geçenlerde "artık sevdiğim herkesi mutlu etmek istiyorum" diyor. Eşimin sorunu da bu, herkesi aynı anda mutlu edemeyeceğini, öncelikleri olmasını gerektiğini halen anlamamış.
Zamana bırakıyorum şimdilik. Pek ümidim olmasa da.
Takmanız gereken onunla aynı gömleğe giyebiliyor oluşunuz değil. Takmanız gereken eşinizin sizi bu şekilde incitmeye çalışma çabası. Ne amacı olabilir ki o gömleği giyip bak bana da oluyor demesinin.
Hadi ailesine mesafe koyamıyor, hadi isteklerinizin bir kısmını karşılayamadı, hadi hala bazı şeyler eskisi gibi gitsin istiyorlar ve pişkin pişkin sizi davet ediyorlar bari en azından size güzel davransa. Size güzel sözler söyleyip, iltifatlar etse. İnsan asgari şunu bilemi yapamaz eşine. Boşanmanın eşiğinden dönülmüş, prenses muamelesi yerine asker arkadaşına nasıl davranıcaksa öyle davranması itici.
Dediğim gibi iş olayına ciddi bakın.
yahu ne aileci eşin varmış :))
napıyolar peki oturup sohbet mi ederler tv mi izlerler ?
insan kendi evinde sessiz sakin şöyle bir dinlenmek istemez mi?
hergün hergün ne işin var ailende be adam.
Yok tepki olmadığına eminim çok iyi olmaya çalışıyorlar tekrar. Kv hediye almış, yemeğe çağırıyor, gördüğünde çok güler yüzlü vs.
onlara göre bu görüşme süreleri çok az, yetersiz bile. Bilemiyorum.
Bu arada yukarıdaki bir arkadaş ayrı evi sormuştu, 2-3 aya kadar diğer evler tamamen bitiyor, Oray'a geçmeyi düşünüyorlar ama bakalım. Bizi bırakıp gidebilirlerse.
Şu an nerde kalıyorlar?
Hepsi birden. Çocukla oynuyorlar, sohbet, dizi, misafir vs.vs..
Ben o kısımları pek anlatmıyorum dert yanıyorum daha çok :) Hakkını yiyemem, evde olduğu Zamanlarda çok ilgili, dili tatlı, hediyesini de aldı, ailesinde çok oturduğu günler sabah dörde kadar da benimle oturdu ama işte bu da normal gelmiyor, yetmiyor bana.
İş konusu var aklımda evet, oturup kpss çalışacağım artık. İnternet üzerinden, uzaktan eğitim usulü canlı dersler oluyormuş, öyle bir şeye kayıt yaptıracağım, araştırıyorum, biraz düzene girse buradaki hayatım ve kafam başlayacağım hemen çalışmaya.
Bu arada yukarıdaki bir arkadaş ayrı evi sormuştu, 2-3 aya kadar diğer evler tamamen bitiyor, Oray'a geçmeyi düşünüyorlar ama bakalım. Bizi bırakıp gidebilirlerse.
karışık hayırlısı olsun ..
kendini döndüğün için yenilmiş hissetme ..
sen güçlü bir kadınsın oldurmaya çalışma olana bak gözlemle..
dönmemiş olsaydın aklında hep bir soru işareti kalabilirdi.. bu dönüşü kp rin gelip yalvarmasına , çocuğuna bağlama ki kendini sıkışmış hissetme..
kendim için döndüm de , acabalarım olmasın diye döndüm de..
bakış açın bu olursa daha rahat olursun daha güçlü olursun..
Bir gece misafir vardı, bir gece babası dışarıdaydı arabasız gitmiş, eşim almaya gitmiş biraz da dışarıda oturmuşlar,babasının arkadaşlarını evlerine bırakmış, dönüşte de annesini görmüş vs. saat biri geçiyordu geldiğinde, bir kere de on bire kadar birlikte oturmuşlar, bunun dışındaki zamanlarda bir saat oturup geliyor.
Açık söyleyeceğim de şu an alacağım cevabı biliyorum, zaten memlekete gidecekler gitmeden çocuğu görsünler deyip, o benden anlayış bekleyecek ama bence gitmeselerdi de böyle olacaktı.
Hayır olmaz kesinlikle yüz verme.Hediyeside lazım değil kendiside.Çok düşünüyorsa seni, oğlum ne işin var burda ,git karının çocuğunun yanına der.Y a da çocuk bende dursun siz biraz gezin tozun der.O kadının herşeyi sahte geliyor bana
Bu kafayla gitmezler.Ama sen gidebilirsin.Annesi eşini yollarmı bana onuda yollamaz gibi geliyor.
Oğluyla torununu görmezse maazallah kalpten gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?