- 29 Nisan 2017
- 737
- 1.815
- 43
- 42
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
TeşekkürlerÇok sevindim kahve. Insallah iki taraf da hatalarını objektif bir sekilde görür ve duzeltmek icin caba gosterir. Hersey de gönlünüzce olur.
Lutfen soyledigim seyi yabana atma ve sed destegi icin sosyal hizmet merkezine git. Tek bir dilekce yazacaksin durumunuzu anlatan. Okadar. En azindan sen ise girene kadar aylik 450 lira mutfak masrafin olur bir ihtiyacı görür. Ihmal etme zor bisey degil.
Bu arada da senin de calisirken mutlu olacagin bir iş bulursun insallah. Sed icin basvururken ordaki uzmanlara danis belki evliligin icin aile danisma merkezine de yönlendirme yapabilirler. Mutluluklar dilerim.
Çok sevindim böyle olacağı belliydi, fevri davrandı muhtemelen. İnşallah sorunları aşarsınız, bundan sonra çok mutlu olunSabah beraber uyandık dün gece yanıma yatmış
Uyanınca seni sık Boğaz etmek istemiyorum o yüzden kahvaltı yaparken konuşalım dedi
Konuştuk
Ona güvenmemi benden başkasına dokunmadıgını yada sevmediğini söyledi
Borçların sorumlusu benim düzgün kararlar alamadım ama senin yardımına ihtiyacım var mecburum o yüzden bi iş bul dedi
Bazı mahrem sorunlarımızı da açıklıkla konuştuk
Sabah giderken günler haftalar sonra gülerek çıktı evden
Şimdi iş bulmam lazım
Sağol canım inşallahÇok sevindim böyle olacağı belliydi, fevri davrandı muhtemelen. İnşallah sorunları aşarsınız, bundan sonra çok mutlu olun
Bu iddialar tamamen konu sahibinin iddiası. Adamın borcu vardır eyvallah ama ailesine para yedirmesi kısmı mantığa zerre uymuyor. Bir insan 3 kişilik aileyi asgari ücretle geçindirip arta kalan parayı da başkasına yediriyor. Mümkün mü bu? Asgari ücretle 3 kişi nasıl geçinir? Konu sahibi ilk konuda taşlanınca bunları hep sonradan sonradan eklemiş ve açıkçası ben adamın ailesine para yedirdiğine inanmıyorum. Mantığa aykırı çünkü ortada yiyecek para Yok.Sakin ol şampiyon. Buraya 10 yildir uyeyim kocam uhuu diye aglayan kadinlara ilk sordugum isin var mi sorusudur. Kadin calismali benim icin alternatifi bile olmayan bir durumdur bu. Maasi standart ustunde ve harcamalarima mudahale etmeyen bir adamla evli olmama ragmen 29 yasinda dersaneye gidip sirf kafam rahat olsun diye atanip memur oldum cocugu bile sirf bu sebeple 30 yasimda yaptim. Ama bu durum farkli.adam borca batmis ailesine yedirmis evde bebek var. Sen gece calis cocuga annem baksin bana para getir diyor. 300 tl daha uygun gunduz yapilan bir isi parasi az diye kabul etmiyor. Bu sebeple bosanmaya karar verdi simdi de kivirdi. Insanlari yazdiklari 4 cumlelik mesajla yargilamayin.
Hiçbirşeyi ispat etmek zorunda değilimBu iddialar tamamen konu sahibinin iddiası. Adamın borcu vardır eyvallah ama ailesine para yedirmesi kısmı mantığa zerre uymuyor. Bir insan 3 kişilik aileyi asgari ücretle geçindirip arta kalan parayı da başkasına yediriyor. Mümkün mü bu? Asgari ücretle 3 kişi nasıl geçinir? Konu sahibi ilk konuda taşlanınca bunları hep sonradan sonradan eklemiş ve açıkçası ben adamın ailesine para yedirdiğine inanmıyorum. Mantığa aykırı çünkü ortada yiyecek para Yok.
