- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
bana her sordugumda sen kafana takma üzülme sağlığını düşün bebeğimizi düşün derdi hep ama son 1 yıldır işe gir demeye başladı tamam dedimBorcun kaynagi belli degil. Belki anasina babasina veriyor belki kumar oynuyo belki baska bi kadin var. Nasil bir kari koca iliskiniz vardi sizin? Insan kocasinin borcunu bilmez mi? Hadi bilmiyorsun, soramaz mi? Boşanmaktan korkuyorsunuz muhtemelen. Babaeviniz rahat degil orada da sikintilar cikabilir.Zorluklara katlanmak istemiyorsunuz oglunuz uzulur diye korkuyorsunuz cok normal ama bu sekilde kavga dovus bir evlilik olur mu bunlara razi gelebilir mi bi insan? Allahtan kocaniz fakir tek ayak ustunde 50 numara ceviriyo bi de parasi olsaydi yanmistiniz siz. Allah boylelerine para vermesin zaten.
Zorbi hayat sizi bekliyor olabilir ama geride birakacaginizdan zor degil bence..
Allah yardımcınız olsun.. İnanın daha düzgün bir hayatınız olacak.. Böyle bir adamla ömür mü geçer? Sabahtır bakıyorum konuya.. Üzülmeyin.. Benim annemle babam da 26 yıldır ayrı.. Biz de anneannemin evinde büyüdük.. Mutlu büyüdük.. Her gün babamla annemin kavgalarını duyarak büyüseydik şimdi belki çocukluğum aklıma geldiğinde böyle iyi hissedemyecektim.. Evladınızı düşünerek dik durun.. Eğer o sizin yıkılmış halinizi görürse iyice korkar.. Sağlam durun.. Güçlü durun.. Her halükarda evladınıza gösterin nasıl ayakta olduğunuzu.. Bu arada o adam gitsin evden.. Neden siz gidesiniz? Boşanmayı o gündeme getirdiyse ilk ona şöyle söyleyebilirsiniz.. " madem boşanmak istiyorsun kapı orda.. Git davanı aç.. Ben hiçbir yere gitmiyorum..Gidecek olan biri varsa o da sensin.. Hadi mahkemede görüşürüz.." diyin.. çarpın suratıma kapıyı..!Annemlerin evi 90 mt kare Annem babam erkek kardeşim be kızı ve iki 2 kız kardeşim kalıyorlar
Babam kamyon şöförü haftada 2 gün evde olabiliyor
Erkek kardeşimde işçi bi fabrika da
Erkek kardeşimin kızı 7 yaşında 5 yıldır annem bakıyor kendi annesi istemedi başkasıyla evlendi zaten
Kızkardeşim in biri 21 yaşında üniversite okuyor ama geçen benim yaptığımı yapıp babaların onaylanmadığı biriyle sözlendi evlenecek yakında
Diğer kız kardeşim de 14 yaşında
Oğlumun düzeni bozulacak bir kere en başta kendi yatağımız olmayacak büyük ihtimal yer minderlerinde yatacağız ben oglum ve kızkardeşim ve yeğenim bir odada kalacağız
Yığınla şey düşünüp planlar yapıyorum
Mesela bir işe girip küçük bir ev tutmak gibi
Ama babam izin vermez
Oğlum çok duygusal bir çocuktur çok kolay kırılır ve ağlar
Ama zor bir hayat onu bekliyor
kavgalarımıza hiç şahit olmadı Allahtan evladım zaten eşim kavga ve tartışmadan konuşmadan hep kaçtı her tartışma çıkacak gibi olduğunda evden giderdiAllah yardımcınız olsun.. İnanın daha düzgün bir hayatınız olacak.. Böyle bir adamla ömür mü geçer? Sabahtır bakıyorum konuya.. Üzülmeyin.. Benim annemle babam da 26 yıldır ayrı.. Biz de anneannemin evinde büyüdük.. Mutlu büyüdük.. Her gün babamla annemin kavgalarını duyarak büyüseydik şimdi belki çocukluğum aklıma geldiğinde böyle iyi hissedemyecektim.. Evladınızı düşünerek dik durun.. Eğer o sizin yıkılmış halinizi görürse iyice korkar.. Sağlam durun.. Güçlü durun.. Her halükarda evladınıza gösterin nasıl ayakta olduğunuzu.. Bu arada o adam gitsin evden.. Neden siz gidesiniz? Boşanmayı o gündeme getirdiyse ilk ona şöyle söyleyebilirsiniz.. " madem boşanmak istiyorsun kapı orda.. Git davanı aç.. Ben hiçbir yere gitmiyorum..Gidecek olan biri varsa o da sensin.. Hadi mahkemede görüşürüz.." diyin.. çarpın suratıma kapıyı..!
gelmedi konuşmadık öyle oturuyorum boş boşEve geldi mi esin kahve? Napiyosunuz,konusuyor musunuz? Çok merak ediyorum şu an ne yaptığını
Sıkma canını her şey olacağına varır. Yap bı kahve bol köpüklü hopurdeterek ic. Aman kocaninda evliligininde diye kufredesim geldi ama kufretmeyi sevmiyorum.gelmedi konuşmadık öyle oturuyorum boş boş
Keşke bizim borç ta o kadar olsaydı. Maalesef eski parayla 1tirilyon40 milyar
Allah yardımcınız olsun gözlerim yuvalarından çıkacaktı nasıl odeyeceksiniz? Allah ödeme kolaylığı versin.Keşke bizim borç ta o kadar olsaydı. Maalesef eski parayla 1tirilyon
Kahve cim eve alma diyorum çekiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?