- 25 Temmuz 2017
- 626
- 1.246
- 28
- 37
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
dügün kasedimiz de resmimiz de yok malesefHazır evdeyken düğün kasedinizi/ cdnizi yanınıza alın. Boşanırken altınlarınızı ya da dengi parayı alabilmeniz için kanıt olur.
Mesajlarınız varsa silmeyin, aile birliğini bozanın o olduğunu kanıtlar.
Avukat değilim ama boşanma olaylarına hakimim.
Düğün kasedini sakın unutmayın. Yoksa altınlarınızın göründüğü nikah fotosu da olur.
Birde eşinizin çocuğunuz olduğu halde gece çalışmanızı istemesi de tuhaf.Durum bu kadar kötüyse siz zaten çalışmak istiyorsunuz,yani şukur edeceği yerde, para hesabı yapıp illa gece olsun demesi hiç normal değil zaten.Işe girmediğiniz için boşanması çok saçma ,başka sebepleri var gibi, bir anda her şeyden vazgecmek bu kadar kolay olamaz.Hakkinda hayırlısı olsun.
eşimle dün konuştuk
yani o konuştu ben dinledim ve bugün avukatla görüşmeye gideceğiz anlaşmalı boşanacagız
çok korkuyorum çok
yolun daha cok basindasin. En zor gunler. Boyle hissetmen cok cok normal. Yavas yavas duzeleceksin, eskisinden daha mutlu ol insallah. Ailen de huzur veren insanlarsa daha cabuk toparlarsin umarim oyledirler.bişey olmasa bırakamazdı vazgeçmezdi bizdenyorgunum sanki yıllardır uyumamış gibiyim başım agrıyor ve dönüyor gücüm bitmiş gibi ağlamak istiyorum ağlayamıyorum
o herifin hayatında başkası yoksa bende parkbyull değilim
Senin erkek kardesin falan yokmu caktirmadan takilsin pesine bir kac gun varsada delil olurbişey olmasa bırakamazdı vazgeçmezdi bizdenyorgunum sanki yıllardır uyumamış gibiyim başım agrıyor ve dönüyor gücüm bitmiş gibi ağlamak istiyorum ağlayamıyorum
Sen bu adama kactinmi yoksadügün kasedimiz de resmimiz de yok malesef
Sebep sadece sizin calismamanizsa lütfen bir kez daha konuşun hemen boşanmayı düşünmeyin.Daha doğru karar verirsiniz.Illada boşanmayı düşünüyorsanız evden siz değil eşiniz gitsin.bişey olmasa bırakamazdı vazgeçmezdi bizdenyorgunum sanki yıllardır uyumamış gibiyim başım agrıyor ve dönüyor gücüm bitmiş gibi ağlamak istiyorum ağlayamıyorum
Yillarin birikimi neymis ? Kac yillik evliydiniz ? Bu erkekler nasil boyle bir cirpida siliyor her seyi
biliyor musun ben yumuşak başlı koyun oldum hep ondan kaybettim belkideUykulu limon hatirladigim o olsun bu olsun diye baskici bir yapin yoktu (anne doldurma kismi haric)hani mutfakta bise olmadi makarna yedim koltugum olmadi minderde oturdum bise demedim demistin birazda kendin gittin gururundan zorlamissinda yurusun diye alttan almissin anladigim ee
Neden dolmus peki yani doldugu konu neymis daha oncede teklif ettin calismayi evden is yapmayi yok dedi demekki konu senin calisman degil konu senin halsizlikten uykusuzluktan evin yuzunu gormeden calisman neden dolmus bu adam niye vardiyali is fiye bu kadar israrci
Bu saatten sonra rica ederim saf olma cin gibi ol herseyi iste varsa foyasi cikar ortaya yok hirssada elinde patlar
Meslegin yok ama edinmek mumkun. Kimler kimler ne isler yapiyorlar. Cocugun da var ne guzel. Ailenin evine donmen kotu tabi insanlar konusacak ama duymamaya calisacaksin. Her ne kadar dezavantajda gibi gorunsen de dik dur ezik davranirsan kocan daha da ezer. Gece calisacaksan da ailene calisir yedirirsin.mesleğim yok işim yok ve baba evine dönüyorum bi çocukla baştan dinlemeliydim ailemi
Bilmiyorum aranızda yaşananları asgari ücretle geçim çok zor.Eski konularınızı okudum.Adam bunalmış gibi geldi.Sızde hic yardımcı olmamışsınız gibi dolduruşa geldim demişsiniz.Allah kolaylık versin.
biliyor musun ben yumuşak başlı koyun oldum hep ondan kaybettim belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?