boşanma kararı aldık

Hangi bosanma guzel bitiyor ki? Hangimiz istediklerimizi tam olarak aldik ki? Bosanma sirasinda gozleri zaten donuyor eslerin. Herseyi almak icin psikolojik baski yapiyorlar. Istediklerini vermezse bosanmayacagim de olur biter. Ya benim sartlarim ya da bosanmam de. Baskasi varsa hayatinda istediklerini verecektir zaten.
Cocuk konusuna gelince sen vernedigin surece cocuk annede kalir. Sadece baba belirli gun ve saatler arasi gorur cocugunu. 6 yasina kadar yatili alamiyor. 6 yasindan sonra yaz tatillerinde 1 ay, subat tatillerinde 1 hafta ve ayda iki kez de ( ya haftanin 1. ve 3. cumartesileri alip pazar birakiyor ya da 2. ve 4. haftalari cumartesi alip pazar birakiyor) yatili aliyor. bir de bayramlarda 1 gun aliyor. bunun disinda farkli sehirlede iseniz babanin gorus gunu daha da az oluyor.
Ben cocugu hayatinda biri varsa ayak bagi diye isteyecegini sanmiyorum. Cocugu hakim sen vermedigin surece de vermez. Genelevde calisan bayanlar icin bile hakim anneye veriyor cunku.
Anlasmali bosanmada da sundugu satlar sana uymazsa imzalama. Zorla imzalatirsa da hakimin karsisina ciktiginiz da zorla imzalattigini soylersin. Sartlari kabul etmiyorum dersin olur biter.

Şimdi bu boşanmanın sebebi sadece onun bulduğu işe girmek istememen mi?

Eğer tek sebep bu ise geç bile kalmışsınız boşanmak için, seni çalışmaya zorlayıp sen kabul etmeyince ve senin sırtından geçinemeyeceğini anlayınca boşanma kararı alan adam zaten adam değildir...

Korkma neden korkuyorsun, bence sevin göbek at bol bol böyle örümcek beyinli heriften kurtuluyorum diye...

Özürdilerim konuya yazamadım oğlum la vakit geçirdim ve biraz dinlenmek istedim başımın agrısı geçmiyor gözlerimi kapatınca tuhaf tuhaf şeyler geliyor gözümün önüne rüya gibi ama uymuyorum ne bileyim şok dayım hala galiba olanlara inanamıyorum
40 milyar borç eşim kredi çekti sözde ufak tefek taksit borcunu bitirip gerisini hiç harcamadan bankaya yatıracaktı sonra ailesine kefil olmuş ödememişler sonra başka sorumsuzluk ları böyle böyle 40 milyar oldu bana hiç bir zaman net bir açıklama yapamadı borçla ilgili bu borç senelerin birikimi ilk zamanlar daha azdı
Ne yapacağımı bilmiyorum

İlk zamanlar üzülürsün tabi ama yeni hayatınada adapte olursun insan nelere alışmıyorki.barolar avukat veriyor nafaka iste mutlaka

Annemlerin evi 90 mt kare Annem babam erkek kardeşim be kızı ve iki 2 kız kardeşim kalıyorlar
Babam kamyon şöförü haftada 2 gün evde olabiliyor
Erkek kardeşimde işçi bi fabrika da
Erkek kardeşimin kızı 7 yaşında 5 yıldır annem bakıyor kendi annesi istemedi başkasıyla evlendi zaten
Kızkardeşim in biri 21 yaşında üniversite okuyor ama geçen benim yaptığımı yapıp babaların onaylanmadığı biriyle sözlendi evlenecek yakında
Diğer kız kardeşim de 14 yaşında
Oğlumun düzeni bozulacak bir kere en başta kendi yatağımız olmayacak büyük ihtimal yer minderlerinde yatacağız ben oglum ve kızkardeşim ve yeğenim bir odada kalacağız
Yığınla şey düşünüp planlar yapıyorum
Mesela bir işe girip küçük bir ev tutmak gibi
Ama babam izin vermez
Oğlum çok duygusal bir çocuktur çok kolay kırılır ve ağlar
Ama zor bir hayat onu bekliyor

