Boşanma (eş ve ailesinin yalanları)

avukatiniz hakli! isiniz zor. adiniza üzüldüm. Bir avukat olarak size tek tavsiyem, whatsapp üzeri agizindan laf almaya calisin. Belki safligina gelir.

Bu tavsiyeyi avukat kisiligim verdi- BEN o eve girer ne varsa yikardim. musluklari bile sökerdim. elimde balyozla duvarlari indirirdim. bu net. sonrada hirsiz süsü verirdim.

Yaş olarak sizden büyük olduğumu düşünüyorum ve bu yüzden tavsiye de bulunuyorum. 11 ay ile kurtuldum say ve hiç bir şey ile uğraşma boşan bitsin gitsin çünkü dava süreci uzadıkça talepler karşılanmadıkça daha çok yıpranacaksınız ve O 11 ay size 24 ay olacak

ne safı yazdığı mesajları bile saniyesinde siliyor kendisi çekmiyim diye .

zaten ben eşyalarımı almadan önce gitti onlar eve herşeyi alıp götürdüler bana ait bazi eşyaları bile alıp götürmüşler biz yine de salak gibi eve bir zarar vermedik kamera kayıtlarıyla şikayet ederler birde savcılıkla bilmem neyle uğraşmıyalım diye ah ahhh

27 yaşındayım

evet avukatta babamda böyle söylüyor çok yıpranıcaz bu iş çok uzayacak bunlar çok çirkefler diye kurtulmaya bakalım diyorlar da

ama ben sindiremiyorum bir bileziğimi bile alıp takamadım , ondan daha fazla ödeme yaptığım halde vermedi demesi çok dokunuyor .trilyonluk ev onlara kaldı yetmedi 11 ay boyunca evi ben baktım aidatına kadar ödedim. bir yere gitsek borcum var dedi elini cebine atmadı .adam eve bir ekmek alıp gelmedi bir de üzerine her gün küfür hakaret işittim inanamıyorum

gercekden cok üzüldüm. hemen hemen her kadinin basina geliyor bosanma esnasinda- aktiv avukatlik zamanimdan kalan bir paranoya bende. Erkek degil, hicbir nefes alan varliga güvenmiyorum. 40 yil sonra bile karisini sokaga atan adamlar gördüm.

isin gercekden zor- hakime kalmis. Ispat edemezsin malasef. ben yurtdisindayim, burda iftiradan size mahkeme bile acabilir mesela.
Mahkemede sadece delillere göre karar verilir. Gönül hakliya hakkini vermek ister ama kanunlara göre haraket edince durum böyle oluyor.

Onlar beraber bozdurup yedik dese nasıp ispat edecekler ?
Madem onlar öyle söylüyor konu sahibi de böyle söylesin .

Haklısınız ama dava süreci sizi hem çok yıpratacak hem de Maddi manevi yine sizden götürecek kıymayın kendinize Allah'a havale edin O en güzel intikam alandır.

kurtulduğuna şükret bence.

ayrıca görücü usulu mu oldu, adamı hiç tanımadan mı evlendiniz? yani insan karısının kolyesini çalacak tıynetteyse bunu saklayamaz diye düşünüyorum.

Var ya böylesine inat mahkemede "ben kocamı çok seviyorum aslında ayrılmak istemiyorum hakim bey, kaynanam zorla altınlarımı alıp beni evden çıkarttı" deyip bi kaç yalancı şahit bulup sonra eve dönmek ve hayatı onlara zindan etmek lazım Ödemeyeceksin kredi filan, paranı sadece kendi ihtiyaçların için harcayacaksın, maddi manevi her türlü zorluğu çıkaracaksın karşı tarafa en sonunda illallah edip onlar açacak davayı sende tazminat isteyeceksin ayrılmak için... Tabi böyle bir yol sizi de mahveder uğraşmaya değmez.

Bi haber çıkmıştı düğün CD sini delil olarak gösteren biri düğün takılarını geri alabilmişti sizde yok mu CD foto filan?

Yazık olmuş ama bundan sonrası guzel olur şnşallah çok karakterli birine denk gelirsin . Seninde Sınavı'n buymuş demek ki

hakimde çok gerizekalıydı zaten her şeyi dört nala altın tepsiyle sunduğunuzu düşünecekti ..Aklı selim bir hakime denk gelirseniz merak etmeyin.

Bu adamlarda hic vicdan yok mu ya?
Allah yardimcin olsun
Bilemedim ne diycegimi.
Haklısınız ama dava süreci sizi hem çok yıpratacak hem de Maddi manevi yine sizden götürecek kıymayın kendinize Allah'a havale edin O en güzel intikam alandır.
yani daha şimdiden bu inkarları duydukça perişan oldum. sabah kalktım boğazım şişmiş yutkunamıyorum nasıl darlandıysam

allaha havale etmek dışında bişey kalmadı elimizde zaten

ayrıca görücü usulu mu oldu, adamı hiç tanımadan mı evlendiniz? yani insan karısının kolyesini çalacak tıynetteyse bunu saklayamaz diye düşünüyorum.

belli ediyorlar ama anlayana. Insanlar genelde güvenmek istiyor ve bir umut oluyor iclerinde. Zaten her iyilige ve kötülüge süürkleyen insanoglunun umutlanmasi. Bana danisan bir kadinin yeni dogmus bebegini sevgilisine hediye etmisdi 15 senelik kocasi. Düsünün, adamin sevgilisi var ve evden bebegi kacirip sevgilisine hediye ediyor- bu tip psikopatlari göre göre hayatdan sogudum resmen

1 sene görüştükten sonra sözlendik. inan ki ne eşim ne de annesi bir fire vermedi . ben eşimin sesinin yükseldiğini bile evlenene kadar duymamıştım. işin içine annesi ve para olayları girince bambaşka biri oldu

zaten son zamanlarda artık ödeme yapmıycam dedim diye iyice kötü davranmayı hakaretleri arttırmıştı evden kovuyordu sürekli
cd var da işte nebileyim
Yazık olmuş ama bundan sonrası guzel olur şnşallah çok karakterli birine denk gelirsin . Seninde Sınavı'n buymuş demek ki

imşallah ne diyeyim
hakimde çok gerizekalıydı zaten her şeyi dört nala altın tepsiyle sunduğunuzu düşünecekti ..Aklı selim bir hakime denk gelirseniz merak etmeyin.
dimi yani onların her lafına inanırlar mı kii

yani daha şimdiden bu inkarları duydukça perişan oldum. sabah kalktım boğazım şişmiş yutkunamıyorum nasıl darlandıysam

allaha havale etmek dışında bişey kalmadı elimizde zaten
O dava da O kulaklar daha neler duyacak yazık değil mi sana ve ailene Maddi Manevi yeteri kadar vermişsin Başının gözünün sadakası olsun Allah yemeyi nasip etmesin de yoluna bak kuzum bundan sonran güzel olsun İnşAllah.

avukatta bana baya örnekler anlattı neler var diye

bunlar hep düğüne akdar ayıya dayı dedi hep oynadılar

kadınlar aşık olunca bakar kör oluyor bence. tabi ki hayatta her ihtimal vardır. ama bu derece kendini gizleyebilmesi için adamın büyük piskopat olması lazım. o da yüzde bir ihtimal mi? ama ne hikmetse kadınlar kulubunde okudğum hemen her konuda hiç bi koca evlenmeden belli etmiyodu kendimi. bu kadar tesadüf olmaz. dediğim gibi kadınlar bakar kör oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…