Bakın eşim annesinin telefonun fatura sını yıllarca ödedi kaynıma kızlarla buluşurken yıllarca harçlık verdi kp der hep 50 100 ne denk getirirse aldı geri vermedi askerde ki kaynıma her ay para gönderdi tam 5 yıldır evimde sadece 3 tane tabak la misafir ağırlıyorum 5 yıldır aynı halının üstünde oturuyorum bu halı da kayınvalidemin çeyiz inde olan halısı baya eski ve kullanışsız herşeyi tek tek açıklamak zorunda değilimBu iddialar tamamen konu sahibinin iddiası. Adamın borcu vardır eyvallah ama ailesine para yedirmesi kısmı mantığa zerre uymuyor. Bir insan 3 kişilik aileyi asgari ücretle geçindirip arta kalan parayı da başkasına yediriyor. Mümkün mü bu? Asgari ücretle 3 kişi nasıl geçinir? Konu sahibi ilk konuda taşlanınca bunları hep sonradan sonradan eklemiş ve açıkçası ben adamın ailesine para yedirdiğine inanmıyorum. Mantığa aykırı çünkü ortada yiyecek para Yok.
Bakın eşim annesinin telefonun fatura sını yıllarca ödedi kaynıma kızlarla buluşurken yıllarca harçlık verdi kp der hep 50 100 ne denk getirirse aldı geri vermedi askerde ki kaynıma her ay para gönderdi tam 5 yıldır evimde sadece 3 tane tabak la misafir ağırlıyorum 5 yıldır aynı halının üstünde oturuyorum bu halı da kayınvalidemin çeyiz inde olan halısı baya eski ve kullanışsız herşeyi tek tek açıklamak zorunda değilim
Su anahtar olayi nedir cok merak ettimHiç şüphelenmemiştim şimdiye kadar ama anahtar olayı hep takılıyordu kafama
Her hafta 50 100 tl gittiğini düşünürseniz ne demek istediğimi anlarsınız ama neyse neden beni bu kadar kafaya taktınız anlamadımHer neyse beni inandırmak zorunda değilsin , beni inandırman çözüm De değil zaten. Umarım en kısa sürede bir iş bulur , ailene eşine destek olursun.
Annenle de görüşme bana kalırsa. Eşin adam olsaydı da seni çalıştırmazdı , amcanın oğluyla evlenseydin böyle olmazdı , bak o bu ev almış diye konuşan bir annenin size zerre faydası dokunmaz zaten.3 kişi asgari ücretle geçinemez kaldı ki ev alsın. Anneniz hangi dünyada yaşıyor hakikaten ilginç. Madem kendin de farkındasın etkilendiğinin annenin lüzumsuz konuşmalarını bir şekilde durdurman gerekiyor.
50-100 lira vermiş almış bunların mesele olduğu bir maddiyat kimin psikolojisini sağlıklı bırakır? 50-100 lira şu devirde "para yedirdi" denecek meblağ değil. Çocuğun gelmiş 4 yaşına artık çocuk bahanesi çoktan kalkmış. Farkında isen arkadaşlar çocuk kaç aylık diye soruyor çünkü çocuğum var çalışamam demenizden yenidoğan yada emzikli bebek algısı oluşuyor.
Beni yada başkasını inandırmayı bırakın bir an evvel uygun bir iş bulun.. tek çözüm bu
Önceki konumda yazmıştım iş yerinin verdiği anahtara anahtarlık yaptırmış ve kavga çıkmıştıSu anahtar olayi nedir cok merak ettim
Bakındim goremedimÖnceki konumda yazmıştım iş yerinin verdiği anahtara anahtarlık yaptırmış ve kavga çıkmıştı
Kendi kendinizi bozuyorsunuz siz ama.Her neyse beni inandırmak zorunda değilsin , beni inandırman çözüm De değil zaten. Umarım en kısa sürede bir iş bulur , ailene eşine destek olursun.
