- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Cok tesekkur ederim arkadaşım. Biz alışkınız böyle tepkilere. Ben kimseyi tehdit etmedim kirmak da istemedim ama gercekten ikisi bir olup beni yedilerYa su mesajlari kendi algiladiginiz noktalara cekmesek keske kadin siddet aldatma dovme sovme gibi asirilik olmayan evliliklerde terapi eslerin destek almasiyla bazi evliliklerin kurtarabildigini Belirtmek istemis hemen vazgecmek yeribe bu yoluda deneyebileceklerini onlarin evliligindede o noktalarin olmadigini denenebilecegini belirtmis kimseye gurursuz ol falan dememis ki ustune gitmissiniz
Cocuklar icin danismanlik ve egitim tedbiri alabilirler merkezden. Hiperaktivite icin ve psikolojik sorunlar icin psikologlarimiz var.Durubeyaz16 kardeş bir ablam var şeker hastası,eşi memur,kirada oturuyorlar,tokiden ev alacaklar 40 bin borçları var taksit ödüyorlar. Ablamın iki çocuğu var,bi kız bi oğlan. Kız açık lise okuyor psikolojik sorunları var. Oğlan desen hiperaktif. Ablam birde 16 yaşında oğlunu kaybetti 4 sene önce lösemiden. Zor şer geçiniyorlar. Acaba onlarda yardım alabilir mi sosyal hizmetlerden? Bizler yardımcı olalım diyoruz ama gururuna yediremiyor. Uykulu limon kardeş kusura bakma konuna alakasız yazdım ama. Allah yardımcınız olsun.
Çok sağolun. Ablama söyleyim. Sosyal hizmetler ne gibi konularda yardım eder bilmiyordum iyi bir bilgilendirme oldu. Teşekkür ederim.Cocuklar icin danismanlik ve egitim tedbiri alabilirler merkezden. Hiperaktivite icin ve psikolojik sorunlar icin psikologlarimiz var.
Maddi destek konusunda uzmanlar eve gelir inceleme yapar ve 15 gun icinde komisyon karar verir. Net bisey diyemeyecegim cunku asgari yasam sartlarini saglayamama sarti var destek icin. Devlet memuru eş sarti saglamayabilir.
Yine de bence basvurup en azindan psikolojik destek alabilirler
Rica ederim şu avatarı değiştirin çok sinir oluyorum bakınca ciddiye alıp yorum yapası gelmiyor insanın.eşimle dün konuştuk
yani o konuştu ben dinledim ve bugün avukatla görüşmeye gideceğiz anlaşmalı boşanacagız
çok korkuyorum çok
Valla vermiş olduğunuz bilgi gerçekten çok faydalı Allah razı olsun sizden. Ben ilk okuduğumda yanlış anlamışımCok tesekkur ederim arkadaşım. Biz alışkınız böyle tepkilere. Ben kimseyi tehdit etmedim kirmak da istemedim ama gercekten ikisi bir olup beni yediler
Insallah siz bunlari yasamazsiniz dedim ve ciddiydim bu u soylerken. Bazen bizim de psikolojimiz çöküyor gorduklerimiz karsisinda.
Sabrımızı kaybedebiliyoruz. Ben kırdıysam ozur dilerim arkadaslari. Ben tam konusamadan tepki gosterdikleri icin kendimi de anlatamadim haliyle.
Tesekkur ederim tekrar
katiliyorum size eltim ilkokul mezunu temizlik personeli ancak calisma saatleri cok guzel ve benden cok guzel para aliyor ben ucretli ogretmenlik yapiyorum maas az.Evet egitim almaniz cok iyi olurdu. Ama hüzünlenmek yerine harekete gecin. Sartlari esitleyin. Calisin ve guclenin. Bunun icin illa egitime gerek yok. Bizim kurumda hanimlar var mesela temizlik yapiyorlar veya rest kisminda calisiyorlar veya servis kismimda.Cok mutlular. Siz guclendikce esiniz uzerinizde baski uygulayamaz. Yuvayi kurtaracaksaniz bu yolla kurtarin..tabii uzman varken bize.laf dusmez dayak seviyesine kadar da bekleyin.Oyle de bi secenek var.
Acayip bi yorgunluk var üstümde eşim Yen'i geldi bana sevdiğim çikolata yı almış onu verdi hiç konuşmuyorNasılsın canım naptınız habersiz bırakma bize inşallah güzel haberlerle gelirsin
Konuştum herşeyi anlattım döktüm içimisiz de bu firsat konustunuz dimi icinizi doktunuz yine de hemen canim cicimli olma biraz mesafeli dur ancak uzgun oldugunu da gorsun ki esini uzmemesi gerektigini anlasin uygun bir is bularak calisin tabi ancak esinizinde onceliginin sizin evinizin oldugunu anlat.insallah mutlu olursunuz.
Hakkinizda hayirlisi olsun,hemen yelkenleri suya indirmeyin temkinli olun,saglam adimlar atin,is konusunda da tabiki calisip esinize destek olabilirsiniz ama yapabileceginiz sevebileceginiz bir is olsunSabah beraber uyandık dün gece yanıma yatmış
Uyanınca seni sık Boğaz etmek istemiyorum o yüzden kahvaltı yaparken konuşalım dedi
Konuştuk
Ona güvenmemi benden başkasına dokunmadıgını yada sevmediğini söyledi
Borçların sorumlusu benim düzgün kararlar alamadım ama senin yardımına ihtiyacım var mecburum o yüzden bi iş bul dedi
Bazı mahrem sorunlarımızı da açıklıkla konuştuk
Sabah giderken günler haftalar sonra gülerek çıktı evden
Şimdi iş bulmam lazım
sevindim eger niyetler evliligi surdurme gecinme olursa duzelir herseyKonuştum herşeyi anlattım döktüm içimi
Bilmiyorum artık yaşayarak göreceğiz
Kendin bul işi dedi bakalımHakkinizda hayirlisi olsun,hemen yelkenleri suya indirmeyin temkinli olun,saglam adimlar atin,is konusunda da tabiki calisip esinize destek olabilirsiniz ama yapabileceginiz sevebileceginiz bir is olsun
İnşallah hayırlısı olursevindim eger niyetler evliligi surdurme gecinme olursa duzelir hersey
Sorununuz neBizde bosanicaz sanırım.
Beni babamın evine bıraktı.
Eşimin de benden önce yaptığı borçlar vardı, evlendikten sonra öğrendim. Öderim ama kendine gelince geri alırım dedim ve aldım, benle alakası yoktu borcun baştan söyleseydi almazdım geri. Bu konularda hem fedakar hem bencilim. Sen bu fedakarlığı yapıyorsan o da sana karşılığını verecek. Ailesine 1 lira bile vermeyecek bundan sonra. Kimseye seni ezdirmeyecek, senden bir şey saklmayacak gibi .. Ne istiyorsan söyle eşine. Yan çizdiğini hissedersen bu topun altına girme hiç.Sabah beraber uyandık dün gece yanıma yatmış
Uyanınca seni sık Boğaz etmek istemiyorum o yüzden kahvaltı yaparken konuşalım dedi
Konuştuk
Ona güvenmemi benden başkasına dokunmadıgını yada sevmediğini söyledi
Borçların sorumlusu benim düzgün kararlar alamadım ama senin yardımına ihtiyacım var mecburum o yüzden bi iş bul dedi
Bazı mahrem sorunlarımızı da açıklıkla konuştuk
Sabah giderken günler haftalar sonra gülerek çıktı evden
Şimdi iş bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?