- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
aminn sağolun
evet istemiştim o da yapılmadı ve yapılmayacak
bende avukata aynılarını söyledim. hatta avukat daha geçen ay benim olayıma benzer bir dava yaşanmış o kızcağız da ispatı olmadığı için takılarını geri alamamış sadece çocuk var diye nafaka alabilmiş.Düğün cd lerın vs yok mu altınları oradan ispat edersin kendi isteğinle vermediğini de ispat edersin .
Kredi baskasının adına Çekildi peki ev şu An kimin üstüne görünüyor ?
Mahkemede sende ev kredisini falancaya çektirdiler incelensin diye istemde bulunursun .
Diğer kolye ve Yüzük için de irademe vermedim dersin .
Kanunlar ne yazık ki hiçbir zaman kadını korumadı hatta mağduru hiç korumadı(
o krediyi çeken kişide benim yanımda olduğunu ona da kredi bize çıkmıyor diye rica edip krediyi kısa sürede üstümüze alıcaz diye baskı yapıp çektirdiklerini söylüyor. ama bilememYani şöyle söyleyeyim.Ben hayatımın geri kalanının fitresi diye düşünürdüm.Sonucta toplam 11 aydır evlisiniz.Ev onların olmasa kiranizin baya yüksek olacağı bir evde oturmuşsunuz.Odediginizi kiraya sayın.Yasadiginiz olumsuz olaydan sıyrılmaya bakın.Cok daha büyük masrafı düğün öncesi eşya ve hazırlık için yaptığınıza eminim.Caniniz sağolsun,onları Allah'a havale edin.O akrabaya haber götürebilecek birisi var mı? Böyle bir sahtekarliga aracı oldun.Allahtan da mi korkmadin.Etme bulma dünyası.Sen de bulursun dedirtin
evet ne kötü ne karakter yoksunu insanlara denk gelmişim. bir de üzerine beni suçlayıp yuvayı benim yıktığımı söylüyorlarAllah bildiği gibi yapsın. Adamın haktan, hukuktan, dinden anladığı yok. Kul hakkına hele hele eş hakkına nasıl da saygısız biriymiş. Elbet çıkar kimsede kalmaz kimsenin hakkı.
Ama gerekirse birden fazla avukatla görüşün ama bırakmamaya çalışın hakkınızı
Evin üzerine olan kişi akrabanız mı ya da onların akrabası mı ?bende avukata aynılarını söyledim. hatta avukat daha geçen ay benim olayıma benzer bir dava yaşanmış o kızcağız da ispatı olmadığı için takılarını geri alamamış sadece çocuk var diye nafaka alabilmiş.
ev o krediyi çeken kişinin üzerinde şu an. ne dersen de ispatın delilin şahidin yok diyormahkemede yalan yere yeminde edebilirlermiş kiii eder onlar
Aynen Katılıyorum akrabaya aynen böyle söyleyin . Hatta belki de akrabada bilmiyordur ona da bu nedenle aracı ol denemişlerdirYani şöyle söyleyeyim.Ben hayatımın geri kalanının fitresi diye düşünürdüm.Sonucta toplam 11 aydır evlisiniz.Ev onların olmasa kiranizin baya yüksek olacağı bir evde oturmuşsunuz.Odediginizi kiraya sayın.Yasadiginiz olumsuz olaydan sıyrılmaya bakın.Cok daha büyük masrafı düğün öncesi eşya ve hazırlık için yaptığınıza eminim.Caniniz sağolsun,onları Allah'a havale edin.O akrabaya haber götürebilecek birisi var mı? Böyle bir sahtekarliga aracı oldun.Allahtan da mi korkmadin.Etme bulma dünyası.Sen de bulursun dedirtin
onların yakın akrabası. benim yanımda olduğunu söylüyor ama bilemiyorumEvin üzerine olan kişi akrabanız mı ya da onların akrabası mı ?
O kişi ile Konuşmayı denesen sisin kızınızda olabilirdim maddi manevi kullanıldım aynısı sizinde başınıza gelebilirdi ev için mahkemede doğruyu Söyler misiniz desen ?
Ev neyse de takıları alırsın ama bence mutlaka onun ispatı olur ailen gelir şahitlik yapar şu kadar takıldı diye .
