Boşanma davasında bebeğin velayeti

Merhaba hanımlar. 8,5 aylık bebeğim var. Boşanma davasında bebeğimi babasının alması gibi bir durum hangi koşullarda oluşur?
Her durumda benimle kalabilir değil mi?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Her durumda bebek sende kalır. Anca sen velayeti istemiyorum dersen baba alır.

Benim bir tanıdığım karısı onu kuzeni ile aldatınca boşandılar ama adam kadına mahkeme de çocuğumu bana vereceksin velayetten vazgeçeceksin yoksa seni bu yaptığınla herkese rezil ederim demişti ve kadında mahkeme de velayetten vazgeçmişti öylelikle 2 yaşındaki oğullarını mahkeme babaya vermişti. Bence siz hakkınızdan vazgeçmezseniz çocuğunuz sizle kalır.

Annenin evlilikte zina yapması ya da terör suçu işlemiş olması diye biliyorum. Benim annemle babam bosanirken bana böyle söylemişlerdi

Eşimin oğlu 11-12 yaşında iken velayet annenin ihaneti yüzünden eşime verilmiş ama annesi hastahanelik olunca eşim anneye göndermiş çocuğu
Benim de eşim aldattığı ve çocuk 5 yaşında olduğu için velayet bana verildi
Anne ben istemiyorum diye imza atarsa babaya velayet veriliyor
Anne fuhustan para kazanıyor dahi olsa 12 yaş altı çocuklar anneye veriliyor bildiğim kadarıyla tabiki çocuğun yanında fuhuş olayı gerçekleşmiyorsa

Bebeği babadan kaçırıyor iseniz ve hiç göstermiyor iseniz durumlar değişedebilir ama kesinlikle sizden alamaz korkmayın

Herkese cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Henüz böyle bir durumumuz oluşmuş değil ama yakın zamanda sanırım eşimle yollarımızı ayıracağız ve ikimizde çocuğumuzu çok seviyoruz. Yazdığınız koşullar altında kesinlikle bende kalacak.
umarım her şey çok güzel olur

Mide bulandırıcı bir örnek olmuş

Neden?

Adamlar her halti yiyor, aldatmaya sebep kadin bosaniyor ama kimse adamin cocugundan feragat etmesini beklemiyor. Erkeklere gelince ozel hayat ayri, yasal konular ayri ahlaksizlik yapsa da kimse cocugundan ayirmiyor ki zaten dogrusu da bu. Kadinlara gelince vurun kahpeye. kadin aldatmasina sebep bosanilirsa dogrusu da kadinin cocugundan ayrilmamasi. Ahlaksiz veya ahlakli olmanin iyi ebeveyn olmakla hicbir alakasi yok. Baskasina asik oldu, ihanet etti diye kadini cocugundan ayirarak ahlak bekciligi yapamazsiniz.

Back
X