- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Amin inşallah eski borç 600 bindi geçen sene bitti. Bu ay da bu başlıyor. Allah sağlık versin inşallah öderiz.Allah yardımcınız olsun gözlerim yuvalarından çıkacaktı nasıl odeyeceksiniz? Allah ödeme kolaylığı versin.
onu da batırır bence.. harcadığının hesabını eşinden gizleyen kişiden herşey beklenir bence.Bence de ayrılın, asgari ücretli işçi olduğunu bile bile evlen sonra ev araba alamadı diye ailecek laf edin, sonra psikolojim bozuk, dayanamam diye çalışma. Adam belki kendine destek olacak bir kadın bulur da biraz rahat eder.
Saklıyor mu saklanıyor mu orasını okumadım bilmiyorumonu da batırır bence.. harcadığının hesabını eşinden gizleyen kişiden herşey beklenir bence.
Anlamadım asgari ücretle çalışan ve eşi çalışmayan bir adam 600 bin borc mu yaptı? Ne için kim için ne borcuAmin inşallah eski borç 600 bindi geçen sene bitti. Bu ay da bu başlıyor. Allah sağlık versin inşallah öderiz.
Yani şunu okuyup hala yok sizde eşinizden çok şey beklemişsiniz üstüne gitmişsiniz diyenler var pes. Bu adam o paraları ailesine yedirmiş, bu kadına evine değil.Özürdilerim konuya yazamadım oğlum la vakit geçirdim ve biraz dinlenmek istedim başımın agrısı geçmiyor gözlerimi kapatınca tuhaf tuhaf şeyler geliyor gözümün önüne rüya gibi ama uymuyorum ne bileyim şok dayım hala galiba olanlara inanamıyorum
40 milyar borç eşim kredi çekti sözde ufak tefek taksit borcunu bitirip gerisini hiç harcamadan bankaya yatıracaktı sonra ailesine kefil olmuş ödememişler sonra başka sorumsuzluk ları böyle böyle 40 milyar oldu bana hiç bir zaman net bir açıklama yapamadı borçla ilgili bu borç senelerin birikimi ilk zamanlar daha azdı
Ne yapacağımı bilmiyorum
Boşver herkes görmek istediği yerden bakıyorYani şunu okuyup hala yok sizde eşinizden çok şey beklemişsiniz üstüne gitmişsiniz diyenler var pes. Bu adam o paraları ailesine yedirmiş, bu kadına evine değil.
Davayı sen kazanırsan avukat parasınıda karşı taraf ödüyor biliyorum yada baro sana avukat tayin eder işin olmaya bilir ama dag gibi ailen arkandaysa boşver giden gitsin kendine iş bulur çalışırsın nafaka tazminat hepsi boş ama hakkını al derim yinede gerçi ondan gelen paradan da hayır gelmez ama yinede çocuğun için bunu yap kimseye boyun egme bu dünyaya bi daha gelmiycez çünki ayaklarının üzerinde dur dünya kocaların üzerine kurulmadı çok şükür bende senin geçtiğin yollardan geçtim Rabbim yolunu açık etsin inşallah bacımben şimdi avukatı nasıl bulacagım hiç param yok neler yapmam lazım
Birsey deme ustune gitme kavga ortami yaratma kendine kahve yap ic olmadi git yat konuyu o acsin o zaman soyleyecegini soylersinEşim geldi hiç konuşmuyor
Konuşmadık bugün avukat tutacakmış tek bunu söyleyip gittison durum nedir acaba
aksam eve aldınız mı ? tek kelime etmedimi yani sizin eski konularınızı bilyorum konu sahibi.. sizdede hat varKonuşmadık bugün avukat tutacakmış tek bunu söyleyip gitti
Eşim artık hiçbir ortak noktamız kalmadı bitmesi lazım diye mesaj atmışaksam eve aldınız mı ? tek kelime etmedimi yani sizin eski konularınızı bilyorum konu sahibi.. sizdede hat var
eğer ki eşinizin hayatında başka biri yok ise gercekten maddi skııntılar bu evliliği cok bunaltmş bence tam olarak çözmeye calışıyorum durumunuzu yardımcı olabilmek için..
size bir soru soruyum
sizce eşiniz neden o vardiyalı işe girmeniz için gercekten cok üstünüze gitti emri vaki yaptı ?
gercekten cok ama cok bunaldığı için mı maddi skııntılardan ötürü
yoksa ailesinin doldurusuna geldiği için mi ?
birde anahtar mevzusu.. ve emri vaki yapması hayatında baska biri olduğu için mi böyle davranıyor yani sunu demek istiyorum..
hayatında belki başka birisi var bu adamın bunlarn hepsi bir bahane size soguk davrnaması evden cıkıp gitmeler boşanacagm demeler işe grmeye zorlamalar.. hangisi yani bunu bize net söylerseniz emin olun insanlar sizi cok daha iyi yönlendirir gercekten cok üzldüm durumunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?