- 11 Şubat 2021
- 189
- 166
- 23
- Konu Sahibi Mavimilena
-
yapiyonuz bari düzgün yapın da sonra elinizde patlamasin yaa :)) bizde de durum aynı hatta mahkeme 500 bin desin onu da çıkarır veririm demişti bana :) benim çekişmeli uğraşmıycagimi sandı ama o işler öyle olmuyo damarıma bastı artk :)) insallah süreçler bizlerin lehine gecer. şimdiden her türlü pisliğe kendimizi hazırlayalım derim BenBenimki de bana ben hicbir seu vermem git mahkemeye orası ne derse o dedi :) mahkeme celbi gidince tutuştu biraz ama kafadan kırık biraz kendisi gezip tozdugu kadınlarla fotoğraf atmaya devam etti sonrasında onları da alıp delil dilekcemle birlikte sundum mahkemeye..
Aldatma ispatı fotoğraf video ile delillerim sabit.. evlendikten sonra aldığımız eve de şerh koydurdum bakalım inşallah o kadar uzamayacak..Karşı taraf temyize felan goturup uzatabiliyor..inş 1.5 senedir...hakim değişirse de uzuyor baştan elw alıyor davayı...şahitler dinleniyor aldatma ispatı mal paylaşımı vs
Dilekçe de türlü türlü iftiralar yazmıştı zaten ben bıçakla ona saldırmışım öldürmekle tehdit etmişim:) ama hakim ona gülecek çünkü evden canımı kurtararak zor kaçtım kendisi yalvardı yuvana dön diye mesajlar attı.. Ben davayı çekişmeli açınca böyle kivirdi. Hakim demeyecek sanki sana bıçak çeken kadına ne diye yalvardın o zaman diye bakalım ne diyecek :)yapiyonuz bari düzgün yapın da sonra elinizde patlamasin yaa :)) bizde de durum aynı hatta mahkeme 500 bin desin onu da çıkarır veririm demişti bana :) benim çekişmeli uğraşmıycagimi sandı ama o işler öyle olmuyo damarıma bastı artk :)) insallah süreçler bizlerin lehine gecer. şimdiden her türlü pisliğe kendimizi hazırlayalım derim Ben
ee nasıl paçayı kurtarırım derdinde olunca :)) gülüyorum böyle olayları duyunca ve merak ediyorm benim başıma neler gelecek diye. insanlar ne kadar garip yaa sen bugün hadi kandırıyorsun kendini ve hakimi yada kandırdığını sanıyorsun yarın öbür gün karma yada ilahi adalet ne derseniz o gelip seni vurunca ne yapacaksın acabaDilekçe de türlü türlü iftiralar yazmıştı zaten ben bıçakla ona saldırmışım öldürmekle tehdit etmişim:) ama hakim ona gülecek çünkü evden canımı kurtararak zor kaçtım kendisi yalvardı yuvana dön diye mesajlar attı.. Ben davayı çekişmeli açınca böyle kivirdi. Hakim demeyecek sanki sana bıçak çeken kadına ne diye yalvardın o zaman diye bakalım ne diyecek :)
Kıvırma peşinde olduğu belli zaten 2. Dilekçemize cevap yazmadı süresi geceli 15 gün oldu bakalım duruşmayı bekliyorum :) siz bu hafta açacaksınız davanızı degil mi ?ee nasıl paçayı kurtarırım derdinde olunca :)) gülüyorum böyle olayları duyunca ve merak ediyorm benim başıma neler gelecek diye. insanlar ne kadar garip yaa sen bugün hadi kandırıyorsun kendini ve hakimi yada kandırdığını sanıyorsun yarın öbür gün karma yada ilahi adalet ne derseniz o gelip seni vurunca ne yapacaksın acaba
evet bugün avukat dava başvuru dilekcesinin taslak olarak gönderdi bana onu inceliycem gece sağlam kafaylaKıvırma peşinde olduğu belli zaten 2. Dilekçemize cevap yazmadı süresi geceli 15 gün oldu bakalım duruşmayı bekliyorum :) siz bu hafta açacaksınız davanızı degil mi ?
Güzellikler getirecek insallah ben inanıyorum güzel günler gelecek :)evet bugün avukat dava başvuru dilekcesinin taslak olarak gönderdi bana onu inceliycem gece sağlam kafaylayarın da tekrar dönüş yapcam. sonrası da bakalım hayat bize ne getirirse :)
bende inanıyorum artk bunaGüzellikler getirecek insallah ben inanıyorum güzel günler gelecek :)
Bakalım şimdilik duruşmayı bekliyorum ben :)bende inanıyorum artk bunaBi an önce şu dava da sonuclansa tamamen mutlu olcam gibi hissediyorum
hakkında hayırlısı olsun canımHepinize canı gönülden iyi akşamlar dilerim öncelikle..
