- 25 Temmuz 2017
- 626
- 1.246
- 28
- 37
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Almamayı çok isterdim ama gözü döner onun bilirim huyunuaynen bencede ama konu sahibi alır.. çünkü diyor ya olay cıkartır dior
bence cıkartsn aklı baısna gelir
Merak etme yani bebeğini alamazlar sendenİçime su serptiniz sağolun
Bana yapacak çocuğuma rağmen almam isterse yıksın kapıyı polisi ararım daha çok rezil ederim hem bosanirim dicek hemde yüzsüzce gelip evde yatacak anasını babasını arar alın oğlunuzu bile derim vallagiaynen bencede ama konu sahibi alır.. çünkü diyor ya olay cıkartır dior
bence cıkartsn aklı baısna gelir
dönsün napacak canınızımı alacak ? bak sen eve alma nasl süt dökmüş kedi moduna dönüyor konu sahibi bırakın rezil olsun herkeze hak ediyor..Almamayı çok isterdim ama gözü döner onun bilirim huyunu
aynen bende öle yaparm.. gözü döner bilyorum huyunu diyor dönerse dönsün napacak can mı alacak sanki benm basımaBana yapacak çocuğuma rağmen almam isterse yıksın kapıyı polisi ararım daha çok rezil ederim hem bosanirim dicek hemde yüzsüzce gelip evde yatacak anasını babasını arar alın oğlunuzu bile derim vallagi
Hiç şüphelenmemiştim şimdiye kadar ama anahtar olayı hep takılıyordu kafamadönsün napacak canınızımı alacak ? bak sen eve alma nasl süt dökmüş kedi moduna dönüyor konu sahibi bırakın rezil olsun herkeze hak ediyor..
birde birşey soracagm eşinizden hiç süpelendiniz mi ? size göre hayatında başka biri olma ihtimali var mı ? yoksa genel anlaşmazlık ve buldugu işe gitmediğiniz için mi böle yapıyor ?
anladm eşinizin sizi aldatıyor olma ihtimalide var bilyormsnz aslnda ? özellikle o anahtar olayı ve sizi vardiyalı bir işe girmeniz için zorlaması cok çelişkili bunun yerine sizeHiç şüphelenmemiştim şimdiye kadar ama anahtar olayı hep takılıyordu kafama
Yik herseyi ustune otur evinde davayida o acsin avukatida o bulsun evdende o gitsin icim sisti 3 gundur adamdakiArtık aynı evde duramayız adamda hiç birşey kalmamış bana ait
Ay ister dönsün ister dönmesin ne bu kolemiyim anam babam arkamdaysa o da değil kendim dururum dimdik çalışır bakarım çocuğuma ve aslana affetmem o adamı dişli kadın gördüğü zaman tirsiyor bu erkek kısmı bu kadıncağız bir gösterse diyecekki bu neymiş çok canı yanmış ama yapamam diyoraynen bende öle yaparm.. gözü döner bilyorum huyunu diyor dönerse dönsün napacak can mı alacak sanki benm basıma
polisi cagırırım bir güze rezil ederm onu orda bak nası 180 derece dönüyor haşmetbeyimiz
40 milyarYik herseyi ustune otur evinde davayida o acsin avukatida o bulsun evdende o gitsin icim sisti 3 gundur adamdaki
Kapris alinganlik benim diyen kadinda yok bu nedir arkadas
Bir onceki konunda sana bise dedim dedimki isi bosanma ya getiricek cunku bir sekilde senin babanin yardim edeyim kizim ama kocan yine elalememe yedirir diyede korkuyorum dedigini duydu gitti o onun kulagina
Simdide isi o noktaya goturuyorki babanlar falan alin az ferahlayinda bosanmayin desin
birde merak ettim bu borc ne kadarki siz bu kadar darlandiniz
Ve sana son sozum oturarak basariya ulasan tek sey tavuk Is bul ve calismaya basla bosansanda bosanmasanda
EstağfurullahBence şimdi toplanin gidin annenizin evine.Bosanacak adam arayıp bugün gelme yarın gel demez sallamaz bile,yemi yutmuş gibi yapın gidin Eke Eke gelmezse bı kaç güne ben de 26 sene ot gibi yasamisim. Gerçi gelirse de zaten ot gibi yaşadım bı fark olmayacak ama olsun.
şimdi senin işe girmen durumunda yardım etme ihtimalin var ki etmem demiyorsun tek istediğin sana uygun bir iş boşandığınızda borç + tazminat,nafaka ödeyecek sence derdi boşanmamı kahve ???????????40 milyar
işte yalancı şahit olayı sakıncalı bir tanıdığımın küçük olmasına rağmen iki çocuğuda yalancı şahitler sebebiyle babaya verildibende oyle biliyorum bir onceki mesajinda mahkeme sana verir dedim ama adam pislesmeye baslamis yarin yalanci sahit olayina girseler bise olsa iste bakilamaz edilemez dense en azindan elinde bir bordronun olmasi daha farkli diye dusunuyorum
Birde babam calistirmaz demis ama anladigim kendi calismak niyetinde bu bahaneyle isede baslamis olur sonucta kendine fayda
:)Estağfurullah
bulduğun işe gir çay kahve servisiydi sanırım annende bebeğinle ilgilenir kendi ayakları üstünde bir anne olursun .. belki böylesi daha iyi olacaktır senin içiniş buldum ama istemedi o bitirmiş zaten kafasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?