Annenle de görüşme bana kalırsa. Eşin adam olsaydı da seni çalıştırmazdı , amcanın oğluyla evlenseydin böyle olmazdı , bak o bu ev almış diye konuşan bir annenin size zerre faydası dokunmaz zaten.3 kişi asgari ücretle geçinemez kaldı ki ev alsın. Anneniz hangi dünyada yaşıyor hakikaten ilginç. Madem kendin de farkındasın etkilendiğinin annenin lüzumsuz konuşmalarını bir şekilde durdurman gerekiyor.
50-100 lira vermiş almış bunların mesele olduğu bir maddiyat kimin psikolojisini sağlıklı bırakır? 50-100 lira şu devirde "para yedirdi" denecek meblağ değil. Çocuğun gelmiş 4 yaşına artık çocuk bahanesi çoktan kalkmış. Farkında isen arkadaşlar çocuk kaç aylık diye soruyor çünkü çocuğum var çalışamam demenizden yenidoğan yada emzikli bebek algısı oluşuyor.
Beni yada başkasını inandırmayı bırakın bir an evvel uygun bir iş bulun.. tek çözüm bu
Aa simdi Anladim.Peki o konu oylemi kaldi belki dogru soyluyordur.Yanlis anlamayin ama esiniz zaten asgari ücretle calismiyormuydu o isler biraz maddiyata bakar bence sonucta gelir belli giden belli bu konuda baska bir suphe duydunuzmuÖnceki konumda yazmıştım iş yerinin verdiği anahtara anahtarlık yaptırmış ve kavga çıkmıştı
Allah razı olsun bakın anlatamıyorum ilk 2 yıl eşim evimize değil onlara harcadı parayı evde bişey yokken kardeşine ayrı babasına ayrı kv deye ayrı para yedirtti sonra da işler sarpa sarmaya başladı işte bu hale geldikKendi kendinizi bozuyorsunuz siz ama.
Asgari ucretle 3 kisi nasil gecinir diyorsunuz sonra da 50-100 lira para yedirdi denecek meblag degil diyorsunuz.
1300 lirayla gecinen 3 kisi icin 50 liranin ne ifade ettigini biliyor musunuz?
3000 lira maas alan insanın 500 lirasina bedel belki.
Hayır duymadımAa simdi Anladim.Peki o konu oylemi kaldi belki dogru soyluyordur.Yanlis anlamayin ama esiniz zaten asgari ücretle calismiyormuydu o isler biraz maddiyata bakar bence sonucta gelir belli giden belli bu konuda baska bir suphe duydunuzmu
Cok iyi anliyorum sizi evet ev gecindirmiyorum colugum cocugum yok ogrenciyim belki yari paranizla gecimimi sagliyorum bilirim yani 50 lira ekstradan bi kitap masrafi ciksa mutfaga bi sey alamiyor insan bogazindan kisiyor. 10 lira bile ne kadar kıymetli, baskasi icin cuzdanindan 100 lira dusse hissetmez belki ama az parayla geciniyorsan durum budur nasil anlamiyorlar bilmiyorum bazen bile bile insanin ustune gelmek icin yapiyorlar diye dusunuyorumAllah razı olsun bakın anlatamıyorum ilk 2 yıl eşim evimize değil onlara harcadı parayı evde bişey yokken kardeşine ayrı babasına ayrı kv deye ayrı para yedirtti sonra da işler sarpa sarmaya başladı işte bu hale geldik
Kendi kendinizi bozuyorsunuz siz ama.
Asgari ucretle 3 kisi nasil gecinir diyorsunuz sonra da 50-100 lira para yedirdi denecek meblag degil diyorsunuz.
1300 lirayla gecinen 3 kisi icin 50 liranin ne ifade ettigini biliyor musunuz?
3000 lira maas alan insanın 500 lirasina bedel belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?