boşanma kararı aldık

gelme diye aramış az önce sözde avukata gidemezmiş bugün çok yogunmuş yarın halledecekmiş annesiğille de yarın konuşacakmış o yüzden son kez gelecek eve kalmaya yarın bitecekmiş herşey
he he deseydin blöf yapıyo bırak ya sakın alma eve yalan yapıyo sana

bende oyle biliyorum bir onceki mesajinda mahkeme sana verir dedim ama adam pislesmeye baslamis yarin yalanci sahit olayina girseler bise olsa iste bakilamaz edilemez dense en azindan elinde bir bordronun olmasi daha farkli diye dusunuyorum

Birde babam calistirmaz demis ama anladigim kendi calismak niyetinde bu bahaneyle isede baslamis olur sonucta kendine fayda

gelme diye aramış az önce sözde avukata gidemezmiş bugün çok yogunmuş yarın halledecekmiş annesiğille de yarın konuşacakmış o yüzden son kez gelecek eve kalmaya yarın bitecekmiş herşey
Yav he he oyledir emin ol onun isleri uzar gider oyle
Aksam gelince evden sen git bosanma gerceklesince ben gecerim anamin evine de avukatida sen bul sartlari avukata acikliycam cocuguda zaten sana vermem mahkemede vermiyor kucuk cocugu babaya bosaninca cocugu alip annemlere gecerim sende mahkemenin belirttigi zamanlarda gelir gorur vakit gecirirsin dahada uzatip yipratmayalim birbirimizi de git yat
Ondan sonrada seyret ne dava acicak ne baska bise

Tamam

Evi sen neden bırakıyorsun anlamadım, o gitsin. Bir çocukla sen her şeyini bırakıp gitme.
Ben muhtemelen başka biri olduğunu düşünüyorum. Artık her şeyin batmaya başladıysa hayatında dikenlerini görmediği başka bir gül vardır. Şu an senin sadece dikenlerini görüyor çünkü.
Bu arada anlaşmalı boşanma. Boşanırsan da senin şartlarında olsun. Takı ve nafakanı iste. Çekişmeli olursa da tazminat da dahil tüm haklarını iste.

Mahkemeler çocugun psikolojik gelişimi açısından 6-7 yasına kadar anneye verir üzülme

Velayet konusunda, hakimin karar verirken dikkat edeceği özelliklerden ilki ve en önemlisi çocuğun yaşıdır. Zira henüz anne bakımına muhtaç olan bir çocuğun anneden alınarak babaya verilmesi çocuğun sağlığı ve kişisel gelişimi açısından çocuğa büyük zararlar verebilir. Türk hukuku uygulaması açısından 6 ile 7 yaşına kadar çocuğun velayeti anneye verilir. Zira çocuğun anne bakımına en çok ihtiyaç duyduğu dönemlerin bu yaşlar arası olduğu bilimsel olarak da kanıtlandı. Bu yaşlar arasındaki bir çocuğun anneden alınarak babaya verilmesi neredeyse imkansızdır. Burada annenin işinin, evinin, kazandığı miktarın ve yaşam tarzının herhangi bir önemi yoktur. Yargıtay istikrarlı olarak verdiği kararlarda bu yaşlardaki çocukların velayetinin anneye bırakılmasını hükme bağlıyor.

İçime su serptiniz sağolun

Arkadaşım boşanma surundur bu arada onun bulduğu işi değil kendi uygun bulduğun bi işi seç ve başla
Hiç bir şeyine evet deme kendi bildiğini oku güçlü kadınlardan korkar ve bayilirlar bu tipler canım
Calismaya başlayıp maaşını eline alıncada kendi belirlediğin miktarda yardimci ol kimsenin anasını danasini doyurmak zorunda diilsin

Artık aynı evde duramayız adamda hiç birşey kalmamış bana ait

Evinden gitme kendi bilir çok isterse suruncemeli boşanma yaşar Nafaka ni alırsın ama yemez Totoşu merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…