- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Buyumus devlet okuluna ucretsiz gidebilir yarim gun gerci tam gun mu olacakti bu sene. Hayat guzel ya kendini dibe cekme. Sen sinirlarini ciz guclu dur. Cevren ya degisir ya da gereksiz tipler yok olur.kocan da dahil. Sadece kendine inan kadindan daha guclu bir varlik yok. Cocuk buyutuyoruz bir kere bu bile baslibasina bir mucize.Hiç çalışmadım oglum 4 yaşında 5 yıllık evliyim
29 yaşında tümben 35 yaşındayım daha bu sene girdim üni sınavına bilgilerim falan da kaybolmamıştı 99 mezunuyum
siz kaç yaşındasınız?
Teşekkürler sağolun dua edin banaBuyumus devlet okuluna ucretsiz gidebilir yarim gun gerci tam gun mu olacakti bu sene. Hayat guzel ya kendini dibe cekme. Sen sinirlarini ciz guclu dur. Cevren ya degisir ya da gereksiz tipler yok olur.kocan da dahil. Sadece kendine inan kadindan daha guclu bir varlik yok. Cocuk buyutuyoruz bir kere bu bile baslibasina bir mucize.
Allah yar ve yardımcın olsunTeşekkürler sağolun dua edin bana
yol gösterici tavrınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum birçok insan haklarından malesefki bi haberKahve bulunduğun ilin Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne bağlı sosyal hizmet merkezine git. Cocugun icin bakımında zorlandığını söyle. Sosyal ekonomik destek veriyor devlet. Evli olup olmaman degismiyor. Kirada oturdugunu, asgari ucretli tek maasi, kredi borcunuzu ispatlarsan sana cocuk icin destek verirler. Uzmanlar ev incelemesine gelir. Cocugunun ihtiyaclarini boyle karsilayabilrisin. Bosanmayi düşünürsen de ayni sekilde bu destegi calissan da alabilirsin. Calusirken ucretsiz kres hizmetinden de faydalanabilirsin. Ben yine de eşinle bir danismanlik hizmeti almanizi ve yolunuza boyle devam etmenizi tavsiye ederim.
canım ben 31 yaşındayım 3 çocuğum var hem çalışıyorum hem sınava hazırlanıyorum hiç bi zaman geç değildir29 yaşında tüm
şuan zor durumda olup bundan haberi olmayan insanlara inşallah yok gösterici olurBen de size tesekkur ederim. Bazen bazi seyleri duzeltmek ustesinden gelmek zor olabiliyor. Ama esas olan cocugun aile ortaminda kendi okul ve arkadas cevresinde yaşamasıdir. Bunun icin bakanlik evli bekar fark etmeksizin ailelere cocuklari icin sed destegi veriyor. Ve bu aylik okul caginda cocuk icin 700 okul oncesi cocuk icin 450 lira gibi bir rakam. 3 ayda bir uzmanlar ev ziyaretine geliyorlar ve durumu inceleyip gerekli gorurlerse yardimi devam ettiriyorlar. Aslolan cocugu kurum bakimina almadan once ailesinin yaninda desteklemek, sorunlu evlilikler icin de danisma hizmetleri sunmak ve devamini saglamaya calismaktir.
Daha önce bilseydim keşke boşandım çocuğum çevresinden arkadaşlarından ayrıldı diye (annemlerle benim yaşadığım ev bı saat uzakliktaydi)çocuğum depresyondan çıksın belki güzel olur her şey diye tekrar evlendim ya ben eski eşimle vah ki ne vah.Ben de size tesekkur ederim. Bazen bazi seyleri duzeltmek ustesinden gelmek zor olabiliyor. Ama esas olan cocugun aile ortaminda kendi okul ve arkadas cevresinde yaşamasıdir. Bunun icin bakanlik evli bekar fark etmeksizin ailelere cocuklari icin sed destegi veriyor. Ve bu aylik okul caginda cocuk icin 700 okul oncesi cocuk icin 450 lira gibi bir rakam. 3 ayda bir uzmanlar ev ziyaretine geliyorlar ve durumu inceleyip gerekli gorurlerse yardimi devam ettiriyorlar. Aslolan cocugu kurum bakimina almadan once ailesinin yaninda desteklemek, sorunlu evlilikler icin de danisma hizmetleri sunmak ve devamini saglamaya calismaktir.
Kahve bulunduğun ilin Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne bağlı sosyal hizmet merkezine git. Cocugun icin bakımında zorlandığını söyle. Sosyal ekonomik destek veriyor devlet. Evli olup olmaman degismiyor. Kirada oturdugunu, asgari ucretli tek maasi, kredi borcunuzu ispatlarsan sana cocuk icin destek verirler. Uzmanlar ev incelemesine gelir. Cocugunun ihtiyaclarini boyle karsilayabilrisin. Bosanmayi düşünürsen de ayni sekilde bu destegi calissan da alabilirsin. Calusirken ucretsiz kres hizmetinden de faydalanabilirsin. Ben yine de eşinle bir danismanlik hizmeti almanizi ve yolunuza boyle devam etmenizi tavsiye ederim.
Para yardimiymis ben adamı geliyorlar evden atıyorlar sandım gözlerim Yıldız Yıldız olmuştu.Ben de size tesekkur ederim. Bazen bazi seyleri duzeltmek ustesinden gelmek zor olabiliyor. Ama esas olan cocugun aile ortaminda kendi okul ve arkadas cevresinde yaşamasıdir. Bunun icin bakanlik evli bekar fark etmeksizin ailelere cocuklari icin sed destegi veriyor. Ve bu aylik okul caginda cocuk icin 700 okul oncesi cocuk icin 450 lira gibi bir rakam. 3 ayda bir uzmanlar ev ziyaretine geliyorlar ve durumu inceleyip gerekli gorurlerse yardimi devam ettiriyorlar. Aslolan cocugu kurum bakimina almadan once ailesinin yaninda desteklemek, sorunlu evlilikler icin de danisma hizmetleri sunmak ve devamini saglamaya calismaktir.
Para yardimiymis ben adamı geliyorlar evden atıyorlar sandım gözlerim Yıldız Yıldız olmuştu.
Allah razı olsun güldürdün beniPara yardimiymis ben adamı geliyorlar evden atıyorlar sandım gözlerim Yıldız Yıldız olmuştu.
Sendende,bu guldurdugum insanların duası bir gün kabul olursa yaşadım ben. Dünya ahireti kurtardım da daha tık yok.Allah razı olsun güldürdün beni
Ama güzel olmaz mi? Adamla kavga et ara servisi bu benim canımı sıkıyor götürün bunu de,iki bodyguard gelsin gotursun yap bı kahve seyreyle ne güzel olur.waooow talep edin öyle bir hizmet de olsun. Evden koca paketleme
En güzelini yapıyorsunSendende,bu guldurdugum insanların duası bir gün kabul olursa yaşadım ben. Dünya ahireti kurtardım da daha tık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?