Boşanma Davası Bile Bitmeden Birini Bulmuş

Zaten sizi tanısaydı bunca zaman ne istediğinizi ne düşüneceğinizi bilseydi şu an boşanıyor olmazdınız ki.. Düşünmüştür kapasitesi kadar diyelim.

Zaten sizi tanısaydı bunca zaman ne istediğinizi ne düşüneceğinizi bilseydi şu an boşanıyor olmazdınız ki.. Düşünmüştür kapasitesi kadar diyelim.

Çok teşekkür ederim. Konu açarken hissettiklerim ile şu an hissettiklerim çok farklı. Sizlerin sayesinde. Üzgün başladım, şimdi daha çok öfkeliyim ama bu da geçer herhalde. Hissizleşebilmeyi isterim. O zaman da gelir herhalde.

Maalesef insanlar böyle
Siz şükredin ki böyle bir insandan kurtuldunuz
Yanındaki kıza ne demeli daha boşanmadan böyle birley yapan birisi ileride neler yapar hismi düşünmüyorlar
Herkes kendisine yakışanı yapar kendisine bunu unutmayın
Siz gururlu ve onurlu duruşunuzu bozmayın
Bir gün oh be diyeceğiniz iyiki bitmiş diyeceğiniz günlerde gelecek
Her şey gönlünüzce olsun

Çok teşekkür ederim, hayat hepimizin gönlünce olur umarım.
İnanın şimdiden iyi ki bitmiş diyorum. Resmiyette de kurtulsam rahat edeceğim.

Böyle hissetmen çok doğal bence ama umursama belli ki eşin nispet yapmaya çalisiyor,mutluluk oyunu oynuyor uzun vadede mutlu olan hayatini guzel idame ettiren taraf sen olacaksin

Minnie çok teşekkür ederim. Biraz önce senin konunu da okudum, kendi derdimden yazamadım. Sen de iyi olmaya çalış. İnan herkese geldi mi üst üste geliyor. Ben de şu an senin durumundayım; boşanıyorum, iş kovalıyorum, oğlumun sağlık problemleri var, annem işsiz kaldı, baba zaten geçen yıl başka bir kadınla gitti. Her şey saçma sapan üst üste geliyor ama geçeceğine de inanıyorum. Biraz uzun sürebilir, ben de kendimi en kötüsüne hazırlıyorum ama elbet bir gün yoluna girecek.

Sen de iyi olmaya çalış.

Eski konularınızı çok iyi hatırlıyorum o yüzden hiç şaşırmadım. Hala ailesinin boyunduruğu altında
yaşayan, sağlam ve kendi kararlarını alıp dik duramayan bir adamdı eşiniz.. Boşanmayı bile beklememesi
sizin ondan daha da soğumanıza neden olmalı öyle düşünün.
Şu an hissettiğiniz şey öfke bence ve siz henüz hayatınızı düzene koymadığınız için üstelik haksızlığa
uğrayan sizken onun mutlu olabileceği düşüncesi ve umursamazlığı.. haklısınız ama zaten sizin de ayrılmanıza neden olan gerekçelerden biri bu değil miydi?
Benim farkettiğim eski eşiniz hayatında her zaman şartlara uyum sağlamış bir şey için savaşmak ve değer
vermek karakterinde yok. Sadece siz değil çocuğu dahi söz konusu olunca böyle.. eski konularınızda
yazmıştınız. O yüzden bu adamın birini çok seveceğini değer vereceğini sanmıyorum zaten ezik tipin
teki.. Tam bir beta.. Ay şimdi bu yeni kız arkadaşı da bir şey sanar bunu bak..
Bir laf vardır dışı seni yakar içi beni yakar diye.. aynen öyle..
Adam avukat ailesi de zengin diye millet bir şey sanar ama bu töre dizilerini aratmayan
aile ve onların ezik oğullarının hikayesi olduğundan bihaber tabi herkes..
Bir de masuz kadın yanındayken konuşmuş çocukla ezik gösteriş yapacak ya..

Hakkında her şey hayırlı olsun bundan sonra umarım çok mutlu olursun herkes yanlış
seçim yapabilir tek yanılmayan Allah'tır bundan sonra hayatın çok güzel olur umarım. :)

Senin suçun yok.
Adam merhametsiz, vefasız ve hain.

Suç ailesinde. Ne biçim evlat yetiştirmişler. Kına yaksınlar.

Allah evladına şifa versin. Çok güzel günler nasip etsin.

Çok çok teşekkür ederim.

Oh ne güzel sayıp dökmüşsünüz, vallahi içim rahatladı. :)

Dediğiniz gibi, öfkelendim ve evet haksızlık duygusu. Ben burada çocuğum için, bir hayat kurmak için kurslar, sınavlar uğraşayım; sen hem beş para etmez ol, hem de hemen sevgili yap. Utanma bir de ara göster. Gözümün önünde gülüşün. Sinir oldum yine.

