- 28 Temmuz 2016
- 814
- 2.721
- 113
- Konu Sahibi Mavimilena
-
Kendini sakın değersiz hissetme canım aldatmasının seninle alakası yok kanında varsa şerefsizlik karşısındaki dünya güzeli olsa da yapar için rahat olsun çok doğru bir karar vermişsin hep şu cümleyi tekrarla hepsi geçecek emin ol o 5 ay içinde yaşadıklarının nasıl üstesinden geldiysen bunun da üstesinden geleceksin sadece zaman
Aldatıldığımi ogrendigim gün şiddet uyguladı bu hayattaki kırmızı çizgim ihanet ve şiddettir asla geri dönüşü olamazdı çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Bilgim yok dava süreçleriyle ilgili ancak sizi tebrik ediyorum 7 senemi verdim, daha 5 aylık evliyim gibi bahanelerin arkasına saklanmadan kaçıp kendinizi kurtardığınız için. Her şey gönlünüzce olsun.
Önlisans mezunuyum bölümümü tamamlarsam iyi bir mesleğe sahip olabilirim ama şuan özel bir firmada memur maaşına dek bir gelir ile çalışmaktayım maddi anlamda hicbir sıkıntım yok çok şükür.ALLAH yardımcın olsun daha yaşın genç mesleğin varsa kariyerine odaklan ayrıca ilki olmadı diye aşka küsme sakın
Evet altınlarım dışında ne kadar tazminat alabilirim öğrenmek isterim avukatımla tabiki tüm hususları görüşüyoruz ama süreci yasamız kadınlarımızdan örnekler görmek isterim. Çok teşekkür ederim hayırlı olan ayrilmakmis ..altınlar kadına veriliyor ama gerisi hakkında. Bi bilgim yok bende yeni girdim bu yola. çocuğunuz olmadan ayrıldığınız için şanslısınız bence . inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim umarım hayat bundan sonra beni güzellikleriyle karşılar24 yaşında ki bir genç kadınısın bitik degil başlangıç olduğuna inanın hayata başlangıç mutluluğa güzelliğe başlangıç bir hayata adım attığını bilsin istedim
Hukuk boyutunu bilmiyorum bilenler yazar
Beni 1 yıldır aldatıyormuş yedek kullandığı telefon çıkardı herşeyi ortaya 7 yıllık bir olay değil yani. Inşallah teşekkür ederim.7 yıl nasıl saklamış kendini yok artık. Bir an önce kurtulursun umarım
Emin olun hayat herzaman güzel düşünerek güzel yaşanıyor.hayallerinizin peşini bırakmayınÇok teşekkür ederim umarım hayat bundan sonra beni güzellikleriyle karşılar
Ayrildigim güzel gunlerin hayalini kurarak başlıyorum o zaman.. bırakmayacağım teşekkür ederimEmin olun hayat herzaman güzel düşünerek güzel yaşanıyor.hayallerinizin peşini bırakmayın
ya bende aynı durumdaydm ve bana avukat bu konuda net bisey demedi. yaşanılanlar deliller maddi gelir durumları hep etken oluyomus miktar konusunda. ama kadınlar hep daha avantajlı demişti. inşallah her şey hayırlısıyla gönlünüzce olurEvet altınlarım dışında ne kadar tazminat alabilirim öğrenmek isterim avukatımla tabiki tüm hususları görüşüyoruz ama süreci yasamız kadınlarımızdan örnekler görmek isterim. Çok teşekkür ederim hayırlı olan ayrilmakmis ..
Biraz dişli bir avukat tuttum açıkçası ben altınlarım evlendikten sonra aldığımız evin yarışı dışında maddi manevi tazminat talep ettik. Davalı es çok kusurlu olduğu için tazminatımız yüksek olacak merak etme diyor.. siz ne zaman açtınız davanızı hayırlı olsun bu arada.ya bende aynı durumdaydm ve bana avukat bu konuda net bisey demedi. yaşanılanlar deliller maddi gelir durumları hep etken oluyomus miktar konusunda. ama kadınlar hep daha avantajlı demişti. inşallah her şey hayırlısıyla gönlünüzce olur
Yok sadece aldatması değil ki her türlü şiddeti de varmış 7 sene kendisini saklamış adam evlenene kadar. 5 ayda da gerçek yüzünü hemen çıkarmış.Beni 1 yıldır aldatıyormuş yedek kullandığı telefon çıkardı herşeyi ortaya 7 yıllık bir olay değil yani. Inşallah teşekkür ederim.
Evet o konuda haklisiniz bazen aynı evin içine girmeden anlaşılmıyormuş..Yok sadece aldatması değil ki her türlü şiddeti de varmış 7 sene kendisini saklamış adam evlenene kadar. 5 ayda da gerçek yüzünü hemen çıkarmış.
ben bu hafta içinde acicam insallah. biraz salladım bu dava konusunu. avukat biraz bekleyelim anlaşma saglanabilir falan dedi bende Bi kaç yıl uğraşmak istemediğim için bekledik ama sonuç tabiki çekişmeli olacak. benim işler Biraz karışık oldu da bu süreçteBiraz dişli bir avukat tuttum açıkçası ben altınlarım evlendikten sonra aldığımız evin yarışı dışında maddi manevi tazminat talep ettik. Davalı es çok kusurlu olduğu için tazminatımız yüksek olacak merak etme diyor.. siz ne zaman açtınız davanızı hayırlı olsun bu arada.
Anladim. Ben şiddete ugradigim için evden ayrildigim ilk hafta koruma kararı ile birlikte açtım davamı çekişmeli olarak.. siz neden boşanıyorsunuzben bu hafta içinde acicam insallah. biraz salladım bu dava konusunu. avukat biraz bekleyelim anlaşma saglanabilir falan dedi bende Bi kaç yıl uğraşmak istemediğim için bekledik ama sonuç tabiki çekişmeli olacak. benim işler Biraz karışık oldu da bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?