aileler neden gençleri rahat bırakmazlar kiii..zor bı durum..ınsan aynı seylerı yasamadan yorum yapamıyor ama aileyle ilgili sorunlar sanırım herkeste var az ya da cokk... en az yarayla bu durumdan cıkarsın ınsallah herseyı okuyamadım tam neden nıye ama senın ıcın en guzelı neyse o olsun inşallahh..
bilmiyorum canım dertleri ne neden uğraşıyolar bu kadar bilmiyorum rabbim versin haklarını ne dim
su an ne durumdasınız dava bıttımı ..çocugun için endişelenme..senın gıbı bı annesı oldugu ıcın hergun dua edecektır...sen elınden gelenı yapmıssın..
ama sunu soylebılırım bastan nasıl basladıysa sonu da öyle gelır..
evet o haketmiyor hiçbişeyi ama bende oğlumda bunları haketmedik ama napalım kardeş kader benim gücüme giden eşimin sanki bu çocuğu ben tek başına yapmışım gibi davranması insan bikez olsun merak ertmezmi bikez< olsun aramazmı bu çocuk noldu öldümü kaldımı demezmi komşunun çocuğunun ayağı taşa takılıp düştü diye koşa koşa hastahaneye götüren bi adam nasıl olurda kendi çocuğuna böle duyarsız kalır anlayamıyorumAllah kolaylik versin
umarim bu zorlu sureci en kisa zamanda atlatirsiniz
iyi bir koca olmadigi halde yuvanizi kurtarmak istiyordunuz
ama ustune bu ilgisiz ve benim nazarimda kotu baba olan
bu adam gordugunuz gibi hic bir seyi hak etmiyor
bu yuzden ne yapin edin kendiniz icin en iyisi neyse onu yapin
tahsil, is gezme ne geliyorsa elinizden ve ailenize siginin
sonucta artik size en yakin olan oglunuz ve onlar..
evet o haketmiyor hiçbişeyi ama bende oğlumda bunları haketmedik ama napalım kardeş kader benim gücüme giden eşimin sanki bu çocuğu ben tek başına yapmışım gibi davranması insan bikez olsun merak ertmezmi bikez< olsun aramazmı bu çocuk noldu öldümü kaldımı demezmi komşunun çocuğunun ayağı taşa takılıp düştü diye koşa koşa hastahaneye götüren bi adam nasıl olurda kendi çocuğuna böle duyarsız kalır anlayamıyorum
[/COLOR]
bu tip adamlara EL İYİSİ diyorlar canım... başkalarına iyi görünmek için yapılan şeyler bunlar...aslında bunlarda vicdan falan yok....
Ayy çok sinirlendim yaa bunu hangii vicdaan sahibi ALLAH korkusu olan biri yapabilirki madem koca olacak vasıfta bir insan değilsin evlenme mademm baba olacak vasıfta değilsin çocuk yapmaa senin hayatını mahvetmeye hiç birinin hakkı yok Rabbim sana bol bol sabır versinn yaşadıkların çok zor ne umutlarla ne hayallerle evleniyorsunn evlat sahibi olmak istiyorsunn yapılanlara bak.. 12 günlükten 8 ayına kadar aramıyorr bu nasıl baba olabilir kiii....
slm arkadaşlar beni dah önceki konulardan biliyosunuzdur eşim boşanma davasını çoktan açmış haberim yok hatta bir duruşma olmuş ikincisi gelmiş çatmış bu ayın 28inde davamız var bana tebligat gelmedi haberim yoktu yeni öğrendim bunca şeyleri yaşayan çeken benim davayı açan benide oğlumuda biranda silen o bi yandan iyi oldu benim yapamadığımı o yaptı ama yinde bu bana öle koyduki çok zoruma gidiyo çok kötüyüm sizce napım duruşma günü beni istemeyeni bende istemem tabiki ama naparsam ne dersem onu süründürürüm yavrumun hayatını hesabını ondan nasıl sorarım kendi hayatımın hesabını nasıl sorarım daha 2 yıl önce evlenemk için uğraşırken şimdi boşanmak için uğraşıyoruz biz daha 1 kere evlilik yıl dönümü geçirdik bu adaletmi yavrum baba kokusu nedir bilmiyo çok çok zor allahım sen sabır ver nolur
canım bu gıbı durumlarda ne denır bılmıyorum ama rabbim yardımcın olsun...umarım bundan sonrakı hayatın daha guzel gecer...yavruşunun sana ıhtıyacı var tatlım bu yuzden senin dimdik ayakta durman gerekiyor...umarım hersey gonlunce olur....
Oyhhhh yavrum kurban olayım ben o yavruya allahım bu bayram günü sen bu annenin ve minicik bebeğin feryadını duy onları yanlız bırakma.canımmm ne diyeyimki ateş düştüğü yeri yakar ama acını paylaşıyorum
fakat güçlü olacaksın olmak zorundasın yepyeni hayat yepyeni umutlar var önünde senii istemeyeni sen zaten istemezsin
o adam varya allah ona öyle belalar verecekki hiç merak etme böylesine cehennem bu dünyadada var sorumsuz herif canı cehenneme umarım emdiğği süt burnundan gelir!!!
umarım canım umarım gözümün yaşıyla zorla kollarımdan kopara kopara aldı kaynanam altınlarımı ve şimdi o altınlarla eşim araba almış kendine kaynım ev alımş eşimde 15 milyar vermiş ev için kardeşine bura yavrusuna 10 aydır 5 kuruş bile desteği olmayan adam yapmış bunlaarı ve bizede 3 kuruş nafakyı layık görmüş oda şartlar sunarak bu kadar vicdansız işt allhından bulsun
altinlarini evlendigin gun ailenden cok guvendigin birine teslim etmeliydin, ya da kiralik kasa tutmaliydin. hatta evlenmeden once bunu sart kosmaliydin, ''takilar ilerde olacak cocugumuzun guvencesi'' demeliydin. neyse, olan olmus...sunu hic unutma, olumden baska herseyin bir caresi, her kisin bir bahari vardir. sen sadece duygusal olma, bu ayakta durman icin ihtiyacin olan tek sey...
Sonuçta davayı o açmış, onları zorlayarak evladın için daha fazla nafaka isteyebilirdin. Bu olasılığı hiç düşündün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?