- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Hepinize merhabalar, yorum yazan, destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Beni soracak olursanız, biraz biraz alışmaya başladım ama bir sorunum var. Herkes güya ben iyi olayım, ben rahat edeyim diye tüm konuları kapatmış, bunu eşim istemiş ama konu kapanınca hiçbir şey olmamış gibi devam etmeye çalışıyorlar.
Askında şikayet ettiğim şey bu değil, teklifte bulunup kararı bana bırakıyorlar ama bazen teklifi bile beni çıldırtıyor.
Eşim bugün demez mi, çocukla yapamazsan, seni çok zorlarsa al annenlere git, onlar oyalasın, sen de dinlenmiş olursun, senin için yani.
Dün de KV-KP çocuğu görmek için geldiler, bana "yarın günüm var, sen de gel istersen" diyor. :)
Kötü şeyler değil tabi, kendimi doldurmak istemiyorum, kendimi iyi hissetmem için filan yapıyorlar ama şunu fark ediyorum, herkes sebepsizce ortada hiçbir şey yokken çıkıp gittiğimi düşünüyor ve eskisi gibi olmayı çok istiyorlar. Eşim şimdilik elinden geldiğince kontrol altında tutmaya çalışıyor durumu ama korkarım ki başarılı olamayacak.
İnşallah yanılıyorumdur ama daha büyük bir sorun sezer gibiyim. İnşallah bu defa da onlar benim bu halimi kabullenmeyip, bir sıkıntı çıkarmazlar.
Bugün celp geldi, eşim hiç açıp okumadan bir kenara attı, bana karşı iyi, zaten bu konu dışında şikayetim yoktu, ev hali hep iyiydi ama yine de içimde bir yerlerde boşanıp gitme isteği var. Yapamıyorum. Bilemiyorum.
Bu arada benim burada hiç tanıdığım, arkadaşım, komşum vs.yok, İstanbul'da yaşayanlarınız varsa, toplanıp çıkıp bana gelin :)
Pek çoğunuzu artık tanır gibiyim, bana çok destek oldunuz, çok teşekkür ederim. Ne zaman sıkışsam buraya attım kendimi. Sizleri de merak ediyorum ve eğer bçrgn böyle bir şey kısmet olursa, sizleri tanımaktan, görmekten memnuniyet duyarım.
Hepinize merhabalar, yorum yazan, destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Beni soracak olursanız, biraz biraz alışmaya başladım ama bir sorunum var. Herkes güya ben iyi olayım, ben rahat edeyim diye tüm konuları kapatmış, bunu eşim istemiş ama konu kapanınca hiçbir şey olmamış gibi devam etmeye çalışıyorlar.
Askında şikayet ettiğim şey bu değil, teklifte bulunup kararı bana bırakıyorlar ama bazen teklifi bile beni çıldırtıyor.
Eşim bugün demez mi, çocukla yapamazsan, seni çok zorlarsa al annenlere git, onlar oyalasın, sen de dinlenmiş olursun, senin için yani.
Dün de KV-KP çocuğu görmek için geldiler, bana "yarın günüm var, sen de gel istersen" diyor. :)
Kötü şeyler değil tabi, kendimi doldurmak istemiyorum, kendimi iyi hissetmem için filan yapıyorlar ama şunu fark ediyorum, herkes sebepsizce ortada hiçbir şey yokken çıkıp gittiğimi düşünüyor ve eskisi gibi olmayı çok istiyorlar. Eşim şimdilik elinden geldiğince kontrol altında tutmaya çalışıyor durumu ama korkarım ki başarılı olamayacak.
İnşallah yanılıyorumdur ama daha büyük bir sorun sezer gibiyim. İnşallah bu defa da onlar benim bu halimi kabullenmeyip, bir sıkıntı çıkarmazlar.
Bugün celp geldi, eşim hiç açıp okumadan bir kenara attı, bana karşı iyi, zaten bu konu dışında şikayetim yoktu, ev hali hep iyiydi ama yine de içimde bir yerlerde boşanıp gitme isteği var. Yapamıyorum. Bilemiyorum.
Bu arada benim burada hiç tanıdığım, arkadaşım, komşum vs.yok, İstanbul'da yaşayanlarınız varsa, toplanıp çıkıp bana gelin :)
Pek çoğunuzu artık tanır gibiyim, bana çok destek oldunuz, çok teşekkür ederim. Ne zaman sıkışsam buraya attım kendimi. Sizleri de merak ediyorum ve eğer bçrgn böyle bir şey kısmet olursa, sizleri tanımaktan, görmekten memnuniyet duyarım.