Borcun kaynagi belli degil. Belki anasina babasina veriyor belki kumar oynuyo belki baska bi kadin var. Nasil bir kari koca iliskiniz vardi sizin? Insan kocasinin borcunu bilmez mi? Hadi bilmiyorsun, soramaz mi? Boşanmaktan korkuyorsunuz muhtemelen. Babaeviniz rahat degil orada da sikintilar cikabilir.Zorluklara katlanmak istemiyorsunuz oglunuz uzulur diye korkuyorsunuz cok normal ama bu sekilde kavga dovus bir evlilik olur mu bunlara razi gelebilir mi bi insan? Allahtan kocaniz fakir tek ayak ustunde 50 numara ceviriyo bi de parasi olsaydi yanmistiniz siz. Allah boylelerine para vermesin zaten.

Zorbi hayat sizi bekliyor olabilir ama geride birakacaginizdan zor degil bence..

bana her sordugumda sen kafana takma üzülme sağlığını düşün bebeğimizi düşün derdi hep ama son 1 yıldır işe gir demeye başladı tamam dedim
eşim kızkardeşinin düğününde 1000 tl verdi kp dere biriktirinceye kadar ne çekmiştik o para geri gelmedi
kaynımın düğününde bir miktar paramız gitti
o kadar şey yaşadım ki anlatacak gücüm yok inanın
nasıl bir karı koca ilişkiniz var diye sormuşsunuz ya
ilk yıllar bütün zorluklara ragmen elleri ayrılmayan bi çifttik
sonra sonra eşimin soguklugu başladı
geç gelmeleri ,durup durup sarılıp sen gitme benden demeleri ,göz dolmaları ,pişman halleri ,

Allah yardımcınız olsun.. İnanın daha düzgün bir hayatınız olacak.. Böyle bir adamla ömür mü geçer? Sabahtır bakıyorum konuya.. Üzülmeyin.. Benim annemle babam da 26 yıldır ayrı.. Biz de anneannemin evinde büyüdük.. Mutlu büyüdük.. Her gün babamla annemin kavgalarını duyarak büyüseydik şimdi belki çocukluğum aklıma geldiğinde böyle iyi hissedemyecektim.. Evladınızı düşünerek dik durun.. Eğer o sizin yıkılmış halinizi görürse iyice korkar.. Sağlam durun.. Güçlü durun.. Her halükarda evladınıza gösterin nasıl ayakta olduğunuzu.. Bu arada o adam gitsin evden.. Neden siz gidesiniz? Boşanmayı o gündeme getirdiyse ilk ona şöyle söyleyebilirsiniz.. " madem boşanmak istiyorsun kapı orda.. Git davanı aç.. Ben hiçbir yere gitmiyorum..Gidecek olan biri varsa o da sensin.. Hadi mahkemede görüşürüz.." diyin.. çarpın suratıma kapıyı..!

kavgalarımıza hiç şahit olmadı Allahtan evladım zaten eşim kavga ve tartışmadan konuşmadan hep kaçtı her tartışma çıkacak gibi olduğunda evden giderdi

borcu kabullenme. anlasmada borclarin onun uzerinde olacagini belirt. ya da en iyisi bir avukata git ve ona guzel bir anlasma hazirlat. borclari sakin ustlenme.

eski konulariniza baktim. kendiniz de soylemissiniz ailem cok doldurusa getirdi maddi konularda diye. asgari ucretli adamdan ev araba beklemissiniz.bunun baskisini ailece gosterdiyseniz adam da madem oyle sen de çalış demistir ki bu da normal bence.

hem calismayip hem mal mulk baskisi yaptiysaniz adam da yeter artik demistir. ozellikle erkekler icin es ailesi baskisi zor. caktirmiyorlar ama en ufak bir baskidan gururlari kırılıyor.

ailenizin doldurusuna gelmek yerine oturun konusun bence. ilerde pisman olursunuz.

yani diger konularinizu okudum gercekten esinize eziyet etmussuniz ve is konusunda hic gayretiniz olmamis hakkinizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…