- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
O ‘eş’ adam diye geziyor ortada bir de vay dünyanın haline
dimi insan onca zaman aynı yastığa baş koyduğu eşi için göz göre göre nasıl böyle iftira atabilir . yazıkkŞunların türü tükense de kurtulsak!
altınlar bozdurulunca para eşimde kaldı o yatırdı krediye. kuyumcunun verdiği kağıdı da yırtıp attılarCanım kanunlar kadından yana olabilir ama tüm resmi evraklar kilifina uydurulmuş.Elinizde delil olmadığında bunu ispatlamak çok zor.Altini bozdurup esinize banka yoluyla gonderip açıklama bölümüne "evin kredisinin ödemesi" ibaresini yazmadığınız sürece eve ödendiğini kanıtlamak zor.Tek çıkar yol su bu ev için evin sahibi gözüken akraba kira almış mi?Kirayı ayı ayına nasıl odemissiniz?Sonuçta bankaya hesap açmak zorunlu.Mal sahibi Mart ayı sonunda kira geliri için (siz kiracısı olduğunuza gore) gelir vergisi ödemiş mi?Zaten evlenmeden önce alındıysa hersekilde sıkıntıli bir durum
aminn .allah yanlarına bırakmasınAllah bildiği gibi yapsın insan müsveddesi suratina tükürülesice herif
o zamanki değeriyle 40 bin küsür tutmuştu . fakat şöyle de bir şey var ki ben bize ne kadar altın takıldı bilmiyorum .kaynanam hiç bir zaman gerçek rakamı söylemedi göstermedi. bana söylemediği kaç altını kenara attı belki deAyıptır sorması altınlar ne kadar tuttu?
aminn sağolunÖncelikle Allah yardımcın olsun..
Peki mehir istemiş miydin merak ettim. Dinen kadına verilen hak çünkü..
avukatta öyle diyor . sonuçta hangi insan eşine verdiği her parayı kayıt altına alıyor belgelerle tutuyor ki . insan başına gelecekleri bilemiyor ama kanunen de şimdi bişey iddia edemiyoruz işte diyorOffff yaaa, kocan da olsa guvenmeyeceksin bu devirde arkadaş. Çok üzüldüm adınıza. Umarım bir yol bulabilirsiniz.
çoğunu elden verdiğim için eş olacak kişi ben para filan almadım dediği anda hiç bişey yapamazmışız. zaten annesi şu anda vermedi hiç bişey ben kendim ödedim krediyi diyorpekı canım kredı mıktarı bellı degıl mı sen maasından okadar mıktar cektıgınde zaten hesapta bellı oluyor. ıste bende verdım dıyemezmısın. oolmuyormu boyle. off resmen tıksındım erkeklerden. adam degılmiş. allah mutlaka cıkartır bukadar cakallık olmaz. hak yıyene allah cezasını verır
çoğunu elden verdiğim için eş olacak kişi ben para filan almadım dediği anda hiç bişey yapamazmışız. zaten annesi şu anda vermedi hiç bişey ben kendim ödedim krediyi diyor
amin inşallah çıkartır. maddi manevi çöktüm
evet bakalım ahirette nasıl inkar edeceklercanım allah buyuk. boyle cakallıklar gun gelır onun elıne ayagına dolanır. allah cıkartır mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?