boşanma davası açan eş meselesi

Daha tam anlamıyla karı koca olmadan ayrılmayı Göze alan birinin peşinden gitmeyi düşünmüyorsun tatlım öyle değilmi? Madem dava açtı bırak boşansın. Ayrıca dügün olmadığı icin evlilik iptali diye bisey var ama süresi olup olmadığını bilmiyorum. Böylece boşanmış sayılmazsın

Yani bir neden belirtmemiş. Anlaşmazlık olduğunu söylemiş sadece. Yani ben nisbi butlan sebeplerine dayanarak karşı dava mi açmak gerekir?

acaba bir evlilik terapistine mi gitsek diyorum. herşey iletişimsizlikten kaynaklandı çünkü. biz 3 yıl boyunca hep uzaktaydık. bir de çok fazla konuşmaz suskun bir insandır. terapi işe yarar mı sizce

Şu anlattığınız durumda, hiç sanmıyorum.

evlilik yoluna kararlı ve istekli girilmeli bence. daha şimdiden o motivasyon yoksa ayrılma kararları alındıysa üzeri ne bir de dava açıldıysa düzelir diye beklemeyin. maddi manevi hırpalamadan anlaşmalı olarak boşanmayı kabul edin derim ben. hem daha bir araya gelmediginiz için nisan atma gibi hissedersiniz büyük ihtimal. bu arada butlan sebepleri yoksa evlilik iptali diye bir şey yok arkadaşlar. resmî nikahla ve.ozgur iradeleri ile evlenen insanlar ancak boşanarak ayrılabilir.

evlilik yoluna kararlı ve istekli girilmeli bence. daha şimdiden o motivasyon yoksa ayrılma kararları alındıysa üzeri ne bir de dava açıldıysa düzelir diye beklemeyin. maddi manevi hırpalamadan anlaşmalı olarak boşanmayı kabul edin derim ben. hem daha bir araya gelmediginiz için nisan atma gibi hissedersiniz büyük ihtimal. bu arada butlan sebepleri yoksa evlilik iptali diye bir şey yok arkadaşlar. resmî nikahla ve.ozgur iradeleri ile evlenen insanlar ancak boşanarak ayrılabilir.

Konu 3 sene öncesinin :deli:

Sen yüzüğü çıkarınca ne olacak sanıyordun?
Naz yapıyorsanız da karşılıklı sınırları zorlamayın.
Ortalık zaten geriliyor o evlilik öncesinde, siz karı koca ortalığı yumuşatacağınıza birbirinize yüzük atıp boşanma davası açıyorsunuz.

aynen arkadaşlar 3 yıl geçti herhangi bir tazminat veya karşı dava sürecine girmeden boşanma gerçekleşti. çünkü daha fazla süreci uzatmak gelmedi içimden o zamanlarda. ama içimde hayal kırıklıkları devam ediyor. ve birine tekrar güvenmekte çok zorlanıyorum.

Kararından cabuk vazgecen adamlardan uzak durun...hiçbişey yapmayın tamam deyin sadece

Back
X