- 26 Ekim 2015
- 8.467
- 20.457
- 348
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
Yaş olarak sizden büyük olduğumu düşünüyorum ve bu yüzden tavsiye de bulunuyorum. 11 ay ile kurtuldum say ve hiç bir şey ile uğraşma boşan bitsin gitsin çünkü dava süreci uzadıkça talepler karşılanmadıkça daha çok yıpranacaksınız ve O 11 ay size 24 ay olacakSelamlar herkese,
2 hafta önce evden ayrıldım eşyalarımı aldım eşimle ayırılıyoruz. 11 aylık evliyim.
Eşimin bana hiç bir zaman sevgi saygı göstermemesi , (annesine saplantılı şekilde bağımlı olduğu için) annesi ne derse onu yapması, annesinin dolduruşuna gelip sürekli bana kötü davranması , hakaret etmesi, ve de annesinin bana yapmış olduğu onca kötülükler sebebiyle artık daha fazla dayanamadım .
Eşime 2 kere şans verdim değerlendiremedi hiç bir değişim yada ilerleme göstermedi ( tabi çok zor ağır şeyler yaşadım ama detaylar çok uzun) bu yüzden artık komple bitirdim. Manevi olarak tabiki hakkımı asla ödeyemeyecekler fakat maddi olarak şöyle bir durum var ;
evlenmeden az bir süre önce oturmamız için alınan ev için eşime kredi çıkmadığı bahane edilerek krediyi bir akrabanın üzerine çektiler (şimdi bilerek ben hak almıyım diye bu şekilde yaptıkları ortaya çıktı).
ve düğünde takılan tüm bilezik ve altınları kaynanam eşimle birlik olup benden zorla alıp bozdurup krediye yatırdılar. biz maaşımızla krediyi ödemeye devam ettik hatta bazı aylar ben eşimden daha fazla ödeme yaptım (çoğunlukla parayı elden verdim eşime)
bir de evin geçimi bana aitti. evden ayrılmadan önce bir gün eşim evden yüzüğümü kolyemi benden habersiz alıp götürmüştü yani çalmıştı.
bu boşanma sürecinde tabiki iyice çirkinleşip pisleştiler ve şimdi benim krediye hiç bir zaman para vermediğimi , maaşımı hiç bir zaman eve harcamadığımı , maaşımdan ne krediye ne eve 1 kuruşumun girmediğini,
altınları zorla değil isteyerek bilerek verdiğimi ve altınların miktarının da söylediğimden çok daha az olduğunu, yüzüğümü kolyemi eşime isteyerek verdiğimi çalmadığını ve daha bir sürü yalanlar söyleyip şu anda herşeyi inkâr ediyorlar.
avukatım da altınların ne kadar olduğunu ispatlarız fakat altınların bozulduğunu ve krediye verildiğini ispatlayamayız .elimizde hiç bir kanıt yok , krediye verdiğin paraları da ispatlayamayız diyor. bunu bildikleri için herşeyi böyle inkâr ediyorlar işimiz çok zor diyor. eşimin üzerine bişey olmadığı ve maaşı da benden düşük olduğu için nafaka bile çok zor diyor
bunu duyduğumdan beri çok kötüyüm hem maddi manevi kullanıldım hemde şimdi haklarımın üzerine yatıyorlar. o evin değeri şimdi 1 trilyona yakın ve onlara kaldı . hani bu kanunlar kadından yanaydı şartsız şurtsuz takıları kadına veriyordu ? bu durumda neler yapabiliriz bilgisi olan var mı ? yol gösterebilecek ?
ne safı yazdığı mesajları bile saniyesinde siliyor kendisi çekmiyim diye .avukatiniz hakli! isiniz zor. adiniza üzüldüm. Bir avukat olarak size tek tavsiyem, whatsapp üzeri agizindan laf almaya calisin. Belki safligina gelir.
