boşanma durumu

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
günaydın herkese..

geçen gün bir konu açmıştım eş ailesiyle doğuya gezmeye gitmiştim hatırlayan var mı bilmiyorum.

olaylar dallandı budaklandı, eşime ailenle arana bir süre mesafe koy ki anlasınlar artık beni ezmesinler dedim (yaşadığımız her sorunda - üstüme yürümeler, hakaretler- hiç alınganlık etmeden yanlarına gidiyordu) ilk başta kabul etmedi ben ablamın evindeydim, daha sonra tamam dedi gelip beni aldı ama köpek gibi davrandı. ertesi gün anneme ben geldim ama bu adam bana köpek gibi davranıyor dedim neyse ablam sinirlendi baya 3 yılda ilk defa benim ailem eşimle sert konuştu, kızımızı sen veya senin ailen üzmeye devam edecekse kızımızı bırakın dediler..
bu konuşmanın ardından eşim beni arayıp senin ailen benimle bu şekilde konuşamaz dedi 3 yıldır ailesinin bana yapmadığı kalmadı ama benim ailem 1 defa ses çıkarınca olay oldu.
bugüne kadar hep ailemle eşim arasında set oldum, ailem ben küsmeyeyim diye eşime sesini çıkartmadı.
Şimdi annemin evindeyim, boşanmak istiyorum - aslında istemiyorum.. yani mutlaka anlayan vardır bu durumu..

eşim olaylar bu kadar ileriye gitmeden dalgaya alıyordu bu yerleri kimle gezeceksin ben yokum falan diye bende ömür boyu senin yasını tutmam bende evleneceğimdir bir gün dedim.. bu olay büyüdü büyüdü ve ortak bir arkadaşımızla durumu paylaşınca iş gelinlerce evlenmeden başka erkekleri düşünüyora kadar gitti..

baktım ki laf söz çok olacak bu evlilikte biz her ne kadar mutlu olsakta eş ailesi yüzünden mutluluğumuz da hep gölge olacak, avukatla görüşme kararı aldım. dün gittim görüştüm adam işiniz zor eş ailesi sana bunca şey yaşatırken şahidin varmıydı dedi şahit yok çünkü hep onlara gittiğimiz zaman sorun oluyor. hakim boşamaz sizi anlaşmalı boşanmaya bak dedi..

eşimi aradım, x ben devam edemiyorum anlaşalım boşanalım dedim.. ablama saydırmaya başladı, yani 3 yıl da ben ona 10 olay sayabilirim o 1 olaydan bahseder.. senin yapamadığını ablam yaptı sen beni savunmuyorsun arkana almıyorsun diyorum bunlara cevap yok bozuk plak gibi ablan bana şunu dedi bunu dedi diyor.. yahu annesi 2 ablası babası ayrı ayrı üstüme yürüdü onları söylüyorum adam duymuyor bile.. hakaret ettiler diyorum ablan bana gelinlerceyi üzecekseniz bırak dedi nasıl evime karışır diyor..

ilk daha annemlerle konuşmaya geldiğinde anneme dönüp kızın evi temizlemiyor ütü yapmıyor diye beni şikayet ediyordu, sabahtan akşama kadar it gibi çalışıyorum o kadar temiz ev istiyorsan temizlikçi tut dedim kendi ütüsünü 1 veya 2 defa anca yapmıştır, hepsini birden yapmasam da ne giyeceksek ütülüyordum..

sinir hastası oldum artık bu ailenin elinde, eşimi seviyorum ama bu evlilik devam ederse ben deliririm gibi..

zaten değişeceğini bilsem asla anneme gelmezdim.. 3 yıl sabrettim ha düzeldi ha düzelecek diye ama ne ailesi durdu ne eşim yanımda oldu..

aileni sil asla görüşme demek asla haddim olmaz ama insan bari 1 ay 2 ay tavırlı olmaz mı? ben eşim için ailemi kaç defa karşıma aldım sayamadım..

