Boşanma davası açılmış çoktan haberim bile yok

bilmiyorum canım dertleri ne neden uğraşıyolar bu kadar bilmiyorum rabbim versin haklarını ne dim

bilmiyorum canım dertleri ne neden uğraşıyolar bu kadar bilmiyorum rabbim versin haklarını ne dim

su an ne durumdasınız dava bıttımı ..çocugun için endişelenme..senın gıbı bı annesı oldugu ıcın hergun dua edecektır...sen elınden gelenı yapmıssın..
ama sunu soylebılırım bastan nasıl basladıysa sonu da öyle gelır..

yok canım bitmedi hala devam ediyo keşke bitse o mahkeme süreçleri öle zorki oğlum için çok çok üzülüyorum ama elimden hiçbişi gelmiyo babası daha birkez olsun görmedi vicdansız hiç içi sızlamadı ben oğlum için didim didim didinirken o kılını bile kıpırdatmadı sadece kaçtı sorumluluklasrından bendcen oğlumdan ailemden herkesten kaçtı

Allah kolaylik versin
umarim bu zorlu sureci en kisa zamanda atlatirsiniz

iyi bir koca olmadigi halde yuvanizi kurtarmak istiyordunuz
ama ustune bu ilgisiz ve benim nazarimda kotu baba olan
bu adam gordugunuz gibi hic bir seyi hak etmiyor

bu yuzden ne yapin edin kendiniz icin en iyisi neyse onu yapin
tahsil, is gezme ne geliyorsa elinizden ve ailenize siginin
sonucta artik size en yakin olan oglunuz ve onlar..

evet o haketmiyor hiçbişeyi ama bende oğlumda bunları haketmedik ama napalım kardeş kader benim gücüme giden eşimin sanki bu çocuğu ben tek başına yapmışım gibi davranması insan bikez olsun merak ertmezmi bikez< olsun aramazmı bu çocuk noldu öldümü kaldımı demezmi komşunun çocuğunun ayağı taşa takılıp düştü diye koşa koşa hastahaneye götüren bi adam nasıl olurda kendi çocuğuna böle duyarsız kalır anlayamıyorum

bu tip adamlara EL İYİSİ diyorlar canım... başkalarına iyi görünmek için yapılan şeyler bunlar...aslında bunlarda vicdan falan yok....

Ayy çok sinirlendim yaa bunu hangii vicdaan sahibi ALLAH korkusu olan biri yapabilirki madem koca olacak vasıfta bir insan değilsin evlenme mademm baba olacak vasıfta değilsin çocuk yapmaa senin hayatını mahvetmeye hiç birinin hakkı yok Rabbim sana bol bol sabır versinn yaşadıkların çok zor ne umutlarla ne hayallerle evleniyorsunn evlat sahibi olmak istiyorsunn yapılanlara bak.. 12 günlükten 8 ayına kadar aramıyorr bu nasıl baba olabilir kiii....

evet canım ne umutların oluyo hepsi birden yıkıldı bitti işte o baba değilki öle baba olmaz olsun bebeğim şimdi 10 aylık canım allahım ona uzun ömür versin inşallah o bana yeter o yanımda ya ben başka bişi istemiyorum

arkadaşlar eşimin aukatı avukatımı aramış ve sadece nafaka vericez bide yapılmış olan şikaytlerimizden vazgeçiçez sizde boşanmayı kabul edin ve bizden başka bişey altın tazminat istemyin demiş bende hayır kabul etmiyorum dedim sanki ben dilenciyim 3 kuruş nafakasına ihtiyacım var akıllarınca beni onla susturucaklar o kdar kolay deil beni bu kadar basit gören bi eşim var işte kızlar çok kötüyüm nolur destek

canım bu gıbı durumlarda ne denır bılmıyorum ama rabbim yardımcın olsun...umarım bundan sonrakı hayatın daha guzel gecer...yavruşunun sana ıhtıyacı var tatlım bu yuzden senin dimdik ayakta durman gerekiyor...umarım hersey gonlunce olur....

Oyhhhh yavrum kurban olayım ben o yavruya allahım bu bayram günü sen bu annenin ve minicik bebeğin feryadını duy onları yanlız bırakma.canımmm ne diyeyimki ateş düştüğü yeri yakar ama acını paylaşıyorum
fakat güçlü olacaksın olmak zorundasın yepyeni hayat yepyeni umutlar var önünde senii istemeyeni sen zaten istemezsin
o adam varya allah ona öyle belalar verecekki hiç merak etme böylesine cehennem bu dünyadada var sorumsuz herif canı cehenneme umarım emdiğği süt burnundan gelir!!!

umarım canım umarım gözümün yaşıyla zorla kollarımdan kopara kopara aldı kaynanam altınlarımı ve şimdi o altınlarla eşim araba almış kendine kaynım ev alımş eşimde 15 milyar vermiş ev için kardeşine bura yavrusuna 10 aydır 5 kuruş bile desteği olmayan adam yapmış bunlaarı ve bizede 3 kuruş nafakyı layık görmüş oda şartlar sunarak bu kadar vicdansız işt allhından bulsun

altinlarini evlendigin gun ailenden cok guvendigin birine teslim etmeliydin, ya da kiralik kasa tutmaliydin. hatta evlenmeden once bunu sart kosmaliydin, ''takilar ilerde olacak cocugumuzun guvencesi'' demeliydin. neyse, olan olmus...sunu hic unutma, olumden baska herseyin bir caresi, her kisin bir bahari vardir. sen sadece duygusal olma, bu ayakta durman icin ihtiyacin olan tek sey...

şu anda başına gelenler yüzünden dünya sana kapkaranlık gözüküyor olabilir. ama bu dünya imtihan dünyası. bir sürü kadın buna benzer acıları yaşadı ve ayakta kaldı.Allahın izniyle sen de kalacaksın. evladını büyütüp onunla gurur duyacaksın. en önemlisi arkanda kapı gibi annen baban var. zamanla herşey değişecek ve hayatta inşallah güzel günler de göreceksin. umudunu asla kaybetme. yıllar sonra atlattıklarını düşünüp kendinle gurur duyacaksın. Allah yar ve yardımcın olsun.

ALLAH ın DEĞİRMENİ YAVAŞ DÖNER AMA İNCE ÖĞÜTÜRMÜŞ. bu sözü aklından çıkarma, yanlarına kalmaz üzülme sen canım, güzel günler seni ve oğlunu beklio

canım böle bişeyi asla kabul etmezler bizim burda öle şeylerin lafını bile ettirmezler altınları cani gibi kollarımdan boynumdan çekip kanatarak alan bi insan sence bunu kabul edermiydi

Sonuçta davayı o açmış, onları zorlayarak evladın için daha fazla nafaka isteyebilirdin. Bu olasılığı hiç düşündün mü?

Sonuçta davayı o açmış, onları zorlayarak evladın için daha fazla nafaka isteyebilirdin. Bu olasılığı hiç düşündün mü?

hayır hiç düşünmedim derdim nafaka deil ki hayatımı çaldılar benden bana sanki sadaka veriyolarmış gibi teklifte bulundular o nafakayı zaten onalr istesede istemesede hakim hayli hayli verir benim amacım daha fazla zarar vermek hem meddi hem manevi bu kadar ucuz değil beim oğlumun hayatı alırım tüm haklarımı gerekirse dilenciye veririm ama onlara bırakmam o kanayan kollarımın boynumun hesabını o çektiğim şeylerin hesabını hakime vrcekler hem maddi hem manevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…