İsteyince aşılmayacak sorun yok diyelim biz@hanzade_87 vetaylor sizlerle tanışmayı çok çok isterim, ayrıca tavsiyelerinize uyacağım, inşallah bundan sonrası iyi olur.
Ayrıca Taylor, dışarıda görüşme konusunda da tavsiyelerini dikkate alacağım. :)
Bu süreçte bu siteden pek çok kişi bana çok iyi geldi. Zaman Zaman gaza geldim güçlü durdum, Zaman Zaman bazı üyelerine alay konusu yaptığı şeylere güldüm, pek çok Zaman da fikirlerinizden faydalandım. Çok sağ olun.
Bu arada güne zaten gitmedim, evi derleyip topluyorum, çocukla ilgileniyorum ve yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi kafamı dinlemek istiyorum.
Bir de vay be diyorum, üç ay içinde neler yaşandı, neler duyuldu, söylendi. İnanamıyorum. Bir de şunu anladım insanın eşiyle yaşayıp da görmezden gelemeyeceği şey yok sanırım. (Aldatma, şiddet gibi uç şeyler hariç)
Herkesin hayatında ve yuvasında mutlu olmasını diliyorum.
Surekli_Karisik Can'ım inş eski iyi niyetlerinin fazlaca fedakarlıklarının meyvesini alırsın artık , ben seni çok takdir ettim ediyorum da, kendini sıkacak hiç bir durum yok. Zerre sıkılmayı kendini sıkmayı bunaltmayı hak etmiyorsun ... inş çok huzurlu ve mutlu olursun Can'ım ....inş ..
Herşey iyi olacak inşallah.İnsanların söylediklerinde kötü bir niyet görmedim.Kısaca istemiyorum dersin ya da eşine bir süre yalnız kalmak istiyorum beni çağırmazsalar sende söylersen iyi olur dersin.
Eşin annenin yanına derken senin kendi anneni kastetti değil mi.Olayların sıcağı sıcağına bunu teklif etmeyebilirdi gidersinde gelmezsin diye korkabilirdi..Sadece senin mutlu olmanı istiyor .
Eşinle çocuğunla çıkın gezin tozun olmaz mı.Aktiviteler bulun.Eşim müsait olmayabilir o işi sen devralabilirsin.Çok ağladınız çok üzüldünüz birazda yüzünüz gülsün.Hatta sizin yerinizde olsam üçümüz beraber güzel bir tatile giderdim.Bolu Abant tarafları olur mesela.
eşin hala annesinin boyunduruğu altında. sen sakin ve net ol. kendi istediğini yap. eşin inşallah senin yanında olur.Sevgilipenceremden sana da çok çok teşekkür ederim, bu süreçte bana çok çok iyi gelen arkadaşlardan birisi de sendin. Hep destek oldun, teselli ettin. Diğer arkadaşlara yazdım sana da söyleyeyim, sanırım sen de İstanbul'dasın, kısmet olursa seninle de görüşüp tanışmayı çok isterim.
Bu arada eşim kendi annesine gitmem yönünde telkinlerde bulunuyor, bugün bürodaydı çalışıyordu, yine aradı annemlere git diye, gitmedim. İstiyor ama gitmeyince bozulmuyor, küsmüyor şimdilik fakat ne yalan söyleyeyim bu kadar olayın üstüne istemesi bile beni rahatsız ediyor.
Artık takılmamaya çalışıyorum.
Gezme tozma da benimkinin pek huyu değildir. Bu huyundan da nefret ediyorum. Bu aralar yığın olarak çalışıyor da zaten ama bakalım. Yavaş yavaş rahatsız eden ne varsa değiştirmeye çalışacağım.
Eşin ve ailesinden bir halt olmaz açıkçası. Bu kadar sorun ve uzun süreli ayrılıkdan sonra eve dönmüşsünüz hala taciz etmeye devam ediyorlar. Misafir geldi diye neden çağırıyorlar kocanız mı hizmet edecek? Bu kadar hassas bir dönemdeyken gece yarısına kadar oturmak zorunda mı? Kusura bakmayın ama ailece sizi yok sayıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?