Boşanma (eş ve ailesinin yalanları)

Bankaya gıdıp bı dkeılde ogrenemz mısın ya. Altınlarıda dugun fotografların illa vardır benm aradas bosanırken esı bız hıc altın takmadık dıye mahkemege yalan soylemıstı kızıda altınlarımızı ver dıye sıkıstırıyordu. Kız mahkemeye dugun fotoglarını sundu he p kollarında altınlarla takı sırasında cekılen fotoları vs gostermıs. Esune vermemeknıcın hatta okadr cık altıb takılmıs kı bı kısmını esı bozdurmustu bızım oralarda juyumcular altıb alırken ve bozdururken kısılerın adı soyadını alır kuyuncudan ogrenemzmısınz bozduruldugnu kım adına vs oldugnu. Bilemedım valla hem bosanmak istiyorlar sen kabul edıncede yapılacak tum cırkıblıkleri yapıyolar allahın cezaları ya ne emegın ne hakkın varsa hepsı haram zehır zıkkım zembelek olsun ınsallah ona ve aılesıne. yolları karanlık zifir ola bes. Sıızı bu duruma dusuren. Ya ben bazen esımle tartısırken benım haytım bu kadr basıtmı ısımı gucumu memlketımı aıkemı bırakıp senn yanına geleyım ısını gucunu yemegını yapayım bana bu kavgaları yasatman ıcın mı geldım dıyorum kımse bı kadınım hayatını hafıfe alaamaz. Kendıler bosansalar bıle bekar gıbı takılırken bız kadınlar malesef damgalı gibi hayat yasıyoruxz. Onlar ne kadr cirkefse sızde oyle olun avukatıda daha tecrubelı bırıylemı gorussenız

Inşaallah o ev yıkılır da altında ölmez sakat kalırlar soylediklerin gerçekse tabi.. kötü değilim adilim

Inşaallah o ev yıkılır da altında ölmez sakat kalırlar soylediklerin gerçekse tabi.. kötü değilim adilim

yeni konum kızlar

Hanımlar eve katkıda bulunmak zorunda değilsiniz. Maaşınızı da vermek zorunda değilsiniz. Allah kadınlara böyle bir hak vermiş ama kadınlar nedense bu hakkı kullanmak istemiyorlar.
Sonuç da maalesef konu sahibinin başına geldiği gibi oluyor.

Ben olsam ugraşmazdım hayatıma devam ederdim. Allah cıkarır bi şekilde o parayı dert etmeyin.

Allah akil da vermiş ama kullanmayınca boyle oluyor diyesim geldi ama demiyorum , diyorum ki arkadasım burda bas bas bağiriyoruz kadınlar ayaklarinin üstünde dursun,ekmeğini tastan çıkarsın ,kimseye bel bağlamasın, şu hikayede kadınin yaptıgi tek doğru şey de çalismak zaten, te allam

40binlik altin verdim 11 ay evli kaldım diyosunuz,alinan ev trilyonluksa sizin maaşınizla katkınız elli bini geçmez zaten , evde gözüm yok altinlarimin bedelini verin en az yarisi benim ailem tarafından takildi diyin 20000 e fit olun gerisi varsa haram edin salın gitsin

Suriyeli gelinler gibi sizi dolandırıp kaçmışlar resmen...

2 seçeneğiniz var... Eğer eşinizle severek evlendiyseniz buluşmak isteyin oturun konuşun. Seviyor taklidi yapın barışın. Bu muhabbetlerden çok rahatsız olduğunuzu belirtin ikna edin ve evi ikinizin üzerine yapmalarını isteyin. Ondan sonra da hadi güle güle diyin. İyi rol yaparsanız 2 3 ayda kurtulursunuz.

Diğer bir seçenek de çok iyi bir avukat bulun. Gerekirse (paranız yetmiyorsa falan) mahkemeyi kazanması dahilinde hissenizin belli bir bölümünü avukata vereceğinizi belirtin ve hukuk savaşına başlayın. Fakat bu da çok uzun yıllar sürebilir...

Artık erkekler eşlerinin maaşını sömürmek için evleniyor.

Bir komşu şahit bulsanız evi filan bilen .
Annem kiracı kıza şahit olmuştu” şu kadarlık altınım var demişti geldiklerinde” dedi.Doğruydu da.
Bu ifade yeterli oldu .Aynı miktar altını ödemek zorunda kaldılar.

kredi ödemesini nasıl ispat edemiyorsunuz dekontlar vardır elden bankaya kendiniz ödüyorsanız imzanız bankadan hesabınızdan ödüyorsanız kanıtıdır tabi nakit olarak eşe vermediyseniz..

Birinin ahi alinarak alinmis o evde hic kimse huzur bulamaz. Her seyi kilifina uydurmuslar da kul hakkina girmisler onu napacaklar? 11 ayla kurtuldum sayin, zararin neresinden donseniz kardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…