boşanma durumu

ailesiyle mesafeli ol..
öyle yapıyorum artık. onlara kalsa her gün aricam nasıl ıolduğumu beyan etcem. hiç aramıyorum aradıklarında da kafama göre ya açıyorum ya açmıyorum. açmazsam geri de dönmüyorum. zaten karşılıklı oturuyorum her gün telefonda konuşmannın falan ne mantığı var. inşallah senin içinde hayırlısı olur ya. ama işte görüyosun yeni evliliklerde de var. hepsinde var. benim ablamın eşide böyleydi ama çocuk olduktan sonra artık ailesi ablama bişey dese hemen ailesine cevap verir susturur. belki sizde de böyle olabilridi

Çok zor boşanma kararı almak ama eşinde laftan anlayan biri değil hala ablan şöyle dedi böyle dedi.İişin zor allah yardım etsin

Ailesine göre renk değiştiren insan da ne bileyim... Eş dediğin güvenilir ve adil olmalı, sizi önemsemeli. Bunlar yoksa ben onun sevgisine de inanmam. Bu kadar üzülüp hırpalanıyorsunuz, sevse onun da canı yanar, size çemkirene kadar bunları engellemenin yollarını arar. Zaman istemiş, yani umarım gerçekten bir şeyleri değiştirmeye kararlıdır, sizi kaybetmekten gerçekten korkuyordur da, ilişkinizi yoluna koyarsınız o zaman.

Birbirlerini sevmeyen aralarında saygı kalmamış insanların zorunluluktan evli kalmasını doğru bulmuyorum ama sanki sizin durum pek öyle değil gibi. Eşinizle sizi dağ başında yalnız bıraksak mutlu olursunuz gibi geldi bana böyle evliliklerin bir çırpıda bitirilmesini doğru bulmuyorum açıkcası. Eskilerin de dediği gibi yuva kolay kurulmuyor. Bence bir süre ayrı kalıp kafanızı dinleyin sonra biyerde buluşup yüz yüze sakince konuşun. Kocanızı seviyor gibisiniz bence o da sizi seviyor hemen harcamayın derim.

çok haklısınız, ya aslında bu evliliği bitirmek istiyorum ama eşimi bırakmak istemiyorum. bu durum nasıl anlatılır onu da bilmiyorum

çok haklısınız, ya aslında bu evliliği bitirmek istiyorum ama eşimi bırakmak istemiyorum. bu durum nasıl anlatılır onu da bilmiyorum
Yok çok iyi anladım ben.
Bana kalırsa öyle ayrı kalmakla,kafa dinlemekle olacak bir iş değil.
Ben uzaklaşıldıkça sorunların büyüyeceğine inanırım.
Zaten seven insanlar hasrete dayanamazlar. Nasıl ayrı kalıyorsunuz ona da şaşırdım,ne yalan söyleyeyim.
Bir araya gelip oturun konuşun.
Tahminime göre yeniden elele tutuşup evinize dönersiniz.

biz birbirimizi çok seviyoruz.. dediğiniz gibi bıraksalar çok mutlu olacağız. ben ailen yüzünden sorun yaşıyoruz dediğim zaman onlarla görüşmediğin dönemde de kavga ediyoruz diye saçma bir şekilde onları savunmaya geçiyor ama her karı koca zaten ufak tefek tartışır. kimse sürekli iyi olamaz ki

ben sırf dönmemek için görüşmüyorum..

Sorunun kaynağı eşinizin ailesi değil ki ,
Bizzat eşiniz tüm konularda ,ailesini durdurmadığı gibi kendisi zaten sizi devamlı o bu şekilde irdeliyor ,adam dazlaca ataerkil ,evde oturdan seni beğenmez ,şu anda da sesin çıkmasın tüm işleri yap evi dört dörtlük yap istiyor,
Senin kişiliğin fikrin bike olamaz ona göre ,aiken tepki verince hatasını görmek yerine bana konuşamazlar diyor çünkü sen onun karısı değil malısın ,almış seni ...
Neyini seviyorsunuz,iyice bi düşünüp dava açın hakim boşamazsa aile terapistine gönderir ,sonunda yine boşanırsınız

Aslında şok oldum beni temizlikten vurmasına, beklemiyordum.
beni ablamdan aldığında araba da hiç durmadan söylendi söylendi söylendii sus diyorum susmuyor kendimi arabadan atacaktım kapıyı falan açtım..

dün de aradığımda aynı şekil de susmuyor sürekli konuşuyor içim daraldı, aklımdan herhalde cinnet dedikleri böyle böyle oluyor diye geçirdim, çünkü o ruh halinden çıkmasam kendime zarar vereceğim.

