boşanma kararı aldık

İçime su serptiniz sağolun
Merak etme yani bebeğini alamazlar senden
Ağızlarına sakız gibi çocugu senden alırım lafını yapıştırıyorlar.Sorsan hak hukuk ne der bilmezler
Sağlam dur psikolojik baskıya girmiş belliki
Dik duramıyosanda karşısında dik durduğunu bilsin
Zaafını verme

aynen bencede ama konu sahibi alır.. çünkü diyor ya olay cıkartır dior
bence cıkartsn aklı baısna gelir
Bana yapacak çocuğuma rağmen almam isterse yıksın kapıyı polisi ararım daha çok rezil ederim hem bosanirim dicek hemde yüzsüzce gelip evde yatacak anasını babasını arar alın oğlunuzu bile derim vallagi

Almamayı çok isterdim ama gözü döner onun bilirim huyunu
dönsün napacak canınızımı alacak ? bak sen eve alma nasl süt dökmüş kedi moduna dönüyor konu sahibi bırakın rezil olsun herkeze hak ediyor..
birde birşey soracagm eşinizden hiç süpelendiniz mi ? size göre hayatında başka biri olma ihtimali var mı ? yoksa genel anlaşmazlık ve buldugu işe gitmediğiniz için mi böle yapıyor ?

aynen bende öle yaparm.. gözü döner bilyorum huyunu diyor dönerse dönsün napacak can mı alacak sanki benm basıma
polisi cagırırım bir güze rezil ederm onu orda bak nası 180 derece dönüyor haşmetbeyimiz

Hiç şüphelenmemiştim şimdiye kadar ama anahtar olayı hep takılıyordu kafama

Hiç şüphelenmemiştim şimdiye kadar ama anahtar olayı hep takılıyordu kafama
anladm eşinizin sizi aldatıyor olma ihtimalide var bilyormsnz aslnda ? özellikle o anahtar olayı ve sizi vardiyalı bir işe girmeniz için zorlaması cok çelişkili bunun yerine size
hayatım maddi sıkıntılarımız cok bunaldm bir iş bakalım hemen böyle böyle bir iş var istmessen baska bir işe bakalım yükümü hafiflet diyebilir di.. ama size baskı uyguluyor ben bunun altında bir bit yeniği ararm ve üstüne anahtar mevzusu gercekten çok çelişkili lütfen aksam eve alma . aldıgın zaman iyice yüz bulacak
bak bak caresiz eve aldı diye düşünecek zaten başka bir kadın varsa ve çelişkilerimiz dogru ise daha kötü bir duruma giriyor işler

Artık aynı evde duramayız adamda hiç birşey kalmamış bana ait
Yik herseyi ustune otur evinde davayida o acsin avukatida o bulsun evdende o gitsin icim sisti 3 gundur adamdaki
Kapris alinganlik benim diyen kadinda yok bu nedir arkadas

Bir onceki konunda sana bise dedim dedimki isi bosanma ya getiricek cunku bir sekilde senin babanin yardim edeyim kizim ama kocan yine elalememe yedirir diyede korkuyorum dedigini duydu gitti o onun kulagina
Simdide isi o noktaya goturuyorki babanlar falan alin az ferahlayinda bosanmayin desin

birde merak ettim bu borc ne kadarki siz bu kadar darlandiniz

Ve sana son sozum oturarak basariya ulasan tek sey tavuk Is bul ve calismaya basla bosansanda bosanmasanda

Ay ister dönsün ister dönmesin ne bu kolemiyim anam babam arkamdaysa o da değil kendim dururum dimdik çalışır bakarım çocuğuma ve aslana affetmem o adamı dişli kadın gördüğü zaman tirsiyor bu erkek kısmı bu kadıncağız bir gösterse diyecekki bu neymiş çok canı yanmış ama yapamam diyor

40 milyar

Ovvv başka kadın zor iş bende yara aldığımı saniyordum bi aralar neyseki gerçekler ortaya çıktı
İns öyle birşey yoktur varsa da kaybeden sen olmazsın acisi çok zor biliyorum ama geçiyor...neler geçmiyor ki neyse
Öyle birşey varsa hakikaten olmadığın kadar güçlü ol lütfen hem gece çalış parayi kariya yedir hem olmadık laflar işit boşanma tehdidi falan.
Allah aşkına bırak bosuyosa o boşasin hayatta yapabilecek biri diil!

Estağfurullah

şimdi senin işe girmen durumunda yardım etme ihtimalin var ki etmem demiyorsun tek istediğin sana uygun bir iş boşandığınızda borç + tazminat,nafaka ödeyecek sence derdi boşanmamı kahve ???????????

Bunun hepsini ailesine eşine dostunamı harcadı

Siz işe girmeyi de kabul etmişsiniz ona rağmen artistlik yapıyor adam defolsun gitsin ozaman.Ne derdi varsa kendi kendine halletsin.Arada çocuk var çok pişman olur o çünkü sizin suçunuz yok.Bana göre blöf yapıyor sizde ona blöf yapın madem.Defolup gitmesini ailenizin arkanızda olduğunu zararlı kendi çıkacağını ama çok geç olacağını söyleyin.Alttan aldıkça tepenize çıkar.

işte yalancı şahit olayı sakıncalı bir tanıdığımın küçük olmasına rağmen iki çocuğuda yalancı şahitler sebebiyle babaya verildi

velayet nafaka tazminat al mutlaka hakkindan neden vazgecesin ki evdende kov birdaha gelme bosanma asamasindayiz de ailezine de duyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…