- 28 Nisan 2010
- 353
- 332
- 103
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
Anladım. Hayırlısı olsun kardeşiniz için. Kardeşiniz çalışıyor mu? 350 TL çok komik bir rakam çünkü :/ inşallah umduğunuz gibi sonuçlanır.Aslında davası görüldü.6 celse.Davayı kazandık dendi.Resmen boşandın denmedi. İtirazın sonucu bekleniyor.Avukat,kardeşime ve oğluna aylık 350 tl nafakaya karar verilmesine itiraz etti.
Aynen, boşanmayı uzatmasın diye ayrı dava açmayı öneriyorlar, geciktirici unsurmuş Ziynet ve mal paylaşımı. Ben de Ziynet eşyaları davasını ayrı açtım fakat sizin kardeşinizin boşanma davasının 6 celse görülüp boşanmanın gerçekleşmediğini okuyunca umutsuzluğa kapıldım.Bahsetmiyor.
Çünkü önce boşanma sonuçlansın istiyorlar.
Sonrasında altın vb. şeyler için ayrıca dava açıyorsunuz.Bizim avukatımız böyle söyledi.
Ne diyeyim ki canım benim...
2 Kasım 2015 ilk celse.3 Ocak 2018 son celse.Anladım. Hayırlısı olsun kardeşiniz için. Kardeşiniz çalışıyor mu? 350 TL çok komik bir rakam çünkü :/ inşallah umduğunuz gibi sonuçlanır.
6 celse kaç yıl sürdü peki?
Ben de tez vakitte kurtulabilmek istiyorum ama hukuk sistemi o kadar sıkıntılı ki, 1 yılda 2 celse görülebildi
Umutsuzluğa kapılmayın.Defalarca hakim değişti.Malum davalarda bir çok hakim açığa,göz altına alındı.Kardeşimin bütün davalarına farklı hakimler girdi.Aynen, boşanmayı uzatmasın diye ayrı dava açmayı öneriyorlar, geciktirici unsurmuş Ziynet ve mal paylaşımı. Ben de Ziynet eşyaları davasını ayrı açtım fakat sizin kardeşinizin boşanma davasının 6 celse görülüp boşanmanın gerçekleşmediğini okuyunca umutsuzluğa kapıldım.
Çok geçmiş olsun kardeşinize, acil şifalar dilerim.2 Kasım 2015 ilk celse.3 Ocak 2018 son celse.
Kardeşim çalışmıyor maalesef. Şu an sağlık problemi var.
Rabbim sizin de yolunuzu açık etsin inşallah.
Ahhh ahhh... O hakimlerin değişmesi ve dava yoğunluğu yüzünden bu haldeyiz. İkinci celse martta görülmüştü, üçüncü celseyi taa eylüle ertelediler:/Umutsuzluğa kapılmayın.Defalarca hakim değişti.Malum davalarda bir çok hakim açığa,göz altına alındı.Kardeşimin bütün davalarına farklı hakimler girdi.
Bir arkadaşımın boşanma davasında ise,hakim son celsede altınlarını almış mıydın kızım diye sormuş.
Boşandı. Altını eşi ile ortak harcamış.Ortada bir altın yokmuş yani ama hakimin sorması bile çok büyük avantaj yani.Çok geçmiş olsun kardeşinize, acil şifalar dilerim.
Ahhh ahhh... O hakimlerin değişmesi ve dava yoğunluğu yüzünden bu haldeyiz. İkinci celse martta görülmüştü, üçüncü celseyi taa eylüle ertelediler:/
Diğer arkadaşınız boşanabildi mi? Altınlarını alabildi mi? O ne kadar uğraştı? Benim ziynet eşyaları davam ayrı görülüyor, sırf uzamasın en kısa zamanda kendi soyisime kavuşabileyim diye:/
Anladım, medeni kanunun kadından yana olması büyük avantaj dediğiniz gibi.Boşandı. Altını eşi ile ortak harcamış.Ortada bir altın yokmuş yani ama hakimin sorması bile çok büyük avantaj yani.
amin inşallah canım teşekkür ederimNasıl kötü insan bile denmeyecek kişilere denk gelmişsin canım resmen planlanmış gibi her şey Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin bir an önce kurtulursun inşallah
Altınlar ile ilgili daha önceden konuştuğunuz bir ortak arkadaşınız var mi?. Belki eşinizin arkadaşının eşi veya sizi seven onun uzaktan bir akraba . Daha önceden konuştuğunuz için belki işe yarar. Ama yalanlamak tabi bedava ve de şahitler sonradan tekrar yazılması skntili malesef.Selamlar herkese,
2 hafta önce evden ayrıldım eşyalarımı aldım eşimle ayırılıyoruz. 11 aylık evliyim.
Eşimin bana hiç bir zaman sevgi saygı göstermemesi , (annesine saplantılı şekilde bağımlı olduğu için) annesi ne derse onu yapması, annesinin dolduruşuna gelip sürekli bana kötü davranması , hakaret etmesi, ve de annesinin bana yapmış olduğu onca kötülükler sebebiyle artık daha fazla dayanamadım .
tabi çok zor ağır şeyler yaşadım ama detaylar çok uzun . bu yüzden artık komple bitirdim. Manevi olarak tabiki hakkımı asla ödeyemeyecekler fakat maddi olarak şöyle bir durum var ;
evlenmeden az bir süre önce oturmamız için alınan ev için eşime kredi çıkmadığı bahane edilerek krediyi bir akrabanın üzerine çektiler (şimdi bilerek ben hak almıyım diye bu şekilde yaptıkları ortaya çıktı).
ve düğünde takılan tüm bilezik ve altınları kaynanam eşimle birlik olup benden zorla alıp bozdurup krediye yatırdılar. biz maaşımızla krediyi ödemeye devam ettik hatta bazı aylar ben eşimden daha fazla ödeme yaptım (çoğunlukla parayı elden verdim eşime)
bir de evin geçimi bana aitti. evden ayrılmadan önce bir gün eşim evden yüzüğümü kolyemi benden habersiz alıp götürmüştü yani çalmıştı.
bu boşanma sürecinde tabiki iyice çirkinleşip pisleştiler ve şimdi benim krediye hiç bir zaman para vermediğimi , maaşımı hiç bir zaman eve harcamadığımı , maaşımdan ne krediye ne eve 1 kuruşumun girmediğini,
altınları zorla değil isteyerek bilerek verdiğimi ve altınların miktarının da söylediğimden çok daha az olduğunu, yüzüğümü kolyemi eşime isteyerek verdiğimi çalmadığını ve daha bir sürü yalanlar söyleyip şu anda herşeyi inkâr ediyorlar.
avukatım da altınların ne kadar olduğunu ispatlarız fakat altınların bozulduğunu ve krediye verildiğini ispatlayamayız .elimizde hiç bir kanıt yok , krediye verdiğin paraları da ispatlayamayız diyor. bunu bildikleri için herşeyi böyle inkâr ediyorlar işimiz çok zor diyor. eşimin üzerine bişey olmadığı ve maaşı da benden düşük olduğu için nafaka bile çok zor diyor
bunu duyduğumdan beri çok kötüyüm hem maddi manevi kullanıldım hemde şimdi haklarımın üzerine yatıyorlar. o evin değeri şimdi 1 trilyona yakın ve onlara kaldı . hani bu kanunlar kadından yanaydı şartsız şurtsuz takıları kadına veriyordu ? bu durumda neler yapabiliriz bilgisi olan var mı ? yol gösterebilecek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?