- 25 Temmuz 2017
- 626
- 1.246
- 28
- 37
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
teşekkür ederimE oyledir hayat oyle izin verirsen herkes tepene cikar olan olmus gecmise bakipta uzulme yasin 28 daha gencecik annesin hala onun bosanacagini sanmiyorum ama olduda bosandin dunyanin sonumu?
Bu adamlami var oldun ki olmayinca bitesin alirsin alacagini baba yanina donersin ilk bir iki ay hirslarinin gecmesini bekler calisirsin kimler neler ogreniyor senmi ogrenmiyceksin hic bise yapamasan cay kahve servisi yaparsin zaten bulmustun oyle bir is
Baban bise derse sen bu yasinda benim cocuguma bakmak zorunda degilsin baba birak calisip kendi cocuguma kendim bakayim dersin
Korkma o kadar hayatta olan hicbirsey sevepsiz degil ve bizim ser sandiklarimizda hayir var emin ol
anahtarlık yüzünden boşanıyoruzAynen katılıyorum. Dünde yazdım arkadasa. Annesi çok doldurmuş eşinin asgari ücretli olmasından ve o da hep eşine patlamış. Adamada biraz hak vermek gerekmez mi? Asgari ücretle kira çocuk geçim kolay mı? Bunaldı demek ki. İş bılmuş annesi girmesini istemiyor. 'Kocan adam olsaydı çalıştırmazdı demiş'
Bizim kocalar hiç adam değil demek ki, asgari ücretlide değil ama çalışıyoruz. Sizin ve annenizin bakış açısı çok yanlış bence. Çalışmak ayıp değil aksine ev huzurunuz ve geçiminiz için çok iyi olur du.
Allah razı olsunKonu sahibesi dualarimdasin uzulme Allah bir kapi acar sen tevekkul ol Allaha guven o sana yardim eder kimseye ihtiyacin yok bunu aklimdan.cikarma ,ve geneldir ya kadinla.adam.bosanir erkek kararli ilk zamanlar kadin uzgun aradan zaman.gecince kadin toparlanir kalkar ayaga erkek perisan
Ozetle....sonradan kor
Olsun, üzülme..Canın Sağolsun, evladın varya işte..Zamanla meslekte olur, iş'te..mesleğim yok işim yok ve baba evine dönüyorum bi çocukla baştan dinlemeliydim ailemi
Anahtarlık yüzünden mi böyle parladı,o zaman şüphelerin doğru işi boşanmaya goturduyse. Ne anahtarlikmis!anahtarlık yüzünden boşanıyoruz
Direk baroya baş vurun size avukat veriyor devletben şimdi avukatı nasıl bulacagım hiç param yok neler yapmam lazım
Bulduğu iş 3 vardiyalı bir iş ve gece vardiyası dahil. El kadar bebeği var gece vardiyasında ne yapacak bu kadın?Aynen katılıyorum. Dünde yazdım arkadasa. Annesi çok doldurmuş eşinin asgari ücretli olmasından ve o da hep eşine patlamış. Adamada biraz hak vermek gerekmez mi? Asgari ücretle kira çocuk geçim kolay mı? Bunaldı demek ki. İş bılmuş annesi girmesini istemiyor. 'Kocan adam olsaydı çalıştırmazdı demiş'
Bizim kocalar hiç adam değil demek ki, asgari ücretlide değil ama çalışıyoruz. Sizin ve annenizin bakış açısı çok yanlış bence. Çalışmak ayıp değil aksine ev huzurunuz ve geçiminiz için çok iyi olur du.
Hakkinizda hayirlisi olsun. Olmasi gerektigi gibi olsun.. bu surecte destege ihtiyaciniz olursa buradayimeşimle dün konuştuk
yani o konuştu ben dinledim ve bugün avukatla görüşmeye gideceğiz anlaşmalı boşanacagız
çok korkuyorum çok
Allah razı olsun bir ağlayabilsem herşey geçecek gibi geliyorHakkinizda hayirlisi olsun. Olmasi gerektigi gibi olsun.. bu surecte destege ihtiyaciniz olursa buradayim
Allah razı olsun bir ağlayabilsem herşey geçecek gibi geliyorHakkinizda hayirlisi olsun. Olmasi gerektigi gibi olsun.. bu surecte destege ihtiyaciniz olursa buradayim
yok malesefbir kadının çalışması çok çok doğru birşey her anlamda ama buna kendi tercihleriyle karar vermesi çok daha doğru mesela bebeği varken çalışmak istememesi gibi eşiniz bunu anlamayacak kadar hödük birisi belli anahtarlık yüzünden iş buraya geldiyse bambaşka daha derin sebepleri var bence boşanmanızın takip etme durumunuz yokmu ??
Yaninizda olsam basinizi omzuma yaslar aglardiniz. Unutmayin her iste bi hayir vardir. Belki boyle sizin icin cok daha guzel olacak...Allah razı olsun bir ağlayabilsem herşey geçecek gibi geliyor
belkiYaninizda olsam basinizi omzuma yaslar aglardiniz. Unutmayin her iste bi hayir vardir. Belki boyle sizin icin cok daha guzel olacak...
Bulduğu iş 3 vardiyalı bir iş ve gece vardiyası dahil. El kadar bebeği var gece vardiyasında ne yapacak bu kadın?
Üstelik başka bi iş bulmuştu sabahtan akşama temizlik çay servisi yapacağı bir iş ve 400 lira eksik diye istemedi illa bu vardiyalı iş olacak dedi.
Annesi ne dedi okumamıştım ama iyi demiş, adam olsaydı önceliği kadının isteğine bırakırdı. Anasının babasının refahı için karısı dayatmayla vardiyada çalıştıran adam adam değildir!!
Uykulu limon kocan o gece vardiyasını belkide diğer hayatını rahat yaşamak için istiyordu belkide, o anahtar meselesinde haklıydın demekki. Bi anahtardan bu yangın çıkmaz
Otomotiv sektöründe fabrikada gece vardiyalı iş. 1600 tl maaş.Hemşire doktor vb. bunlarda gece vardiyalı çalışıyor. Gece vardiyalı işte kadın çalışamaz diye bir durum yok. Şartlar uydurulursa niye çalışılmasın. Fabrikaymış ve daha garanti düzgün diye diretmiş olabilir onu bilmiyorum. Ama ortada bir zorluk gecim darlığı varsa ailecek bunun içim çözüm bulunması gerekir. Çok da iş seçecek bir durumda değiller bence. Eş ailesi durumunu bilmiyorum parayı onlar yiyorsa bu darlıkta yuh onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?