Bu tavsiyeyi avukat kisiligim verdi- BEN o eve girer ne varsa yikardim. musluklari bile sökerdim. elimde balyozla duvarlari indirirdim. bu net. sonrada hirsiz süsü verirdim.
27 yaşındayımYaş olarak sizden büyük olduğumu düşünüyorum ve bu yüzden tavsiye de bulunuyorum. 11 ay ile kurtuldum say ve hiç bir şey ile uğraşma boşan bitsin gitsin çünkü dava süreci uzadıkça talepler karşılanmadıkça daha çok yıpranacaksınız ve O 11 ay size 24 ay olacak
Hiçbirşey çıkmasa bile Allah yedirmez sen merak etmebüyük şehirde yaşıyorum sanmıyorum bişey çıkmaz
inşallah hakkımı ahirete bıraktım zatenHiçbirşey çıkmasa bile Allah yedirmez sen merak etme
ne safı yazdığı mesajları bile saniyesinde siliyor kendisi çekmiyim diye .
zaten ben eşyalarımı almadan önce gitti onlar eve herşeyi alıp götürdüler bana ait bazi eşyaları bile alıp götürmüşler biz yine de salak gibi eve bir zarar vermedik kamera kayıtlarıyla şikayet ederler birde savcılıkla bilmem neyle uğraşmıyalım diye ah ahhh
Onlar beraber bozdurup yedik dese nasıp ispat edecekler ?Ee adam altınları bozdurduk beraber yedik derse ne olacak? Zaten hukukta iddia sahibi iddiasını ispatlamak zorundadır. Ben de avukata katılıyorum. Çok umutlu durmuyor. Başımın gözümün sadakası olsun diyeceksiniz gibi. Kurtulduğunuza şükredin bence, parayı çok kafaya takmamaya çalışın.
Haklısınız ama dava süreci sizi hem çok yıpratacak hem de Maddi manevi yine sizden götürecek kıymayın kendinize Allah'a havale edin O en güzel intikam alandır.27 yaşındayım
evet avukatta babamda böyle söylüyor çok yıpranıcaz bu iş çok uzayacak bunlar çok çirkefler diye kurtulmaya bakalım diyorlar da
ama ben sindiremiyorum ondan daha fazla ödeme yaptığım halde vermedi demesi çok dokunuyor .trilyonluk ev onlara kaldı yetmedi 11 ay boyunca evi ben baktım aidatına kadar ödedim. bir yere gitsek borcum var dedi elini cebine atmadı .adam eve bir ekmek alıp gelmedi bir de üzerine her gün küfür hakaret işittim inanamıyorum
Yazık olmuş ama bundan sonrası guzel olur şnşallah çok karakterli birine denk gelirsin . Seninde Sınavı'n buymuş demek ki27 yaşındayım
evet avukatta babamda böyle söylüyor çok yıpranıcaz bu iş çok uzayacak bunlar çok çirkefler diye kurtulmaya bakalım diyorlar da
ama ben sindiremiyorum bir bileziğimi bile alıp takamadım , ondan daha fazla ödeme yaptığım halde vermedi demesi çok dokunuyor .trilyonluk ev onlara kaldı yetmedi 11 ay boyunca evi ben baktım aidatına kadar ödedim. bir yere gitsek borcum var dedi elini cebine atmadı .adam eve bir ekmek alıp gelmedi bir de üzerine her gün küfür hakaret işittim inanamıyorum
gercekden cok üzüldüm. hemen hemen her kadinin basina geliyor bosanma esnasinda- aktiv avukatlik zamanimdan kalan bir paranoya bende. Erkek degil, hicbir nefes alan varliga güvenmiyorum. 40 yil sonra bile karisini sokaga atan adamlar gördüm.
isin gercekden zor- hakime kalmis. Ispat edemezsin malasef. ben yurtdisindayim, burda iftiradan size mahkeme bile acabilir mesela.
Mahkemede sadece delillere göre karar verilir. Gönül hakliya hakkini vermek ister ama kanunlara göre haraket edince durum böyle oluyor.
Bu adamlarda hic vicdan yok mu ya?