DÜZELMEZLERRRR bak canım öyle çok benzer durumlardayız ki benim eski konularını oku ne demek istediğimi anlarsın 5yıl evet 5 yıl mücadele ettim ne oldu koca bir HİÇ.... Suçlu oldum soğutan ben oldum benim ailem hep suçlu oldu onların ki dünyalara bedel ne suçları var ki dahaa yazsam roman olur ne yaptıösa yaranamadım. Sonunda Yapmasaydın oluyor işte daha kötü olacak çünkü öyle oldu şimdi anlaşmalı boşanıyorum zerre üzgün değilim sadece giden 5 yılına üzülüyorum değmeyecek biri için hem de ama Allahım sığınıyorum o benim niyetimi bilendir kimseye anlatmama gerek yok herkesin içini dışını o verirdi ben hakkımı Allaha havale ettim. Şimdi nefes almaya başladım inan nasılda kör oluyoruz biz sevginizden ondan gelene tamam diyoruz da biz den bir gelince nasılda köpekleşiyorkat bende çok iyi biliyorum sana tek söyleyeceğim OLMAZZZZ kendini mahvetme değişmezler

Bastırmak için konuşuyor ,baskı kurmak için sizi manuple ediyor devamlı çünkü kendisinide ailesinide hatalı görmüyor,annesinin küsmesi gibi kendiside konuşuyor

Bu adamı hala seviyor olmanız garip değil mi?

Afedersiniz ama sizi köpek yerine koyan bizzat eşiniz. Eşinizin size sevgisi, saygısı olmadığı için ailesiyle birlikte paspas ediyor.

Boşanmak için delil lazım madem size bir önerim var;
Eşinize, ailesine boşanıyoruz mutlu musunuz tarzı, asla hakaret olmayan sitemli mesaj atın. Biraz tahrik edin. Telefonlara cevap vermeyin. Mesajla dönüş yapmalarını sağlayın. Eminim delil olarak kullanabileceğiniz mesajlar atacaklar.

Çalışan kadınsınız, aileniz arkanızda, çocuk yok ve boşanmak istemiyorsunuz. Sizin gibi kadınları hiç anlayamayacağım sanırım.

Şimdiden rest çekip kararlı durmazsanız değişmez.
Susup alttan alırsanız ezmeye devam ederler ve dozu artar.

Bir kadının eşinin ailesi tarafından sayılıp değer görmesi için önce eşinin kadına değer vermesi gerekir. Esin ailesine ayar verse inan kimse seni böyle ligme ligme edemez. Obur yandan sen kendine saygı duymadiktan, deger vermedikten sonra esin hiç değer vermez.Ortada boşanmak gibi köklü bir çözüm var sen kendini arabadan atmayı zihninden geçirecek kadar canına önem vermiyorsun.Sen bilirsin

maalesef tahrik olan onlar olmuyor asla. genel de ben delirip suçlu çıkacağım mesajlar atıyorum.

işte sırf bu yüzden annemin evindeyim. eşim dediğiniz gibi biraz tavrını koysa kimse bana bunları yaşatamazdı ben bunların farkındayım.
sanırım korkuyorum nasıl olur? 3 yıl sonra annemin evine dönüyorum ama bir düğüne gitsem üzülür müyüm? ne kadar süre sonra kendimi toparlarım? toparlayabilir miyim? şuan çalışıyorum herkes beni tanıyor burada ama ya işten çıkarsam gittiğim yerde insanlar farklı düşünüp farklı yaklaşırsa? biz birlikte çok iyiydik ya özlersem? ya unutamazsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…