- 22 Mayıs 2019
- 929
- 563
- 18
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
Inşaallah o ev yıkılır da altında ölmez sakat kalırlar soylediklerin gerçekse tabi.. kötü değilim adilimSelamlar herkese,
2 hafta önce evden ayrıldım eşyalarımı aldım eşimle ayırılıyoruz. 11 aylık evliyim.
Eşimin bana hiç bir zaman sevgi saygı göstermemesi , (annesine saplantılı şekilde bağımlı olduğu için) annesi ne derse onu yapması, annesinin dolduruşuna gelip sürekli bana kötü davranması , hakaret etmesi, ve de annesinin bana yapmış olduğu onca kötülükler sebebiyle artık daha fazla dayanamadım .
tabi çok zor ağır şeyler yaşadım ama detaylar çok uzun . bu yüzden artık komple bitirdim. Manevi olarak tabiki hakkımı asla ödeyemeyecekler fakat maddi olarak şöyle bir durum var ;
evlenmeden az bir süre önce oturmamız için alınan ev için eşime kredi çıkmadığı bahane edilerek krediyi bir akrabanın üzerine çektiler (şimdi bilerek ben hak almıyım diye bu şekilde yaptıkları ortaya çıktı).
ve düğünde takılan tüm bilezik ve altınları kaynanam eşimle birlik olup benden zorla alıp bozdurup krediye yatırdılar. biz maaşımızla krediyi ödemeye devam ettik hatta bazı aylar ben eşimden daha fazla ödeme yaptım (çoğunlukla parayı elden verdim eşime)
bir de evin geçimi bana aitti. evden ayrılmadan önce bir gün eşim evden yüzüğümü kolyemi benden habersiz alıp götürmüştü yani çalmıştı.
bu boşanma sürecinde tabiki iyice çirkinleşip pisleştiler ve şimdi benim krediye hiç bir zaman para vermediğimi , maaşımı hiç bir zaman eve harcamadığımı , maaşımdan ne krediye ne eve 1 kuruşumun girmediğini,
altınları zorla değil isteyerek bilerek verdiğimi ve altınların miktarının da söylediğimden çok daha az olduğunu, yüzüğümü kolyemi eşime isteyerek verdiğimi çalmadığını ve daha bir sürü yalanlar söyleyip şu anda herşeyi inkâr ediyorlar.
avukatım da altınların ne kadar olduğunu ispatlarız fakat altınların bozulduğunu ve krediye verildiğini ispatlayamayız .elimizde hiç bir kanıt yok , krediye verdiğin paraları da ispatlayamayız diyor. bunu bildikleri için herşeyi böyle inkâr ediyorlar işimiz çok zor diyor. eşimin üzerine bişey olmadığı ve maaşı da benden düşük olduğu için nafaka bile çok zor diyor
bunu duyduğumdan beri çok kötüyüm hem maddi manevi kullanıldım hemde şimdi haklarımın üzerine yatıyorlar. o evin değeri şimdi 1 trilyona yakın ve onlara kaldı . hani bu kanunlar kadından yanaydı şartsız şurtsuz takıları kadına veriyordu ? bu durumda neler yapabiliriz bilgisi olan var mı ? yol gösterebilecek ?
Bankaya gıdıp bı dkeılde ogrenemz mısın ya. Altınlarıda dugun fotografların illa vardır benm aradas bosanırken esı bız hıc altın takmadık dıye mahkemege yalan soylemıstı kızıda altınlarımızı ver dıye sıkıstırıyordu. Kız mahkemeye dugun fotoglarını sundu he p kollarında altınlarla takı sırasında cekılen fotoları vs gostermıs. Esune vermemeknıcın hatta okadr cık altıb takılmıs kı bı kısmını esı bozdurmustu bızım oralarda juyumcular altıb alırken ve bozdururken kısılerın adı soyadını alır kuyuncudan ogrenemzmısınz bozduruldugnu kım adına vs oldugnu. Bilemedım valla hem bosanmak istiyorlar sen kabul edıncede yapılacak tum cırkıblıkleri yapıyolarallahın cezaları ya ne emegın ne hakkın varsa hepsı haram zehır zıkkım zembelek olsun ınsallah ona ve aılesıne. yolları karanlık zifir ola bes. Sıızı bu duruma dusuren. Ya ben bazen esımle tartısırken benım haytım bu kadr basıtmı ısımı gucumu memlketımı aıkemı bırakıp senn yanına geleyım ısını gucunu yemegını yapayım bana bu kavgaları yasatman ıcın mı geldım dıyorum kımse bı kadınım hayatını hafıfe alaamaz. Kendıler bosansalar bıle bekar gıbı takılırken bız kadınlar malesef damgalı gibi hayat yasıyoruxz. Onlar ne kadr cirkefse sızde oyle olun avukatıda daha tecrubelı bırıylemı gorussenız
Inşaallah o ev yıkılır da altında ölmez sakat kalırlar soylediklerin gerçekse tabi.. kötü değilim adilim
Allah akil da vermiş ama kullanmayınca boyle oluyor diyesim geldi ama demiyorum , diyorum ki arkadasım burda bas bas bağiriyoruz kadınlar ayaklarinin üstünde dursun,ekmeğini tastan çıkarsın ,kimseye bel bağlamasın, şu hikayede kadınin yaptıgi tek doğru şey de çalismak zaten, te allamHanımlar eve katkıda bulunmak zorunda değilsiniz. Maaşınızı da vermek zorunda değilsiniz. Allah kadınlara böyle bir hak vermiş ama kadınlar nedense bu hakkı kullanmak istemiyorlar.
