Boşanma (eş ve ailesinin yalanları)

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.757
248
Selamlar herkese,

2 hafta önce evden ayrıldım eşyalarımı aldım eşimle ayırılıyoruz. 11 aylık evliyim.

Eşimin bana hiç bir zaman sevgi saygı göstermemesi , (annesine saplantılı şekilde bağımlı olduğu için) annesi ne derse onu yapması, annesinin dolduruşuna gelip sürekli bana kötü davranması , hakaret etmesi, ve de annesinin bana yapmış olduğu onca kötülükler sebebiyle artık daha fazla dayanamadım .

tabi çok zor ağır şeyler yaşadım ama detaylar çok uzun . bu yüzden artık komple bitirdim. Manevi olarak tabiki hakkımı asla ödeyemeyecekler fakat maddi olarak şöyle bir durum var ;

evlenmeden az bir süre önce oturmamız için alınan ev için eşime kredi çıkmadığı bahane edilerek krediyi bir akrabanın üzerine çektiler (şimdi bilerek ben hak almıyım diye bu şekilde yaptıkları ortaya çıktı).

ve düğünde takılan tüm bilezik ve altınları kaynanam eşimle birlik olup benden zorla alıp bozdurup krediye yatırdılar. biz maaşımızla krediyi ödemeye devam ettik hatta bazı aylar ben eşimden daha fazla ödeme yaptım (çoğunlukla parayı elden verdim eşime)

bir de evin geçimi bana aitti. evden ayrılmadan önce bir gün eşim evden yüzüğümü kolyemi benden habersiz alıp götürmüştü yani çalmıştı.

bu boşanma sürecinde tabiki iyice çirkinleşip pisleştiler ve şimdi benim krediye hiç bir zaman para vermediğimi , maaşımı hiç bir zaman eve harcamadığımı , maaşımdan ne krediye ne eve 1 kuruşumun girmediğini,

altınları zorla değil isteyerek bilerek verdiğimi ve altınların miktarının da söylediğimden çok daha az olduğunu, yüzüğümü kolyemi eşime isteyerek verdiğimi çalmadığını ve daha bir sürü yalanlar söyleyip şu anda herşeyi inkâr ediyorlar.

avukatım da altınların ne kadar olduğunu ispatlarız fakat altınların bozulduğunu ve krediye verildiğini ispatlayamayız .elimizde hiç bir kanıt yok , krediye verdiğin paraları da ispatlayamayız diyor. bunu bildikleri için herşeyi böyle inkâr ediyorlar işimiz çok zor diyor. eşimin üzerine bişey olmadığı ve maaşı da benden düşük olduğu için nafaka bile çok zor diyor

bunu duyduğumdan beri çok kötüyüm hem maddi manevi kullanıldım hemde şimdi haklarımın üzerine yatıyorlar. o evin değeri şimdi 1 trilyona yakın ve onlara kaldı . hani bu kanunlar kadından yanaydı şartsız şurtsuz takıları kadına veriyordu ? bu durumda neler yapabiliriz bilgisi olan var mı ? yol gösterebilecek ?

Son düzenleme:
Canım kanunlar kadından yana olabilir ama tüm resmi evraklar kilifina uydurulmuş.Elinizde delil olmadığında bunu ispatlamak çok zor.Altini bozdurup esinize banka yoluyla gonderip açıklama bölümüne "evin kredisinin ödemesi" ibaresini yazmadığınız sürece eve ödendiğini kanıtlamak zor.Tek çıkar yol su bu ev için evin sahibi gözüken akraba kira almış mi?Kirayı ayı ayına nasıl odemissiniz?Sonuçta bankaya hesap açmak zorunlu.Mal sahibi Mart ayı sonunda kira geliri için (siz kiracısı olduğunuza gore) gelir vergisi ödemiş mi?Zaten evlenmeden önce alındıysa hersekilde sıkıntıli bir durum

. altınlar bozdurulunca para eşimde kaldı o yatırdı krediye. kuyumcunun verdiği kağıdı da yırtıp attılar

krediyi çeken akraba hiç bir şeye karışmadı . ödeme günü geldiğinde eşim gidip hesaba yatırdı. evet her şeyi noktasına kadar düşünmüşler. resmen kullanıldım

Ayıptır sorması altınlar ne kadar tuttu?
o zamanki değeriyle 40 bin küsür tutmuştu . fakat şöyle de bir şey var ki ben bize ne kadar altın takıldı bilmiyorum .kaynanam hiç bir zaman gerçek rakamı söylemedi göstermedi. bana söylemediği kaç altını kenara attı belki de

Offff yaaa, kocan da olsa guvenmeyeceksin bu devirde arkadaş. Çok üzüldüm adınıza. Umarım bir yol bulabilirsiniz.
avukatta öyle diyor . sonuçta hangi insan eşine verdiği her parayı kayıt altına alıyor belgelerle tutuyor ki . insan başına gelecekleri bilemiyor ama kanunen de şimdi bişey iddia edemiyoruz işte diyor

pekı canım kredı mıktarı bellı degıl mı sen maasından okadar mıktar cektıgınde zaten hesapta bellı oluyor. ıste bende verdım dıyemezmısın. oolmuyormu boyle. off resmen tıksındım erkeklerden. adam degılmiş. allah mutlaka cıkartır bukadar cakallık olmaz. hak yıyene allah cezasını verır

çoğunu elden verdiğim için eş olacak kişi ben para filan almadım dediği anda hiç bişey yapamazmışız. zaten annesi şu anda vermedi hiç bişey ben kendim ödedim krediyi diyor

amin inşallah çıkartır. maddi manevi çöktüm

canım allah buyuk. boyle cakallıklar gun gelır onun elıne ayagına dolanır. allah cıkartır mutlaka

Düğün cd lerın vs yok mu altınları oradan ispat edersin kendi isteğinle vermediğini de ispat edersin .
Kredi baskasının adına Çekildi peki ev şu An kimin üstüne görünüyor ?
Mahkemede sende ev kredisini falancaya çektirdiler incelensin diye istemde bulunursun .
Diğer kolye ve Yüzük için de irademe vermedim dersin .

Kanunlar ne yazık ki hiçbir zaman kadını korumadı hatta mağduru hiç korumadı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…