Canımm inanamıyorum son gelişmeleri okyunca çokk şaşırdım.Bu ne terbiyesizliktir ya...Allah onlara mutluluk yüzü göstermesin..İşte canım adam aramıyor sormuyor diye şaşırıyoruz ya aramamalarının nedeni varmış demekki..Başka kollara atılıyorlar hemen...Allahım ya......
bende inanamıyorum canım ama malesef gerçek bu hklısın adamlar bulmuşlar bulacakları napsınlar bizi biz eskisik onlara göre yenisi gelsin hesabı heralde bi yuva bi kadın bu kadar ucuz mu ya aklım almıyo hem o kadın nasıl herşeye göz yumup evlendi onunla hala anlayamıyorum başkalarının möutsuzluğu üzerine kurulan bi yuva ne kadar sürer hiç bilmiyorum o evde o eşyalarda o insanlarda benim oğlumun ahı var nasıl iflah olucaklar hiç bilemiyorum
Allah yardımcın olsun,çok zor bir durum.. ama bildiğim kadarıyla malların bölüşülmesi gerekiyor.. belki exiniz yeni bir yuva kurduğuna göre sizde hala onun eşi olduğunuza göre o kurdukları yuvanında eşyalarını ikye böldürebilirsiniz,avukatınıza sorun..birde aldatılınca hem koca hemde aldattığı diğer kadınada tazminat davası açılmıyormuydu?hamile olması belki işinizze yarar,yalanlarlarsa dna testi isteyebilirsiniz..
Allah ıslah etsin hepsini,çok sinirlendim o kişiye (eşiniz,exiniz,adam hiç bir tanımlama için uygun gelmiyor bana)
herşeyin en güzeli snin ve bebeğinin olsun,inşallah kalp kırıklığın en kısa zamanda tamir olur..sakın üzülme,ağlama,koymasında sana senin değerini kıymetini bilmeyenler için..
canım benim;
bu saatten sonra sadece bebeğini ve kendini düşün....
bırak naparlarsa yapsınlar....
cefasını sen çek sefasını eller sürsün...
sende kendine yepyeni bir hayat kur..
bebişin çok tatlı
Bunu kolay kolay söylemem ama bence boşanma.Madem kadını eve getirmiş bir de hamileymiş.Nikahını verme.Boşanıp direk onunla evlenecek.Çocuk da nikahsız doğsun.Bi şekilde bu durumdan onlar da etkilensinler.Zaten ayrılmışsınız kağıt üzerinde boşanmak senin için bişey değiştirmeyecek.Bari onlar bi şekilde bundan etkilensinler.Bence boşanma
sevmekten kardeşim,şu anda sğlıklı düşünemiyor olabilirsin ama bence büyüklerini dinle gurur yapma..
ne demek alsınlar tepe tepe kullansınlar..onlarda olan herşeyde senin emeğin var çocuğunun rızkı var..nasıl yemelerine razı olabilirsin ki..
bak ileride pişman olup başını taşlara vurabilirsin.fitil fitil getir burunlarından.maddiyat seninde çocuğunun da gelecek garantisi...
hadi güzel kardeşim dişini gösterde kolay lokma olmadığını anlasınlar...gelecekte bak seninde ne olacağın belli değil cebinde dursun..
önce sen vuracaksın inşallah allahta öyle bir vuracakki onlara..adalet şaşmıyor emin ol...
sevmekten kardeşim,şu anda sğlıklı düşünemiyor olabilirsin ama bence büyüklerini dinle gurur yapma..
ne demek alsınlar tepe tepe kullansınlar..onlarda olan herşeyde senin emeğin var çocuğunun rızkı var..nasıl yemelerine razı olabilirsin ki..
bak ileride pişman olup başını taşlara vurabilirsin.fitil fitil getir burunlarından.maddiyat seninde çocuğunun da gelecek garantisi...
hadi güzel kardeşim dişini gösterde kolay lokma olmadığını anlasınlar...gelecekte bak seninde ne olacağın belli değil cebinde dursun..
önce sen vuracaksın inşallah allahta öyle bir vuracakki onlara..adalet şaşmıyor emin ol...
bak beş sene evvel boşanmadan önce babam anneme sana 5 milyar vereyim düş yakamdan dedi.annem kabul etmedi gitti avukata danıştı hakkım hukukum ne diye..
şimdi oturduğumuz evin yarısı annemin üzerine bizim için nafaka da aldı..boşanmadan evvel kendini emekli ettirmişti zaten anca öyle boşadı..
eğer emekli olmasaydı halimiz haraptı...annem iyiki babanın teklifine uymadım diyor şiimdi..çünkü kat kat fazlasını kopardı ,son kuruşuna kadar hakkını aldı bey gibi sefa sürüyor.babamı çok kayba uğrattı annem.haliyle de geçmişin intikamını almış oldu.babamın içinde patladı annemn yaptıkları.
hadi kardeşim mantıklı düşün gelecek için tedbir al..seni kandırmalarına izin verme.
geçecek bunlar merak etme..şimdi çok gençsin tecrübesizsin..
Anneniz çok çok çok iyi yapmış okurken içimdeki yağlar eridi ne demek sadece az bir parayla boşanmak tabi boşanacak kendisine yeni bir kadın bulacak oh mis gibi yaşayacaklar boşadığı kadında çocuklarla hayat mücadelesi yaşayacak vallahi kızan kızsın ama şu erkeklerde çok fazla olmaya başladılar
kadınlar doğursun çocuklarını ne zorluklarla büyütsünler eşinin ailesinden eşinden senelerce çeksinler ondan sonra aldatılsınlar offf diyorum aldatan erkeklere lanet okuyasım geliyor Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
aslında tabiki bu aldatmalarda tek suçlu erkekde değil onla birlikte olan o kadınlarıda hiç anlamıyorum nasıl yuva yıkabiliyorlar yazıklar olsun
konu sahibi arkadaşım bencede hemen boşanma süründür hakkını al çocuğun için unutma bunu yapmalısın
sakın benden değil Allahtan bulsunlar deme boşanmadan onları bir süre zorlaman ve çocuğunun hakkını söke söke almanda senin hakkındır
canım benım yazdıklarını okudum ve bu durumdan cok yorgun oldugunu hıssettım okudukcada bende bı acayıp oldum..dualarım sen ve bebısınle..Allahım yar ve yardımcın olsun..Allaha emanet olun..hersey daha guzel olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?