Hanımlar 7 yıllık bir birliktelik 5 aylık evliliği Ocak ayında evden ayrılarak baba evine gelerek sonlandirdim davamı o ay içerisinde açtım. Mayis ayında ilk duruşma gerçekleşecek insallah.
Ayrılma sebeplerine gelirsek aldatilma fiziksel-psikolojik-cinsel şiddet, ailesinin hakaretleri, eve geç gelme veya hiç gelmeme tamamen beni hiçe sayma sebeplerinden dolayı en sonda aldatıldığımi öğrenince açtım davayı.
Benim hatam şudur ki balık baştan kokmuştu ve ben evlenmiştim.. tabi o zamanlar tek sorun ailesiydi ben uzaktalar bir şekilde seviyorsak bu evlilik iyi olur dedim ama evlendigim adam tam manasıyla Manyak cıktı.. hakaret şiddet vs derken dediğim gibi aldatildigim için ayrılmaya karar verdim ve şuan da bitik durumdayım çok üzgünüm..
Yaşım 24 bu arada.. Destekleriniz için açtım konuyu. Davamı çekişmeli olarak açmış bulunuyorum karşı taraf altınlarımı vermeyi kabul etmedi 1 yıl dolmadigindan da anlaşmalı boşanamıyoruz. Benim sizlere sormak istediğim çekişmeli dava açıp tazminat alan var mı ne kadar aldınız davanız ne kadar süre içinde sonuçlandı? Birde tam olarak bu aldatilma acısı ne zaman geçiyor.. psikolog tedavisine de başladım ama kendimi çok değersiz hissediyorum.. Gelecek yorumlar içinde şimdiden teşekkürler..
dava açıldıktan ne kadar zaman sonraya verdiler günü??Bakalım şimdilik duruşmayı bekliyorum ben :)
Teşekkür ederim insallahhakkında hayırlısı olsun canım
Davayı 25 ocakta açtım mart ayında gün verdiler 5 mayısa canim.dava açıldıktan ne kadar zaman sonraya verdiler günü??
benim seneyi bulur o zamanDavayı 25 ocakta açtım mart ayında gün verdiler 5 mayısa canim.
Valla bilmiyorum at gibi gittim it gibi geri geldim.. kendimi tam manasıyla böyle hissediyorum.benim seneyi bulur o zamanevlenmek boşanmaktan zor derler bide
İnanamıyorum , cinsi sapik mi çıktıYani bu adam birde aldatmanin yaninda cinsi bir sapık çıktı malesef günü birlik kadınlarla yatıp kalkıp gizlice fotoğraflamış.. hepsini alıp sundum mahkemeye insallah iyi bir tazminat alırım.. Çok teşekkür ederim sizde boşanmıştınız sanirim tazminat alabildiniz mi?
geçer inşallah bu gunler de hayırlısıyla Bi sonuçlansn her şey :)Valla bilmiyorum at gibi gittim it gibi geri geldim.. kendimi tam manasıyla böyle hissediyorum.
Evet çok çok üzgünüm bu konuda çok teşekkür ederim.. en ufak hatamı aylarca büyüten kvdem oğlum bir hata yapmış tövbe etti sende affet dedi..İnanamıyorum , cinsi sapik mi çıktıinsanları taniyamamak ne kötü , Allah yardım etsin size...
Benim tüm kanıtlarım ortada aslında fotoğraf ve video delili sağolsun Her şeyi fotoğraflamış bakalım benim ne kadar uzun sürecek çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz icinmerhaba. çekişmeli dava baya uzun sürüyor ne yazikki. bende aldatıldıgım için açmıştım mahkemeyi 31,07,19 da hala devam ediyor. mahkeme aldatıldıgını illa net olarak görmek istiyor. ben telefon kayıtlarını istedim anca geldi daha haziranda gene var mahkeme.
elinde aldatıldıgını kanıtlar resim mesaj falan varsa onlarıda ver mutlaka avukatına. psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç olucak hazırlıklı ol. çok çirkinleşiyor karşı taraf bu durumda kendini haklı göstermek için. Allah şimdiden kuvvet versin sana.
acı konusuna gelince 2 yıl oldu nerdeyse benim hala içim acıyor ara ara. ama sen destekde alıyorsun umarım daha kolay atlatırsın bu hissi. hakkında hyırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?