Amin Allah razı olsun düşünün ki tek başıma doğum yaptım, 2. Gun hastaneye geldi enistesi ile birlikte bir ihtiyacın var mi dedi sanki yabancı biri zaten 8 aylıkken gittim baba evine bir kere bile sormamis ihtiyacimi, o an ondan baska bir seye ihtiyacım olmadığını bildigi halde bunu sormasiyla yok dedim. Wptan engeli kaldirdi sadece cocugun resimlerini attim 3 gun, sonra para isteyince hakaret etmeye basladi, iste madem gittin sana bakarız diyen ailen baksin sana vs gibi sozler etti ve engelledi. Dilekcede hastanedeyken hastane ucretini odemek istemis ama ben ailem odeyecek demisim, iste çocuğu görmek istemişler ama gostermemisiz gibi sacma seyler de yazıyor. Tek hissettgim okurken acı çektiğim oldu ama ertesi gün güldüm yazdiklarina ve daha da guclenmeliyim dedim. Bir av var gorusucem yarın ama tabi ozel av, karsi taraf iyi bir av ayarlamis belli yazilanlardan gerci ispati olmayan seyleri yazmasi sonradan avukata da bakis acimi degistirdi. Ama yine de gücümü kaybetmemek adina tanidik vasıtasıyla belki bu av olursa hemen vekalaeti cikaririm duzgun bir dilekfe yazabilirim inşallah. Sizin dava bitti mi sürüyor mu acaba. Bir de hakimim kadın nedense bir rahatladim halimi anlar dedim ama işte bu ulkenin adaletine de guvenemiyorm cogu zaman