Boşanma (eş ve ailesinin yalanları)

Gercekten Allah iyi insanlarla karsilastirsin diye bosuna demiyorlar. Daha neler ne adilikler okuyacagiz acaba bu forumda ya da insanlar daha ne kadar adilesebilir para icin.. Bacim sen 11 ayla kurtulduguna sukur et, umarim paranida kurtarirsin bunlardan
 
Krediyi kendi üzerinize çekseydiniz keşke zamanında, ev de sizin üzerinize olurdu. Allah yardımcınız olsun, hakkınıza girerlerse de burunlarından getirsin.
 
Aslında davası görüldü.6 celse.Davayı kazandık dendi.Resmen boşandın denmedi. İtirazın sonucu bekleniyor.Avukat,kardeşime ve oğluna aylık 350 tl nafakaya karar verilmesine itiraz etti.
Anladım. Hayırlısı olsun kardeşiniz için. Kardeşiniz çalışıyor mu? 350 TL çok komik bir rakam çünkü :/ inşallah umduğunuz gibi sonuçlanır.

6 celse kaç yıl sürdü peki?

Ben de tez vakitte kurtulabilmek istiyorum ama hukuk sistemi o kadar sıkıntılı ki, 1 yılda 2 celse görülebildi
 
Bahsetmiyor.
Çünkü önce boşanma sonuçlansın istiyorlar.
Sonrasında altın vb. şeyler için ayrıca dava açıyorsunuz.Bizim avukatımız böyle söyledi.
Aynen, boşanmayı uzatmasın diye ayrı dava açmayı öneriyorlar, geciktirici unsurmuş Ziynet ve mal paylaşımı. Ben de Ziynet eşyaları davasını ayrı açtım fakat sizin kardeşinizin boşanma davasının 6 celse görülüp boşanmanın gerçekleşmediğini okuyunca umutsuzluğa kapıldım.
 
2 Kasım 2015 ilk celse.3 Ocak 2018 son celse.

Kardeşim çalışmıyor maalesef. Şu an sağlık problemi var.
Rabbim sizin de yolunuzu açık etsin inşallah.
 
Umutsuzluğa kapılmayın.Defalarca hakim değişti.Malum davalarda bir çok hakim açığa,göz altına alındı.Kardeşimin bütün davalarına farklı hakimler girdi.
Bir arkadaşımın boşanma davasında ise,hakim son celsede altınlarını almış mıydın kızım diye sormuş.
 
2 Kasım 2015 ilk celse.3 Ocak 2018 son celse.

Kardeşim çalışmıyor maalesef. Şu an sağlık problemi var.
Rabbim sizin de yolunuzu açık etsin inşallah.
Çok geçmiş olsun kardeşinize, acil şifalar dilerim.
Ahhh ahhh... O hakimlerin değişmesi ve dava yoğunluğu yüzünden bu haldeyiz. İkinci celse martta görülmüştü, üçüncü celseyi taa eylüle ertelediler:/

Diğer arkadaşınız boşanabildi mi? Altınlarını alabildi mi? O ne kadar uğraştı? Benim ziynet eşyaları davam ayrı görülüyor, sırf uzamasın en kısa zamanda kendi soyisime kavuşabileyim diye:/
 
Konu sahibi kusura bakmayın lütfen şahsi sorularımla işgal ettim konunuzu.. Az evvel nette biraz baktım da bozdurulmuş olsa da kadına borçlu olarak geri iade edilmesi gerekiyor yazıyordu. Bir vatandaş avukata sormuş hukuk sitesinde. Linki bulabilirsem atayım, belki buradan yürüyebilirsiniz.
 
Boşandı. Altını eşi ile ortak harcamış.Ortada bir altın yokmuş yani ama hakimin sorması bile çok büyük avantaj yani.
 
Boşandı. Altını eşi ile ortak harcamış.Ortada bir altın yokmuş yani ama hakimin sorması bile çok büyük avantaj yani.
Anladım, medeni kanunun kadından yana olması büyük avantaj dediğiniz gibi.

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah, kardeşinize de bundan sonrası için sağlıklı huzur dolu bir ömür dilerim.

Sorularıma sabırla cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. İyi akşamlar:)
 
Nasıl kötü insan bile denmeyecek kişilere denk gelmişsin canım resmen planlanmış gibi her şey Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin bir an önce kurtulursun inşallah
 
Altınlar ile ilgili daha önceden konuştuğunuz bir ortak arkadaşınız var mi?. Belki eşinizin arkadaşının eşi veya sizi seven onun uzaktan bir akraba . Daha önceden konuştuğunuz için belki işe yarar. Ama yalanlamak tabi bedava ve de şahitler sonradan tekrar yazılması skntili malesef.
 
Mesaj kayıtları, takılan Altınların düğünden görüntüleri, maaş tarihiniz ve kredinin yatırılma tarihleri gibi detaylara ulaşmaya çalışın. Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…