Umarım hayat hepimiz için güzel olur. Sağ olun, iyi dilekleriniz için de.

Senin suçun yok.
Adam merhametsiz, vefasız ve hain.

Suç ailesinde. Ne biçim evlat yetiştirmişler. Kına yaksınlar.

Allah evladına şifa versin. Çok güzel günler nasip etsin.

Çok çok teşekkür ederim Grill.

Şimdi daha iyi hissediyorum. Zaten biliyordum ama aramış kadının evinden, bir de utanmadan karşımda konuşup gülüşüyorlar. Sinirim bozuldu gerçekten.

İşte biz kadınlar, böylelerini bir halt zannediyoruz. Buna ben de dahilim. Adam zannettim evlendim.

Ailesi de, kendisi de cehennemin dibine gitsin. Hayatımda hiç kimseden böyle ölesiye nefret etmedim. Ettikleri kadar yaşasınlar, ben de göreyim inşallah.

Çok güzel ifade etmişsiniz.Benim gördüğüm boşanmalarda durum hep bu.

Bizim ülkemizde özellikle kadın dezavantajlı.

Evleniyor yükü artıyor, boşanıyor yükü artıyor.

Gerçekten haksızlık

Çok teşekkür ederim. İnşallah kurtuluyorum ve eskiye dönmeyeceğim.

Senınle aynı surecten gecıyoruz.. Baba evine döndük çocukla. Eski kocalar desen coktan demir Almıs gitmıs yeni limanlara dogru.. Şükret kurtulduk.. Bu gunler gececek ve biz ıyı olunca onlar dibi görecek..

Çok teşekkür ederim.

Gerçekten haksızlık.

Bir çocuk var. Ben gece gündüz düşüneyim, ona nasıl iyi anne olurum; sınav, kurs peşinde koşturayım, oğluma iyi bir gelecek hazırlayayım diye ama adam versin 500 tl nafakayı çekilsin kenara.

Babalık namına maddi manevi hiçbir beklentim yok, adamı biliyorum çünkü ama en azından ben kendimi motive ederken, beni aşağı çekme.

Sevgilisi olabilir, yeniden evlenebilir ama daha bu aşamadayken bunu gözüme sokması çok adice.

Senınle aynı surecten gecıyoruz.. Baba evine döndük çocukla. Eski kocalar desen coktan demir Almıs gitmıs yeni limanlara dogru.. Şükret kurtulduk.. Bu gunler gececek ve biz ıyı olunca onlar dibi görecek..
Evet. Ben de çok benzetiyorum durumlarımızı. Bir de hep aynı zamanlara denk geldik.

Kötü oluyor insan. Ne yaptığı, ne yaşadığı gerçekten önemli değil ama benim moralimi bozmasın, azıcık saygı duysun yeter. Zaten her şey zor, neden adileşiyorsunuz ki?

Ben de yürekten inanıyorum. Geçecek bu günler. Biz çocuklarımızla çok mutlu olacağız, onlar da istedikleri haltı yesinler.

Çok sagol canim ayakta durmaya çalisacagim baska çarem yok.sen de kendini üzme belli ki canını acıtmak için yapiyor.çocuguna odaklan umarim hersey guzel olur senin içinde çok gecmis olsun bu arada

Boşanma sürecinde siz dahala evli gözüküyorsunuz kanun önünde şu anda hayatında birinin olması suç bence bunu ispat edip tazminat davası açın bence o sizin çanınızı yakmış sizde onunkini yakın

Moralini bozacak bişey yapmıyor aslına bakarsan.. Ayrıldık davamız var yani onların hayatlarıyla ne kadar az meşgul olursak o kadar cabuk atlatırız.. O seçimini yaptı sende bunu oyle düşün ve kabullen.. Kabullenmediğin zaman daha da dibe çökersin.. Ben kabullendiğimden beri çok daha iyiyim deli gibi stalk yapardım tii köpeeek insan da az utanma olur diye.. Sonra dedim ki bu karakterdeki insanı takıp etmekle elime ne gecıyor hıcbısey.. Bemde kabullendim.. İnan daha iyiyim..

Çok sagol canim ayakta durmaya çalisacagim baska çarem yok.sen de kendini üzme belli ki canını acıtmak için yapiyor.çocuguna odaklan umarim hersey guzel olur senin içinde çok gecmis olsun bu arada

Çok teşekkür ederim.

Güzel olacak, hep buna inan. Sevgilerimle.

Kendimde onunla uğraşacak gücü görmüyorum. Tek isteğim davanın bir an önce sonuçlanması inanın.

Aslında moralimi bozan yaptığı şey değil. Ben zaten gözden çıkarmıştım adamı. Boşuyorum yani. 6 ay olacak neredeyse ama çocukla görüşürken başka ev, başka kadın. Beni neden bunlara şahit ediyor, diye kızıyorum.

Yine de kabullendim. İlk şoku atlattım, şimdi tekrar görsem, kötü olmam herhalde. Umarım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…