Y Ylnzmlk katılıyorum. erkek aileleri zaten çok cins geneli böyle. hiç bir şekilde rahat vermiyolar huzur vermemek için elinden geleni yapıyorlar. oğulları da hiç bir zaman annem hatalı demez diyemez onu derse cehennemlerde yanacagına falan inanıyo galiba. bence boşan gitsin arkanda durmayan biriyle ne kadar daha gidebilirsinki..

evet böyle düşünüyorum, ya dokunsalar ağlayacağım ama bende biliyorum düzelmeyecek. barışsam 1 yıl sonra yine aynı sorun olacak..
ona göre ben acı çekmiyorum hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum çok mutluyum.. içimde ki fırtınayı bi ben biliyorum..

böyle düşünüyorsa iyi bence.
yine de böyle hissettiğini hiiiç sanmıyorum, biliyor ne yaptığını da işine gelmiyor

O zaman lütfen kararından sakın dönme ve sakin kal, kavga gürültü -muhakkak olacaktır da- minimum düzeyde tut tutabildiğince.

dün aradım, telefonu açar açmaz bak eski konulara girmeyelim senin ailen benim ailem diye başlamayalım normal konuşalım dedim anlaşmalı boşanalım ben mahkemelerde sürünmek istemiyorum dedim ne bu acele biraz düşünelim sakinleşelim aklımızı başımıza alalım dedi sonra benim aileme sardı.. bi yere kadar sakin kalabiliyorum sonra beni tutabilene aşk olsun

eşin kendisi için ben haklıyım demenin farklı yollarını bulmuş. resmen böyle psikolojik baskı yapıyo. bence kesin kararlıysan bu baskıya da boyun eğme. istersen sabaha kadar konuş eşinle fark etmez kabul etmicektir ailesinin yaptıkalrını

Bence laf dalaşına girmenin manası yok. Anlaşmalı bosanalim. Yok dersen ben gidip devamı açıyorum de kestir at. Çekişmeli de olsa hakim illaki bosayacak.

biraz zaman istedi.. kabul ettim bakalım devamında ne olacak. bu sürede iletişim kurmuyorum tabi ki..

bende dedim. 3 yıldır ben senin ailene suçlular dediğim için eline bir fırsat geçti şimdi onu söyleyip duruyorsun dedim.. söyleyecek başka hiç bir şeyi yok

Gittiğiniz avukatta iş yokmuş yalnız. Ne demek hakim sizi boşamaz? Evli kalmayı istemediğim adamla zorla aynı yatağa da soksun bari. Saçmalık. Anlaşmalı boşanmak en rahatı ama karşı taraf kabul etmezse, çok ala çekişmeli de boşanılabilir, en kötü biraz zaman alır.

Ve bence de boşanın. Ortada bir evlilik birlikteliği, yuva sıcaklığı olmamış ki, kaybedeceğiniz bir şey olsun. Eşimi seviyorum demenizi bile anlamıyorum. Adam sizi önemsemiyor bile. Ne bileyim ya... Hayatınız, zamanınız bu kadar kıymetsiz değil. Daha güzel şeyler yaşamayı hak ediyorsunuz her kadın kadar. Bu adam ve ailesiyle sadece sinir harbi yaşarsınız gibi görünüyor. Değmez. Aileniz de arkanızda ne güzel. Kurtarın hayatınızı.

bende dedim. 3 yıldır ben senin ailene suçlular dediğim için eline bir fırsat geçti şimdi onu söyleyip duruyorsun dedim.. söyleyecek başka hiç bir şeyi yok
çok üzüldüm bu duruma düşürülmene. benim de eşim ailesine hiç laf söyletmez. hayatta hemde. ama ailesi benle ilgili bişey dese onlara tepki göstermez hayatta tavır takınmaz bana da hiç bişey olmamış gibi davranır. sinir oluyorum. 2 aylık evliyim daha. umarım sonumuz böyle olamz umarım değişir anlar

Ailesiyle ilgili konular hariç iyidir aslında.. hastalansam sıcak sular koyar yatağa, meyve sıkar, bir dediğimi iki etmez sevgisini hissederim bilirim çok sevdiğini.. ama sevgi yetmiyor. ben eşim tarafından korunup kollanmakta isterim..

zaman istedi biraz bakalım ne olacak. ben her ne kadar sevsem de boşanmak istiyorum orası ayrı

ailesiyle mesafeli ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…