- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
Benim gibi ses kaydi yapsaydiniz keske.... benim krediye odenen parami alicam maasim calisiyorum maasim esimden yuksek nafaka fln alamiyorum zaten... Ses kaydinda takilarimi zorla aldihiniz da itiraf ettirdim mahkeme suruyor bizim hala
Aslında davası görüldü.6 celse.Davayı kazandık dendi.Resmen boşandın denmedi. İtirazın sonucu bekleniyor.Avukat,kardeşime ve oğluna aylık 350 tl nafakaya karar verilmesine itiraz etti.Kardeşinizin boşanması gerçekleşmedi mi peki hala? Yoksa ziynetle alakalı durumlar mı sürüyor?? Avukat ne itirazında bulunmuş?
Ben de buna benzer bir durumdayım, merak ettim.
Bahsetmiyor.bizim avukat mehirden bahsetmiyor bile ben anlamadım hakikaten
yeni bir avukat bakayım
Ses kaydını nasıl delil olarak kullanıyorsunuz? Suç değil mi bu?
Pekiii, ayrilmak zorunda misiniz? Yani su anda hem onca maddi yukun altjna girip onlara hediye etmis oluyorsunuz ama ben olsam vazgectim bosanmiyorum deyip o evde oturup elimi de hic bi ise surmeyip hayati zindan ederdim hepsine. Yani sirf gicikligina ve pisligine. Su an ayrilmaniz onlara odul gibi gelecek ne gerek var ki? Evde disarda yiyin icin tek kurus da vermeyin, zerre toz almayin keyfinize bakin kisaca onlar da bu deliden kurtulmak icin ustune para mi versek diye dusunsun.Selamlar herkese,
2 hafta önce evden ayrıldım eşyalarımı aldım eşimle ayırılıyoruz. 11 aylık evliyim.
Eşimin bana hiç bir zaman sevgi saygı göstermemesi , (annesine saplantılı şekilde bağımlı olduğu için) annesi ne derse onu yapması, annesinin dolduruşuna gelip sürekli bana kötü davranması , hakaret etmesi, ve de annesinin bana yapmış olduğu onca kötülükler sebebiyle artık daha fazla dayanamadım .
tabi çok zor ağır şeyler yaşadım ama detaylar çok uzun . bu yüzden artık komple bitirdim. Manevi olarak tabiki hakkımı asla ödeyemeyecekler fakat maddi olarak şöyle bir durum var ;
evlenmeden az bir süre önce oturmamız için alınan ev için eşime kredi çıkmadığı bahane edilerek krediyi bir akrabanın üzerine çektiler (şimdi bilerek ben hak almıyım diye bu şekilde yaptıkları ortaya çıktı).
ve düğünde takılan tüm bilezik ve altınları kaynanam eşimle birlik olup benden zorla alıp bozdurup krediye yatırdılar. biz maaşımızla krediyi ödemeye devam ettik hatta bazı aylar ben eşimden daha fazla ödeme yaptım (çoğunlukla parayı elden verdim eşime)
bir de evin geçimi bana aitti. evden ayrılmadan önce bir gün eşim evden yüzüğümü kolyemi benden habersiz alıp götürmüştü yani çalmıştı.
bu boşanma sürecinde tabiki iyice çirkinleşip pisleştiler ve şimdi benim krediye hiç bir zaman para vermediğimi , maaşımı hiç bir zaman eve harcamadığımı , maaşımdan ne krediye ne eve 1 kuruşumun girmediğini,
altınları zorla değil isteyerek bilerek verdiğimi ve altınların miktarının da söylediğimden çok daha az olduğunu, yüzüğümü kolyemi eşime isteyerek verdiğimi çalmadığını ve daha bir sürü yalanlar söyleyip şu anda herşeyi inkâr ediyorlar.
avukatım da altınların ne kadar olduğunu ispatlarız fakat altınların bozulduğunu ve krediye verildiğini ispatlayamayız .elimizde hiç bir kanıt yok , krediye verdiğin paraları da ispatlayamayız diyor. bunu bildikleri için herşeyi böyle inkâr ediyorlar işimiz çok zor diyor. eşimin üzerine bişey olmadığı ve maaşı da benden düşük olduğu için nafaka bile çok zor diyor
bunu duyduğumdan beri çok kötüyüm hem maddi manevi kullanıldım hemde şimdi haklarımın üzerine yatıyorlar. o evin değeri şimdi 1 trilyona yakın ve onlara kaldı . hani bu kanunlar kadından yanaydı şartsız şurtsuz takıları kadına veriyordu ? bu durumda neler yapabiliriz bilgisi olan var mı ? yol gösterebilecek ?
Ses kaydı video mesaj ... kanıt olamazBenim gibi ses kaydi yapsaydiniz keske.... benim krediye odenen parami alicam maasim calisiyorum maasim esimden yuksek nafaka fln alamiyorum zaten... Ses kaydinda takilarimi zorla aldihiniz da itiraf ettirdim mahkeme suruyor bizim hala
evet aynen öyle kalmaz inşallahZor bir süreç seni bekliyor şimdiden,insafli bir hakime gelirsin inşallah..
Sana yazdığım gibi hakları almak için avukat çok uğraşacak..
Nr kadar merhametsiz insanlarmış öyle,bu yaptıkları elbette yanlarında kalmayacak..
evet bana çok kötü davranıyor para vermedğim zaman hayatı zindan ediyor . onlar keyiflerine devam edip beni ağlatıyorduPekiii, ayrilmak zorunda misiniz? Yani su anda hem onca maddi yukun altjna girip onlara hediye etmis oluyorsunuz ama ben olsam vazgectim bosanmiyorum deyip o evde oturup elimi de hic bi ise surmeyip hayati zindan ederdim hepsine. Yani sirf gicikligina ve pisligine. Su an ayrilmaniz onlara odul gibi gelecek ne gerek var ki? Evde disarda yiyin icin tek kurus da vermeyin, zerre toz almayin keyfinize bakin kisaca onlar da bu deliden kurtulmak icin ustune para mi versek diye dusunsun.
evet aynen öyle kalmaz inşallah
maalesef öyle ellerim bomboş kaldıCanım sen bunları ispat edemezsin o yüzden bişey alamazsın. Bence sen erken kurtulduğuna şükret çünkü bu evin kredisi bittikten sonra ( yani sana güzelce ödemeleri yaptırdıktan sonra ) bu kv ve koca seni boşardılar zaten.eee birde parayı hep elden vermişsin kocana.şükret o zaman gitti giden para olacaktı.11 ayla iyi kurtarmışsın başının gözünün sadakası olsun.Ayrıca çocuk yoksa nafaka zaten olmaz. İçim soğusun diyorsan gideceksin eve indireceksin camı çerçeveyi çıkacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?