Boşanma Hikayem

yapiyonuz bari düzgün yapın da sonra elinizde patlamasin yaa :)) bizde de durum aynı hatta mahkeme 500 bin desin onu da çıkarır veririm demişti bana :) benim çekişmeli uğraşmıycagimi sandı ama o işler öyle olmuyo damarıma bastı artk :)) insallah süreçler bizlerin lehine gecer. şimdiden her türlü pisliğe kendimizi hazırlayalım derim Ben

Karşı taraf temyize felan goturup uzatabiliyor..inş 1.5 senedir...hakim değişirse de uzuyor baştan elw alıyor davayı...şahitler dinleniyor aldatma ispatı mal paylaşımı vs
Aldatma ispatı fotoğraf video ile delillerim sabit.. evlendikten sonra aldığımız eve de şerh koydurdum bakalım inşallah o kadar uzamayacak..

Dilekçe de türlü türlü iftiralar yazmıştı zaten ben bıçakla ona saldırmışım öldürmekle tehdit etmişim:) ama hakim ona gülecek çünkü evden canımı kurtararak zor kaçtım kendisi yalvardı yuvana dön diye mesajlar attı.. Ben davayı çekişmeli açınca böyle kivirdi. Hakim demeyecek sanki sana bıçak çeken kadına ne diye yalvardın o zaman diye bakalım ne diyecek :)

ee nasıl paçayı kurtarırım derdinde olunca :)) gülüyorum böyle olayları duyunca ve merak ediyorm benim başıma neler gelecek diye. insanlar ne kadar garip yaa sen bugün hadi kandırıyorsun kendini ve hakimi yada kandırdığını sanıyorsun yarın öbür gün karma yada ilahi adalet ne derseniz o gelip seni vurunca ne yapacaksın acaba

Kıvırma peşinde olduğu belli zaten 2. Dilekçemize cevap yazmadı süresi geceli 15 gün oldu bakalım duruşmayı bekliyorum :) siz bu hafta açacaksınız davanızı degil mi ?

Kıvırma peşinde olduğu belli zaten 2. Dilekçemize cevap yazmadı süresi geceli 15 gün oldu bakalım duruşmayı bekliyorum :) siz bu hafta açacaksınız davanızı degil mi ?
evet bugün avukat dava başvuru dilekcesinin taslak olarak gönderdi bana onu inceliycem gece sağlam kafayla yarın da tekrar dönüş yapcam. sonrası da bakalım hayat bize ne getirirse :)

evet bugün avukat dava başvuru dilekcesinin taslak olarak gönderdi bana onu inceliycem gece sağlam kafayla yarın da tekrar dönüş yapcam. sonrası da bakalım hayat bize ne getirirse :)
Güzellikler getirecek insallah ben inanıyorum güzel günler gelecek :)

hakkında hayırlısı olsun canım

İnanamıyorum , cinsi sapik mi çıktı insanları taniyamamak ne kötü , Allah yardım etsin size...

merhaba. çekişmeli dava baya uzun sürüyor ne yazikki. bende aldatıldıgım için açmıştım mahkemeyi 31,07,19 da hala devam ediyor. mahkeme aldatıldıgını illa net olarak görmek istiyor. ben telefon kayıtlarını istedim anca geldi daha haziranda gene var mahkeme.
elinde aldatıldıgını kanıtlar resim mesaj falan varsa onlarıda ver mutlaka avukatına. psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç olucak hazırlıklı ol. çok çirkinleşiyor karşı taraf bu durumda kendini haklı göstermek için. Allah şimdiden kuvvet versin sana.
acı konusuna gelince 2 yıl oldu nerdeyse benim hala içim acıyor ara ara. ama sen destekde alıyorsun umarım daha kolay atlatırsın bu hissi. hakkında hyırlısı olsun

İnanamıyorum , cinsi sapik mi çıktı insanları taniyamamak ne kötü , Allah yardım etsin size...
Evet çok çok üzgünüm bu konuda çok teşekkür ederim.. en ufak hatamı aylarca büyüten kvdem oğlum bir hata yapmış tövbe etti sende affet dedi..

Benim tüm kanıtlarım ortada aslında fotoğraf ve video delili sağolsun Her şeyi fotoğraflamış bakalım benim ne kadar uzun sürecek çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…