Boşanma (eş ve ailesinin yalanları)

Yani şöyle söyleyeyim.Ben hayatımın geri kalanının fitresi diye düşünürdüm.Sonucta toplam 11 aydır evlisiniz.Ev onların olmasa kiranizin baya yüksek olacağı bir evde oturmuşsunuz.Odediginizi kiraya sayın.Yasadiginiz olumsuz olaydan sıyrılmaya bakın.Cok daha büyük masrafı düğün öncesi eşya ve hazırlık için yaptığınıza eminim.Caniniz sağolsun,onları Allah'a havale edin.O akrabaya haber götürebilecek birisi var mı? Böyle bir sahtekarliga aracı oldun.Allahtan da mi korkmadin.Etme bulma dünyası.Sen de bulursun dedirtin

aminn sağolun
evet istemiştim o da yapılmadı ve yapılmayacak

Allah bildiği gibi yapsın. Adamın haktan, hukuktan, dinden anladığı yok. Kul hakkına hele hele eş hakkına nasıl da saygısız biriymiş. Elbet çıkar kimsede kalmaz kimsenin hakkı.

Ama gerekirse birden fazla avukatla görüşün ama bırakmamaya çalışın hakkınızı

bende avukata aynılarını söyledim. hatta avukat daha geçen ay benim olayıma benzer bir dava yaşanmış o kızcağız da ispatı olmadığı için takılarını geri alamamış sadece çocuk var diye nafaka alabilmiş.

ev o krediyi çeken kişinin üzerinde şu an. ne dersen de ispatın delilin şahidin yok diyor mahkemede yalan yere yeminde edebilirlermiş kiii eder onlar

o krediyi çeken kişide benim yanımda olduğunu ona da kredi bize çıkmıyor diye rica edip krediyi kısa sürede üstümüze alıcaz diye baskı yapıp çektirdiklerini söylüyor. ama bilemem

öyle tabi hala ödediğim taksitler var düğün zamanı da borç kredi var bahanesiyle çoğu şeyi bana yıktılar aldırttılar. resmen görememişim

evet ne kötü ne karakter yoksunu insanlara denk gelmişim. bir de üzerine beni suçlayıp yuvayı benim yıktığımı söylüyorlar

Evin üzerine olan kişi akrabanız mı ya da onların akrabası mı ?
O kişi ile Konuşmayı denesen sisin kızınızda olabilirdim maddi manevi kullanıldım aynısı sizinde başınıza gelebilirdi ev için mahkemede doğruyu Söyler misiniz desen ?

Ev neyse de takıları alırsın ama bence mutlaka onun ispatı olur ailen gelir şahitlik yapar şu kadar takıldı diye .

Bir de ev yeni alındıysa kredisi bitmemiştir ki onun daha zaten baskasının adına olan ev onu vermezler sen satılıp kredi ödensin kalan parayı bölelim mi istiyorsun ?

Aynen Katılıyorum akrabaya aynen böyle söyleyin . Hatta belki de akrabada bilmiyordur ona da bu nedenle aracı ol denemişlerdir

onların yakın akrabası. benim yanımda olduğunu söylüyor ama bilemiyorum

ne bileyim avukatta çok umutsuz konuştu nasıl ispat edeceğiz takıları zorla alıp borca verdiklerini diyor . evet kredi bitmesine daha yıllar var . ben benden alınan herşeyi geri almak istiyorum

Aynen Katılıyorum akrabaya aynen böyle söyleyin . Hatta belki de akrabada bilmiyordur ona da bu nedenle aracı ol denemişlerdir
krediyi çeken kişide benim yanımda olduğunu ona da kredi bize çıkmıyor diye rica edip krediyi kısa sürede üstümüze alıcaz diye baskı yapıp çektirdiklerini söylüyor. ama bilemem

Akrasına çok güvenme ama ikna edebilirsen sana şahitlik yapsa guzel olur .

Takıları anneme emanet etmiştim düğünden sonra eşim aradı acil ihtiyacım var evin kredisi için dedi beraber anneme gittik annem Evde saklıyordu bankaya kasasına koyması için ona emanet vermiştim annemden eşimle beraber gidip aldık Öylece güvenip eşime verdim o da akrabasına verdi annem Şahit babam Şahit kardeşim de evdeydi o da Şahit de .

At gitsin . Onlar nasıl ispat edecek altınları almadıklarını öyle düşünürsen ?

krediyi çeken kişide benim yanımda olduğunu ona da kredi bize çıkmıyor diye rica edip krediyi kısa sürede üstümüze alıcaz diye baskı yapıp çektirdiklerini söylüyor. ama bilemem
O zaman o kişiye de ki bak falanca abi seninde Kızın vardır kardeşin vardır benim basma bu geldi bu insanlar sahtekar bu kredi benim paramla ödendi yarın bunu ödeyemeyecrkler sende ortada kalacaksın yüklü kredi ile ucu sana da dokunacak gel benim Yanımda şahitlik yap de

onlar altınları birlikte isteyerek bozdurduğumuzu çok daha az altınım olduğunu söylüyorlar.

bankaya toplu ödeme yapıldığı belgesi de var ama ben anlamadım bu işi . sağlam şahitler lazımmış bir de o taraf çirkef olduğu için bu dava baya bir kaç sene uzarmış

evet bir konuşup şahitlik yapmasını isteyeceğiz ama bakalım

Düğün cd si varsa orada ne kadar altın takıldığı çıkar ortaya görülür .

Birlikte bozdurmadık ben vermek istemedim anneme gittik beraber benden zorla Aldı ailem Şahit onlarda saklıyordum altınları emanet onlara vermiştim saklasınlar diye de .

Sağlam Şahit anne babanı göster işte iki kişi Arasında yaşanan olay nasıl sağlam kişi kim olabilir ki annem babam Şahit dersin

Ee adam altınları bozdurduk beraber yedik derse ne olacak? Zaten hukukta iddia sahibi iddiasını ispatlamak zorundadır. Ben de avukata katılıyorum. Çok umutlu durmuyor. Başımın gözümün sadakası olsun diyeceksiniz gibi. Kurtulduğunuza şükredin bence, parayı çok kafaya takmamaya çalışın.

evet çok saçma yani bir laflarıyla tüm paranın malın üzerine yattılar ne güzel adalet ne güzel dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…