boşanma kararı aldık

Hiç çalışmadım oglum 4 yaşında 5 yıllık evliyim
Buyumus devlet okuluna ucretsiz gidebilir yarim gun gerci tam gun mu olacakti bu sene. Hayat guzel ya kendini dibe cekme. Sen sinirlarini ciz guclu dur. Cevren ya degisir ya da gereksiz tipler yok olur.kocan da dahil. Sadece kendine inan kadindan daha guclu bir varlik yok. Cocuk buyutuyoruz bir kere bu bile baslibasina bir mucize.

Teşekkürler sağolun dua edin bana

Kahve bulunduğun ilin Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne bağlı sosyal hizmet merkezine git. Cocugun icin bakımında zorlandığını söyle. Sosyal ekonomik destek veriyor devlet. Evli olup olmaman degismiyor. Kirada oturdugunu, asgari ucretli tek maasi, kredi borcunuzu ispatlarsan sana cocuk icin destek verirler. Uzmanlar ev incelemesine gelir. Cocugunun ihtiyaclarini boyle karsilayabilrisin. Bosanmayi düşünürsen de ayni sekilde bu destegi calissan da alabilirsin. Calusirken ucretsiz kres hizmetinden de faydalanabilirsin. Ben yine de eşinle bir danismanlik hizmeti almanizi ve yolunuza boyle devam etmenizi tavsiye ederim.

Teşekkürler sağolun dua edin bana
Allah yar ve yardımcın olsun
eşinin karşısında dimdik dur cesur ol onsuzda bi hayatının olabileceğini bilsin seni kaybedebileceğini bilsin bağırma cağırma sakince konuş isteklerini geçmişe sünger çekin hayatı paylaşmayı öğrenin herşey kapının arkasında kalsın evinize giremesin sorunlar ılımlı olmayı öğrenin beraberce inşallah

yol gösterici tavrınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum birçok insan haklarından malesefki bi haber

Ben de size tesekkur ederim. Bazen bazi seyleri duzeltmek ustesinden gelmek zor olabiliyor. Ama esas olan cocugun aile ortaminda kendi okul ve arkadas cevresinde yaşamasıdir. Bunun icin bakanlik evli bekar fark etmeksizin ailelere cocuklari icin sed destegi veriyor. Ve bu aylik okul caginda cocuk icin 700 okul oncesi cocuk icin 450 lira gibi bir rakam. 3 ayda bir uzmanlar ev ziyaretine geliyorlar ve durumu inceleyip gerekli gorurlerse yardimi devam ettiriyorlar. Aslolan cocugu kurum bakimina almadan once ailesinin yaninda desteklemek, sorunlu evlilikler icin de danisma hizmetleri sunmak ve devamini saglamaya calismaktir.

şuan zor durumda olup bundan haberi olmayan insanlara inşallah yok gösterici olur

Çok sevindimbundan sonra daha huzurlu mutlu olursunuz inşallah. Hey gidi hey ben bosanmazsiniz siz Didim dimedim mı Didim yukarılarda kaldı yorumum ileri görüşlü kadınım vessalam

Daha önce bilseydim keşke boşandım çocuğum çevresinden arkadaşlarından ayrıldı diye (annemlerle benim yaşadığım ev bı saat uzakliktaydi)çocuğum depresyondan çıksın belki güzel olur her şey diye tekrar evlendim ya ben eski eşimle vah ki ne vah.

Söyle fikirler versene be ablacim, tabi ki kimse yuva yikilsin istemez, ama ezilmesine de dövmüyor aldatmiyor sus cek denmez.

Para yardimiymis ben adamı geliyorlar evden atıyorlar sandım gözlerim Yıldız Yıldız olmuştu.

Ben kimseye ezil veya çek demedim ki. Benim fikrim bu subjektif olarak konusuyorum "eger esler birbirini seviyorsa, siddet yoksa, ihanet yoksa ve ortada da bir cocuk varsa o evliligin devami icin duzelmesi icin müdahale gerekir. Bize de bunu ogretiyorlar. Cunku o evlilik duzelebilir bir ihtimal vardir herzaman. Biz sonrasini da düşünüyoruz cocuk ve anne magdur oluyor. O evlilikteki hayatlarini mumla arayanlar oluyor. Malesef turkiyenin gercekleri bunlar. Ama düzelen kurtulan evlilik de cok. Bunlar da insani mutlu ediyor. Insanlar psikolojik durumlarinin ve cevrelerinin etkisiyle yanlislar yapabiliyorlar. Bu kadin bosansa elinde meslegi yok evi yok yani sonrasini da düşünmek lazim. Herkese boşan diyemeyiz bu aile danismanligini çöpe atmak olur takdir edersiniz ki.

Durubeyaz16 kardeş bir ablam var şeker hastası,eşi memur,kirada oturuyorlar,tokiden ev alacaklar 40 bin borçları var taksit ödüyorlar. Ablamın iki çocuğu var,bi kız bi oğlan. Kız açık lise okuyor psikolojik sorunları var. Oğlan desen hiperaktif. Ablam birde 16 yaşında oğlunu kaybetti 4 sene önce lösemiden. Zor şer geçiniyorlar. Acaba onlarda yardım alabilir mi sosyal hizmetlerden? Bizler yardımcı olalım diyoruz ama gururuna yediremiyor. Uykulu limon kardeş kusura bakma konuna alakasız yazdım ama. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…