- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
-
Avukatım var. Bir arkadaş boşanırken hakim taraflara soru sormuş, ondan bi fikir alayım kızlardan dedimEğer avukatınız varsa gitmek zorunda değilsiniz size birşey sormuyor hakim direk avukata soruyor çünkü siz avukata vekalet veriyorsunuz
Ben hem kendim gittim davaya yanımda da avukat vardı orada olmama rağmen hakim bana soru sormadıAvukatım var. Bir arkadaş boşanırken hakim taraflara soru sormuş, ondan bi fikir alayım kızlardan dedim
Ne kadar sürdü davanız?Bana direkt soru sormadı hakim hic. Cekismeli idi benimki de. Gitmesem de olurmus, avukatınıza güveniyorsanız eger gitmenize gerek yok. Ama avukatınız biraz pasifse, orda olursanız yonlendirebilirsiniz, sunu sor, bunu soyle diye. Gerekirse siz de direkt soz alabiliyorsunuz hakimden izin alip hatta.
Ne kadar sürdü davanız?
Karşı taraf çirkefliğin dibini sıyırıyorsa gitmen daha iyi sanki.Kızlar boşanma davasında hakim taraflara direkt soru soruyor mu? Yoksa sadece avukatlar mı konuşuyor? Çekişmeli dava bu arada.
Bir de duruşmaların hepsine gitmesem bu hakim açısından bir şey ifade eder mi? Karşı taraf kesin gider, onların yüzünü görmek istemiyorum. Bir yanım da git, dik dur onların iftiralarına yalanlarına karşı diyor.
Tecrübeli olanlarınız ve ya hukuk camiası içinde olanlarınız mutlaka vardır. Bana fikir verebilir misiniz?
Hem de nasıl. Ben onlara şeytanın yeryüzü temsilcileri diyorum.Karşı taraf çirkefliğin dibini sıyırıyorsa gitmen daha iyi sanki.
Bence git. Yaşadığın şeyi en iyi sen bilirsin. Avukata o kadar güvenemezdim ben bu konuda şahsen.Hem de nasıl. Ben onlara şeytanın yeryüzü temsilcileri diyorum.
Bana özellikle tanık duruşmasına gel, getirdikleri tanıkları ben tanımıyorum. Yalancı şahit varsa sen anlarsın bana söylersin demişti.Bence git. Yaşadığın şeyi en iyi sen bilirsin. Avukata o kadar güvenemezdim ben bu konuda şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?