Boşanma Hikayem

psikolojik destek ve aynı zamanda işinize hobilerinize , ailenize yeterince zaman ayırın zamanla geçecektir acınız
Kolay gelsin

Ne varsa benim gibi herşeyi yaşamışsınız umarım zaman bizim için güzel seylerde gösterir artık..
İnşallah.. konunuzu okurken zaten biraz kendimi gördüm. bizimde toplam 6 yılımız birlikte geçmişti bende 24 yaşındayım falan hayat ne garip farklı yaşamlar benzer olaylar. akıllılık etmenize sevindim ben o kadar cesaretli olamamistm ilk yılmda bazı şeyleri görmeme rağmen bide üstüne çocuğumuz oldu. kızım benim canım ama böyle Bi yaşamı ona sunacağım için içim buruk

psikolojik destek ve aynı zamanda işinize hobilerinize , ailenize yeterince zaman ayırın zamanla geçecektir acınız
Kolay gelsin
Psikolojik destek alıyorum önümüzdeki hafta 2. Seansim gerçekleşecek. Teşekkür ederim pandemi de azalmaya başladığı an kendimi gezmelere vereceğim.

Neden öyle düşünüyorsunuz asıl boşanmasaydınız kızınıza bu hayatı reva görmüş olacaktınız. Büyüsün güçlü duran bir annesi olduğu için gurur duyacak insallah sizinle. Davayı çekişmeli mi açacaksınız? Lütfen hicbir hakkınızı bırakmayın en azından kızınız için.

Eşinize o kadar kızdım ki..
Ve bu ara böyle şeyler okuya okuya ,yasaya yasaya feminist olup çıkacağım sanırım.
Allah'a havale edin, O çok iyi bilir ve yapar.
Evliliğin ilk 5 ayında ne aldatması ya, inşallah şöyle esaslı bir tazminat öder

Yani bu adam birde aldatmanin yaninda cinsi bir sapık çıktı malesef günü birlik kadınlarla yatıp kalkıp gizlice fotoğraflamış.. hepsini alıp sundum mahkemeye insallah iyi bir tazminat alırım.. Çok teşekkür ederim sizde boşanmıştınız sanirim tazminat alabildiniz mi?

Yok ilk durusma iki ay sonra ,daha yolumuz var bizim

Tazminat konusunda burdan net bir bilgi alamazsınız. Her olay kendine özeldir. İki tarafın da kusur oranı dikkate alınır, daha fazla kusurlu olan tazminat alamaz. Darp raporunuz vardır umarım, aldatılma ve darp somut delillerle desteklenirse yine miktarına iki tarafın da sosyoekonomik durumuna göre Hakim karar verir.
Yani objektif değil tamamen subjektif bir olay. O yüzden kimse size şu kadar tazminat alırsın demez, diyemez. Anlaşmalı olsaydı güzel olurdu böyle biraz beklemeniz gerkcek.

Çekişmeli ve mal paylaşım tazminat vs varsa pandemide de var 4 yıldan once bitmez sanırım davanız....gordugum ornekler oyle...

Adam anlaşmaya gitmedi malesef hicbir şey vermem dedi mecbur çekişmeli açtım davayı somut delilim var çok şükür 10 adet kadınla aldatmaya dait fotoğraf ve video delilim var. Eve geç gelme hakaret vs mesajlarla kanıtladım. Dilekçeye evi paylaşmak istemediğini altınları alıp gittiğimi yazmış.. Altınları alabildiğim takdirde anlaşmalı boşanmak istediğimi belirttigim halde işi yokuşa sürdü malesef.

Benim de mayıs 'ta ön duruşma var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah çekişmeli mi davanız?
Evet anlaşmalı istedim anlaşamadık çekişmeli açmak zorunda kaldım.Bu arada ben hiç hayatımda psikolojik destek almadım çok da pahalı değiyor mu faydasını gördünüz mü ilk seansta bile

Evet anlaşmalı istedim anlaşamadık çekişmeli açmak zorunda kaldım.Bu arada ben hiç hayatımda psikolojik destek almadım çok da pahalı değiyor mu faydasını gördünüz mü ilk seansta bile
Bende ilk kez destek aldim açıkçası ilk seans 1 saat boyunca ağlamakla geçti kucagim pecetelerle doldu.. Rahatladım gerçekleri görmemi sağladı. Benimde destek alıcak durumum yok aslında maaşım iyi ama avukata ödeme yapıyorum ailem destek oldu psikolog konusunda.

zamanında boşanmadıgım için bu şekilde düşünüyorm hamile kalmadan önce yani.. inşallah öyle olur kızım olmasaydı ilk başlarda çok güzel dağıtırdm ve toparlayamazdm beni tutan o oldu ve şimdi Bi çok şeyin çok daha farkındayım iyiki var o yüzden. dava çekişmeli olacak. anlaşmak için konuştuk ve birileri bana Bi kuruş bırakmadan boşanma derdinde olduğu için anlasma sağlanamadı. zaten rest falan çekmişti konuşmak istediğimde ben sana bisey vermem mahkemeye git diye. keşke anlaşma saglansaydi uğraşmak zorunda kalmazdım ama uğraş benle dedi uğraşcaz mecburen. maddi manevi tazminat nafaka falan istiyoruz bakalım sonuç ne olacaksa yaşayıp gorcez.

Benimki de bana ben hicbir seu vermem git mahkemeye orası ne derse o dedi :) mahkeme celbi gidince tutuştu biraz ama kafadan kırık biraz kendisi gezip tozdugu kadınlarla fotoğraf atmaya devam etti sonrasında onları da alıp delil dilekcemle birlikte sundum mahkemeye..

Çekişmeli ve mal paylaşım tazminat vs varsa pandemide de var 4 yıldan once bitmez sanırım davanız....gordugum ornekler oyle...
Tazminat talebi davayı uzatır istemesek mi demistim avukata,süreyi etkilemez demişti ama tereddutteyim.

Siz ciddi misiniz çok kötü oldu bu şimdi. Avukatım 1 buçuk yıl kadar sürecek demişti umarım 4 yıl kadar sürmez..

Karşı taraf temyize felan goturup uzatabiliyor..inş 1.5 senedir...hakim değişirse de uzuyor baştan elw alıyor davayı...şahitler dinleniyor aldatma ispatı mal paylaşımı vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…