Bir de ev yeni alındıysa kredisi bitmemiştir ki onun daha zaten baskasının adına olan ev onu vermezler sen satılıp kredi ödensin kalan parayı bölelim mi istiyorsun ?
krediyi çeken kişide benim yanımda olduğunu ona da kredi bize çıkmıyor diye rica edip krediyi kısa sürede üstümüze alıcaz diye baskı yapıp çektirdiklerini söylüyor. ama bilememAynen Katılıyorum akrabaya aynen böyle söyleyin . Hatta belki de akrabada bilmiyordur ona da bu nedenle aracı ol denemişlerdir
Akrasına çok güvenme ama ikna edebilirsen sana şahitlik yapsa guzel olur .onların yakın akrabası. benim yanımda olduğunu söylüyor ama bilemiyorum
ne bileyim avukatta çok umutsuz konuştu nasıl ispat edeceğiz takıları zorla alıp borca verdiklerini diyor . evet kredi bitmesine daha yıllar var . ben benden alınan herşeyi geri almak istiyorum
O zaman o kişiye de ki bak falanca abi seninde Kızın vardır kardeşin vardır benim basma bu geldi bu insanlar sahtekar bu kredi benim paramla ödendi yarın bunu ödeyemeyecrkler sende ortada kalacaksın yüklü kredi ile ucu sana da dokunacak gel benim Yanımda şahitlik yap dekrediyi çeken kişide benim yanımda olduğunu ona da kredi bize çıkmıyor diye rica edip krediyi kısa sürede üstümüze alıcaz diye baskı yapıp çektirdiklerini söylüyor. ama bilemem
onlar altınları birlikte isteyerek bozdurduğumuzu çok daha az altınım olduğunu söylüyorlar.Akrasına çok güvenme ama ikna edebilirsen sana şahitlik yapsa guzel olur .
Takıları anneme emanet etmiştim düğünden sonra eşim aradı acil ihtiyacım var evin kredisi için dedi beraber anneme gittik annem Evde saklıyordu bankaya kasasına koyması için ona emanet vermiştim annemden eşimle beraber gidip aldık Öylece güvenip eşime verdim o da akrabasına verdi annem Şahit babam Şahit kardeşim de evdeydi o da Şahit de .
At gitsin . Onlar nasıl ispat edecek altınları almadıklarını öyle düşünürsen ?
evet bir konuşup şahitlik yapmasını isteyeceğiz ama bakalımO zaman o kişiye de ki bak falanca abi seninde Kızın vardır kardeşin vardır benim basma bu geldi bu insanlar sahtekar bu kredi benim paramla ödendi yarın bunu ödeyemeyecrkler sende ortada kalacaksın yüklü kredi ile ucu sana da dokunacak gel benim Yanımda şahitlik yap de
Düğün cd si varsa orada ne kadar altın takıldığı çıkar ortaya görülür .onlar altınları birlikte isteyerek bozdurduğumuzu çok daha az altınım olduğunu söylüyorlar.
bankaya toplu ödeme yapıldığı belgesi de var ama ben anlamadım bu işi . sağlam şahitler lazımmış bir de o taraf çirkef olduğu için bu dava baya bir kaç sene uzarmış
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama avukatın mahkemede tanıdığı hakim falan varsa arası iyi olan bir sohbet esnasında durumu anlatabilir eğer küçük biryerde yasıyorsan bu olaylar çok Dönüyor .evet bir konuşup şahitlik yapmasını isteyeceğiz ama bakalım
Ee adam altınları bozdurduk beraber yedik derse ne olacak? Zaten hukukta iddia sahibi iddiasını ispatlamak zorundadır. Ben de avukata katılıyorum. Çok umutlu durmuyor. Başımın gözümün sadakası olsun diyeceksiniz gibi. Kurtulduğunuza şükredin bence, parayı çok kafaya takmamaya çalışın.Akrasına çok güvenme ama ikna edebilirsen sana şahitlik yapsa guzel olur .
Takıları anneme emanet etmiştim düğünden sonra eşim aradı acil ihtiyacım var evin kredisi için dedi beraber anneme gittik annem Evde saklıyordu bankaya kasasına koyması için ona emanet vermiştim annemden eşimle beraber gidip aldık Öylece güvenip eşime verdim o da akrabasına verdi annem Şahit babam Şahit kardeşim de evdeydi o da Şahit de .
At gitsin . Onlar nasıl ispat edecek altınları almadıklarını öyle düşünürsen ?
büyük şehirde yaşıyorum sanmıyorum bişey çıkmazNerede yaşıyorsun bilmiyorum ama avukatın mahkemede tanıdığı hakim falan varsa arası iyi olan bir sohbet esnasında durumu anlatabilir eğer küçük biryerde yasıyorsan bu olaylar çok Dönüyor .
evet çok saçma yani bir laflarıyla tüm paranın malın üzerine yattılar ne güzel adalet ne güzel dünyaEe adam altınları bozdurduk beraber yedik derse ne olacak? Zaten hukukta iddia sahibi iddiasını ispatlamak zorundadır. Ben de avukata katılıyorum. Çok umutlu durmuyor. Başımın gözümün sadakası olsun diyeceksiniz gibi. Kurtulduğunuza şükredin bence, parayı çok kafaya takmamaya çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?