- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Yeni avukat bulduktan sonra siz hiç konuşmayın. Kim ne derse desin "hayırlısı" deyin geçin.yani onda da vallaha kötü bir niyetle söylemedim, demek istediğim yaşım daha 27, 4 sene 5 sene neyse artık kendimi toparlayacağımdır. ömür boyu yalnız mı kalayım evlilik olur..
Değişmez sanırımseviyorum ama sevgi yetmiyor.. ben 3 sene içerisinde zaten denedim ama olmuyor.. şu saatten sonra sizce değişir mi? bence değişmez
Yeni avukat bulduktan sonra siz hiç konuşmayın. Kim ne derse desin "hayırlısı" deyin geçin.
Yoksa çok gaf yapacaksınız gibi görünüyor.
4-5 sene bile çok fazla. Ben boşandım 1,5 yıl sonra nişanlandım. :)))yani onda da vallaha kötü bir niyetle söylemedim, demek istediğim yaşım daha 27, 4 sene 5 sene neyse artık kendimi toparlayacağımdır. ömür boyu yalnız mı kalayım evlilik olur..
4-5 sene bile çok fazla. Ben boşandım 1,5 yıl sonra nişanlandım. :)))
Ama keşke hiç söylemeseydiniz.
Öyle olması zaten kötü insan artık karısını savunmalı bunu anlamiyolar iştebenim eşim normalde çok çok iyi birisi çok ilgili her istediğimi yapar çok anlayışlı. ama ailesi işin içine karışmadığı zamanlardayani annesi babası bişey diyecek olsa onun bunu sezmesi yeterli. o zaman gözü beni bile görmüyo müthiş değişiyo
yok ya ne savunması onun yanında bişey deseler annem babamdır saygısızlık yapmiyim diye susar hiç tepki de vermez trip bile atmazÖyle olması zaten kötü insan artık karısını savunmalı bunu anlamiyolar işte
İyi yaptın görsün kararındaki bu netliği insan olsun öncedün bana utanmadan ailem bana hiç bir şey demiyor sağolsun diyor..
kızlar ben bu ailenin elinde delireceğim. bakın adama diyorum ki gel boşanalım uzatmanın birbirimizi daha fazla üzmenin bir anlamı yok.. verdiği cevap benden neyi kaçırmaya çalışıyorsun bu ne aceleyatımız katımız evlerimiz arabalarımız şirketlerimiz mi var senden neyi kaçıracağım dedim.
bir arabamız var. ben o araba için altınlarımı verdim, kredi çekmiştim onu verdim annemden para aldım onu verdim. bi arabam var ona da gözünü diktiysen eğer satarız ikiye böleriz borçları da ikiye böleriz dedim..
Dolduruşa gelerek zor devam eder doğru.. hakkınizda en güzeli olsun gönlünüzce olsun herşey.çocuğumuz yok Allah o kadar büyük ki nasip etmedi, çok üzülüyordum ama her şer de bir hayır vardır diye boşuna denilmemiş..
beni zorlamaz ailemle görüş diye ama kendileri eşimi ince ince işliyorlar. bayram da mesaj atarlar bayram namazını babamla kıl diye eee ben niye bayram sabahı o evde yalnız kalayım?
Bunları sana yaşatan biriyle yaşamana hiç gerek yok biliyorsun değil mi ?Yani şu çenem durmuyor benim de, hiç bir şeyi içimde tutamıyorum.
kajmery bu aile benim hayata olan sevincimi tüketti, bazen diyorum acaba ben mi kötüyüm? alttan alınacak şeyler mi diye ama yok..
2 gün önce telefonda konuşuyoruz gel anlaşmalı boşanalım dedim birden aileme sardı, o an kendimi öldürmek istedim. sinirimden kollarımda ağrılar oluşuyor, uyuşuyor gibi değişik bir şey oluyor.. yalvardım artık çık hayatımdan kendime zarar vereceğim artık senin yüzünden diye..
Bunları sana yaşatan biriyle yaşamana hiç gerek yok biliyorsun değil mi ?
Boşanalım diyorsun ama barışmakta istiyorsun.
Bak adam dünya iyisi bile olsa , ailesinin varlığını idrak edemiyorsa ondan hiç bir halt olmaz.
Yerinde olsam direkt mallara tedbir aldırırım. Avukatı da salarım üzerlerine.
Başka bir avukata yönelin hemen.bir avukatla görüştüm adam bana hiç böyle bir yol göstermedi.
arabanın yedek anahtarını falan da almış ama bunları mahkemede kullanacağım diye asla kabul etmiyor
Başka bir avukata yönelin hemen.
Tedbir kararı koydurursanız hiç bir şey yapamaz.
Ahhh hayır şu an zaman kazanıyor. Lütfen direkt tedbirini al. Hatta bunu hemen gündeme al. Noterden bile yaptırırsın bunu.kajmery ben şimdi mesajlarda ayrılmak istediğimi söyledim ve karşı taraf bana zaman ver dedi.. şayet karaktersizlik yapar da satarsa bunun bir yaptırımı olmaz mı? o zaman hakim demez mi ayrılmak istemiş ama sen zaman istemişsin gitmişsin bu arada mal kaçırmışsın diye?
Ahhh hayır şu an zaman kazanıyor. Lütfen direkt tedbirini al. Hatta bunu hemen gündeme al. Noterden bile yaptırırsın bunu.
Bak boşanmasan bile önlem sende dursun.
Boşanırken kimse bu benim hayat arkadaşımdı demiyor.
Onu hemen çıkıp öğrensene. Bak ben sana diyim hafta sonu gelmeden tedbiri koydur.of ne bileyim bu konularda bende sıfır bilgi. araç eş kişisinin üstüne. noterden tedbir koydurmak için evrak falan istemiyorlar mı?
Bu çok çirkin.. ben son kez konusun demistin ama bunu kaçırmışım..tabiki mallara tedbir koydurun mağdur olmayın emeğinize yazikDün onsuz ne yaparım dediğiniz adam boşanma konusu olunca sizden para kaçıracak kadar çirkinleşmiş gördüğünüz üzere. Bu süreçte onun nasıl biri olduğunu daha iyi göreceksiniz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?