Allah yardimcin olsun
Bilemedim ne diycegimi.
yani daha şimdiden bu inkarları duydukça perişan oldum. sabah kalktım boğazım şişmiş yutkunamıyorum nasıl darlandıysamHaklısınız ama dava süreci sizi hem çok yıpratacak hem de Maddi manevi yine sizden götürecek kıymayın kendinize Allah'a havale edin O en güzel intikam alandır.
kurtulduğuna şükret bence.
ayrıca görücü usulu mu oldu, adamı hiç tanımadan mı evlendiniz? yani insan karısının kolyesini çalacak tıynetteyse bunu saklayamaz diye düşünüyorum.
kurtulduğuna şükret bence.
ayrıca görücü usulu mu oldu, adamı hiç tanımadan mı evlendiniz? yani insan karısının kolyesini çalacak tıynetteyse bunu saklayamaz diye düşünüyorum.
Var ya böylesine inat mahkemede "ben kocamı çok seviyorum aslında ayrılmak istemiyorum hakim bey, kaynanam zorla altınlarımı alıp beni evden çıkarttı" deyip bi kaç yalancı şahit bulup sonra eve dönmek ve hayatı onlara zindan etmek lazım Ödemeyeceksin kredi filan, paranı sadece kendi ihtiyaçların için harcayacaksın, maddi manevi her türlü zorluğu çıkaracaksın karşı tarafa en sonunda illallah edip onlar açacak davayı sende tazminat isteyeceksin ayrılmak için... Tabi böyle bir yol sizi de mahveder uğraşmaya değmez.
Bi haber çıkmıştı düğün CD sini delil olarak gösteren biri düğün takılarını geri alabilmişti sizde yok mu CD foto filan?
Yazık olmuş ama bundan sonrası guzel olur şnşallah çok karakterli birine denk gelirsin . Seninde Sınavı'n buymuş demek ki
dimi yani onların her lafına inanırlar mı kiihakimde çok gerizekalıydı zaten her şeyi dört nala altın tepsiyle sunduğunuzu düşünecekti ..Aklı selim bir hakime denk gelirseniz merak etmeyin.
O dava da O kulaklar daha neler duyacak yazık değil mi sana ve ailene Maddi Manevi yeteri kadar vermişsin Başının gözünün sadakası olsun Allah yemeyi nasip etmesin de yoluna bak kuzum bundan sonran güzel olsun İnşAllah.yani daha şimdiden bu inkarları duydukça perişan oldum. sabah kalktım boğazım şişmiş yutkunamıyorum nasıl darlandıysam
allaha havale etmek dışında bişey kalmadı elimizde zaten
avukatta bana baya örnekler anlattı neler var diyebelli ediyorlar ama anlayana. Insanlar genelde güvenmek istiyor ve bir umut oluyor iclerinde. Zaten her iyilige ve kötülüge süürkleyen insanoglunun umutlanmasi. Bana danisan bir kadinin yeni dogmus bebegini sevgilisine hediye etmisdi 15 senelik kocasi. Düsünün, adamin sevgilisi var ve evden bebegi kacirip sevgilisine hediye ediyor- bu tip psikopatlari göre göre hayatdan sogudum resmen
belli ediyorlar ama anlayana. Insanlar genelde güvenmek istiyor ve bir umut oluyor iclerinde. Zaten her iyilige ve kötülüge süürkleyen insanoglunun umutlanmasi. Bana danisan bir kadinin yeni dogmus bebegini sevgilisine hediye etmisdi 15 senelik kocasi. Düsünün, adamin sevgilisi var ve evden bebegi kacirip sevgilisine hediye ediyor- bu tip psikopatlari göre göre hayatdan sogudum resmen
1 sene görüştükten sonra sözlendik. inan ki ne eşim ne de annesi bir fire vermedi . ben eşimin sesinin yükseldiğini bile evlenene kadar duymamıştım. işin içine annesi ve para olayları girince bambaşka biri oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?