Boşanma (eş ve ailesinin yalanları)

Sevgili konu sahibi,

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben de boşanma aşamasındayım ve her türlü hakkımı aldı eski eşim ve ailesi. Altınlarımı çaldılar, evlendikten sonra aldığımız arabayı hak talep edemiyim diye abisinin üzerine geçirdi. Üstelik borçla bıraktılar birde beni. İnsanın çok zoruna gidiyor. Hala onun bindiği arabanın borcunu ödüyorum 1400 küsur lira... Elbet hayrını göremeyecekler, mahkeme kanalıyla alacağım ama bu süreç çoooooook yıpratıcı bir süreç

Dini inancı geçtim, insanlığa sığmaz yapılan. Benim mahkemelerimde annesini şahit göstermiş, yaşlı başlı kadın çıkıp mahkemede yemin edip bin bir türlü yalan söyleyecek. Yazık...

Size sabırlar diliyorum.

Ben hepsini geçtim, maddi kaybımı geçtim (ki 6 ay daha ödeyeceğim borcu) hayatımın geri kalanını kazandım diye bakıyorum.

Daha büyük zarar da verebilirlerdi, ortada bir çocuk olabilirdi, boşansanız bile mecbur karşılaşmak zorunda da kalabilirdiniz. Bu yönlerden bakın lütfen.

Benim gibi ses kaydi yapsaydiniz keske.... benim krediye odenen parami alicam maasim calisiyorum maasim esimden yuksek nafaka fln alamiyorum zaten... Ses kaydinda takilarimi zorla aldihiniz da itiraf ettirdim mahkeme suruyor bizim hala

Krediyi çekip ev üzerine olan akraba krediyi nasıl ödüyor?

Diyelim ki adamın maaşı 5000, kredi zamanı geliyor maaşı azalmıyor, muhtemelen kocan elden veriyor adama o da gidip elden yatırıyor bankaya. Bu ödemenin kaynağı ne sunacak mahkemede? Toplu ödeme yapılmış altınlarınla, yine bu ödememin kaynağını sorsa hakim ne diyecek? Tam da sizin altınlarınız kadar çıkarsa ödeme, bak sen şu tesadüfe.. Ee bu adam sizden o ev için kira da almıyor. Ee böyle saçmalık mı olur, elin akrabası (anne, baba olmadıkça) yeni bi ev alsın, sizi oturtsun bedavaya. Mantıklı mı? Değil.

Hukukta muvazaa diye bi kavram var bilmiyorım tam ona girermi ama muvazaa kabaca, olan bir hukuki işlemi, olduğu gibi göstermemektir kayıtlarda. Avukatın olmaz demiş ama bi kaç avukata daha danışmanı öneririm. Bana mal kaçırmak için yapılan muvazaalı işlem gibi geldi. Hukuk siteleri falan var oralardan da yazabilirsin.

Bende boşanma aşamasındayım, saolayım BİMden yaptığım 10 tl’lik alışverişi bile bankakartımla yapacak kadar nakit kullanmayan bi insanım :) yaptığım her kuruş harcama hakim önünde. O yüzden diyorum ki nakit kullanmayın. Kocadan boşanırız diye değil sadece, her türlü alışverişin ispatı için..

Benim gibi ses kaydi yapsaydiniz keske.... benim krediye odenen parami alicam maasim calisiyorum maasim esimden yuksek nafaka fln alamiyorum zaten... Ses kaydinda takilarimi zorla aldihiniz da itiraf ettirdim mahkeme suruyor bizim hala

Ses kaydını nasıl delil olarak kullanıyorsunuz? Suç değil mi bu?

Kardeşinizin boşanması gerçekleşmedi mi peki hala? Yoksa ziynetle alakalı durumlar mı sürüyor?? Avukat ne itirazında bulunmuş?

Ben de buna benzer bir durumdayım, merak ettim.
Aslında davası görüldü.6 celse.Davayı kazandık dendi.Resmen boşandın denmedi. İtirazın sonucu bekleniyor.Avukat,kardeşime ve oğluna aylık 350 tl nafakaya karar verilmesine itiraz etti.

Son düzenleme:
bizim avukat mehirden bahsetmiyor bile ben anlamadım hakikaten

yeni bir avukat bakayım
Bahsetmiyor.
Çünkü önce boşanma sonuçlansın istiyorlar.
Sonrasında altın vb. şeyler için ayrıca dava açıyorsunuz.Bizim avukatımız böyle söyledi.

Son düzenleme:
Pekiii, ayrilmak zorunda misiniz? Yani su anda hem onca maddi yukun altjna girip onlara hediye etmis oluyorsunuz ama ben olsam vazgectim bosanmiyorum deyip o evde oturup elimi de hic bi ise surmeyip hayati zindan ederdim hepsine. Yani sirf gicikligina ve pisligine. Su an ayrilmaniz onlara odul gibi gelecek ne gerek var ki? Evde disarda yiyin icin tek kurus da vermeyin, zerre toz almayin keyfinize bakin kisaca onlar da bu deliden kurtulmak icin ustune para mi versek diye dusunsun.

Bende mi delilik var azcik bilmiyorum ama ben yakardim o evi. Ciddi diyorum bakin, 1 trilyonluk ev giderdi belki ama ya da bir hirsiz bulur soydurur mahvederdim o evi. Bana yar olmadiysa kimseye olmasin. Simdi bile diyorum esim beni boyle oyunlarla kapi disari etmeye kalksa neyi var yoksa tek kibrite bakar. En azindan icim sogur.

Canım sen bunları ispat edemezsin o yüzden bişey alamazsın. Bence sen erken kurtulduğuna şükret çünkü bu evin kredisi bittikten sonra ( yani sana güzelce ödemeleri yaptırdıktan sonra ) bu kv ve koca seni boşardılar zaten.eee birde parayı hep elden vermişsin kocana.şükret o zaman gitti giden para olacaktı.11 ayla iyi kurtarmışsın başının gözünün sadakası olsun.Ayrıca çocuk yoksa nafaka zaten olmaz. İçim soğusun diyorsan gideceksin eve indireceksin camı çerçeveyi çıkacaksın.

Ses kaydı video mesaj ... kanıt olamaz

Allah size yapilan haksizliklari ve atilan iftiralari tek tek gun yuzune cikarsin insallah.
Allah oyle insanlarin kalbine merhamet versin.
Kotuluklerden uzak tutsun hepimizi.

evet bana çok kötü davranıyor para vermedğim zaman hayatı zindan ediyor . onlar keyiflerine devam edip beni ağlatıyordu

böyle lanet insanların yanında daha fazla kalmak istemedim.

maalesef öyle ellerim bomboş kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…