Sonuç da maalesef konu sahibinin başına geldiği gibi oluyor.
Suriyeli gelinler gibi sizi dolandırıp kaçmışlar resmen...Selamlar herkese,
2 hafta önce evden ayrıldım eşyalarımı aldım eşimle ayırılıyoruz. 11 aylık evliyim.
Eşimin bana hiç bir zaman sevgi saygı göstermemesi , (annesine saplantılı şekilde bağımlı olduğu için) annesi ne derse onu yapması, annesinin dolduruşuna gelip sürekli bana kötü davranması , hakaret etmesi, ve de annesinin bana yapmış olduğu onca kötülükler sebebiyle artık daha fazla dayanamadım .
tabi çok zor ağır şeyler yaşadım ama detaylar çok uzun . bu yüzden artık komple bitirdim. Manevi olarak tabiki hakkımı asla ödeyemeyecekler fakat maddi olarak şöyle bir durum var ;
evlenmeden az bir süre önce oturmamız için alınan ev için eşime kredi çıkmadığı bahane edilerek krediyi bir akrabanın üzerine çektiler (şimdi bilerek ben hak almıyım diye bu şekilde yaptıkları ortaya çıktı).
ve düğünde takılan tüm bilezik ve altınları kaynanam eşimle birlik olup benden zorla alıp bozdurup krediye yatırdılar. biz maaşımızla krediyi ödemeye devam ettik hatta bazı aylar ben eşimden daha fazla ödeme yaptım (çoğunlukla parayı elden verdim eşime)
bir de evin geçimi bana aitti. evden ayrılmadan önce bir gün eşim evden yüzüğümü kolyemi benden habersiz alıp götürmüştü yani çalmıştı.
bu boşanma sürecinde tabiki iyice çirkinleşip pisleştiler ve şimdi benim krediye hiç bir zaman para vermediğimi , maaşımı hiç bir zaman eve harcamadığımı , maaşımdan ne krediye ne eve 1 kuruşumun girmediğini,
altınları zorla değil isteyerek bilerek verdiğimi ve altınların miktarının da söylediğimden çok daha az olduğunu, yüzüğümü kolyemi eşime isteyerek verdiğimi çalmadığını ve daha bir sürü yalanlar söyleyip şu anda herşeyi inkâr ediyorlar.
avukatım da altınların ne kadar olduğunu ispatlarız fakat altınların bozulduğunu ve krediye verildiğini ispatlayamayız .elimizde hiç bir kanıt yok , krediye verdiğin paraları da ispatlayamayız diyor. bunu bildikleri için herşeyi böyle inkâr ediyorlar işimiz çok zor diyor. eşimin üzerine bişey olmadığı ve maaşı da benden düşük olduğu için nafaka bile çok zor diyor
bunu duyduğumdan beri çok kötüyüm hem maddi manevi kullanıldım hemde şimdi haklarımın üzerine yatıyorlar. o evin değeri şimdi 1 trilyona yakın ve onlara kaldı . hani bu kanunlar kadından yanaydı şartsız şurtsuz takıları kadına veriyordu ? bu durumda neler yapabiliriz bilgisi olan var mı ? yol gösterebilecek ?
Artık erkekler eşlerinin maaşını sömürmek için evleniyor.Allah akil da vermiş ama kullanmayınca boyle oluyor diyesim geldi ama demiyorum , diyorum ki arkadasım burda bas bas bağiriyoruz kadınlar ayaklarinin üstünde dursun,ekmeğini tastan çıkarsın ,kimseye bel bağlamasın, şu hikayede kadınin yaptıgi tek doğru şey de çalismak zaten, te allam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?